|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
4.5.2008 20:05:02   
Anonimen
ojla januarčice moje! Se me še spomnite user posted image user posted image Res je, da FUL MALO pridem pogledat in opažam, da so nekateri januarčki 06 že dobili družbo user posted image user posted image user posted image

Lali, kot se ljubkovalno kliče moja Klara je taprava živahna punca, včasih že pretirano živahna, vedno dobre volje in vedno nagajiva. V vrtcu se jo punčke bojijo user posted image , fantki pa so ji itak najboljša družba user posted image user posted image . Kdaj pa bo dobila bratca ali sestrico pa zaenkrat še ni znano user posted image user posted image

Ok, punce, tolk od mene, lepo se imejte!

Lp

(odgovor članu lifcsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
4.5.2008 21:00:37   
bobika
Punce pozdravljene!
Še vedno v eno user posted image , pa nič ne kaže, da bi kmalu šla. V petek imam rok, pa upam, da do takrat se bo kaj spremenilouser posted image .
Caffee: tudi Manca je čisto podobna tvoji Klari. Pravi živec, bi jo lahko kamot zamenjali za fantkauser posted image
AjdaN: kak sta posrečena tvoja otročka. A da ste že enkico praznovali? Pa saj ne morem verjeti, kam je čas zbežal. Kako pa je Lovro?
Alenkica: super slikice! Koliko si že nsoeča? SI že imela ns? Boste vprašali za spol?

Toliko od mene user posted image . lepo bodite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
5.5.2008 10:28:16   
lonja
Bobika, lepo preživi še tale zadnji teden, držim pesti, da bo kmalu za tabo. Pobožaj bušija!

Caffee, seveda se te spomnimo in prav lepo je, ko se enkrat na dve leti javiš user posted image .

Grem jest, mi že pošteno kruli v želodcu.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
5.5.2008 17:57:59   
alenkica
Bobika, zdaj sem čisto na polovici, pa imam že kar velik trebuh, veliko večji kot z Juretom v tem času. Ne vem če bova vprašala za spol. Pri Juretu je bilo pač zelo videt in sva zvedela dva meseca prej. Ja, sem že bila na NS, in je bilo vse BP.

Caffe, res te že zelo dolgo ni bilo tu gor, vem pa da veliko čvekaš, po drugih forumih! user posted image user posted image

Imejte se lepo!

Bobika, želim ti, da greš čimprej rodit pa lep porod!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
6.5.2008 12:54:43   
pikica*
Ojla punce!

Da se še jaz malo oglasim.
Najprej čestitke Shoo za user posted image ! Veliko cartanja in prespanih noči želim!
Vse ostale nosečke.....pismo, gre hitro čas. Vidim, da vas bo precej že kaj kmalu cartalo.

Mi pa smo si prejšnji teden nabirali moči na morju. Končno smo si malo odpočili. Malčka sta pa itak uživala. Še posebej Zoja. Jaz bi šla kar nazaj. Še posebej zato, ker sem se na morju kar dobro počutila. Ko smo prišli nazaj je pa zdravje spet zatajilouser posted image . Nikakor ne prilezem na zeleno vejo.

Drugače pa nič posebnega. Zoja zdaj že komaj čaka na vrtec. Odločbe sicer še nismo dobili, vendar bi skoraj morala biti sprejeta, ker dobimo dodatne točke, ker smo bili lani zavrnjeni. Najbrž ni treba razlagat, da nas vsak dan znova preseneča in nasmejiuser posted image . Par dni nazaj smo se nekaj hecali in ji je mož (v moji prisotnosti) rekel, da naj me nekaj vpraša. In je to naredila, potem sem ji odgovorila in ona mu je odgovor posredovala. In tako smo še ene 2x ponovili. Pri naslednjem vprašanju pa naju Zoja pogleda in možu reče: "Oči, nehi bluzit." Itak, da sva padla v smehuser posted image .

Lovro pa tudi vsak dan bolj napreduje. Zdaj smo že začeli s hranjenjem na žlico in mali prav uživa. Pa kar sedel bi že, ampak ga ravnotežje še precej matra. Mu pa pustimo, da malo poskuša.

AjdaN, vi pa že kar 1. rojstni dan praznujete? Joj, gre hitro čas. Pa blagor vamuser posted image .

Čau

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.5.2008 15:20:26   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
AjdaN, vi pa že kar 1. rojstni dan praznujete? Joj, gre hitro čas. Pa blagor vamuser posted image .

Jap! Danesuser posted image . Slavljenka še počiva, ko prideta domov ati in Lovro jo pa čaka pihanje svečke. Čeprav letos bo še bolj Lovro pomagaluser posted image .

Drugač boš pa vidla kako hitro boste na našem mestu. Je pa res že fuuuul lažje zadnjih par mesecev.

Bobika pejd že rodit no! user posted image  A misliš tiste tedne od Mance notri prinestuser posted image ?! Lovro pa drugač OK. Navihan, nagajiv, pa vsak dan bolj posrečene izjave daje. ZAdnjič 1x sem mojemu jemala denar iz denarnice, pa se mulc začne dret, puuuuuust tooooo, to je od atija denarnca, svojo maš u ruzakuuuuu! user posted image  Jaz sem samo gledala, pa nisem vedla a naj ga ozmerjam a naj se mu režimuser posted image user posted image .

Caffee pozdravček! Drugje tolk čvekaš, da zmanjka časa za nasuser posted image .

Nič niste kaj preveč napisale, tako da tud za komentirat nimam več kaj.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
7.5.2008 10:52:16   
lonja
Joj, v ponedeljek sem si na koledar napisala, da moram Anči od AjdeN čestitat za 1.svečko, eto ti ga na, pa sem včeraj pozabla.

Draga Anči, VSE NAJBOLJŠE, pridno nagajaj mamici še naprej user posted image !

user posted image user posted image user posted image

Bobika, kje si.....? Čakamo na vesele novičke od tebe......user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
7.5.2008 11:03:03   
bobika
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Bobika, kje si.....? Čakamo na vesele novičke od tebe......user posted image

Hja, še kar doma user posted image
bom menda res nadoknadila tiste tedne, ki sem jih pri Manci prešvinglala user posted image user posted image user posted image

ANČI tudi od nas VSE NAJBOLJŠE za prvo svečko!!!
Alenkica: a tako daleč si že. Saj skoraj ne morem verjeti!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
9.5.2008 22:52:57   
Ovnica78
Ojla!

Se nekaj časa nisem javila, pa vidim, da je zopet nov zemljan prijokal na svet. ČESTITKE SHOOO! Upam, da se dobro počutiš, prav tako pa tudi mali Roko!!!user posted image

Pohvalit moram še vaše sončke, tiste, ki ste prilepile fotke. Sami cukrčki. AjdaN ne morem verjet, da bo tvoja Ana že prvo svečko upihnila! Kako čas beži!

Bobika upam, da bo tudi tvoj korenjak kmalu prijokal na svet!

Taši super, da si se vrnila!!!user posted image

Lonja za cepljenje ti  bom lahko iz prve roke povedala 21., ko imava s Tinom cepljenje. Sem ga ravno ta teden naročila.

Drugače pa je Tin navihan 100 na uro in moram priznat, da večkrat zvečer že komaj čakam, da zaspi, da si lahko malo spočijem. Tudi pri nas bomo v pleničke lulali in kakali še kar nekaj časa. Upam sicer, da nam bo čez poletje ratalo ampak trenutno še nič kaj ne kaže, da bi Tina motilo, ker ima plenico.
V vrtec smo ga vpisali in upam, da ga septembra začne obiskovat, ker ful pogreša družbo otrok.

Pa še nekaj kar mi je ravno danes v trgovini naredil (ena izmed mnogih). Sva prišla v trgovino in meni zazvoni telefon, me je klicala ena kolegica. Jaz seveda veselo klepetam in se slučajno ustavim, kjer imajo pijačo. Tin se na ves glas dere: "Mami Tin pivo pil, mami Tin pivo pil!!!" in kaže na pijačo na polici. Folk hodi mimo in se smeji, šele takrat pa sem jaz začela poslušat kaj se mali dere, ker sem bila čist v pogovoru s kolegico. Kričal je pa tako, da ga je cela trgovina slišala.user posted image

Najlepše je pa ko kakšno ušpiči, pa pride k meni in mi reče:" Moj, moj! Lad te mam, mami!", pa mi da lubčka. Potem se pa stopim. Pa saj ga ne moreš kregat user posted image !

Zdaj sem se pa že čisto preveč razpisala.

Lahko noč!!!

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 9.5.2008 22:53:24 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
10.5.2008 2:13:06   
Taši*
Rahelca, premalo pik smo imeli, ker nismo iz občine Ljubljana. Sem ju hotela imeti blizu službe. Zdaj čakam še na odgovor iz naše občine, samo že vnaprej vem, da ni variante, da pridemo not. Bom še malo počakala, da bojo vsi vpisi mimo (ali so mogoče že?), potem pa bom po internetu poiskala prosta mesta. Res upam, da dobimo nekje vrtec...

Alenkica, Jure je pa res frajer s temi očali!user posted image

Lonja, se že kaj bolje počutiš?

ajdaN, nisem dala vloge samo v en vrtec, samo za enega sem sama zajebala, ker sem pozabila pravočasno poslati nazaj izpolnjen vprašalnik za komisijo (saj veš, kako stresno imam zadnje obdobje), tko da tam itak ni nič, drugega smo dobili zavrnjeno, tretjega pa kot sem že rekla, vem da bo zavrnjen. Če ne najdem nikjer prostega mesta, bomo iskali privat, ker drugače ne bo šlo. Gresta pa oba v vrtec/varstvo jeseni, tudi Jure.
Pa res imaš takoooo lepa otroka!!!user posted image user posted image In čestitke Anči za prvo svečko (z malo zamudeuser posted image )!!!user posted image user posted image user posted image

Pikica*, a ne kako so navihani zdaj v tem obdobju?user posted image Mi se tud Špeli režimo, take ven meče. Pa itak govori kot strgan dohtar, pa sploh ne vem, kje pobira svoje izjave.user posted image

Bobika, kako? Boš šla čez rok ali si že rodila ali rojevaš?user posted image Danes je bil dan D. Mislim nate...user posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
10.5.2008 20:43:01   
shooo
pozdravljene!
hvala za čestitke!
ni veliko časa zato vas bom šla brati za nazaj (o ja veliko pa res niste načvekale). naslednjič vam napišem kako se navajamo na novo življenje.
mislim da je bobika imela včeraj pdp se je že komu javila?

lepo se imjete

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
11.5.2008 20:07:23   
bobika
Shooo in ostale še vedno sem v enem user posted image Vsak dan se počutim boljše, tako, da res ne vem kaj to pomeni. Mali je pa tudi vsak dan bolj živahen.

lp

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
13.5.2008 8:19:56   
bobika
Dan!
kako kaj?
Jaz sem še vedno v enem. Čakam, da mine ura in grem na ctg in pregled. Sem že 4 dni čez rok in okrogla kot balon.
Včeraj me je še liju obiskala, da se prepriča o moji razsežnosti user posted image

Eto še ena slikica najinih "limuzin"
user posted image

< Sporočilo je popravil bobika -- 13.5.2008 8:20:52 >

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
13.5.2008 11:00:14   
lonja
Ja, Bobika tale trebuh je pa kar kar user posted image user posted image user posted image . A praviš, da bom jaz tudi taka čez 30 tednov? SE pa tudi meni zdi, da gre v drugo precej hitreje, kot pri prvem. Pri Ajdi se mi ni skoraj nič poznalo tja do 6 meseca, zdej pa že zdej vzhajam kot buhtelj user posted image .

Še enkrat ti želim, da lepo opravite, vsak dan spremljam novičke in upam, da te Anže kmalu razveseli. Vso srečo!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
14.5.2008 10:45:34   
Rahelca
Ojla,
Bobika, ti kar konkuriram, čeprav imam še DVA meseca do konca. Največ moram zdržat do konca maja, potem pa.....mi je pa kar težko. Sploh zaradi Sare. Njeno slikico pa prilepim kasneje.
Lp 

user posted image Pa še ena...
user posted image

< Sporočilo je popravil Rahelca -- 14.5.2008 10:49:41 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
14.5.2008 13:35:55   
lonja
Uaaaa, Rahelca, to pa je limuzina user posted image , kot smo za Taši včasih govorile. Mora biti zoprno, še posebej zdej, ko ratujejo vroči popoldnevi. Zdrži še malo, pa Saro pobožaj, OK!

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
14.5.2008 20:11:39   
Taši*
Uuuu madonca, pa so res limuzine tole!user posted image user posted image Joj, jaz moje nič ne pogrešam, sem srečna, da sem se je rešila. In vprašanje, če jo bom še kdaj imela. Nikoli ne reci nikoli, ne?user posted image Ampak še nekaj časa ne, če še kdaj...

Bobika, mislim nate in upam, da bo hitro za tabo!user posted image

Rahelca, upam, da zdržiš čimdlje! Zaradi dvojčkov, da bosta čim bolj razvita prijokala na svet.user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
15.5.2008 7:40:26   
shooo
ojla,
KAKO STE?
a je BOBIKA še v enem kosu? upam da ne!!!!!!!!!!!sem jo včeraj poklicala pa se ni oglasila!upam da to pomeni kaj dobrega!
ostale nosečke: super ste! še malo potrpite pa bo!!!!!!

mi se lovimo v novem ritmu in je kar zahtevno- več bojo znale povedati mamice dveh z daljšimi izkušnjami.
rahelca , te razumem kako se počutiš zaradi sare.
meni se srce trga ko gleam nažo, dojim , njem je hudo a ne ve kaj naj.
rokota ima sicer blazno rada i n je ful pokroviteljska..
laufam, roko jjoče

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
15.5.2008 8:12:59   
bobika
Dobro jutro!
ja, še vedno sem v enem kosu. Pa še vedno nimam nekih znakov, da bi se začelo kaj dogajati.
Shooo, takrat ko si me klicala, sem bila na pregledu. Pol sem pa pozabila.
Rahelca: ja maš tudi pravo limuzino. Pa saj sta dva. Malo še zdrži, pol pa bo. Meni je tudi ful hudo za Manco, kako bo vse to doživela. Zdaj je spet postala taka carta in me je malo strah njenega pretiranega ljobusumja.

Sem pa zelo vesela, da se bom pred poletjem in vročino rešila tega ogromnega trebuha. Ker mi je včeraj ko je bilo malo bolj toplo bilo full mučno. Res sočustvujem s tistimi ki bodo v največji vročini prenašale trebuh okoli.

Hvala Taši!
Lonja: mordda re bo pa vseeno kaj majn skupaj, kot mene. Meni se je pa zdelo, da sem v tej nosečnosti šla majn narazen, kot pri prvi. Razen zdaj, ko še tiste tedne not spravljam, ko so bili pri manci prehitri user posted image

javim, ko bo kaj novega user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
15.5.2008 10:01:11   
srečica
Halo punce

zdaj pa moram še jaz hitro nekaj napisat.
Bobika zdaj pa bi res bil že čas…. Ker bo fantek Anže, upam, da bo tako hiter kot je bil naš Anže in ti ne bo nagajal pri porodu. Držim pesti.

Shooo sem videla v Štajerskem tedniku, da si rodila na Ptuju. Full sem bila vesela, ko sem videla objavo. Kako je bilo. Ko boš imela čas nam napiši kaj.

Vsem ostalim pa lep pozdrav,

Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
15.5.2008 15:25:11   
nemsis
Ojla punce

Samo toliko da se malce javimo. Mi smo že cel teden bolani. In to kar obe s tamalo, tako da sem trenutno na bolniški. Mami je sicer že v redu, tamala je pa še čisto hin. Od nedelje pa do včeraj mi jo je vročina kuhala, pa kašlja da je groza. Zraven ob kašlju in joku pa še bruha. Povrhu vsega tega mi pa še jesti noče. Tako, da mi je kar grozno, ko noče nič toplega dati v usta.

No, jo grem naprej crkljati.

papa

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
16.5.2008 12:55:11   
shooo
NIČ HUDEGA , bOBIKA!kako se držiš? upam da si v boljši formi kot sem bla jaz na koncu. me je čist potrlo ko se ni nič premikalo..a kaj češ...itak se vsi nalimamo na napovedan pdp... zdrži, kmalu bo!!!!
drugič vam napišem kako je bilo na ptuju.. ni časa..
lepo se imejte

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
17.5.2008 22:03:05   
shooo
NIČ NOVEGA???????????!!!!!!!!!!!!!! ne morem verjet..
haloo bobikaaaaaaa????????

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
18.5.2008 19:26:29   
Taši*
Kaj je bobika, te bojo tako dolgo vlekli čez rok, kot so mene?user posted image user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
18.5.2008 20:02:59   
bobika
Hej!
Joj sploh raje ne bi o tem kako dolgo me bojo še vlekli čez rok. Včeraj mi je na pregledu celo prestavila pdp na 15.5. Kar je pa tako in tako že tudi čez rok. Pa saj nisem mogla verjeti. Mi je prestavila na podlagi uz, ki ga je delala pred enim mesecem in takrat je bil za dober teden majnši.
Bom videla kaj bodo jutri spet pogruntali. Saj bom že 10 dni čez prvi pdp, ki pomoje najbolj drži, saj so vsi začetni uzji in ns bili tam okoli 9.5.
Mam pa že res vsega dovolj. Še dobro da je bil vikend in so mi Manco bolj drugi zabavali, da vsaj z njo nisem imela dela. Me pa tudi moja mama precej razvaja in skoraj ne rabim več kaj narediti doma. Sicer pa sem tako in tako taka okorna, da se še komaj premikam.
Ja in včeraj so bili celo popadki na 15 min ki so se pa po 4 intervalih končali user posted image .
Očitno bo treba na našega bikeca še čakati ali pa bo raje dvojček, tako kot jaz.
Bi pa rada, da se čimprej rodi, da bova za moj rojstni dan že doma (24.5)

Tako, malo sem pojamrala. Ne zamerit!

lp

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.