|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
28.4.2008 6:52:16   
Taši*
Srečica, sorry, iz prvega posta mi je vse skupaj drugače delovalo, zato sem tako reagirala. Če je bil tako zelo napadalen, potem res še dobro, da ni Anžetu nikoli nič hujšega naredil.

Shooo, huh, tale je pa že kar kruta, en teden čez rok. Sočustvujem s tabo in upam, da boš kmalu odrešena, pa da bo hitro za tabo.

Rahelca, kaj ti resno nameravajo kar sprožit v 34. tednu?

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
28.4.2008 7:25:34   
Taši*
Evo še tri fotke mojih dveh sončkov.user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
28.4.2008 9:21:58   
srečica
halo, halo

na hitro se javim samo s tem, da MORAM pohvalit Taši tvoja sončka. KAk sta lepa in kak zlata user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
28.4.2008 18:13:06   
alenkica
Živijo!

Taši, tvoja otroka pa sta v tem času zelo zrasla! Sta pa res simpatična.

Nosečke: kako ste kaj, je kera, ki že carta?

Mi se imamo lepo, ker je ončno sonček in smo cele dneve zunaj. dopoldne je z mojimi ali s teto, popoldne pa z nama. Prav uživa zunaj. Vse mu je zanimivo.

Veliko govori, ampaka samo besede in ne še celih, o svoje govori in včasih mora večkrat onoviti, da ga razumem.

Je pa kar priden, na trenutke ima napade trme, užaljenosti, še jaz ne vem kaj, ko začne metat vse kar mu pride pod roko, še sreča, da se to zelo malokrat zgodi.

Ko bo malo več časa, bom dala gor kako slikico.

Čiao!!!!!!!!!!!

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
28.4.2008 18:19:19   
Rahelca
Taši* ful lepa sončka imaš. Pa kako sta že velika!!!!! Joj, a naši tudi tako rastejo?

Tudi sama sem bila presenečena nad gin. izjavo. Ker sem prebrala na forumu dvojčki, da je ena rodila v 33. tednu in so bili dvojčki še mesec dni v inkubatorju. Tako da ne verjamem, da bodo meni prej sprožili..... Mogoče me je samo hotel potolažit. No, ja. Pustimo času čas.
Trebuh imam že kar velik.

Shoo: kako pa to,. da si ti že doma? A boš rodila maja?

Bobika, drži se. Enkrat boš mogla rodituser posted image .

Liju, čas beži. Boš sama videla, kako hitro boš rodila.

Lp jst

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
28.4.2008 19:09:10   
bobika
Sporočam, da je SHOOO rodila!!!!

Ob 13.55 se je Roko končno usmilil in se prikazal na svet, velik 51cm in težak 3530g!

Čestitke vsej družinici!!!

user posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
28.4.2008 19:59:36   
liju
OOOOOOO ČESTITAMO SHOOO IN DRUŽINICI!

No bobika, zdaj pa si ti na vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Taši: Kak sta lepa sončka.
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
28.4.2008 21:29:46   
renan
Čestitke Shooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
28.4.2008 21:30:42   
ajdaN
user posted image ČESTITKE SHOOOuser posted image ! PA pozdravček malemu Roku. A sem prav sklanjalauser posted image ?!

Si se pa načakala! Se spomnim kako sem težko čakala pri Lovru - bi moral bit decembrček, je bil pa skoraj sred januarjauser posted image .

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
29.4.2008 8:09:00   
orka**
SHOO čestitke

user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
29.4.2008 8:12:42   
orka**
Taši kok sta mala dva luštna.

A se tvoj Jure tudi ful slini (na sliki se mi je tako zazdelo), naš Anej se tako slini, da je joj, bradico ima čisto rdečo, pa mažem z Bepanthenom pa nič ni boljš.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.4.2008 8:19:11   
lonja
Shooo, iskrene čestitke tudi od nas user posted image , za malega Roka pa lupčka. 

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
29.4.2008 10:38:07   
Taši*
ISKRENE ČESTITKE, SHOOO IN DOBRODOŠEL ROKO!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Orka**, Jure se nenormalno slini. Ni variante, da nima slinčka, ker ga lahko potem vsako uro preoblačim v suh bodi.user posted image

Rahelca, rastejo rastejo.user posted image Mali je res že ful velik. Pravi fant.user posted image

Hvala za pohvale.user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
29.4.2008 13:06:54   
tinkamiška
Shooo, čestitke iz srca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.4.2008 15:40:18   
rija
shooo: čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image še od nas....

sicer pa: nobene zamere ne kuham user posted image  samo nekak nisem pri pravi volji pisat samo o Tilu...user posted image  cel čas sem samo v službi ali samo mama user posted image  sem čisto pozabila nase user posted image  in potem enostavno raje tračam o čem drugem.....user posted image  saj bo...očitno sem le preobremenjena.....

komaj čakam, da se malce spočijem na morskem zraku....še malo, pa zopet pičimo za par dni....dobesedno živim za to user posted image user posted image

sicer pa nič novega. mali govori kot raztrgani doktor, motorično je zelo spreten, navihan ....kot vsi ostali user posted image  in cuker, da bi ga človek kar pojedel.....trenutno je v fazi dajanja "velikih" poljubčkov....kar pomeni, da je celo minuto zalepljen na moja usta user posted image user posted image

nič kaj pa še ne kaže, da bi ostal brez pleničk user posted image user posted image user posted image  enostavno nima časa mislit na lulanje....s kakanjem pa ga itak še ne gnjavim....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
29.4.2008 17:42:16   
nemsis
Shooo čestitke tudi z naše strani.

Tudi pri nas ni nič novega. Tamala govori 100/uro, nagaja pa 200/uro. Vsak dan pove in naredi nekaj novega. Tako, da ne veš ali bi se ji smejal, jokal ali jo okregal.
Čez dan smo doma brez pleničk, za ven in za spat jo pa še vedno potrebujemo, saj pije kot žolna. Zvečer predno zaspi mora zagotovo spiti ene dve flaški soka. In posledično je tudi plenica zjutraj totalno polna, velikokrat pa tudi spusti in je postelja tudi mokra.
A še kateri oz. katera od vas toliko pije?

Za vrtec pa še vedno čakamo odgovor. Da vidimo ali je sprejeta in gre septembra v vrtec ali ne.

No, toliko na kratko z naše strani.

papa

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
29.4.2008 20:53:32   
Taši*
Joj, sej res, vrtec... mi ga nismo dobili.user posted image Sploh ne vem, kako bomo. Jaz z majem začnem dve službi delat in nimam pojma, kako bomo od septembra dalje. Do takrat še štukamo z babicami, potem pa...user posted image Privat varstva imajo tako nore cene, da dobesedno lahko samo za varstvo delam in ne morem niti kredita in položnic pokrit vseh.user posted image

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
29.4.2008 21:14:48   
Rahelca
Shoo, čestitam. Pa je končno prišel na svet naš mali Roko. Čestitke tudi očku seveda.
Joj, blagor tebi. Je že za teboj....

Bobika, zdaj pa čakamo še tebe, a ne?

Taši, nič ti ne zavidam zaradi vrtca. Kako pa to, da nisi dobila? Jaz sem sicer tudi dala vlogo v Trzinu, ampak itak Sare sedaj ne bom premeščala. Ker potem ne bom dobila več vrtca v Ljubljani, da bom pa potem vsa potna in živčna prišla po nih zadnjo minuto (nekega dne, ko bom delala, seveda....).

Rija, daj prosim napiši novi www naslov. Thanks.

Tinka, mislim nate........

Sem kot upokojenci. Cel dan doma, pa nobenega časa......user posted image .

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.4.2008 9:16:38   
srečica
ČESTITKE shooo in dobrodošel ROKO. Čestitke še Neži in očku.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
1.5.2008 15:25:00   
alenkica
SHOO, ISKRENE ČESTITKE VSEM ZA NOVEGA DRUŽINSKEGA ČLANA! Želim vam veliko cartanja in da bi bila hitro v formi!!! user posted image user posted image user posted image

Z Juretom in dojenčkom smo v redu. Trbušček raste in Jure že zna dat lupčka bratcu user posted image , ki mu je dal ime Miha.

No, pa se ploh še ne ve kaj bo user posted image .

Prilagam še dve slikici. Na eni ima Jure svoja nova očala, ki jih obožuje. Vsakokrat ko gremo ven, jih hoče imet.

user posted image

user posted image
user posted image
Dobil sem vlakca Tomažka.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
1.5.2008 18:59:20   
lonja
Daaaaan,

ja, glede na vreme, smo tudi mi. Se bolj kot ne zadržujemo doma ali tu v okoliciuser posted image .

Jst se ne počutim najbolje, slabosti se mi vlečejo sedaj že tretji teden. Ta teden sem na srečo doma, pa ima moj user posted image malo bolj tamalo, da lahko jaz počivam. Še malo, pa bomo tudi mi ven iz ''ta hudga'' in spet začeli uživati v nosečniških radostih.

Na hiši delamo kot za stavo, saj se moramo glede na še enega user posted image , ki se nam bo pridružil v decembru sedaj pa res preseliti.

Odločbe za vrtec še nismo dobili, smo se pa že zmenili z našo varuško, da bo Ajda kar pri njej ostala do naslednjega septembra, potem v novembru pa bo k tej varuški začel/a hoditi še naš tamal/a. 

Aja, moram pa pohvalit Ajdo. Se odvajamo od plenic in jo imamo le še za spat. No, včasih se zgodi kaka nesreča, a hvala bogu za pralni stroj, ki vse pridno opere.

Tako, grem nazaj v ležečki. Tako se trenutno najbolje počutim.

Imejte se lepo!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
1.5.2008 21:38:32   
ajdaN
Čeeeeeeeeeer!

Kako kaj? Pri nas ne preveč praznično. Smo sami danes in jutri, za povrh vsega je pa še Lovro zbolel. Kar kuha po cel danuser posted image . Upam, da bo kmalu dober. Pred nami tako lepo vreme, pa bomo notri zaradi njegove vročineuser posted image . Pa še cepljenje proti KM ima v ponedeljek pa zaenkrat slabo kaže.

Lonja upam, da ti slabosti čimprej minejo in da kmalu začneš s polno paro uživat v user posted image !

Alenkica Jure je na prvi sliki pravi frajeruser posted image !

Uf Taši smola za vrtec! A si dala vlogo samo v enega? Bi dala Jureta tudi že jeseni? Kako bosta zdaj porihtala z varstvom? Pri nas je Ana kar vpisana in gre sigurno septembra. Stara bo sicer "samo" 16m, ampak bo že. Mogoče bo uvajanje še lažje, ker bo Lovro z njo v skupini.

Biti brez plenic je znanstvena fantastikauser posted image . Po mojem bo še Anči prej brez kot Lovrouser posted image . Čeprav me je prejle ob osmih (ko naj bi že pol ure spal), klical nazaj v sobo, da on more pa nujno na stranišče lulatuser posted image . Mislm čez dan se lahko po trepalncah mečem, pa ne bo šel niti blizu sekreta, a "sred noči" bi on na stranišče lulaluser posted image ?!

Rahelca upam da zdržiš čimdlje, ampak 34. teden pa kar sprožit porod, je pa res malo hudauser posted image .

Bobika a si še doma?! A boš tole rundo čakala do roka oz. še kaj čezuser posted image ?

Nič grem prilimat še slikice "razbojnika" in naše (skoraj že) enoletnice, potem pa pred TV.

"Rofkanje"

Ana pejd straaaaaan!
user posted image

Rezultat: užaaaaaljen jooooook!
user posted image

Veliki fant:
user posted image

user posted image

Naša dobrovoljčica:
user posted image

user posted image

Takole omaga med odločanjem a bi spala al neuser posted image :
user posted image

Ko bolan omaga na kavču:
user posted image

Pa še ena skupna - vsak s svojim "mašilom" v ustih.
user posted image

Lepe praznike še naprej!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
2.5.2008 9:01:53   
lonja
AjdaN, totalna cukra sta tale tvoja dva čmrlja user posted image . Upam, da se Lovro kmalu pozdravi. A tole cepljenje proti KM, imaš kaj več informacij, kako izgleda, verjetno ga moraš itak plačat, a ne?

Bobika, mi tudi odštevamo s tabouser posted image ...Si pa res pridna tokrat, kr do roka čakat.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
2.5.2008 11:10:35   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: lonja
A tole cepljenje proti KM, imaš kaj več informacij, kako izgleda, verjetno ga moraš itak plačat, a ne?

Jah kako izgleda - kot vsako cepljenje. Pri nas ima Lovro že 3. dozo, Ano bom pa dala prvič, če jo bojo že hotli, glede na to, da ji bo 1 dan manjkal do enega leta.

Ni bilo pa pri nas nič posebnega, nobene reakcije. Tudi pri meni ne (sem dala letos že 2 dozi skoz). Ne smeš pa imet vročine, pa mislim da 1 teden prej ne smeš imet antibiotika. Pa ne smeš imet alergije na jajca, piščanca, pa mogoče še kajuser posted image . Sem že mal pozabila.

Je pa samoplačniško ja - cca. 30€ je ena doza. Pa lahko se zmeniš za cepljenje tudi pri pediatru.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
4.5.2008 19:57:34   
lifcsi
SHOOO  z malo zamude čestitamo iz srca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.