lonja
|
Pozdravljene, spet sem nas našla na drugi strani . Bobika, super, da se že cartate doma. Si pa imela skrbi, bogica, eno zate, pa še zapoznele čestitke za rojstni dan. Zakaj pa pride do take okužbe? Pa za Anžeta, za big sister Manco pa . Upam, da ni prevelike ljubosumnosti. Alenkica, ne sekiraj se za službo, sej veš, ena gre, zato, da druga pride, tako da . Zdej se lepo posveti Juretu, saj boš po prihodu imela manj časa. Jst sem imela zdej ene par tednov kar malo slabo vest, sem veliko popoldnevov preležala, Ajdi pa naštimala risanke. Zdej, ko upam, da grejo slabosti proti koncu, pa komaj čakam spet uric, ki jih bova namenili druga drugi. Tinkamiška, nas je tudi čist zapustila. Tinka, kako kaj business, a full delaš? Kdaj pa greste na dopust, a greste spet v Grčijo? Rija, kako pa je z vašim dopustom? Se bomo mogoče kaj videli na Krku, bi blo fino . Lep pozdravček za oba, za K in za Tileka. Rahelca, kako pa je s tabo? A se zelo matraš v tej vročini? Naj ti dnevi lepo minejo, pa Saro pobožaj, bušija pa itak. Mi imamo pa jutri nuhalno in že komaj čakam . Upam, da bo vse OK, bo vse ostalo potem tudi lažje prenašat. Lep dan vsem!
|