|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
17.5.2008 12:08:52   
ključek
Če bo pa sonce gremo lahko pa v Plajo....mogoče pa še Jana vidmo in ga bo družbica lepih,nasmejanih nosečk čist očarala

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
17.5.2008 12:12:29   
gold fish
punce fajn se načvekajte danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
17.5.2008 12:15:03   
ključek
punce fajn se načvekajte danes

mi je žal, da te ne bo!!! user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
17.5.2008 12:28:00   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Me to you jaz pa imam tri dni pred tabo. Na podlagi česa je tebe poslal na test?

kakšen test? za sladkorno?? me še ni poslal, me pa skrbi, da bom mogla, ker je moj dedek imel hudo sladkorno.

Sem mislila, da imaš ti tud datum za laboratorij. Nosečniška sladkorna naj ne bi bila povezana z običajno sladkorno. Si pa kasneje kandidat, da jo dobiš.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
17.5.2008 12:46:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce fajn se načvekajte danes

mi je žal, da te ne bo!!! user posted image

meni tudi, ampak bo še kaka prilika user posted image  ...... samo danes sploh ne bi bila v stanju sama vozit v LJ...me ful noge pečejouser posted image , pa edino teniske lahko imam obute, nobeni drugi čevlji mi niso prav.... niti poletni natikači..... moram nabaviti večje...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
17.5.2008 13:11:13   
lana luna
punce men je zlo žal, ampak morm tut jest odpovedat... ker sem dons še od včerej tok crknena da bi se preveč namatrala če bi u lj silila... sej sm ful žalostna ker si še zmer ful želim vas spoznat, ampak mi res dons grozno primanjkuje energije...user posted image user posted image user posted image

upam da ne boste hude... pa vsen še zame mal poklepetejte... jest grem pa zdj spat... bi najrajš še piknik odpovedalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4431
17.5.2008 13:59:46   
Tejchy
Ojla!

Sam tolk, da vas malo pozdravim... No ura se bliža 14h.. ziher ste že vse nestrpne glede srečanja... user posted image  user posted image  .. da bo le katera poročala kako ste se imela in kolko vas je bilo.. Ja, očitno bomo res mogle tole vajo večkrat ponovit..

Js sem se ves dopoldan pridno učila, zdj pa sem si vzela mal pavze po kosilu, da se želodček pomiri.. pa da se tud moj user posted image  napapca, pol pa spet veselo za knjige.. Sam me je pa začela glava tako hudo bolet user posted image  .. za znoret....

Sem pa bile včeraj v H&M... groooooooooza.. guuuuuuuuuuuuuuužva .... in ne da bi pustili, da pri enem nakupu vnovčič več bonov... Ne, moraš nazaj v vrsto in ponovno čakat... Sem 2x to izvedla in na koncu od slabga lufta skor skup padla.. pa sem rekla mojmu, da se ne grem več in šla v Mehiško jest user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...

Sem pa kupila za našega user posted image  prve cotike user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. in sicer 2 bodija, 2 kapci in nogavičke.. pa ene žametne hlačke, puloverček in nogavičke .. user posted image  user posted image  user posted image  .. vse je tolk user posted image  user posted image  ... Kaj več pa nisem... itak imajo več ali manj poletno robo, ki za nas ne pride v poštev..

Sem pa mal primerjala potem cene z Baby centrom, pa vam povem, da niti ni tolk cenej H&M... Je v BC bolj ugodno... Npr. bombažna kapica - v H&M 2 kom - 4 EUR... V BC pa 2 EUR (isto 2kom)..  Pa malo sem bila razočarana glede izbire.... za punčke user posted image  je tooooooooooooooooooolk več robe, da adijo... pa tud take cart stvari da dol padeš...

Tko... zdj pa počas nazaj za knjige...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
17.5.2008 14:17:58   
pf
Omni božica kako pa se kaj počutiš? Malo sem radovedna veš, ampak mi je ful zanimivo to z dvojčki, ti pa imaš celo tri miškote male. A so ti kaj rekli koliko prej se lahko pripraviš na porod in ali fejst brcajo? A ti si pa bodočega očija poslala po nakupih? Saj imaš prav, kar verjamem, da si utrujena in da je bolje da počivaš. Lepo se imej.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
17.5.2008 14:27:32   
pf
Tejchy glede H&M je pa res, da ni toliko ceneje kot BC, ampak pravijo moje kolegice, ki so že mamice, da je kar dobra kvaliteta, pa modeli so meni všeč. Sicer pa se tudi jaz oblačim v H&M že sigurno kakih 14 let, praktično od končane srednje šole. Smo prej s kolegicami hodile v vsakem letnem času enkrat npr. pozimi, pomladi... v Graz, ker je bilo ugodno in všeč nam je bilo. Pa še malo smo se podružile in načvekale. Sedaj me pa ne vleče v Avstrijo, ker že vse to dobiš pri nas. Če bi šla, bi šla edino v Ikeo malo pogledat, ampak še to sva se midva  nekak odločila, da bova tudi pohištvo pri nas kupila.  Verjetno kar v Baby centru pa dobiš potem neke bone za pokoristiti. Malo sem se zanimala, če kupiš posteljico npr. direkt v tovarni Lip Poljčane, ki jih izdeluje, je velika verjetnost, da jo plačaš dražje kot je v Baby centru, sploh pa če je v akciji. Pa kolegica mi je rekla, da se sploh ne splača iti jih gledat tja, ker imajo baje samo eno, dve razstavljeno, v BC jih imajo več, sploh v kakem večjem mestu.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
17.5.2008 21:51:34   
*zoe*
Hello,

evo nas iz srečanja, je blo prav fajn in je lahko vsem žal, ki niste bile prisotne user posted image  user posted image  user posted image  smo se načvekale user posted image

Pa sploh ni bilo dežja user posted image  user posted image  user posted image

Me to you hvala za sokca, sem šele potem poštudirala, da si za vse plačala. Hvala ti, bomo že poračunale naslednjič.

A ste bile ostale še dolgo potem?

Jaz sem šla potem še v H&M pa mi je bilo hitro žal, ker je bila nora gužva pa vse pobrano, sva šla samo ven. Bo treba it v Avstrijo, ni druge.

Komaj čakam slikice z našimi trebuščki user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
17.5.2008 21:53:13   
*zoe*
Lana luna škoda da te ni bilo user posted image

Lara croft tebi pa hvala za pozdravčke, je bark prebrala tvoj SMS.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
17.5.2008 21:56:27   
*zoe*
Bark sem že mal pogledala tvoj DVD in jutri začnem z vajami user posted image , to bom lesena se že vidim user posted image , vsa zasedena.

No, zdej imam pa jaz monologe tle gor, tko da grem počasi pred TV, če pa ne bo nič pametnega pa kar v posteljo.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
17.5.2008 22:28:22   
arabela*
oi babe.
Ja super,da ste se načvekale.Sem mislila na vas,tako da user posted image
Lep večer še naprejuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
17.5.2008 22:32:41   
gold fish
.....super, da ste se imele fajn, pa hkrati škodauser posted image , da nismo bile zraven....

A bomo lahko videle vsaj kako slikico

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
17.5.2008 22:39:29   
gold fish
....seveda, če ste se sploh kaj slikale..pa mislim, da sem prav prebrala, da ste se....

Neposredna povezava do sporočila: 4440
17.5.2008 22:47:48   
optimizem
Sem vesela, da smo se spoznale user posted image  in  res vse izžarevate neko tako super energijo, se vam prav vidi, da uživate v nosečnosti.

Me to you - hvala za pijačko. Upam, da sta no ste uživali v kinu in da je bil dober film.user posted image
Zoe - smo bile potem še nekaj časa, ampak ne prav dolgo. Za H&M pa verjamem, da je bila gužva, že včeraj k sem bila jaz sem kr nekaj časa čakala v vrsti. 
KAHLO - si našla kaj pametnega zase ali si raje zavila na otroški oddelek Zare, to se meni namreč sedaj dogaja.
Bark - tudi jaz se priporočam za CD.

Nočko vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 4441
18.5.2008 1:02:32   
lana luna
je lahko vsem žal, ki niste bile prisotne

sej men jeuser posted image user posted image user posted image čist res!!! sam sm bla pa res taka da sm bla sam za u pojstlo... sem bla jezna na ceu svet, pa na šefa, k me je tko zmatru, pa na uno nosečko k sm jo učer nadomeščala... zdj bom še tri dni rabla da si opomorem... od razočaranja, k me ni blo...user posted image user posted image user posted image

jest bi tut slikce vilda...user posted image user posted image user posted image

lepo panejte...

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
18.5.2008 9:28:47   
Lara Croft

Lara croft tebi pa hvala za pozdravčke, je bark prebrala tvoj SMS.

user posted image user posted image Ma sej meni je blo ful žal.... ma ki sem tok zasedena in stalno divjam okoli... sem prišla domov komaj takrat, ko sem ti pisala... Sem vajena na taka forumovska srečanja hodit v bolj večernih urah... user posted image

Evo, danes, ki sem spet sama in fraj pa se nimam kam dat... Sej bi kej popucala, ki imamo vse prašno, ma nima smisla... obnavljamo....

Že vem, na kopalnico se bom spravla.... tam bojo samo strop belili... user posted image

Kaj sem preblara?? V Playo bi šle? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... hahaha.... Jan bo sigurno padel na naše trebuščke.... hihihi

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
18.5.2008 9:50:43   
petra1978
Hojla pupe moje.

Jaz se spet javljam po enem tednu in groooozzzznnnnoooooo mi je žal, da me včeraj ni bilo z vami. Ampak v celem tednu mi ostane prosta samo še nedelja. Komaj čakam, da se vselimo in potem grem na porodniško, pa upam, da se bom lahko malo spočila, čeprav???

In poleg vsega tega dela tako pogrešam šport, pa še včeraj je bil maraton v Radencih in jaz po par letih prvič nisem bila tam.user posted image Pa saj bo, drugo leto bova že z malim v vozičku spet tekla. Kak bo lušno.

Upam, da bo katera dala kakšne slikice v album, da jih bomo lahko videle tudi tiste, ki nam včeraj ni uspelo prit v LJ.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
18.5.2008 10:46:08   
meta21
Ojla!

Me veseli, da je srečanje uspelo, čeprav v majhnem številu. Saj mogoče je to še boljše, ker drugač sploh do besede ne bi prišle.user posted image  

Jaz se pa ravnokar k sebi spravljam od groznih sanj (zgleda da te nosečniške žive sanje še kar trajajo). Tako žive so bile, da sem še zdaj jezna na vse ljudi v sanjahuser posted image user posted image user posted image . Hvala bogu ni imelo nobene veze z mojim user posted image . Upam, da ga nisem motila pri spanju s svojimi morami.

Ajdi!

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
18.5.2008 10:47:26   
pf
Me veseli punce, da ste se imele fajn. Superca. Dajte kake slikce gor, da vas vidimo.
Me to you a mi hočeš prosim napisati kje si kupila tisto kremco za otekle noge in kako se ji reče? Bi jo kupila, če vsaj malo pomaga.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
18.5.2008 17:07:21   
alysa
Ja, super, da ste se dobile in poklepetale. user posted image user posted image user posted image

Uživajte.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
18.5.2008 18:18:08   
ključek
DVD in jutri začnem z vajami

user posted image
in, kako gre????

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
18.5.2008 18:18:54   
ključek
Upam, da sta no ste uživali v kinu in da je bil dober film.

user posted image priporočam, zelo lušten film. pa ni za kaj....za pijačko.

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
18.5.2008 18:19:54   
ključek
V Playo bi šle

naslednjič pa mormo res tja..............user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?