|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
16.5.2008 10:56:45   
optimizem
Jaz sem za BTC.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
16.5.2008 10:59:29   
Tejchy
Ja, KAHLO.... čas bo za malico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... malo še, pa grema papcat.... še študiram kaj naj si danes dobrega privoščim...

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
16.5.2008 11:25:24   
*zoe*
Optimizem jaz sem se na 4D UZ naročila v Kranj k dr. Savi Rant, stane pa 80 EUR, tel.: 04/208 28 12 pa dobiš DVD.

Kar se kraja tiče mi je vseeno BTC ali Tivoli, kjer boste rekle. Je pa res da bom pred srečanjem v BTC-ju.

Neposredna povezava do sporočila: 4378
16.5.2008 11:33:11   
ključek
jz sm pol tud za btc, ker grem jz tud prej v h & m.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
16.5.2008 11:33:28   
KAHLO
tejchy evo moja malca je za mano........zdaj pa se mi zdi da če se kdo doatknega mojega trebuha bo počil kot balon...poleg tega sem še ugotovila da ko sedim ne moram imet skupaj noguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ta bombeta z piščančjim medaljonom me je do dobrega napihnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam samo da mi ne bo nič na tla padlo....ker vprašanje kaj bo če se bom mogla sklonit in kaj pobratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kr  privoščita si nekaj dobrega....... mene čaka še sladicaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
16.5.2008 11:33:52   
ključek
BTC:

optimizem
zoe
kahlo
me to you

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
16.5.2008 11:35:00   
ključek
mislm..............se vidi,da smo babnce, pa še user posted image  za povrh...........user posted image user posted image
se bomo zmenile, ali ne??????????????? user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
16.5.2008 11:53:02   
KAHLO
Me to you...........če nisi huda bom jaz kar tebe zadolžila da me boš jutri obvestila kakšen bo dogovor za jutri, ker popoldan in čez vikend nimam dostopa do neta.....a bošššš prosimmmmmmmuser posted image

uuuuuuuuuuuuuuuuufffffff, moj user posted image pa ne bo preveč vesel našega kraja srečanja, bo ga cel popoldan skrbelo, kakšno bo stanje na maminem računu zvečer ob vrnitviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
16.5.2008 12:50:44   
ključek
Me to you...........če nisi huda bom jaz kar tebe zadolžila da me boš jutri obvestila kakšen bo dogovor za jutri, ker popoldan in čez vikend nimam dostopa do neta.....a bošššš prosimmmmmmm

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
16.5.2008 12:57:05   
KAHLO
Me to you............ti si enostavno user posted image user posted image

evo sem vedla da bo danes bl revščina na tem netu!!!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
16.5.2008 13:17:24   
arabela*
babeeeeeeeeeeeeuser posted image .
Pri nas v mestu pa taka gneča vlada,da znoriš.Imajo ti maturanti neko četvorko.Pa še park je poln teh mularijuser posted image
Jaz sem takoj zato,da prestavimo naše srečanje,pa magari na drug tedn al pa pol naslednji.Do takrat bo moj avto popravljen,pa pridem 100%user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
16.5.2008 13:19:25   
alysa
Čestitam vsem za preglede user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
16.5.2008 13:23:02   
ključek
BTC:

optimizem
zoe
kahlo
me to you

a me pridemo??????????? user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
16.5.2008 13:23:36   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz sem takoj zato,da prestavimo naše srečanje,pa magari na drug tedn al pa pol naslednji.Do takrat bo moj avto popravljen,pa pridem 100%user posted image

Tut js razmišljam, da je boljš, da prestavimo, glede na to, da jih je kr nekaj odpovedlo ... Verjetno imamo po tistem seznamu še kak rezervni datum, ko bo več user posted image  lahko prišlo na srečanje.

Uživajte v petku ... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
16.5.2008 13:30:26   
KAHLO
pupe.........če boste urejale še kak drug termin za srečanje, bom jaz lahko komaj po 7.6user posted image .....

Me to you
.......če bo pa vas nekaj pršlo btc....pa mi prosim sporočiiiiiiiii!!!!!! bom se poskusla vseh srečanj udeležituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj da pa moram bit zmeraj zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
16.5.2008 13:56:42   
Tejchy
Upam, da se vam uspe dogovorit za srečanje... js bi fuuuuuuuuuuuul prišla... pa mam res norišnico in bom jutr in v nedeljo res kr ves dan za knjigami.... hvala bogu, da bo vsaj vreme bolj slabo, da me ne bo vn vleklo....

Kakorkoli... takoj v ponedeljek damo nov termin za vse tiste, ki zdj ne morejo.. pa tud tiste, ki lahko.. čeprav men se je junij že tok fajn napolnil za vikende da je joj... no, neki se bo že našlo... user posted image  user posted image  

Drugač pa sma se midva napapcala.. sma si privošla kr eno ciabatto s tuno.. mlask..... user posted image  user posted image  user posted image  sam user posted image  še vedno razgraja.. očitno hoče sladico, tak da si bom zdaj še to privošla user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
16.5.2008 14:02:49   
*zoe*

Tut js razmišljam, da je boljš, da prestavimo, glede na to, da jih je kr nekaj odpovedlo ... Verjetno imamo po tistem seznamu še kak rezervni datum, ko bo več user posted image  lahko prišlo na srečanje.

Uživajte v petku ... user posted image

Se podpišem pod to. Bom videla kaj bo moj user posted image  rekel na spremembo plana, pa vam javim zvečer ali pridem ali ne.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
16.5.2008 14:04:18   
arabela*
jaz pa se spet nažiram z sladoledomuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
16.5.2008 14:10:09   
arabela*
gold fish,še sama ne vem,če je treba it v materinsko.Pa tud ne vem,kako je potem z očetom pri porodu,jaz nimam nobenega dokazila,da sva hodila prvič v matrinsko,čeprav sva.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
16.5.2008 15:11:09   
arabela*
oi babe,kam ste se sposkrile vse??
Po tehtnem razmisleku,sem prišla do zaključka,da bi naslednji termin za naše srečanje lahko imeli 8.6..To je sicer nedelja,ampak ker bom cel dan v Ljubljani,bu mi bilo res super,da se kje zmenimo.
No,to je pač moje mnenje,ve pa dodajte svojauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
16.5.2008 15:14:16   
KAHLO
jaz 8.6 ne moramuser posted image user posted image zgleda da bomo res mogle večkrat to vajo ponovit!!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
16.5.2008 15:25:17   
arabela*
Kahlo,če pa si napisala po 7.6user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4397
16.5.2008 15:25:44   
KAHLO
mah...danes pa niste prav nič zgovore..........verjetno že vse v vikendu!!

Nič bežim jaz tudi....lepo se imejte in se beremo v ponedeljek!!

Me to you
...obvesti me če bo zdaj to srečanje al ne....se mi zdi da bl slabo kaže haaaaaauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
16.5.2008 15:26:21   
KAHLO
ja pa se 8.6 proti večero komaj vračam...........edino če boste počakale tam do 19.00user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
16.5.2008 15:27:28   
KAHLO
drgače pa nič hudega saraya............upam da se bomo več kot enkrat srečale!!! user posted image user posted image user posted image user posted image do septembra je še dolga!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.