atena777
|
Hi pupe! Berem, da vam dogaja vse sorte. Kolumbo, sej tale sadni dan je prav zato za Oh dnevom, da se spucas pozrtij. Jaz pa sem imela včeraj en ful napad čokomanije. Sem grešila pri dieti prvič na ful. Sem si najprej nardila en kakav iz črne čokolade. Potem sem pojedla še dva grisina, pa tri piškote, pa še rebro čokolade. In vse to na beljakovisnki dan! Ajej. To pomeni, da bo jutri beljakovinski dan namesto OH! Jah tko je to, če grešiš preveč! Namreč dons je vaga kr eno kilo več pokazala, tisto kilo, k jo je vodni dan odnesel smrk smrk Mah sej bo. Pomojem je tud mene tale zmedla, ker me danes tko boooli, k pr norcih. Pa še prejšnji dan sva pretekli s kolegico cca. 10 km, + prehodili še 4 km. Ni čudn, da me je kr scvrl od padca sladkorja... hi hi . Jasna draga! Ma valda, da so nam naši bonnbončki cukrčki fuuul najdražji na svetu. Kako ne boš jokal, ko ga vidiš trpeti. To je čist normalno in hvala bogu, da je tko. Tako smo bile mame ustvarjene, da smo tankočutne za njihove potrebe, kaj je za jnjih dobro, kje so nevarnosti, kdo ni ok človek za pazit ga 8jest vam ne morem povedat kok sem zadovoljna z našo varuško). Aja še ena zanimivost. Drugi so opazili, da David bolj porajta temnolase ženske (baje zato, ker imam jaz temne lase). Jaz sem pa skos mislila, da bolj svetle. No in ta varuška ima ful podobno frizuro kot jaz in jo ima res ful rad. Pa ne samo zato, je tudi taka mila, tenkočutna, ful se je sekirala dva dni nazaj, ker je buško dobil...se mi je še dva dni opravičevala, pa kr neo kremo bo zdej nabavila, pa posvetovala se je s kolegico, ki dela v vrtcu, pa skos se ful trudi pa tako... Ma res sem tok zadovoljna, hvala ti bog! Za 24.5., se jaz danes še odločam ali bi šla na kolesarski izlet za dva dni, ali ne. Ful rabim športa, ker sem čisto zanemarila zadnji dve leti šport in sebe. Potem sem ful manj tećna in tudi ful boljša mama (bolj potrpežljiva, igriva, razposajena,..). to kar David trenutno ful rabi.
|