|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
14.5.2008 13:53:37   
Anonimen
O se vas je kr neki javlo.

Jooj punce - glede služb - vem, da ste čist utrujene, zmozgane, naspidirane, pogrešate otročke in vse skupaj... Ampak js vam ne znam povedat, kolk js kooooomi čakam, da dobim kako službo... Skoz čekiram mobitel, če je že kak odgovor, takoj ko slišim poštarja, letim u nabiralnik... Se mo bo še zmešal! user posted image Ampak enkrat bo že!

Sem se pa odločla, da Alena ne upisujem v vrtec, dokler ne dobim službe. Tisti čas, ko še ne bo v vrtcu bomo pač pokombinirali z babicami in dedki, pa bo.

Mene zgleda tale M tolk daje, da jem, jem, jem... Ajvar je res povsod zraven - tudi če ne paše k ostalim jedem. user posted image

Alen mi je prej tolk padu, da je glih z čelom priletel v rob od vrat, al štoka... Ne vem, me ni blo glih zraven, sam čula sem bum in jok. Ma tako dolgo črto - od laskov do obrvi. Bošček!

Kakanje - učeri je 4-krat kaku, ponoči se je zbudu ceeeel pokakan, pa še danes je do 12h že -krat kaku. Ponoči tudi nismo spali, sta zg. in sp. dvojkice vn prilezle. Js sm ga v polsedečem položaju masirala po dlesnih, on pa na pol spal, na pol jokcu. Kok se mi je smilu, nism spala od 2h pa do pol 5h.user posted image Sej bo...

Nč, grem še pregledat "službene strani", če je kej novga od učeri!

Lep dan vsem. user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
14.5.2008 13:54:27   
Anonimen
Aja - pa Matejo pogrešam! Zdej še samo "ček-in" naredi, predno gre spat! Sem pa vsekakor vesela, da je Tjaša ok! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
14.5.2008 18:25:50   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Margit kaj si ti pridan, vsak dan Lj.-Kr. Dobra si.
Jest sm še vedno limonasta, ker ne vem kaj bo z mojo usodo v službi, ampak počakmo pa vidmo. Skor sigurn mi ne uide garaštvo in izgorevanje...
pheh.

pa-pa

Ah ni panike.
Saj če bo vse po sreči se drugo leto firma seli na Brnik. Potem pa bom imela 2 min. do službe. JUHUHU.
Komaj čakam.

Danes sem šla prej iz službe. je tašča klicala da tamal ful bruha. Zato pa je bil tolk znerviran včeri zvečer. Pa je skoz neki jokcal. Od zajtrka ni še nič jedel, Sam za pit mu dajem. K zdravniku nisva šla.Sem klicala, pa je rekla (tako kot vedno) da naj ga opazujem, naj pije po požirkih, naj ga ne silim jest, če ma vročino naj jo zbijam,... skratka standard. Zdaj je že bolje. Jest mu še vedno ne paše. Sem dala vn govejo župco. Mogoče bo vsaj to pojedel.

Tako da v ŠD nismo šli. no moj in Maša sta šla uč vržt. Še prej pa smo šli skupaj u Jurčka na sladoled, sam tamalček ni bil kej preveč razpoložen, tako da sva kar hitro spokala.

Nič. Grem prirpavt večerjo. Papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
14.5.2008 20:20:38   
malecka_mateja
oj!

napišem roman in evo sorry....user posted image

jasna hvala da me pogrešašuser posted image user posted image

mi sploh nismo ok tamala ma vneto uho in ful bronhitis!tako da ko jo je zdravnica vidla je dobila direkt 3 ml beroduala in pol je bilo ok!pa kapljice za očke...v glavmnem!spimo nič!jaz mam norišnico povsod pa še pri bajti se je ful zakompliciralo!fulllll  res fulll!user posted image user posted image vse mi gre narobe!

tako to je vse ker nimam volj pisat!pa potrebna sem srečanja da napolnim baerije!

grem spat ker me glava nenormalno boli pa upam, n malo spanca!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 21:46:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
15.5.2008 8:21:30   
atena777
hi,

tudi jaz poročam - imeli smo burno noč - stokanje na pol ure. Zdi se mi kot, da sem 20 vstala. ni čudno, da sem bila čist polomljena zjutraj. Še dobro da sem šla spat že 20.30, sicer ne vem kako bi šla danes v službo. Izgleda imamo podobno počutje, jaz kot sem že rekal sem bila te dni kar brez razloga čisto  limonasta in pomojem je razlog v spremembi načina življenja, skrbi v službi, doma...Opažam, da kadar se David ful pritožuje in joka me to čisto izčrpa. Ko sitnari gre tudi meni kar na jok, sploh če sem utrujena.
No včeraj sem šla potem teči za ene dve uri s kolegico in sem tok ućživala, da ni blo res. Seveda se posledično danes tudi ful bolje počutim. Mislim, da je razlog za slabo počutje premalo gibnanja, premalo časa si vzamemo zase...otroci zahtevajo dosti energioje to je dejstvo.
No skratka sedaj vem, da moram večkrat iti laufat, da se zmatram na polno (samo rolanje ni dovolj) in potem sem vsa srečan, polna energije itn..

bogi otročki, ki so bolani: Matic, Tjaška! En velik kpš piapok za vaju!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vidimo,
Lp, a.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
15.5.2008 9:10:30   
atena777
Ravnokar sem ugotovila zakaj sem bila limonasta v preteklih dneh - PMS!
Danes sem dobila M user posted image . Uh se mi je kar oddahnilo. Ti PMS-i so ubitačni postali po porodu. SOlze kr tečejo pa tečejo dni pred.

Neposredna povezava do sporočila: 1582
   [Brisano sporočilo]
15.5.2008 10:55:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
15.5.2008 11:25:29   
Anonimen
Ojla!

Najprej za Matica in Tjašo user posted image user posted image user posted image Upam, da bo kmalu bolje!

Mateja ne se tolk sekirat, sej bo. Punce res rabimo eno srečanje, js sm tud že čist adijo. Z mojim sma se spet spičla glede službe. Zakaj si jo sploh iščem, če bom čez 2 meseca spet noseča? Ja piiiiii....user posted image user posted image user posted image Sploh ne bom komentirala...

Kolumbo kako pa ti študiraš naredit okol tega? Js planiram tako, da če dobim službo prestavim nosečnost, ker se mi ne zdi ok, da takoj po vstopu v novo službo sporočim, da pričakujem. Se pravi bi zamaknila vse za kaki 2-3 lete. Moj niti čut noče. user posted image Če pa ne dobim službe do avgusta, pol se "vržema" na delo za še enega bebija in neham iskat službo.

Ja dejma res odpret eno podružnico - RR išče službo user posted image Za vse po-porodniške mame. Tole je res za znoret. Kakor omenim, da sem januarja zaključla porodniško, takoj neki zapisujejo v zvezek. To me najbolj razkuri!!! In moj tega ne razume, ker on se sam pokaže v kakršni koli firmi in nasl. dan kr podpisuje pogodno. DOBESEDNO!user posted image

Uf sm razkurjena... Sm zdejle celo stanovanje generalno spucala - od luči, do balkona... Mam kreativno stisko! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1584
15.5.2008 11:26:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Opažam, da kadar se David ful pritožuje in joka me to čisto izčrpa. Ko sitnari gre tudi meni kar na jok, sploh če sem utrujena

Tole se tudi meni dogaja. Kr najraje bi js jokala namesto njega, sam da se on smejčka. user posted image A smo vse take, al sm pa js malo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1585
15.5.2008 11:29:15   
Anonimen
Nč punce, dans me še čaka fuuul opravkov, od položnic in banke, do mesnice ipd... Pa še v lov za kolo za Alena morm it, ker si ga je moj NUUUJNO umislu! user posted image Sej ne vem, kam ga bomo dali, ker je stanovanje polno njegovih igrač. Bo počasi treba plac delat v garaži za shrambo.

Grem zdej spet ajvar napadit, pa se pol čujemo!

Uživajte!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
15.5.2008 13:42:16   
ribicau
Evo, končno še od mene! V službi so ble neodložljive stvari za narest in jest trapa hodim v službo že mal čez 6 namsto ob 7ih, da sem ja popedenala vse, potem pa čakam par dni, da direktor blagovolji dati podpis user posted image ! Jest res rabim novo službo.

Sem pa ful happy, ker sem danes klicala v bolnico na Jesenice in mi je sestra prestavila datum testiranja za Evo za en teden user posted image ! Namreč termin, ki smo ga dobili nam ne ustreza, ker smo na morju. Slučajno je blo eno mesto prosto. Pred enim mesecem sem klicala in je sestra rekla, ja če ne morete junija, potem pridite oktobra, kao ni nič frej...user posted image

Berem o vaših bolančkih, tečkah ipd. Pri nas je tud tko. Eva je v nedeljo začela smrkat in tega smrklja ni konec. Mam pa občutek, da se je nalezla v petek v vrtcu....btw tašča jo je pazila 2 uri in se je mogla it takoj bahat tja...pomojem, da je kriv vrtec.

Je pa predvčerajšnjim zvečer začela malo driskat in potem je včeraj skoz po malem driskala in se ji je ritka tko hudo vnela, da sem jest skor jokala zraven, ko sem jo previjala. Ubošček se je kar zvijal od tega, ko jo je tko peklo. Potem sem jo pa pri vsakem previjanju nesla v kopalnico, da dala v njeno banjico in z intimnim milom umila ritko. Danes je 70 % boljše, pa tud kakec je že konkreten, ni več driske user posted image . Danes sva z mojim tko nardila, da jo je on imel dopoldne, tolk da sem prišla iz službe, ker jo nisva hotla vso bolno dat varuški. Jutri gre pa spet tja.
Drugače pa sumim, da je driska od spodnje dvojkice, ki bo vsak čas zunej. Joj, to me tud tolk jezi...že vse je belo, ampak ven pa ne pokuka.

Čestitke za hujšanje, vsaka deka, ki jo ni več, je hvale vredna. Jest bi se tud mogla mal zamislt. Večerje me premamijo....matr, ko se Eva zbudi, greva u nabavo za sadjem....joj, pa še vodenke morm it kupit za na teraso (upam, da bo letos kej od njih ostal, da ne bo tamala preveč lomastla po njih)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
15.5.2008 19:12:44   
malecka_mateja
ojla!

unce hvala za tolažbo!

jutri mamo kontrolo pa da vidimo!kaj bodo gospa doktor rekli!

naročeni smo tudi za cepljenje prto klopnemu meningitisu ker ni drago pa je zlata vredno ker je vse že tako okuženo!kaj pa ve mislite o tem????

jaz grem kr ajat počasi!ker se sploh nemorem prespat!pa tako vsaaj o problemih ne razmišljam!

kaj pravite srečanje 24 v soboto????

zdaj pa lep pozdrav!!papap

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
15.5.2008 19:28:29   
malecka_mateja
kolumbo vidim te
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1589
15.5.2008 19:29:53   
malecka_mateja
ne sej grem zdaj!

aja kolumbo kako je maj spal v vrtcu????

Neposredna povezava do sporočila: 1590
   [Brisano sporočilo]
15.5.2008 21:30:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1591
15.5.2008 23:05:47   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutr nadaljujem lepotičenje,

Si rekla, da si našla eno fajn zadevo, vse na enem mestu! Kje pa je to, če ni skrivnost? Jest bi si vsaj manikuro in obrvi dala zrihtat...

Neposredna povezava do sporočila: 1592
16.5.2008 5:18:44   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image za majklauser posted image user posted image user posted image

jaz sem spala od poč osmih do petih ko ubita z enim vstajanjem za antibiotik!user posted image user posted image zdaj sem se vsaj mal naspala"

no lep dan pol energije in sončka vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
16.5.2008 7:09:24   
atena777
Hi pupe!

Berem, da vam dogaja vse sorte.
Kolumbo, sej tale sadni dan je prav zato za Oh dnevom, da se spucas pozrtij.

Jaz pa sem imela včeraj en ful napad čokomanije. Sem grešila pri dieti prvič na ful. Sem si najprej nardila en kakav iz črne čokolade. Potem sem pojedla še dva grisina, pa tri piškote, pa še rebro čokolade. In vse to na beljakovisnki dan! Ajej.
To pomeni, da bo jutri beljakovinski dan namesto OH!
Jah tko je to, če grešiš preveč! Namreč dons je vaga kr eno kilo več pokazala, tisto kilo, k jo je vodni dan odnesel smrk smrk user posted image
Mah sej bo. Pomojem je tud mene tale user posted image  zmedla, ker me danes tko boooli, k pr norcih. Pa še prejšnji dan sva pretekli s kolegico cca. 10 km, + prehodili še 4 km. Ni čudn, da me je kr scvrl od padca sladkorja... hi hi user posted image .

Jasna draga! Ma valda, da so nam naši user posted image  bonnbončki cukrčki fuuul najdražji na svetu. Kako ne boš jokal, ko ga vidiš trpeti. To je čist normalno in hvala bogu, da je tko. Tako smo bile mame ustvarjene, da smo tankočutne za njihove potrebe, kaj je za jnjih dobro, kje so nevarnosti, kdo ni ok človek za pazit ga 8jest vam ne morem povedat kok sem zadovoljna z našo varuško). Aja še ena zanimivost. Drugi so opazili, da David bolj porajta temnolase ženske (baje zato, ker imam jaz temne lase). Jaz sem pa skos mislila, da bolj svetle. No in ta varuška ima ful podobno frizuro kot jaz in jo ima res ful rad. Pa ne samo zato, je tudi taka mila, tenkočutna, ful se je sekirala dva dni nazaj, ker je buško dobil...se mi je še dva dni opravičevala, pa kr neo kremo bo zdej nabavila, pa posvetovala se je s kolegico, ki dela v vrtcu, pa skos se ful trudi pa tako...
Ma res sem tok zadovoljna, hvala ti bog!

Za 24.5., se jaz danes še odločam ali bi šla na kolesarski izlet za dva dni, ali ne. Ful rabim športa, ker sem čisto zanemarila zadnji dve leti šport in sebe. Potem sem ful manj tećna in tudi ful boljša mama (bolj potrpežljiva, igriva, razposajena,..). to kar David trenutno ful rabi.

Neposredna povezava do sporočila: 1594
16.5.2008 7:19:10   
atena777
Hi.

sem laufala vmes na WC, se mi je tok ulil vse iz mene...vsega i svašta.
Tale user posted image  res dela svoje...

No kje sem ostala, aha...

A ste že kupile čelade za vaše user posted image ?
A je možno, da se kupi tako, ki se uporablja za do 5 let npr?

Rabimo za na bicikel, pa tud za rolat mu bom dala jo gor, ker če bi vn letu, da ma bučko zaščiteno - nikol se ne ve..
Zdej rolava vsak dan, brez izjeme, da se mal zluftava oba. bom kr pogrešala tole, ko enkrat ne bo hotel več v vozičku sedet, s3ej že zdej je bl kriza.

Še dobre tri teden pa gremo na Tenerifffo!

Jeeee!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.5.2008 7:36:56   
atena777
Kolumbo, vodni dan se ti splača imeti v torek, ker je polna luna, bo dvojni učinek - boš zgubila sigurno dve kili:

LUNIN KOLEDAR

user posted image
20. 5.user posted image
28. 5.user posted image
3. 6.user posted image
10. 6.

Mesec danes:
17:10 - 03:26

Mesec jutri:
18:17 - 03:44

Sonce danes:
05:28 - 20:30

Sonce jutri:
05:27 - 20:31

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
16.5.2008 7:52:33   
ribicau
Atena777 jest mam za nekaj dni jedilnike, a bi mi mogoče še ti kakšen jedilnik zaupala, jest sem brez idej! 1000 krat hvala!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
16.5.2008 10:40:29   
Tabali
Ojla punce!!!
Mater kok sem se namučila da sem vse prebrala, kva dogaja... jao res ste pridne, me kar mal sram, da sem opustila pisanje na RRuser posted image . Upam da mi rata popravit seuser posted image .
Mah me tale služba čist ubija u pojam... česa takega, kokr doživljam kle nisem še nikoli - skratka intenca je da kle sam kimaš in se z vsem strinjaš, drgač si itak konfliktnež, ki bol da ga ni. Mater sem jezna ko pesuser posted image user posted image . Če bi to vedela, sploh ne bi razmišljala o službi po porodniški. Sicer pa, še vedno lahk pravno suportiram RR mamice po porodniški (seveda če me Kolumbo in Jasna sprejmeta v klub podružniceuser posted image user posted image user posted image , sicer ne pokrivam Dolensko, lohk pa tutuser posted image če bo trebauser posted image ...
No skratka-prejšnji teden sem naredila izpit iz ZUP-a, tako da... zdele pa gremo zaresuser posted image  (z novim bejbijemuser posted image user posted image user posted image )
Vglavnem, presrečna sem ker mam Danajo, ki me iz dneva v dan bolj razveseljuje (že hodimo, sicer ob opori, prehodimo pa že skor cel Arboretumuser posted image ), tako da... za službo mi ...... (cenzura)user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
16.5.2008 19:51:04   
malecka_mateja
ojla!

evo nas!

tabali lepo a si je
javla vse pogrešane ful pogrešamo!
naša še kr laufa okoli!

mater te bone o H&M smo pa res izkoristli še danes za neke roj.dneveuser posted image user posted image tjaši nabavla celo garderobo za poletje pa dala za vse mogoče 30 evrov pa še to ne!super res!pa še mojemu malo pa še menei malouser posted image user posted image user posted image res super!ful se splača!pa zakaj nebi če lahko!pa ve ste jih zapravle kaj????

no jaz grem pred tv saj vete big brother!

se mogoče še javim kaj!mala še kuj leče okoli!

aja bli na kontroli in smo že ok!user posted image sem ful vesela ker me je res ubijalo to!
no glavnem da se je porihtalo!

zdaj pa grem!papa

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
16.5.2008 19:51:55   
atena777
Ja jedilnikov je veliko, npr. jaz sem ravnikar naredila krompirjev golaž, pa rada si naredim zelenjavno mineštro (zelenjavo, ki imam rada + krompir 4-5 kosov).
Zraven pojem kos kruha in solato. Mnjami. to je za škrobni dan.

Za OH dan najraje jem pizzo, ki jo lahko naročim tudi v pizzeriji (rečem brez sira), poljubno zelenjavno z obilo rukole mljask...
Na ta dan lahko tudi špagete, s polubno omako, razen mesno in sirovo ali preveč smetane (bazirati mora na zelenjavi).

na beljakovisnki dan jaz ponavadi jem meso + zelenjavo (najraje piščanca ali ribo, s pečeno zelnajvo + solato.

Če pa imaš raje konkretne recepte in jedilnike, potem pa bi rabila knjigo.

LPa.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.