|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
20.5.2008 7:29:18   
atena777
Jeee, meni je teža končno začela padat. Margit nč bat, imam jaz na občutljivih delih zaloge in blazinice, tak da do -4 kg od sedaj naprej bo kr ok.

Visnjaaa, hitr krače in čokolade vbek vržt in hujšat! Kaj se to prav!
Kolumbo danes ti želim en lahek vodni dan. Je pa res, da je ful težje na luno to delat.
Baje pomagajo alge spirulina, pojej jih kukr ti duša da, to sem brala v eni knjigi čiščenje nereda.
Jaz imam ta teden izobraževanje-sama sreča,mal predaha od monotonije.

Se beremo!

pa-pa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 8:10:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
20.5.2008 13:58:36   
ribicau
Alo!

Včeraj zvečer sem šopingirala. Nabavla: kopalke, 3 bluze, 1 majčko z naramnicami, 1 mikico, 1 bele platnene hlače, 1 x 3/4 hlače, 1 krilo, 1 športne platnene hlače z žepi, 1 kr. hlače bombažne, 1 kr. hlače platnene - vse to za 110 eur! Nekej v H&M, nekej v C&A, nekej v Mani...pol sem si pa še u Yello ene čevlje, ker sem imela še bon od roj. dne! user posted image  Zdej lahko rečem, da mam spet nekej za oblečt za v službo.

Ovčka se suši zunaj, zaenkrat zgleda dobro! Nisem jo upala dat na nevem kakšno centrefugo,tko da je fejst mokra in se bo še kakšen dan sušila, ker je tako slabo vreme!

Vprašanje - spet: Kje se da preluknat ušesa kle na gorenjskem? Pa da veste, da dobr nardijo...

Bye

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
20.5.2008 14:26:50   
Anonimen
Zdravo punce!

Sam na hitrco vas pozdravim, ker sem že od nedelje zvečer v ležečem položaju. Sem čist skozlana, zgleda sem fasala kak virus user posted image

Sem morala tist razgovor, ko bi ga nej imela včeraj prestavit, tako da ga imam jutri. Imam spet kar nekaj opravkov...

V nedeljo sem tudi jaz zapravljala. Zdej je pa dost zapravljanja, ker je šlo oh in oh denarja za svašta, še sama sploh ne vem... Vem samo, da sem si jaz uspela kupit tangice, medtem, ko sta moja dva dobila vsak po en kup cot user posted image No, ja...

Alen tudi driska, sicer 1* na dan, tako da okužen po moje ni, je verjetno kak zobek. Mi je pa včeraj priletel na tla in si skor zobke zbil ven. Kri je tolk tekla, da sem dobesedno skor v nezavest padla, sem morala mal počepnat, ker se mi je tako zatemnilo... No, danes je pa fasal tak padec, da je z glavo v steno priletel. Buška cca 3 cm. user posted image

Še sreča, da je moja mami bla tu, da je pomagala okoli Alena, cot  in kuhanja. Bošček moj... Še zdej mi gre na jok, ko ga slišim, kako vzdihuje v posteljici. Je bil tolk zaspan, pa si ga nisem upala dat prej spat. Sej je dost, če je buden 2 uri od udarca v glavo, a ne?

Nič, grem mal poležat, ker bo itak čez 1 uro auf in bo spet lafarija do 17h, dokler ati ne pride.

Kaj zdej za srečanje???

LP vsem!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
20.5.2008 20:14:46   
malecka_mateja
ojla!

kaj zdaj velja v soboto v celju ob 12 v nakupovalnem središču pri kavarni polegh igral????jaz pridem ve pa se določteuser posted image user posted image

no meni končno dela tipkovnica zato nisem nič od doma pisala!

jasna bogica upam da ti bo kmalu bolje in da nas bo srečanje ddvignilo!
tudi moje hušanje je šlo k vragu in samo žrem in sem spet vse nazaj dobila!mater vse m i je dol padlo zarad skrbi....
mislim ful me teži ta hiška pa kredit pa....piiiii vseeee!mi gre že na živce in bi končno rada že mela svoj domek!ressss!ker se mi bo glih zmnešalo!in posledično samo žrem sej vem slaba tolžaba!mater pa res!
čist sem obupala!nevem kje je vsaj moja pozitiva in optimizem zgubla sem gauser posted image tako da nujno rabim srečanaje ker drugače se v lj pripeljem direkt k kolumbo in grema v mehiško in se ga napijemauser posted image user posted image user posted image ok kolumbo može???pa še kaj si boma vmes privoščle!ok????

no zdaj pa odhajamm spattttt!papa!
lep večer še naprej!

jasna drž se jutri na razgovoru!user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 21:27:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.5.2008 5:15:55   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo sej se bomo zmenli za viken na pohorju!sam tega ne ker nam montirajo nekaj gori pa barvajo!drugi vikend mamo pa obhajilo pol pa lahko!???

ja kolumbo bova se pač same dobile če nobena nebo za akcijo!ker vidim a ni glih nekega zanimanja!

jaz odhajam v službo!le kdo si jo je zmislouser posted image ma sej bo bolje!user posted image

no lep sončen dan vam želim sam ne kaže na neko sonce ker pri nas je fejst mrzlo!ušaaaaa!

no zdaj pa res grem!papa

Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.5.2008 7:23:55   
atena777
hoj.

Včeraj em imela prvi dan izobraževanja (od 4.-ih dni). Delali smo cel dan , ko norci...v eni majhni sobi (danes nas prestavijo), sa smo bili 16.30 že kuhani in pečeni. Davida sem šla iskati ob 17h, revež je zadnji ostal tam. Sva se z mojim slabo zorganizirala, v pon. ga je še iskat, ko bi lahk jaz, potem pa ne more več...Imamo tako trapast urnik - od 9h do 17h. Lah bi začel eno uro prej in šli eno uro prej dam. Ta evrospki delavnik je čist mem in nedružinski. Komej čakam, da grem na 6 ur, čeprav tvegam, da bodo vsi pomembno sestaneki šele po 14 uri in bom potem mogla hodit v službo od 12h do 18h?

No skratka...

Potem sem bila tud tok crkjena včeri, da sem šla pedenat nohte, da sem vsaj neki zase nardila.
Mi je tok fajn delo, pa dve poslikavi mi je nardila, kar sama od sebe je predlagala.
Ta teden imam v planu še pedikuro, da bodo nogice pripravljene za na Teneriffo. 

Ful gre hitro cajt mimo, sedaj sem ugotovila, da zjutraj spet nimam toliko casa, da bi lahko dokoncala en clanek...eh...

Za v soboto pa mi je ful zal, ker ne bom mogla priti.Zaenkrat še nič ne kaže, da bi kolesarjenje odpadlo...Ta teden se itak tok švoh rekreiram, da bom prav rabila eno dozo športa konec tedna. Pa še teta iz Nemčije pride na obisk, mene pa ne bo user posted image
Ma bo ž neki.

Mateja ti pa se nimaš zakaj sekirat, KER HIŠKA BO!!!! To je neizbežno! Bolj se boš sekirala manj energije boš imela za ustvarjalnost pri gradnji in urejanju hiške in ne boš tako zadovoljna kot bi lahko bila. Verjemi, da se bo vse uredilo! Kr zabij si v glavo user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1633
21.5.2008 7:41:10   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

hoj.

Včeraj em imela prvi dan izobraževanja (od 4.-ih dni). Delali smo cel dan , ko norci...v eni majhni sobi (danes nas prestavijo), sa smo bili 16.30 že kuhani in pečeni. Davida sem šla iskati ob 17h, revež je zadnji ostal tam. Sva se z mojim slabo zorganizirala, v pon. ga je še iskat, ko bi lahk jaz, potem pa ne more več...Imamo tako trapast urnik - od 9h do 17h. Lah bi začel eno uro prej in šli eno uro prej dam. Ta evrospki delavnik je čist mem in nedružinski. Komej čakam, da grem na 6 ur, čeprav tvegam, da bodo vsi pomembno sestaneki šele po 14 uri in bom potem mogla hodit v službo od 12h do 18h?

Jest grem pa tudi danes na seminar. Evo ima dopoldne moj, potem ob 11ih pa jo pelje v varstvo in bo tam prespala. Joj, me prav zanima kako bo, tko da bi tam spala še ni, razen če je bla bolna in je od utrujenosti zaspala....upam, da bo vse OK.

Drugače sem pa jaz zahtevala, da v aneks zapišejo, da delam po štiri ure, oz. od 7ih do 11ih! Ker je pa to napisano, pa mi noben nč ne more user posted image !

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 12:33:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1635
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 23:37:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1636
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 7:35:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1637
22.5.2008 11:39:20   
visnjaaa
OJ!

Jaz dobra je tale, ki je tekla ob 6.15.
Sam men bi pa prav pasalo, da bi šla tečt...pa čist sama...da mi ne bi noben froc dihu za ovrtanik.user posted image  Mogoče pa probamuser posted image user posted image ...ja ja sej to je vic tednauser posted image user posted image

No jaz sem matram ponovno z hujšanjem. Sem čist brez energije, glava me boli, čokolade bi se nažrla....pa lahko bi zdele spisala roman.

Nejc spi, Miha je zunaj....kosilo se kuha, jaz pa samo o hrani študiram.user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 22.5.2008 11:40:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 1638
22.5.2008 18:53:04   
Anonimen
Mojega posta včeraj pa ni objavlo? Sem napisala cele litanije... user posted image

V glavnem, Kolumbo ni blema, sma se fajn zlapale. user posted image Upam, da kmalu ponovima!

Zdej kuham večerjo, moja dva sta odzuni, js sm pa sm uletela samo da vam sporočim da MAAAMMM SLUUUUŽBOOOOO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jOOOJ najrajš bi kr vse plesoče smajlije sem nalepla!

Vam zvečer kej več  napišem, ker se mi bo večerja zasmodila!

Lov ju vse, tolk sm hepppiiiiii! user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
22.5.2008 20:56:04   
visnjaaa
Super Jasna81...res sem vesela, da si dobila službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
22.5.2008 21:21:22   
atena777
Jasna, Jasna, GO JASNa, GO JASNA, GO JAsna!!!!!user posted image user posted image user posted image

Super!

Jaz pa em danes pretekla spet 9km, sem čist out, pa še sadni dan je bil. Sej je kr pasala, ker sem se dva dni sam nažirala shrano v hotelu.
No sej zdej grem pa kolesarit. Ne odpade izlet, pa sem mal upala, da bo, ker se mi kr nč ne da. Ampka morem to guzico zmigat, da bo ready za Teneriffooooooo!

No danes sem crkjena tak, da grem kar spat. Jutr kej več napišem.

A vaši tud kej čebljajo? David tok čeblja, da se nam zdi, da bo kr drug teden že spregovoril. Neko Litvanščino tolče in to na fuuuuul.

No ne vem. Upam, da bo šlo.

Drugače pa je baje fuuul priden v varstvu, kadar koli pridem, skos ga hvali, pa mojo mamo psrašuje po kom je tok priden user posted image . Ona pa politično - po obeh mal - čeprav mislim, da je po mojemu priden, ker on je tud tak bolj miren. Jest sm bla kot otrok ful živa in nagajiva...Izziv za tovaršice...
No ampak dons pa je neki z mene, pa čeprav se je včas moji mami zdel, da so vse sošolke bolj pridne,..he he he

No se beremo!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 21:43:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 9:25:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1643
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 9:35:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1644
23.5.2008 14:17:00   
malecka_mateja
jasnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa res moreš jutr pridit da pivo častiš!user posted image

jan kolumbo nekje ob 12 računaj jaz pprej nebom mogla!se slišivaa!

no zdaj gremo mallo lutata!se slišmo!papa

Neposredna povezava do sporočila: 1645
23.5.2008 21:08:35   
ribicau
Alo, alo!

Kolumbo, zutrej ni blo časa pisat. V službi mam res gužvo, pa nč ne kaže, da bo kej boljš. Prejle je bil v Tržiču en tek, pa smo bli tam in sem šefa srečala...je reku, kr takoj še enga user posted image  naštimejte, zdej si u najboljših letihuser posted image ! Ja sej a ne, če bi mu pa rekla, ej noseča sem, rabimo zamenjavo,  bi bil pa pomojem 5 min kr tiho!

Njami, a vam povem, kaj zdele frezam...mini schoko kusse iz Hoferja, če ne bom tole hitr napisala, bo škatla prazna user posted image .

Kolumbo, z lahkoto ti rihtam kadrovske zadeve  - zakonodajo sem naštudirala u nulo v zadnjih dveh mesecih...in to jest, k sem po sistemizaciji in plači nula, delam pa pravna posla, ker nimamo pravnika user posted image . Da bi jih nekam poslou...

user posted image  jasna81 za job, želim ti fajn plačo, pa da ti šefi in sodelavci ne bi preveč težil user posted image

Aja, da vam še to povem, v sredo, ko je bila Eva pri varuški v popoldanskem času (od 11ih do 16.30) ni hotla zaspat. Tolk je blo v njihovi spalnici zanimivega, da frajla ni in ni hotla zaspat. Zvečer je mrknila šele ob 19.30! A si morte mislt, brez spanca čez dan....mene skrbi, da bo naša kmal tale spanc čez dan izklopila! Jao meni user posted image . Zdej je blo vsaj eno uro na dan mir, zdej bo pa skoz cirkus.

Neposredna povezava do sporočila: 1646
23.5.2008 22:13:38   
malecka_mateja
evo jasna se ga je koma napila za službo in se ne javlja!

kolumbo me je na cedil pustla in nič nebo z celja!user posted image user posted image madonca babnice¨!

grem od jeze spat!user posted image

lepo se imejte!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
23.5.2008 22:23:12   
atena777
Hi,

Celje bo, samo en boljši termin, da lohk še jest pridem ha ha!
Odločitev je padla, kolesarski izlet bo in jaz grem za dva dni, cokum pokum uživat, moška se bosta pa sama malo štimala. Mami ima zaslužene počitnice, ker pelje vsak dan pridno po Davida v varstvo in ga tudi pride iskat.

No upam, da nas ne bo dež napral.

Lepo sanjajte, jaz pa grem tud v mižale, ker moram jutri že ob 6h vstati.

LPa.

Neposredna povezava do sporočila: 1648
24.5.2008 8:34:01   
DeMer
Ojla!

Teden minil, da se še zavedam ne kdaj! Ne vem, ampak meni čas tako hitro mineva, da me je postalo kr malo strah, da se ne bomo prehitro postarali. user posted image

Mark ma zdejle 2 dni zvečer mal vročine, podnevi pa nič. Sploh ne vem kaj mu je. Pa bolj slabo je. Ampak ven gremo pa vseeno, ker je čist dobro razpoložen. Mogoče so zobki. Zdej mu rinejo ven, uni ta zadnji bolj. Jest upam, da se kmalu umiri.
Sem mu pa kupila gumijaste škornje in je najbolj srečen otrok k lahgko po lužah skače in pol kamnčke ven pobira. Škornji so samo tolk, da nima čevljov morkih, ostalo je pa vse mokro. user posted image
Kaj je zdej s srečanjem? Kaj pa če se bi dobile v arboretumu?
Atena, res ne vem kaj maš take hude probleme v tole težo. Na moj uč ti čisto nič ne manjka in tudi preveč nimaš ničesar. Ne pretiravat!
Grem na zajtrk!
Bodte fajn!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
24.5.2008 9:02:58   
Anonimen
Čao punce!

Hvala vsem za čestitke za službo. Js sm čist naspidirana, dans je treba še par stvari kupit za alena za v vrtec.

Aja - včeri sem laufala okol in našla vrtec za alena - štartamo že v ponedeljek! user posted image Me je fuuuul strah! S službo štartam v petek - me bo glih obračun plač počakal user posted image V glavnem službo mam od 8-16h, vrtec pa zaprejo 15.45 tak da ne vem, kako se bo to izšlo.

Ribicau - js šefov sploh ne bom mela. Direktorica doma je tudi na porodniški od februarja letos, tako da sem do nasl. leta sama. Na dan dobimo baje eno iz CSD za 2,5ure za pomoč, to pa je tud vse. Me je kr strah, kako bom js to poštimala sama.user posted image Hvala bogu majo vsaj računovodstvo zunanje, tako da se mi zdej ni treba še tega učit.

alen je tečka, se javim kas
neje

čao

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.