Anonimen
|
Zdravo punce! Sam na hitrco vas pozdravim, ker sem že od nedelje zvečer v ležečem položaju. Sem čist skozlana, zgleda sem fasala kak virus Sem morala tist razgovor, ko bi ga nej imela včeraj prestavit, tako da ga imam jutri. Imam spet kar nekaj opravkov... V nedeljo sem tudi jaz zapravljala. Zdej je pa dost zapravljanja, ker je šlo oh in oh denarja za svašta, še sama sploh ne vem... Vem samo, da sem si jaz uspela kupit tangice, medtem, ko sta moja dva dobila vsak po en kup cot No, ja... Alen tudi driska, sicer 1* na dan, tako da okužen po moje ni, je verjetno kak zobek. Mi je pa včeraj priletel na tla in si skor zobke zbil ven. Kri je tolk tekla, da sem dobesedno skor v nezavest padla, sem morala mal počepnat, ker se mi je tako zatemnilo... No, danes je pa fasal tak padec, da je z glavo v steno priletel. Buška cca 3 cm. Še sreča, da je moja mami bla tu, da je pomagala okoli Alena, cot in kuhanja. Bošček moj... Še zdej mi gre na jok, ko ga slišim, kako vzdihuje v posteljici. Je bil tolk zaspan, pa si ga nisem upala dat prej spat. Sej je dost, če je buden 2 uri od udarca v glavo, a ne? Nič, grem mal poležat, ker bo itak čez 1 uro auf in bo spet lafarija do 17h, dokler ati ne pride. Kaj zdej za srečanje??? LP vsem!
|