|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
12.5.2008 19:52:46   
malecka_mateja
ojla!

sploh ni časa!ponoči smo meli žurko malo zobki malo pa je bolana z nosa ji ful teče in ne more dihat!pol pa še grdo kašlja in vedno zajoka zraven!očke ima vnete...mislim halo!jutri popoldan gremo k zdravniku!

jaz sem sedaj se pripravljala na eno predavanje ki ga imam v sredo v službi!O medsebojnih odnosih v delovni sredini!P aše nisem končala!mapk grem spat sem utrujena ker nismo spali!pa verjetno tudi danes nebomo!

pa še jutri gremo delat!danes sem doma zarad tamale ostale jutri pa gre v vartvo k babici!

no lep večer!

jasna pogrešali smo te!
zdaj pa pogrešammo kolumbo!???le kje je???

no se tipkamo!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
12.5.2008 21:02:39   
Darca_k
Zdravo punce,
samo na hitro vas pozdravim in obljubim, da vas drugič preberem za nazaj in kaj več napišem. Imamo kar orng tempo, saj jaz zaključujem en projekt v službi in še zvečer delam doma... Je pa nam sedaj veliko lažje, ko je tudi ati v akciji...
Me pa nekaj zanima... A verjamete v otroško intuicijo? Moram vam namreč opisati, kaj se mi je prej zgodilo. Ati je šel z Majem normalno v kopalnico se umivati (tako kot vsak večer) jaz pa sem mislila iti v trgovino. Ko bi vi videli kako se je mali drl, fuuul. Tako da sem ga slišala še dol na ulico in se sploh ni umiril, da me je moj raje nazaj poklical. In ko sem vstoplia skozi vrata pa je utihnil, pa čeprav me še ni videl... Potem pa se mi je obesil okoli vratu in me kakih 5 min stiskal k sebi.... Noro.
V trgovino seveda nisem šla (ni bilo tako nujno), ampak mi pa še sedaj ne gre iz glave kako je delal...
Ok sedaj pa grem tudi jaz še malo na službene zadeve (še dva dni mam časa), pa vas preberem naslednjič...

Lepo se mejte!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
   [Brisano sporočilo]
12.5.2008 22:55:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
13.5.2008 5:54:45   
Margit
Jutro!

Spet jaz user posted image .Danes grem tudi sama v službo. No mislim Maša bo še doma. Tako da samo sebe zrihtam in grem. Včeraj sem šla že ob pol4 iz službe. Kakšen užitek ko si že ob pol5 doma. Sva bla s tamalim še dve uri zunaj. Je ful užival. Potem pa je pojedel večerjo, ga stuširam in par minut čez sedmo ga dam spat. In je bil očitno tako utrujen, da sploh  ni mogel zaspati. Eno uro se je valjal po postelji, se pogovarjal, ... potem pa mu je le ratalo. Bošček mali. Upam, da danes ne bo tako zgodaj vstal in se bo naspal.

Evo ura je cajt. Treba se bo zrihtat, da bom poskusla še danes tako zgodaj pobegnit iz službe. Jutri mi pa ne uide "tadolga", da bom lahko v petek prej zaključila in uspela vse popodenat.

Mejte se. Malksimalno uživajte v sončku.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
13.5.2008 8:01:43   
atena777
Ojla,

jaz tudi že svetim v službi.
Ajej Kolumbo kak to da niste mogli dobiti slik? Sedaj, ne nič delatio na računalniku, sicer bodo izgubljene za vedno. Ali vesta točne številke slik in datume izdelave? Potem bi še bilo upanje? Ali so na servisu uporabili programe za restavriranje povoženih zadev?

Jaz sem danes računala, da mi pot do službe z oddajo Davida vred vzame 10 min. Luksuz. Samo vprašanje če bo to trajalo, največ pa bo seveda trajalo do prihodnjega leta, ko se firma seli.
Pa tudi nič kaj vzpodbudne novice nimam glede mojega podaljšanja, ker če bom v juliju prevzela en projekt, mi grozi, da bo še kakšna ura več vložena kot pa manj. Bi poskusila pa tako narediti kot Darca_k mogoče, da bi doma delala. Samo je neprecenljive vrednosti to, da se lahko ukvarjaš s svojim otrokom, to je edino kar zares šteje, kar otroku lahko daš. Igrače in ostali material nima vrednosti, če mu ne daš ljubezni. Sem brala včeri eno knjigo na to temo in so mi kar solze prišle v oči - upam, da ne bo taka kriza, če res začnem na tistem projektu..

pa-pa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
13.5.2008 8:09:47   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Čer!

Kje se potepate vse? Kolumbo, nekaj tvojih poročil rabimo. user posted image Upam, da niste tako zagreti za novega februarčka, da še pisat nimaš časa. user posted image

Tale vreme mi je bolj tako, skoz piha. Niti en dan ni sonce brez vetra. A ste opazile? Pri nas ni nikoli toliko pihalo kot letos. Če bo tako, bomo na hišo namontirali veternice, da bomo dobil elektriko.

Jest sem izkoristla 3 bone v HMju. Sem rekla unina kasi, da smo trije, no sej smo bli, jest, moj in Mark.In mi je naredila 3 račune in na vsakega minus 5 eur. Krasno.

Zdej grem pa delat, ker imam goro dela.

Bodte fajn!

A sem samo jest tak idiot, da ne pridem do ankete??? A še laufa al ne?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
13.5.2008 8:16:47   
ribicau
Evo mene po dolgem času...

V petek sem kupila sandalčke, take kot na prvi sliki, samo brez rožic in olivno zelene z rumenim napisom (mi roza že mal prebija) od superfit-a! Nabavla sem jih v mass-u, za 40 eur. Ne morem verjet, mogla sem vzet št. 22! Sicer so ji bli št. 21 prav, ampak bi bli pomojem glih za en mesec, tko da sem že gledala št. 22 in mije potem prodajalka tudi svetovala, naj kar 22 vzamem. Drugače so pa super.

Kej več nimam časa napisat, ker mam ful gužvo zdele v službi!

Ajde

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 9:33:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1558
13.5.2008 10:21:44   
atena777
O Kolumbo eminenca si se le pojavila1

Ja Jasna81 jaz tudi skos razmišlajm o tem, da si bila na Zbilju. Kakšna škoda.

Srečanje - super, kje, kdaj?
Šmarješke Toplice user posted image .

Jaz sem pa danes ful neki limonasta. Sploh ne vem kaj mi je. Mogoce od tega, ker sem zvedla kaksen projekt me caka v bliznji prihodnosti. Kr neki bi se sama seb smilila, pa vse se mi zdi tko grozn. Tok se bojim za mojga srčka, da ne bi bil preveč brez mamice. Sem že kr razmišljala, da bi s.p. odprla, pa začela neki sama delat. Samo še ne vem kaj.

No lepo se imejte. pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1559
13.5.2008 12:05:22   
Darca_k
Bi poskusila pa tako narediti kot Darca_k mogoče, da bi doma delala. Samo je neprecenljive vrednosti to, da se lahko ukvarjaš s svojim otrokom, to je edino kar zares šteje, kar otroku lahko daš. Igrače in ostali material nima vrednosti, če mu ne daš ljubezni. Sem brala včeri eno knjigo na to temo in so mi kar solze prišle v oči - upam, da ne bo taka kriza, če res začnem na tistem projektu..

Atena777 se popolnoma strinjam s tabo.
Tudi jaz sem čez vikend sklenila, da tako kot sem delala zadnja dva tedna ne velja (še zvečer po dve uri)... Je pa res, da je potrebno zaključiti projekt (in trenutni je kar zanimiv, saj spreminjam sistem delovnih mest v podjetju) - ravno jutri imamo še individualna 'pogajanja' za plačo in zaključim.
Mislim, da bo tudi zame padlo eno 'napredovanje' po tituli in dnarnici... To drugo bi bilo še posebej fajn user posted image user posted image .

Samo ti imaš verjetno možnost delati doma, ko delaš v takšni organzaciji, ali ne? Če pa se odločiš za s.p. pa bi tudi lahko delala projekte za njih, samo da si sama organiziraš svoj čas...

No jaz sem trenutno tudi pobegnila domov in bom doma pripravila vse potrebno za jutri. Torej veselo na dlo, potem pa tako grem po Maja, pa kuhanje, pa sprehod... in spanje user posted image
Lepo se mejte!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 13:25:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 13:28:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1562
13.5.2008 21:33:18   
atena777
Oj, H&M norija. Mis mo vnovčili dva bona,mi je žal, ker nismo še enega.
Pheh.
No saj bomo še jutri enega. Sam itak, da to sam napeljejo, da prideš zapravlat. Smo kupili poletne pižamice. Pa spalno vrečo do 3h let.
Končno.

Zdej nama je pršlo kr v navado , da rolava vsak dan. Jest mam tud ene 10 let stare rolerje, pa so čist ok, bodo še mogle zdržat, sej so Roces...

Drugac pa vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1563
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 21:49:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 21:50:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1565
13.5.2008 21:56:40   
atena777
Haha Kolumbo nakupovalne navade tvojega Šimeta so me pa nasmejale zdajle!

Jaz imam pa jutri sadni dan, ga imava lahko skupi. Pa bom verjetno spet na sadnih sokovih.
se mi zdi, da zdej se je pa že začel poznat počas učinki diete, nimam več tok maščevja po hrbtu,..

Edin trebuh je pa moj večni problem, če ne pijem sam vode je tko velik ko v 5 mesecu. Jest ne vem kaj je to. Bom probala še z uno tanovo kremo od Afrodite - for her. Danes sem jo že skor vzela, ker sta bili zadnji na polici v DM, sam sem se spomnila, da nimam bona za -10 posto.

Ja zapravljam pa fuul zadnje cajte, morem se prov ustaviti zdej do decembra, drugače bo kriza z avtokreditom.

Kako kej ostale? Ribicau ste že zaprVILI BON?

Neposredna povezava do sporočila: 1566
13.5.2008 22:22:53   
Anonimen
Uuu, elita se je zbrala! user posted image

No, sej js bom bolj hitra, me čaka user posted image Dans grema skupi spat! Pa še glava me boli fuuuuul! user posted image

A vete da sm že dobla M? user posted image Sm se tolk ustrašla, ker js sm bla trdno prepričana, da pride konec maja. Zgleda sm sfalila kr ceu teden. user posted image

Aja - pa še nart mam ceu plav. Alen mi je zadnjič s previjalne vrgu neko 300 gramsko kremo na nogo in tako svinjsko boli, da komi hodim. Zgleda pa itak user posted image

Kolumbo tvoj Šime je še ok! Vsaj prnese kej domov. Js ko mojga pošljem, me itak pokliče ene 10-krat - NE PRETIRAVAM!!! A rabmimo to al uno - čeprav je napisano katero, ja ta embalaža je bolj zelena ko plava, zakaj pol piše plava user posted image ... Al pa če kej ne najde, kr pride brez pa reče nisem vedu, to boš ti juter nabavla. Take ma! Pol pa nabije simobila za pol fasunge... Grem rajš sama.

Js si pa nisem sprintala niti enega bona, ker nam je trenutno zmanjkalo barvne kartuše. Do kdaj pa veljajo ti boni?

Punce naslednjič ko bom okol Zbilj hodla vas zihr pokličem, sem shranla vaše št. še u mobi od mojega, tak da če svojega slučajno spet pozabim... (BTW Atena pošlji mi na ZS svojo tel. št.)

Prejle sma z mojim pojedla vroč domač kruh namazan z maslom in marmelado, pol sm si pa še js namazala z ajvarjem - ko si nisem nikol u življenju. Ampak se mi je zlištalo... Zdej pa čakam, da se mal "usede", da grem lahko po tleh pomit pa se  mal stisnat.

Nč, grem zdej. Uživajte in lepo pančkite! user posted image

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 22:23:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 22:26:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1569
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 22:29:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1570
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 22:46:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1571
14.5.2008 6:16:41   
Margit
Jutro!

Kaj ste v hujšanje padle. Svaka čast. Jest pa jem za 6 ljudi. Pol mamo pa tle še novo pekarno in majo pregrešno dobro sahar torto in en štrudl- skutin in orehov. Mljask.
Kolumbo jest bom tud krompirčka spekla danes. A pri tvojmu šimetu že majo kej tamladga krompirja. Jest bi to mal odkupla če se da. K tm u unmu koncu majo ful dobr krompir. Preverjeno.

Men ga pa tamalćek tko sračka ponoči. No u bistvu zvečer ko zaspi in proti juti skoz neki jokca. Pa zdej ne vem, al je čist zmatran od tega ker je non stop samo zunaj in ga zrak tako prevzame, al mu gre že spet ena 4 vn. Ma prav bogi je.

Jutri en del mojega varstva odleti ne vem kam, se mi zdi da v TUrčijo. Tako da se bomo petlali sto na uro. Ah bo že.

Ej Kolumbo a si že razmišlala kako boš hodila po Maja če greš v službo, glede na to da je vrtec gor odprt samo do 16.00. Ker men ni čist jasno, kako bomo to spelal.
Danes majo pa v ŠD v Medvodah otročki iz vrtca nastop. A boš šla gledat? Ob 17 majo v tanovi dvorani. Mi mogoče gremo. Bom vidla kako bosta tamaledva razpoložena.

Uf. Šibam. Kolk je že ura. Bom glih v gužvo padla.

Neposredna povezava do sporočila: 1572
14.5.2008 8:46:29   
atena777
Margit kaj si ti pridan, vsak dan Lj.-Kr. Dobra si.
Jest sm še vedno limonasta, ker ne vem kaj bo z mojo usodo v službi, ampak počakmo pa vidmo. Skor sigurn mi ne uide garaštvo in izgorevanje...
pheh.
Sej zdej pa kr neki bluzim tle, ker ni nobenga pametnega dela, si bolj sama najdem kaj za delat.
Drugače pa smo ok. David zjutraj spi kot polh, komaj ga uspem pripraviti za odhod, ker bi še kar spal. Pa vedno se mi ponavadi pokaka med potjo.
Drugače je bila pa kar burna noč. revež je fuul kričal ponoči, mislim, da bi znal biti kak zobek. Potem sem ga nosila in se je kar stegoval in upiral, brcal, grozno je bilo. Potem pa je kar anekrat spet zaspal (ene 10 min je trajalo vse skupaj). Pa gengigela spet nisem našla.

pa-pa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 10:46:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
14.5.2008 10:47:52   
pikecpokec
Živjo!
spet malo po dolgem času.
Pri nas doma nič posebnega, mami piše diplomo, očka hodi v službo, malček palček pa šiba naokoli. zdej že čisto zares hodi, oz. laufa user posted image . pa peskovnik ima user posted image . tko da ga po tem ko pride iz peskovnika, slečeva pred hišo in neseva direkt pod tuš. pa še tko se mi zdi da mamo povsod to mivko user posted image .
aja, zamašila se nam je odtočna cev v kuhinji, in to nekje na sredini. 2 metra žice gre not, potem se pa ustavi. in ne pomaga ne žica, ne šlauf, ništa!user posted image user posted image user posted image
pride dans tast s kompresorjem, da bo z luftom naprej porinil tisto kepo svinjarije user posted image . upam da bo šlo, drugač bo treba kakega profiča poklicat. in mastno plačat!

eh, dost jamranja! dans grem po skor enem letu spet na tenis! ja, sezona se je že začela. v petek mamo turnir dvojic, ampak raj ne grem ker letos še nisem igrala, lani pa mislim da ene dvakrat. bo čist dost če se udeležim piknika user posted image .

no, fajn se mejte!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.