![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 15.5.2008 21:09:35
|
|
|
|
nana35
|
Pozdravljene.Klemen je v svoji posteljici,posluša svojo zvezdico in počasi gre v sanjsko deželo. Izpit sem opravila,hvala vsem ,ki ste zame držale pesti in vnaprej hvala vsem za čestitke.Bil je res vroč dan,sploh v učilnici,avtomatske rolete pa so se kar naprej dvigovale in spuščale,nekaj se jim je mešalo.Ko je zapihalo so se dvignile in je postalo neznosno vroče. ursalara,vidim da Ana banana deluje. Slikice so lepe,v albumu pa jih takoj pogledam...sem že.Slike so enkratne in tudi komentarji,pa kužek je prekrasen. katee,upam da se jutri zdrava in poskočna zbudiš! mala pikica,jaz bom s tem pametnim kužkom še malo počakala,edino če ga ne bo dobil.Bom pa ga kasneje zagotovo kupila,je zelo poučen in zanimiv. klaja,upam da boste to s flaško čimprej uredili,bodita vztrajna,mogoče bi bilo dobro,da bi poskušala vsak dan malo.Ni vrag,da se ne bo navadila.Jaz takih težav nisem imela,ker sem si že za ponoči večkrat črpala mleko,ker sem ponavadi zaspala zraven in Klemen tudi,pa se je navadil piti iz flaške,pa tudi čaj sem mu kar hitro dajala.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 15.5.2008 21:11:49
|
|
|
|
nana35
|
anian2 kako si?
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 15.5.2008 21:18:33
|
|
|
|
vaney
|
majra, triš, kar se mene tiče, lahko ob 11h v Atmosferi (sem danes že bila tam ) Anže tudi zdaj ni hotel zaspati. Jedel je ob 19.30 150 ml, ob 20h sem ga skopala. Ponavadi ga najprej skopam, ampak danes ni šlo, ker sva se potepala in se je 10min pred domov spomnil, da je zeloooo lačen in se ga ni dalo pomirit. In sva obrnila rutino, pa mu ni pasalo. Tudi duda, vrtiljak in lunica niso bili dobri. Sem ga vzela ven in mu dala še 50ml mleka, je pojedel in v 5 min zaspal. Zgleda, da se moram res držat rutine. Še Grega mi je rekel, da to ne bo dobro, da najprej jemo, pa ga nisem upoštevala, zdaj pa imam. triš, kako ti je pa uspelo vnovčit 8 bonov? A nista šla sama z možem? Pa 2 nadstropji sta, ampak to so še vedno samo 4 boni? V glavnem, super za uspešen (in nalo cenejši) šoping se vidimo jutri, ne? Zdaj pa spijem še ta nagravžni ursi čaj in grem počasi spat, danes je zunaj precej pihalo in me kar malo glava boli, pa še utrujena sem. lepo spite vsi sončki in njihove mamice
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 15.5.2008 21:25:45
|
|
|
|
katarinas
|
Evo, da se malo pohvalim - sem danes pretekla 1 km - izmenično sicer s hojo, ampak začetek pa je (morda bo zdaj anticelulitna krema bolje delovala )!!! Brez "osebnega trenerja" pač ne bi šlo - to vlogo pa je imel moj ! Danes sva si to lahko privoščila, ker naša spi že od pol osmih....in menda bo spala do osmih zjutraj...držimo pesti Zdaj pa pod tuš in počivat.....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 15.5.2008 21:31:10
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Nana, čestitke!!!! Ful si pridna. Katee, kako si zdaj kaj? Upam, da že bolje. Eno zate! Majra, najprej oprosti, ker ti še nisem čestitala za poroko, pa saj veš, bolje pozno kot nikoli. Glede nosilke pa še ne vem, ali se bo obnesla. Kontaktiram s punco, ki jih izdeluje in mi daje napotke, tako da upam, da bo Aljaž začel uživati. Nasprotno od tvoje, se naš zelo rad nosi oz. bi rad bil non stop na rokah. Ursalara kako srčkano punčko imate. Pa ano banano ima rada, super. Naš jo ne šmirgla. Pa da ne pozabim na ajdo, da ne bo užaljena. Jaz grem pod tuš in spat, je bil spet kar naporen dan. Lahko noč in eno bolho za pomoč !
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 15.5.2008 22:19:53
|
|
|
|
ursalara
|
Nana čestitke za opravljen izpit! Ja ana banana res čudežno deluje pa hvala za pohvale za slikce in kužka! Suzana tudi tebi hvala! Evo Lara že lepo pančka oči tudi zdaj se jima pa še jaz počasi pridružim ! Lepo pančkejte!
< Sporočilo je popravil ursalara -- 15.5.2008 22:23:14 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 15.5.2008 22:25:06
|
|
|
|
Alfabeta
|
Evo, zdaj grem pa tudi jaz . Upam,da bo jutri kaj boljši dan. Danes je bil res . Mirno noč vsem!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 15.5.2008 22:40:07
|
|
|
|
nana35
|
Lahko noč!
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 15.5.2008 22:41:12
|
|
|
|
sani1
|
Dober večer... Sem se morala oglasiti še preden grem spat. Oziroma imam še kar nekaj dela sama s seboj v kopalnici in potem spanje. Manja že pridno spi, dragi je pa šel z kolegi na pivo. Tako,da imam malo miru in časa zase... Sem pa delala voščila za krst. No naredila sem eno za vzorec potem bom pa videla kaj bo moj rekel... Jutri imam pa zdravnika in registracijo. Tako, da bom že zgodaj štartala od doma. No vsaj upam... lepe sanje vsem
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 15.5.2008 23:05:13
|
|
|
|
aurora6
|
Joj Sani sem se zdej nasmejala sama sebi........berem jst kar ste napisale in preberem tvoj post in tko na hitro preberem imam jutri zdravnika in registracijo tako da bom že zdaj namesto zgodaj štartala hahahahahahahahahahahahahahahaha pa preberem še enkrat in tokrat prav hahahahahahahahaha sm že mislila pa kje ima tega zdravnika in registracijo hahahahahaha Boljš da grem spat hehe lahko noč.
< Sporočilo je popravil aurora6 -- 15.5.2008 23:07:14 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 6:03:01
|
|
|
|
limma
|
Dobro jutro, sploh vas več ne dohajam.. sem ostala an strani 43 Budni smo že od 4h, ko je imela monogovor v posteljici, potem se jo podojila in zdaj spet čveka in sitnari, ker ja zaspana in ne more zapsat Meni se bo od neprespanosti... Lep dan, jo grem probat nahecat, da še malo zaspi(mo).
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 6:58:43
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Dašabina, a te lahko nekaj prosim? Povej prosim kateri letnik je tale tvoja deklica, ki ima v nedeljo obhajilo? Nekaj se kregamo tukaj pa ne pridemo skupaj. Morda pa Triš ve? Hvala 9 LET Tvoja Ajda pa mi je tako posebna.Vedno bolj je podobna tebi.Sem že malo pozabila kako zgledaš ,pa pogledam njene poteze pa se spomnim.Moramo kavico ponovit
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 6:58:50
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra Dobro, da imamo pri stari mami še enega in bo lahko Katja uživala v njem, ker bo na počitnicah v soboto. Grejo ati in mami pokušat kakšna je bila letina Metliške črnine in Belokranjcana na Vinsko vigred VINSKA VIGRED BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.KAK NAM BO SPET LEPO.ŽENSKE TEGA NE ZAMUDIT IN PRIDITE V BELO KRAJINO.METLIŠKA ČRNINA KRALJICA JE VINA.....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 6:58:56
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ in mi ne gre dol niti deka A tud tebi ne? Meni tudi ne... Bom morala kako drugo pot ubrat, že vidim. Smo že tri...samo jaz vem zakaj ne gre dol. Zdaj grem pa še malo na kavč k . Nočko. No no no vama pa res nič ne manjka,da sem na vajinem mestu bi nosila majčko kjer bi kazala popek IZVIRNO SPOROČILO: klaja Jaz pa imam en problem: ne vem kako naj Hano prepričam, da bi pila iz stekleničke. Ker sem danes imela neke obveznosti, sem si zjutraj načrpala mleko, da bi jo moj nahranil in se mi ne bi rablo mudit domov. In ko pridem domov se je drla ko zmešana, saj je bila že tako lačna. Poskušal je na vse načine, pa mu ni uspelo, da bi potegnila. Sem kasneje probala tudi sama, pa ni hotla. Ko pa je dobila zizo, pa si je kar odahnila in vlekla ko nora. Tudi čaja mi noče pit, se brani na vse načine, tako da kar škrampa z nohtki in ščipa. Jutri imam namen it v mesto malo zapravljat, pa me je kar strah, kaj bosta počela doma. Ste tudi ve imele take težave? Kako naj jo prepričam? Klaja poznam takih več dojenčkov.Zato sem mu jaz dajala čaj iz flaške že prvi teden,da se je lepo navadil Nana čestitke za izpit .Kdor zna zna
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 6:59:03
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney triš, kako ti je pa uspelo vnovčit 8 bonov? A nista šla sama z možem? Pa 2 nadstropji sta, ampak to so še vedno samo 4 boni? V glavnem, super za uspešen (in nalo cenejši) šoping se vidimo jutri, ne? Na isti blagajni 6x z isto prodajalko.Sem rekla če bo bo drugače pa nič.In je šlo.Šestkrat mi je pa rekla dober dan želim .Na koncu mi je bilo že narodno Alfabeta saj se bo uredilo glede vrtca.Si dala samo v enega v Novo mesto.Mogoče se do septembra pokaže kako mesto.Ne se sekirat .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 7:00:17
|
|
|
|
TRIŠ
|
Vaney Majra pridem ob 11.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 7:32:26
|
|
|
|
mala pikica
|
Jutro! Jaz sem včeraj šla kr hitro spat, ker sem res kar utrujena. In ko sem mislila, kako se bom lepo naspala, smo imeli vriskanje, smejanje, pogovarjanje, stokanje in jokanje sredi noči kar eno uro in pol alfabeta zadnja slika pa je sigurno iz čolna, je Ajda pravi mornar vaney mi tudi ugotavljamo, da večerno hranjenja Gašperja zelo umiri in potem takoj zaspi. Pred dvema dnevoma pa je zvečer protestiral in ni hotel jesti, zaspati pa tudi ne. No, smo ga nekako prisilili s flaško, potem pa je takoj zaspal. limma saj pravim, jaz sem tudi totalno nenaspana in utrujena. Me je mami včeraj vprašala, če cel dan jokam, tako sem izgledala v obraz. Je pa samo od utrujenosti in nenaspanosti. Meni enostavno ni dovolj 6 ur spanja z vmesnim polurnim hranjenjem. Pa saj bo boljše, enkrat..... Gapšper zdaj spi zunaj, jaz pa grem na vrt plet. Popoldan pa greva z dragim v napad z boni iz H&M-a
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 7:39:50
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Me je mami včeraj vprašala, če cel dan jokam, tako sem izgledala v obraz. Je pa samo od utrujenosti in nenaspanosti. Meni enostavno ni dovolj 6 ur spanja z vmesnim polurnim hranjenjem. Pa saj bo boljše, enkrat..... Meni je tudi spanje zakon življenje.Zvečer grem pozimi kar s kokoškami ob 19.00 .Dnevi so različni prav tako pa naši otroci.Enkrat spijo da hodimo gledat če še dihajo drugič pa še zaspi ne pa se že zbudi
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 8:14:48
|
|
|
|
martinca
|
dobro jutro! mala pikica, no vidiš, da boš ti tudi prišla na račun z boni. zdaj pa si le kaj privošči ko si zadnjič nisi mogla nič it zase gledat. Gašper je pa priden fant, le tu in tam ga kaj ušpiči tako kot že znajo naši mali sončki vsi. zate, da se boš malo boljše počutila. limma in mala pikica, upam da se vama to s spanje čimprej uredi. in da bosta Neža in Gašper začela lepo in dolgo spat zjutraj. sem že od 6.30 pokonci. no saj tak je zdaj vsako jutro , pa sem že dala en stroj cot prat, zdaj grem še enega speglat....dela da se ven ne vidiš. aja pa moje "jožice" sem si zalila. zunaj pa tak veter piha, da danes ga bo bolj težko ven pelat na sprehod. se bomo pa bolj fejst gor oblekli. lp martinca
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 8:25:04
|
|
|
|
martinca
|
ursalara in alfabeta, slike sem pregledala in moram rečt da sta vajini pupi tako luštni.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 8:48:35
|
|
|
|
TRIŠ
|
Ursalara kako je pa tvoji princeski všeč ana banana .Ko sem jo pogledala kako je lepa,sem se spomnila včeraj v HM-u izbire za deklice.Da te kap koliko lepih stvari.Žanu nisem našla niti enega klobučka,razen neki podloženi.Za deklice pa jih imajo v vseh barvah
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 8:55:22
|
|
|
|
TRIŠ
|
Ljubljana sem pogledala tvoje slikice in ti povem da ste pravi avanturisti.Tako so lepi ti tvoji sončki Kaj pa je tvoj mož po poklicu,da tako športa ? Sunny kje sta se pa vidve z Nejo včeraj potepale ko vaju ni bilo na RR-u
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 16.5.2008 8:57:24 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 9:03:08
|
|
|
|
ljubljana
|
Triš študent FŠ.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 9:08:32
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Triš študent FŠ. ati da ti poleg treh otrok to uspe in mami da jih skrbno čuvaš in zanje skrbiš
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 16.5.2008 9:56:04
|
|
|
|
Alfabeta
|
Triš, glede kave, sem absolutno za. Mene sicer tam nekje od 1.6-15.6 ni, gremo s svakinjo in našimi otroci na morje. Tako da prej bi bilo pa dobro. Hvala ti za odgovor, glede starosti. Glede vrtca pa....130 otrok je samo v enem ostalo zunaj, tako da , vlog je bilo pa 270. Imam bolj malo upanja, sedaj privat iščem. Triš, glede popka , tud prej nebi nosila take majice, pred zanositvijo. Sem bolj sramežljive sorte, kar se tega tiče. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica alfabeta zadnja slika pa je sigurno iz čolna, je Ajda pravi mornar vse drži. Mala je še hujši pomorščak kot sin. On je zaspal vedno ko smo se odpeljali iz zaliva, Ajda pa zaspi že ko vžgemo motorje martinca, hvala!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.