šema
|
Haaaaloooooo vsem so . Sem danes tako vesela. Končno sem po pošti dobila "izvid" od DHT- ja in moram sporočit veselo novico, da je rizik zmanjšan iz 1:2858 na 1:10598 . Ta številka me pa pomirja, ker me prejšnja glede na porast števila rojstev ni mogla (zato še kako razumem eno "našo" ki jo sedaj skrbi: rada bi ti rekla, da bo vse v redu, pa ne morem- lahko te edino poskušam malo potolažit z izjavo moje nadrejene, ki ima otroka z DS, da so njej testi kazali vse najnaj, nato pa je ob rojstvu doživela razočaranje). Ena je spraševala tudi za genetiko. Jaz sem bila napotena tja- v LJ porodnišnico, s strani moje ginekologinje, ker ima prva hči prirojeno napako in me je skrbelo, koliko je možnosti za ponovno rojstvo otroka s taistim problemom. Narisala si je družinsko drevo, zapisala vse ss bližnjega sorodstva in vsemogoče diagnoze katerega od članov moje družine (od ni jemala podatkov, ker ni oče prvega otroka). Povedala mi je, da je verjetnost za ponovno tako velika kot pri katerikoli drugi . Zdej bom končno začela uživat v pričakovanju novega člana, ker sem se dosedaj kar mal šparala s čustvi in tud sem rekla, da imam kar slabo vest, ker ne čutim takega veselja, kot sem ga pri prvem otroku. Glede mazanja- jaz zaenkrat uporabljam od Kancilje mleko za telo z olivnim oljem in A, E in F vitaminom, sem si pa naročila od aventa olje proti strijam. Maže me pa kar in pravi, da mu je v veselje, ker jaz ponavad iz tuša sam padem v posteljo in pozabm na mazanje (sem pa v letih, ko vem da koža ni več tako eeelastičnaa). Za ANIME- ko boš popravljala- naslednji pregled imam 18.6.- mi je pa bilo zdej v sredo na pregledu ful super, ker me ni vaginalno pregledovala, ampak je imela neko malo napravico in je samo poslušala srce- je rekla, da vaginalno pregleda le v primeru kakih izcedkov, krčev ali drugih "****rij". No, pa sem se spet razpisala- zdej morm pa skup spravt še seminar, ki ga bom jutri predstavljala na faksu. LP
|