HuAnita
|
Hojla, punce. 12 ur me ni gor, pa naredite 2 strani , pridne! Žabice - jaz jih frčafeli pd krilce še dajem, se mi ne zdi še ravno tako toplo, psloh za nogice, ker se punčka hitro nahladi - imata pa kr. rokave, spodaj sp. majice brez rokavov, oz. zločko ima tudi še bodi, pa čez. majico z dolgimi rokavi, ki jo pač slečemo. Spodaj imata še oba nogavice (zokne, za vse, razen ta lektorico Ropotuljico, da ne bo ropotala ) in dolge hlače oz. Capinka krilo + tanke žabice. Meggi - to zdaj delajo, ja, banke, jaz sem tudi čakala in čakala tisti pin, no, pa je vsaj nekaj več E gor ostalo - seveda do takrat, da sem usposobila svojo novo kartico. BTW - če vam lahko priporočam - UniCreditBanka - omogoča, da se 2 osebi 'priljučita' na a la Klik - e-banko, pa še 2 otroška računa sta lahko gor zastonj. Se pa lahko kjerkoli in kadarkoli logiraš gor - imaš s sabo nek sprejemnik s šifro, tako da ni kot Klik, ko sva se lahko samo na 1 računalniku prijavila. Priporočam! Nič, vse dopoldne se ubadam s sestavljanjem (pravnih!) pogodb za služnosti pri sosedih, tako da se mi že meša od teh pravnih izrazov. K sreči bo bodoča snaha kmalu sodnica, pa bo prečekirala moje pogodbe, da se ne osramotim pred notarjem Aja, pri celjskem bazenu je že odrto igrišče, je ful dobro, samo malo hladneje se mi zdi tam, piha s Savinje, drugače je pa pijača tako navito draga - za 1 dcl kakava sem dala 1,40 eur?! Skabi - vi ste že v hiši ali ne? Nisem več na tekočem. Tvojega sinčka pa imam na mizi na šihtu, ker je sodelavka moral službeno na ta pastoralni dan, pa ga ima na priponki - sem povedala, da ga poznam snorči - kako si, ozdravela? H&M - sem dala mami 4 bone, pa mi je toliko cot za deco nakupila, pa nič zase, da bi jo nagačila, ker NIČ ne rabim - sem že lani nakupila na razprodajah, pa sposojeno, pa žće od Capinke.... Sme pa tudi jaz unoivčila 4, pa ne težijo, saj se jim gre za zaslužek, drugič pa bodo morali kaj drugega pogruintati, zdaj je, kar je...
|