|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
14.4.2008 18:32:25   
METULJ1
Andreja - iskreno sožalje tebi in tvojim domačim.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 976
14.4.2008 18:43:48   
Sulfinija
Draga Andreja in tvoja družina,sprejmite globoko in iskreno sožalje ob izgubi tvoje ljubljene mamice.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojca&Štefan

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 977
14.4.2008 18:44:43   
Shuka
Iskreno sožalje Andreja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 978
15.4.2008 6:53:11   
andreja2000
Punce drage zlate,hvala!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
15.4.2008 10:39:31   
metuLJchy
Andreja, kako se počutiš? Verjetno precej slabo, a upam, da imaš ob sebi ljudi ki ti stojijo ob strani in ti lajšajo te težke trenutke. Mislim nate!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 980
15.4.2008 18:09:57   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy

Andreja, kako se počutiš? Verjetno precej slabo, a upam, da imaš ob sebi ljudi ki ti stojijo ob strani in ti lajšajo te težke trenutke. Mislim nate!

Hvala ,da misliš name,moje počutje pa je trenutno res na dnu....user posted image .
Ja,in k sreči so ljudje,ki me bodrijo in ponujajo pomoč,med njimi ste tudi vse ve,drage moje punce.
So trenutki,ko mi je malo lažje,potem pa se spet pojavi neznosna bolećina v prsih in zdi se mi,kot da me hoče raztrgat.
Najhuje mi je zvečer in ponoči,ker vsi moji user posted image  spijo,jaz pa tiho jočem in ne morem in ne morem vrjet,da nikoli več ne bo zazvonil moj mobilec z izpisom da kliče mami......

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 981
15.4.2008 19:11:54   
YULIAH
Draga Andreja!
Življenje je res kruto, da nas tako preizkuša.
Res mi je hudo,ko vidim, kako težke trenutke preživljaš.
Bodi močna, zjoči se, naj bolečina gre iz tebe. Verjemi, da bo tudi to sčasoma minilo.
Kaj naj ti še rečem kot to, da mislim nate, drži se!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 982
15.4.2008 19:12:56   
pot
andreja2000, iskreno sožalje tebi in vsem tvojim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 983
16.4.2008 20:08:44   
ALENKA101
pozdravljene punce!
upam, da me še niste pozabile. oglašam se vam po res dolgem času. malo sem preletela forum in vidim, da se je zgodilo veliko lepih pa na žalost tudi manj lepih stvari.

andreja sprejmi tudi moje globoko sožalje, vedi, da je mamica šla na lep kraj kjer ni trplenja in bolečine in naj ti bo to v tolažbouser posted image .

drugače pa pri meni ni nič novega, še vedno nisem user posted image . malo sem izgubila upanje, dala sem veliko preiskav skozi pa pravijo da je vse bp in da je blokada v moji glavi. če vam po resnici povem, sem se že sprijaznila s tem da bom ostala pri enem otroku, hvala bogu da je ta zdrav - v jeseni gre v prvi razred - kak bo lušno.

no upam, da se me še spomnite čeprav vidim da je na forumu vedno več novih, kar me zelo veseli.

drage punce faj se mejte uživajte.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 984
17.4.2008 7:53:46   
andreja2000
Drage moje pozitivke,hvala vam za vse,za vsako toplo in prijazno besedo......no,jutri bo končno petek in s tem zadnje slovo od moje mami......user posted image

ALENKA101,Seveda se te spomnemo,vendar pa se mi zdi,da si se kar prekmalu sprijaznila,da še nisi user posted image .Ja,saj vem,da ni lahko ves čas upati,pa potem vsa razočaranja iz meseca v mesec...to res ni lahko.Poglej koliko je žensk z raznimi problemi glede zanositve,nisi sama in vedno je še upanje....Jaz imam za sabo nekaj ss,pa potem UPN,pa potem ni in ni hotelo biti user posted image ,vendar sem terala dalje,tako kot veliko drugih tu gor.Ene smo že dosegle svoj cilj,ki smo ga čakale ,ene malo manj časa druge smo za to rabile kar nekaj let,ene pa še čakajo.Vem,vem,res ni lahko,vendar se pa da.In tukaj smo zato,da bodrimo in pomagamo ena drugi.
Oglasi se še kaj,morda ti bo z našo družbo lažje,še posebno,kadar si na tleh,ko ne veš več ne kot ne kam,tu smo in vedno se bo našla katera,ki ima tisti hip več energije,ki jo bo prelila tudi nate.
Drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALENKA101)
Neposredna povezava do sporočila: 985
18.4.2008 14:29:07   
pike
Draga Andreja tudi od mene iskreno sožalje. Vsaka izguba našega najbližjega nas neusmiljeno opozarja na to kako je življenje minljivo. 

Neposredna povezava do sporočila: 986
22.4.2008 11:05:06   
metuLJchy
bom zopet malo obudila temo, kljub vsemu kar nam življenje nosi, kakšna topla misel ne škodi.

Najprej jo pošiljam tebi, draga andreja. Želim ti moč in ljudi ki te imajo radi. Veš ravno čez vikend sem bila pri noni...več kot 5 mesecev je odkar nonkota ni več. In se mi zdi da je povsod. Še zdaj je blizu. In vem da vedno bo. Včasih se mi zdi preteklost tako blizu - a ko se je poskušam dotakniti se zavem da je prekleto daleč. Predaleč. Tudi moj nono je imel raka, zadnji 2 leti se je res mučil, zato sama sebi pravim da mu je zdaj zagotovo lepše. Tam kjer so hude bolezni smrt včasih trpečega celo reši bolečin, čeprav bolečino zasadi v njegove bljižnje. A jaz verjamem, da je nono zdaj nekje na lepem, tudi za tvojo mami mislim tako. Zdaj nas čuvajo.

Yuliah, kako si kaj? Se kaj novega dogaja pri vas?

Citrončica, kako pa si ti?

Upam, da se nam kaj oglasi tudi polma, zdaj mora biti njen trebušček že kar velik user posted image

Alenka seveda se tes pomnim, in dobrodošla nazaj med nas. Ne obupati, če obupaš si zapreš vrata do cilja. In cilj je včasih bolj daleč kot si mislimo, a glavno da veš da je - in da veš da zmoreš do njega.

Pri nas je dež, dež, dež....čakam izvide magnetne resonance, ki sem jo imela prejšnji ponedeljek. In se trudim na moji poti do cilja user posted image . Punce bodite močne, pogumne...sončeka

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 987
25.4.2008 19:03:51   
citrončica
Toliko novih tem, da je tale spet na dnu....da jo malo dvignem...
Evo, petek je tu in vikend..jupi!!tale teden je bil tako težek se mi zdi, prav tečen že, še sreča,da bo naslednji kratek in potem malo oddihauser posted image
In kako ste ve, kaj bolje preživele tale teden, kot jaz??

Aja, sem se zbudila in opogumila...in se prejle po mailu prijavila na pregled v Lj...26.11.sem imela zadnji ETuser posted image ...bo čas počasi, saj vem, a.....

Neposredna povezava do sporočila: 988
30.4.2008 8:45:51   
metuLJchy
Tale naša tema pa nekam usiha user posted image . Citrončica, bravo da si se opogumila, saj če si čutila da si potrebovala pavzo, je prav da si si jo vzela - zdaj pa le pogumno naprej! Jaz sem tudi bila okt. 07 na pregledu pa mi je G. naročila naj se naročim za januar - pa sem se naročila šele marca za april. Ker januarja mi je bilo prezgodaj, sita sem bila teh tekanj okrog zdravnikov. Včaih telo in duša enostavno rabita čas da si od nečesa odpočijeta.

Upam, drage punce, da ve ne rabite časa da si odpočijete od naše teme?

Andreja, se počutiš kaj bolje?
Yuliah, kako je s tabo? Kaj novega na obzorju?
Alenka, ti le pogumno korakaj proti prihodnosti, tudi ti boš prišla do cilja!
Pot, kako je mali Oskar, kako se počutiš ti?
Polma kako pa kaj tvoj user posted image ? Kako tvoje počutje?

Tudi vsem ostalim puncam en pozdrav in upam da še nismo (tema) za v koš...

Neposredna povezava do sporočila: 989
1.5.2008 17:54:53   
andreja2000
metuLJchy težko rečem,da sem že bolje,ker kaki dan ja,naslednji pa je spet obupen.Ja,poizkušam nekako spet zaživeti,pa me psiha izda,se trudim,vendar je tole bil res krut udarec,s časoma bo že,mora bit.
No te dni se še ekstra slabo počutim,saj je sin imel roj.dan in je bil to prvi ,ko ni bilo moje mami k nam z rdečo vrtnico,seveda sem mu jo zato kupila jaz in sin si jo je takoj odnesel v svojo sobo.Skratka,pogrešamo jo prav na vsakem koraku.
Za nameček je še pa Eva bila ceplena in potem zvečer dobila vročino,smo jo zbili ,pa je ponoči spet narasla.No,danes je že malo bolje,le ta naš mali čmrlek se zelo velikokrat zbuja ponoči,zato jo je danes vzel moj in sta šla k njegovim,da si jaz vzamem malo časa zase.

Mislim na vas,le javljam se manj,bom to poizkušala popravit in se spet vključiti v vašo temo!

Neposredna povezava do sporočila: 990
1.5.2008 18:34:19   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......malo več časa zase je potrebno vzeti in malo sproščanja. Nič ni slabega če razmišljaš o user posted image , prav je da se človek spominja, slabo pa je da trpi človek.
Še nekaj cajta bo tako, boš videla da s časoma bo vse dobro.
Lep dan želim naprej in še user posted image user posted image  za tvojega sinekauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 991
1.5.2008 19:47:26   
andreja2000
BEBII hvala! Ja za take stvari je res potreben čas in seveda nekaj časa zase!
Tudi tebi lep dan,oziroma večer!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 992
4.5.2008 20:07:36   
citrončica
Ja, MetuLJchy, izgleda da ti kar nekaj blokira, ko rabiš počitek in off od vsega...no, jaz sem zdaj dobila datum za september, še malo ga bom prestavla, ker sem v začetku meseca na dopustu, in potem vidimo kako in kaj...najbrž 4ič v postopek..

Andreja, upam, da bo čimveč tistih dobrih dni,velikokrat si mi namisel,je pa res, spominjat se je treba, vedno lažje ti bo,spominjaj pa se predvsem lepih trenutkov,in pusti času čas...saj ne dvomimo vate, s svojo pozitivnostjo si že ogromno dosegla, pa boš spet!!
Sinu vse najboljše, mali Evici pa tudi upam, da je že odleglo..user posted image

Ja, kako pa kaj ostale punce, sonček je, pa ste zunaj- edino pravilno, vseeno, ko bo minutko časa,se javite malo...

uživajte preostanek prazničnih dni, jutri pa nekateri spet veselo na delo...upam, da bo vsaj sonček!!uživajte!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 993
5.5.2008 11:27:02   
metuLJchy
punce moje drage, en user posted image  vsem, še posebej tebi andreja.

Citrončica, je resnično prav da si se odločila za pauzo, če si tako čutila, jaz sem že napisala da sem jo tudi naredila (ma zdaj sem spet v igri) in ginekologinji sem povedala, to tako kot je, in mi je rekla da je prav da če človek čuti da potrebuje malo off-a od vsega da naredi pauzo. Moram vam povedat nekaj zeloo lepegauser posted image . Prejšnji teden sem dobila izvide magnetne resonance. V izvidu piše tumor hipofize je izrazito manjši. Ja, kljub temu da sem bila cel čas pogumna in verjela da se bo vse izteklo kot se mora te besede nisem mogla uporabljat. Vedno sem govorila cista, strdek, ...karkoli le tumor ne, ker se mi je to slišalo preveč grozno. Tega nisem zmogla. Zdaj lahko. Prej je bil velik 18x12 mm, zdaj le še 5 mm!! To je res lep izvid! Sem bila tako srečna, ko sem dobila izvide, kakor da imam pred sabo, svež nov list! Saj ni bil (še) tako nevaren da bi me neoposredno ogrožal, a če mi ga ne bi odkrili in bi rastel še naprej bi mi nekega dne lahko pritisnil na kakšen živc ali kaj drugega - naprej raje ne razmišljam. Tako da jaz sem tako srečna, mislim da vsaj tzako kot če bi zagledala user posted image . Za nagrado me je moj srček včeraj peljal na morje in sva cel dan kolesarila + na en zelo lušten obisk šla. Sva prišla domov ob pol dveh zjutraj, tako da zjutraj sem gladko zaspala do 10 - še dobro da imam fajn šefa, s katerim se da vse zmenit!

Toliko, zdaj moram pa res delat, ker sem danes že v zaostanku, se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 994
5.5.2008 14:26:42   
andreja2000
metuLJchy super za dobre izvideuser posted image ,sem zelo vesela zate.In res lepo,da te je tvoj odpeljal na morje,to je res fantastično.Meni morje vedno da zelo veliko pozitivne energije in vem,da tebi tudi.

Ja,kaj naj rečem zase,težko je in upam,da to nekako prebrodim.
Smo se v soboto šli kopat na Ptuj in moram reči,da mi je zelo,zelo pasalo.Smo vzeli zraven njegovo mamo,ki je popazila Evo,med tem ko smo se mi namakali.Je pa bila tudi Eva noro navdušena nad vodo,je kar vriskala.Pa še v središču pozornosti smo bili,ker je bila Eva med najmlajšimi kopalkami-če ne najmlajša.

citrončica,hvala za čestitke za sinov roj.dan in hvala,da misliš name.Ja,mala Evica je pa že vredu!

Vsem skupaj lep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 995
5.5.2008 20:44:33   
citrončica
MetuLJchy,user posted image za dobre izvide,res super,
ja, morje ti vedno da tisto "nekaj"user posted image ,

Andreja, res lepo da ste uživali, tako je pravuser posted image ,

jaz sem tudi,v Rogaški tele praznične dni, je bilo tud prav lušno!!

uživajte, pa sončka!!

Neposredna povezava do sporočila: 996
6.5.2008 18:10:21   
andreja2000
Drage moje,spet vam moram potožit,da sem fuluser posted image .Moja sestra je spet v bolnici,so ugotovili,da tokrat gre za pljučno embolijo,sem tako žalostna.user posted image Se opravičujem,da smetim vašo temo,vendar nekomu sem morala povedat.

Vam pa želim lep preostanek dneva!

Neposredna povezava do sporočila: 997
6.5.2008 18:48:50   
citrončica
Kakšen dan pa je danes??

Najprej nas Goya razveseli z dvojčkiuser posted image ,

potem pa Sulfinija s tako novicouser posted image  in zdaj še ti, Andreja,

ne smetiš, sama veš, da je lažje ko nekomu potožiš, je pa hudo, verjamem, sploh zdaj....bodi močna,čeprav je težko in upaj,upaj in upaj...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 998
6.5.2008 19:43:08   
metuLJchy
Andreja, nikakor ne smetiš teme, niti pomislit ne na to. Saj smo zato tu, da smo lahko takšne kot smo, da lahko pustimo ven čustva, in najbolj normalna stvar je, da si žalostna ob vseh dogodkih, ki te pretresajo. Jaz sem vesela, da vsaj virtualno poznam tako močno in pogumno osebo, kot si ti, andreja. Koliko si ti andreja dala vsem nam puncam dobre volje, vere, upanja - upam, da jo bomo zdaj me lahko vsaj malček dale tebi. Ti nam le povej, če poveš ven je vsaj malo lažje navadno. Tvoji sestri pa user posted image . Vam vsem skupaj želim, da vam zopet posije sonce!

Neposredna povezava do sporočila: 999
6.5.2008 20:01:28   
andreja2000
citrončica in metuLJchyuser posted image user posted image user posted image hvala,hvala za tako tople  besede,res ste zlate!Pa hvala za user posted image in močno upam,da nam  res posije sonce.

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......