nena80
|
Helena ne sekiraj se zaradi ene , ki sploh ne pomisli, kaj izusti.... sama skrbiš za svojo pupiko in se max. trudiš za njo in si super mamica, tako da se sploh ne oziraj na takšne izjave.... sicer ima pa naš čez 10 kg, pa se ravno tako še ne plazi in kobaca, samo sedi samostojno, če ga pa dam na trebušček se pa krega , ma bo že... Ste se pogovarjale o hranjenju ponoči, moram potrkati, da se ne pohvalim prehitro je sedaj 3. noč, katero je prebil brez flaške, se zbudi cca 2-3x na noč dobi dudo in spi naprej in to do 7-8 in potem mleko čez cca uro pa še kako sadje ali kašico, da je bolj konkretno,...moram pa povedati, da čez dan ful poje, sploh ne sme nobenega videti s hrano, začne takoj kričat in utripati z rokicami, vse spusti iz rok , še ko pripravljam hrano, mu moram dati pol piškotka, da lažje počaka ....sem mu pa dala včeraj prvič makarone, ki sva jih imela tudi midva za kosilo, le da brez polivke, kaj je bil smešen , posodico je najprej prevrnil, potem pa jih je pobiral in jedel jaz sem mu pa samo še meska dajala vmes, sicer je šel cca vsak drugi makaron na tla, ampak se bo moral počasi naučiti sam jesti, ker ga v vrtcu vrjetno ne bo nobeden ekstra hranil..... Jao sem dolga, grem raje spat nočko
|