|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
12.5.2008 9:06:28   
Drnula
Mentos, uboga Hana user posted image ... naj si čim prej opomore in se veselo igra na soncu user posted image user posted image user posted image

Ana , naj bo tudi pri vas konec teh bronhitisov  user posted image user posted image user posted image

JOj, midve z Neco sva takole skupaj samo še ta teden user posted image , v ponedeljek začnemo z uvajanjem v vrtec user posted image in potem v službo user posted image
Pa kako sem mislila da jo bom pogrešalauser posted image ... službo mislim ... tolk k sem se jaz zarečenega kruha nažla  v zadnjih dveh letih, mislim da sem v prvi deseterici in imam dobre možnosti za zmago user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 976
12.5.2008 9:48:17   
Drnula
Tolk lep dan spet user posted image Midve sva kar zunaj. Je vse že suho in Neca že kolovrati okrog hiše ... jaz sem kar compiča prinesla sem ven, ker iščem eno varianto za očeta, za kratke, vikend počitnice za rojstni dan ... kakšna ideja ???
Takole je Neca zajtrkovala pesek pred 10 min user posted image Zadnje dni ji dajem suho sadje, da  melje po ustih, ker sicer je vse kar najde takoj v ustih
user posted image

Takole pa na slivnici
user posted image
user posted image
in ko seveda ne pusti da bi jo kdo držal za rokico, ne-ne-ne ona bo šla sama user posted image
user posted image
ja, dojenje je pri nas še vedno zako user posted image
user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 977
12.5.2008 19:59:40   
lenkav
Mentos, a ti čisto nič več ne dojiš? Ker če ja, potem ti ne bi smeli računat za to, da si  pri Hani. No, vsekakor držimo pesti, da si Hana čim prej opomore.

Pa pozdravčke še ostalim bolančkom.
In seveda vsem navihančkem in malim princeskam.
Pa mamicam tudi...  user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 978
12.5.2008 20:03:18   
lenkav
pa da še malo skur.user posted image .. Tivoli oz. Čolnarno. Smo spet sedeli tam ene pol ure, brez da bi nas sploh kdo povohal in skoraj brez možnosti, da koga "prosiš", da te postrežejo. Smo kar odšli. Ampak jaz res ne razumem tega tipa, ki ima tam lokal v najemu. A mu je tko težko še enga študenta plačat? Očitno raje stranke izgublja.
Sej verjamem, da ima še kaka Ljubljančanka tako izkušnjo, ne?!!!?
Mi je res mim, da je v bistvu to tam edini lokal.

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 979
12.5.2008 20:20:07   
n€na
drnula lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Žabica kje so pa tvoje slike???

No jaz sem pa danes nardila bezgov sirup in je zelo dober to je rekel moj upam pa da ne iz gole prijaznostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 980
12.5.2008 21:58:16   
Drnula
Sem se že malo zjokala ... mojemu sosedu in njegovi ljubi se zdajle, ca 2 tedna pred rokom, rojeva mrtev deček user posted image user posted image user posted image ne morem si predstavjati skozi kaj gresta
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 981
13.5.2008 5:34:15   
n€na
jutro,

zdej ko sem pa tole prebrala me je pa kar malo stisnilo, Sploh si nočem predstavljat kako bi to lahko bilo. Mi je kar hudo za tvoja soseda. Ni lahka da veš kdaj boš rodil in še mrtvega otročička.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za tvojo sosedouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 982
13.5.2008 8:05:30   
Drnula
Dobro jutro!
Neca še spi, jaz sem si naredila kavo in ...še vedno mislim na Tamaro, sosedo in njenega. V trebuhu imam kar kepo. Glavo polno misli. Med drugim tudi razmišljam kako je bilo, ko se Neca ni hotela premikat več in kako so se odvijali za tem dogodki v P... in kako sem bila trapasta, ko sem bila tako razočarana zaradi CR user posted image

Ko se zbudi še Neca se po vsem jutranjem ritualo odpravim domov k sestri in staršem. Jutri imam tu majstre, da mi sestavijo še leseno teraso in potem v četrtek še ene obiske .. in naslednji teden gre že Neca v vrtec, tako da moram pokoristit danes user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 983
13.5.2008 9:06:11   
n€na
Jaz pa čakam na tasta, da mi podpiše soglasje, da lahko z mojim začneva delati stanovanje v spodnjem štuku in ga nesem na banko, da končno začnemo z izvajanjem del.
Po moje je manj komplikacij za gradnjo nove hiše, kot pa za dokončanje stanovanja v že zgrajeni hiši. Že več dva meseca se vlečem za temi papirji in kadar kaj nesem tja vedno mi rečejo da rabijo še kajuser posted image
Če bi naročila montažno hišo bi verjetno že živeli notriuser posted image

Potem pa z Zalo na en dolgi sprehod, ker je tako lepo vreme.

Drnula kdaj si dobila da je Neca sprejeta v vrtec. Jaz sem jo vpisala za 16.6 in nisem dobila še nobenega odgovora. Upam da ne bom zvedela zadnji čas ko bo npr. že prepozno (brez varstva)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 984
13.5.2008 9:27:25   
Padme
Daaaan!

En pozdrav še od mene .... Pijem kavico v službi, berem RRuser posted image , ker mam tolk dela da sploh ne vem kje naj se ga lotimuser posted image .....

Vsem bolnim pošiljam en tovornjakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej bolje ....

Jaka je baje v varstvu ful priden, hodi tudi že, vsak dan kakšen korak več in sedaj je že tako pogumen, da se kar sam od sebe spušča, včasih se ti kar iz roke izstrga in  jo mahne sam naprej, po parih korakih pa itak pade naprej na roke.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 985
13.5.2008 9:35:26   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ti kako ga pa pelješ v varstvo zjutraj, če je tak zaspanček kot naša Alina?

KT: to je malce narodno vse skupaj. Je pa res. da imam malce prilagojen urnik, in sicer imam samo ob ponedeljkih ob 7.30 že pouk, ostale dni v tednu pa ali ob 9.15 ali pa ob 10.15. Tako, da ob ponedeljkih nesem babyphone v spodnji štuk in ga potem, ko se Jaka zbudi, zrihtata tast in tašča ter ga peljeta k našim. Ostale dni pa ga jaz zbujam ob 8.00 oz. ob 9.00, pa še to mu je prezgodaj, ker ga moram skoraj vedno na silo zbuditi, ker je on še čist zakumiran. Zdej ga bom poskušala čim večkrat "poturit" tašči, da se mal navadila (problem je previjanje- no to lekcijo je že osvojila in uporaba babyphone - ki je seveda višek tehnologije, ki starejšim ljudem nikakor ni jasen), da mi ga potem ne bi bilo potrebno zbujati in bi ga ona poštimala, ter peljala v varstvo k mojim staršem ....

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 986
13.5.2008 11:34:29   
ŠpelaP
ojla!
Drnula - jaz sem dobila kar kurjo polt, ko sem brala, kar si napisala za sosedo. user posted image

Jaz pa v teh zadnjih dneh počnem stvari, za katere sem imela časa celo prejšnje leto. Ampak ne, jaz se jih spravim delati  zadnje dni, ko sem še doma. Sem se končno spravila nad omare s oblekami in sem izločila ohoho stvari, dosti in še preveč jih je pa še ostalo, ker se nikoli ne ve, kdaj jih bomo še nosili. user posted image user posted image

Sara trentno spi, jaz pa čakam, da mi sonce s suhega perila pobere vlago, ki se je nabrala čez noč, da bom lahko obesila novo rundo.
Nam je pred dnevi crknil sušilc. Sem rekla, da se bom kar sama spravila preverit, kaj je narobe - no moža bom toliko zraven spustila, da bo preveril elektriko. In če se bo dalo ugotoviti napako ter naročiti rezervni del, bom sušilca poskusila kar sama popraviti.

No, zdaj se je pa dekle zbudilo in moram odpeketati. Se še pišemo.

KT,  še domača naloga:
Sara - 11.mesec: 8400g, 72cm

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 13.5.2008 11:36:31 >

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 987
13.5.2008 13:24:15   
mentos
pozdravljene

mi imamo še vedno rota virus. Hana vročine trenutno nima, drugače pa je zelo boga. Če danes ne bo več bolje, jo bo potrebno peljati nazaj, kajti revček je že 1 kg shujšala, nima ne ličk, okoli očk ima prav plavo, ma že kar cel dan jokam, ko jo vidim. Hvala bogu mi saj pije, je že 5 dan nič, le malo kruha in malo banance, (5 grižlajev), drugače pa driska, bruha, da kar teče iz nje. Ne more več puzat, ker je brez moči, samo leži. Danes sem preklela že vse v bolnici, kajti, kako lahko sploh takega otroka odpustijo, pa še takrat je imela 38,5 vročine. Mi je pa zdravnik rekel, bejže dam, pa naj je slane juhice in banano, če ne bo bolje pa pridite nazaj. Tako težko mi jo je gledat, ker nima nič moči, samo leži pri meni v naročju, pa tako lepo nam je že vse skupaj kazalo. Lepo je pridobila na teži, že rada je jedla, skoraj že hodila, puzala ves čas, zdaj jo pa niti nogice ne držijo. Res upam, da bo ta user posted image  virus šel iz nje.

lep dan in hvala vam za lepe želje, srčno upam, da bo kmalu minilo.

ne vem, nekatera je spraševala če dojim, že dolgo ne.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 988
13.5.2008 13:31:40   
mentos
samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€ res da ni ne vem kaj je pa to recimo ena cunca za veše nagajivčke

lahko pa ga kar direktno izprintate bon, http://shrani.si/?1T/wj/3XvCfEsa/hm.jpg   in nato lahko kupite za 5 eur kar želite, pa še vaši naj gredo z vami. Kar večkrat natisnite, velja črno bel in lahko greste tudi na druge blagajne, kajti v Lj jih imajo kar 4, tako da 4 krat po 5 eur. Se splača.

No ja, mogoče to že veste, vendar vas nisem uspela prebrat.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 989
13.5.2008 15:27:00   
Drnula
Nena - jaz sem Neco vpisala že oktobra lani in potem sem jih klicarila od februarja dalje, vmes pa sem morala še spremeniti bivališče, da je sploh bila v vrsti, ker imajo prednost domačini (takrat hiše sploh še ni bilo). Potem so aprila na srečo zaradi resnično velikega prirasta na Občini odobrili novo skupino za jasli in je Neca prišla zraven. Prejšnji teden sem na občino nesla samo še vlogo za znižano plačilo vrtca in zdaj čakam, da mi sporočijo koliko bomo plačevali. Verjetno jih jutri pokličem če ne bo nič v nabiralniku. Jaz tudi nimam prav nobenega drugega varstva ali sorodnika v bližini.

Padme, KT - mene tudi skrbi tole zgodnje vstajanje, ker Neca je zjutraj prava zaspanka. Čeprav se par tednov že trudim da bi zvečer šla zgodaj spat pa se potem samo uro do dve matravi da končno zaspi in potem smo na istem, spet zaspi po deveti uri in zjutraj vstane nekje okrog osmih. Ko bom v službi pa bo morala biti v vrtcu kmalu po šesti user posted image user posted image   No, nekako bomo že pregurali.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 990
13.5.2008 19:54:12   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Nena -  Prejšnji teden sem na občino nesla samo še vlogo za znižano plačilo vrtca in zdaj čakam, da mi sporočijo koliko bomo plačevali. Verjetno jih jutri pokličem če ne bo nič v nabiralniku. Jaz tudi nimam prav nobenega drugega varstva ali sorodnika v bližini.

Jaz sem nesla že vse papirje Marca in nisem dobila nobenga odgovorauser posted image Bom mogla malo zagnjavit in to je to. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 991
13.5.2008 21:56:58   
N _ B
mentos: ja, boga Hana in tudi vsi domači z njo. Kot, da še nimate dovolj problemov z alergijami, potem še ta user posted image  rota. Upam, da bo hani kmalu bolje. Drugače pa jaz na tvojem mestu ne bi čakala. Če ti še vedno tako hujša in odklanja hrano, bi šla kar nazaj. Bi kar rekla, da ima še vedno vročino. Kaj se pa to pravi, da otroka v takem stanju pošljejo domov. user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 992
13.5.2008 22:07:57   
N _ B
Še malo napišem, kako je pri nas.

Za mano je drugi delovni dan in priznam, da sem kar utrujena. Se bo treba navadit. Mi je pa v veliko zadovoljstvo, da je Jaka nadvse priden (upam, da ga ne hvalimo prehitro) in je tašča prav zadovoljna. Najbolj pa je zadovoljna, ker Jaka tako rad je. user posted image  Pred časom je pazila najprej enega fantka in potem še eno punčko in oba sta bila zbirčna in se je zelo obremenjevala, ker nobeden od njiju ni skoraj nič jedel. Z Jakom pa je popolnoma drugače.

Jaka sploh ne pokaže, da me kaj pogreša. Zjutraj se smeji, mi maha in daje lubčke, ko grem. Ko pridem domov pa se mu učke kar svetijo in ima velik nasmešek na obrazku. Imam jaz večje težave, ker ga pogrešam dopoldan. Še dobro, da imam veliko dela in se zamotim. Tik tak je ura tri, ko odbrzim proti domu. Spotoma poberem še Niko v vrtcu in sem ob cca 15:45 že doma.

KT, Padme, Drnula: pri nas je pa Jaka namesto budilke. Se zbudi med 5:30 in 6:00. Ravno takrat, ko imam jaz za vstat. Tako se zjutraj, predno grem še malo pocrkljava. Potem ga mož zrihta. Okoli sedmih zbudi še Niko in malo pred osmo gresta v vrtec, Jaka pa k tašči v spodnji štuk. Upam samo, da ta budilka ne bo zatajila in bom zamudila službo. user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 993
14.5.2008 9:55:21   
Drnula
N&B - to imaš pa zakon z zbujanjem. Neca je bila včeraj res zbita in je zaspala že ob pol osmih pa je danes vseeno spala skoraj do pol devete. To, da pa se ima Jaka dopoldan lepo in nič ne joka ter te pogreša je pa zakon, kolk bom srečna če bo pri nas tako user posted image Neca se me drži za noge kot klop ko kam prideva in se imam namen oddaljit. Še popoldan, ko naj bi šla z mojim sama na sprehod ni bila preveč zadovoljna in je najprej jokala user posted image

Jaz imam danes končno mojstre za teraso, sem kar malo živčna, ker mi gre ta predstavnik za hiše močno na jetra in ga že prav težko gledam in prenašam.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 994
14.5.2008 9:55:54   
Drnula
Nena, ti kar pokliči v vrtec, boš vsaj vedela na čem je in kako kaže 

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 995
14.5.2008 20:54:32   
N _ B
Sem komaj našla našo temo. Moramo nazaj na 1. stran.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 996
14.5.2008 21:00:32   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

N&B - to imaš pa zakon z zbujanjem. Neca je bila včeraj res zbita in je zaspala že ob pol osmih pa je danes vseeno spala skoraj do pol devete. To, da pa se ima Jaka dopoldan lepo in nič ne joka ter te pogreša je pa zakon, kolk bom srečna če bo pri nas tako user posted image Neca se me drži za noge kot klop ko kam prideva in se imam namen oddaljit. Še popoldan, ko naj bi šla z mojim sama na sprehod ni bila preveč zadovoljna in je najprej jokala user posted image

Med tednom ni problem. Je zgodnja ura sedaj kar ok, ampak vikend... user posted image . Popoldan, ko pridem domov me je full vesel, ampak čez par minutk, ko vidi taščo ali tasta ali Niko pa odpadem kot gumb od hlač. Popolnoma enako je bilo pri Niki, vendar malo kasneje. Z njo sem bila dlje doma in ko je bila stara nekej 15 mes. sem prav občutila, kako me ima dost, ker je prav čakala, da je šla h komu drugemu...stran od mene. Upam, da bo tudi z Jakom septembra tako, kot je bilo pri Niki, ko je 1. mesec jokala, ko je morala domov iz vrtca.

IZVIRNO SPOROČILO: nena26
Jaz sem nesla že vse papirje Marca in nisem dobila nobenga odgovorauser posted image Bom mogla malo zagnjavit in to je to. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi še čakamo na odgovor. Pri nas je bil vpis konec marca in je bilo na razpisu napisano, da dobimo odgovore do 16.05. Torej upam, da dobimo jutri ali v petek. Drugače bom v ponedeljek klicala.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 997
14.5.2008 22:31:28   
ŠpelaP
Mentos- večkrat na dan se spomnim na vašo Hano. Kako je, ali ji že gre na bolje? Držim pesti!

Mene je pa počasi zaželo stiskati. Danes sem že dobila nekaj napotkov od učiteljic, ki so me nadomeščale - kje so ostale s snovjo in kaj še naj jaz predelam do konca leta. Jutri bom šla malo v službo, da pregledam učilnico in si kaj "pospravim" po svoje, potem pa še malo možgane na off in nato v ponedeljek hajdi v nove boje.

Zdaj me pa čaka še en velik kup perila za likati. Sem pa bila včeraj ful jezna, ko sem pobirala belo perilo z balkona. Ta presneti cvetni prah je čisto porumenil nekaj sp. majic, krp...
Ma, že nakladam, grem raje likati! Se pišemo jutri.

P.S: -  Madonca punce, kje pa ste vse!? user posted image A smo junijke postale že ogrožena vrsta!? Nikjer nobene, kot da smo izumrle! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 998
14.5.2008 23:15:21   
lenkav
ja, to je pa zdej že čudno
kje pa sta kaj KT in Kati?
se res vidi, da so službe že aktualne ali pa se bližajo in je treba še toliko porihtat...

jaz imam pa eno vprašanje, pa upam, da bom tud kak odgovor dobila
ve, ki ste že bile kaj v toplicah, koliko ste bili kaj v vodi in kako potem s pleničkami? mi gremo še pred mojo službo v Grčijo in mi ni čist jasno, kako naj te "kopalne" pleničke uporabljam. če gremo v vodo 4x na dan, a to pomeni, da jih 4 porabim? a ste bili kdaj kje brez? v morju bi morda še šlo, ampak v bazenu pa sigurno ne. bom vesela, če lahko katera kako izkušnjo napiše al pa svojo logiko uporabi. hvala v naprej

pa lep pozdrav

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 999
15.5.2008 6:48:37   
Padme
Juuutrooo!

Sem vam skuhala eno user posted image , preden grem v službo....

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?