mentos
|
pozdravljene mi imamo še vedno rota virus. Hana vročine trenutno nima, drugače pa je zelo boga. Če danes ne bo več bolje, jo bo potrebno peljati nazaj, kajti revček je že 1 kg shujšala, nima ne ličk, okoli očk ima prav plavo, ma že kar cel dan jokam, ko jo vidim. Hvala bogu mi saj pije, je že 5 dan nič, le malo kruha in malo banance, (5 grižlajev), drugače pa driska, bruha, da kar teče iz nje. Ne more več puzat, ker je brez moči, samo leži. Danes sem preklela že vse v bolnici, kajti, kako lahko sploh takega otroka odpustijo, pa še takrat je imela 38,5 vročine. Mi je pa zdravnik rekel, bejže dam, pa naj je slane juhice in banano, če ne bo bolje pa pridite nazaj. Tako težko mi jo je gledat, ker nima nič moči, samo leži pri meni v naročju, pa tako lepo nam je že vse skupaj kazalo. Lepo je pridobila na teži, že rada je jedla, skoraj že hodila, puzala ves čas, zdaj jo pa niti nogice ne držijo. Res upam, da bo ta virus šel iz nje. lep dan in hvala vam za lepe želje, srčno upam, da bo kmalu minilo. ne vem, nekatera je spraševala če dojim, že dolgo ne.
|