|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
7.5.2008 9:52:01   
ŠpelaP
Drnula - Ja, mislim, da je načeloma tako, da se bi naj dajalo kapljice AD3, dokler ni mečava zaprta. 

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.5.2008 15:43:44   
mentos
ŠpelaP: Jaz ji tudi ne dajem več kapljic že kar lepi čas cca. 3 mesece in nisem vedela da to zapira mečava. Sem mela zelo slabe uzkušnje s temi kapljicami tako da bom danes dala.

Smo pa ravnokar od P, smo celo noč kašljali, bruhali. Tako da imamo vneto grlo, in smo dobili kapljice za nos, ter sirup za kašelj. Sem pa še tako slabe volje, ko so naju klicali iz Ljubljane, da ima Hana še vedno alergijo na mleko, na jajčni rumenjak in beljak pa ima tako močno, da sploh upam da bo kdaj izginilo, pa še ogromno se je povečalo. Sploh ne razumem, nikoli jedla jajc pa se še povečuje. No, zdej imamo pa še na travo in nama je P rekel, da bolje da ne hodiva zdaj ko je prehlajena ven, ker ima alergijo na travo. Ma ne vem zdej pa že malo pretiravajo, kajti ne moreva biti kar cel poletje notri, ko ljudje kosijo. Se bom lotila kar po svoje, kajti mislim, da ji trava nič ne škoduje.

Sem malo zoprna danes, ker mi gredo že vsi na živce, kaj Hana sploh lahko in kaj ne. Že tako je prikrajšana pri hrani, vedno nekaj bolehna, slab jedec,... No, zdej pa grem na balkon malo na zrak predno se Hana zbudi.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.5.2008 15:49:49   
nky 23
tudi s kevinom sva bila pri P in ima vneto srednje uho in neko virozo, hotela nama je napisati hiconcil, pa ga pol seveda ni, saj naj bi bil nanj alergičen, tako da sva dobila samo svečke in operil. kašlja pa tako zelo, da........, no če bo vdliko jokcal, jo morem jutri poklicat...

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.5.2008 16:41:49   
ŠpelaP
Mentos - saj sam vitamin D3 direktno ne zapira mečave, samo je pa potreben za izgradnjo, utrjevanje kosti na splošno.

Sem na netu našla tole:
VITAMIN D3   Vitamin D je v maščobi topen vitamin. V ledvicah predstavlja vir iz katerega nastane hormon, ki je potreben za absorbcijo kalcija. V telo ga vnesemo s hrano in dodatki k prehrani ali pa se sintetizira v koži pod vplivom sončnih žarkov. 15-20 minut sončenja dnevno ali 3-4 ure sprehoda je dovolj za dnevne potrebe po vitaminu D. Težava je v zimskih mesecih, še posebej pri starejših ljudeh, ki pogosto ne odidejo od doma. Nujno je potreben za razvoj in normalno gostoto kosti in trdnost zob. Njegova aktivna oblika je D3. Uživajte vitamin D3 vedno skupaj s kalcijem, še posebej, če imate osteoporozo. Ni še zelo dolgo tega, ko so vitaminu D pripisovali le, da krepi kosti in zobe. Novejše raziskave pa so odkrile še mnogo več: ·         vitamin D deluje kot "modulator vnetij" - z umirjanjem nekaterih kemičnih posrednikov ovira izbruh vnetij. Če je v telesu premalo vitamina D, se npr. nenevarni mozolji ali izpuščaji spremenijo v boleče, pordelo gnojno žarišče ·         vitamin D pospešuje nastajanje obrambnih celic (limfocitov T) v žlezi timus (priželjc), ki pa se z leti zmanjšuje (krni). Zato je pomembno dovajanje vitamina D z Daily Biobasics-om, poleg tega pa število obrambnih celic (limfocitov T) povečuje tudi olje iz jeter morskega psa (glej Alko-Mar!!!). Z obema izdelkoma boste močno okrepili vaš imunski sistem, le uporabljati ju je treba dalj časa (priporočljivo vsaj 3 mesece) ·         z vplivanjem na presnovo kalcija, vitamin D pospešuje prenašanje impulzov od ene živčne celice do druge. Je torej psihovitamin, ki pospešuje zmožnost za koncentracijo in učenje (igra vlogo nevrotransmitorja) Dnevno moramo odrasli zaužiti najmanj 5 mcg (mikrogramov) vitamina D, dojenček do 12 meseca starosti pa ga potrebuje najmanj 12 mcg na dan. POMNI: Samo 2 čajni žlički Daily BioBasics-a na dan vam zagotavljata 10 mcg vitamina D-3. (200% RDA)  

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 7.5.2008 16:46:56 >

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.5.2008 16:58:47   
ŠpelaP
Je pa hec, ker Timu sem bolj poredko dajala kapljice AD3, pa je imel ful hitro zaprto mečavo, Sari pa jih dajem kar redno, pa še tudi zdaj nima zaprte.

Mentos - držim pesti, da boste ugnali to presneto alergija na jajca, da se bo začela zniževati in ne povečevati!user posted image user posted image
Veš tisti "prehlad" pri Hani je lahko alergijski, saj se alergija na pelode (trav, dreves, plevela) ponavadi kaže  kot nekakšen prehlad - nahod, kašljanje, kihanje, smrkanje... Zato so ti pa verjetno tudi svetovali, da trenutno ne hodita ven, ker je zdaj ob tem času resnično veliko peloda.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 7.5.2008 17:05:03 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 930
7.5.2008 17:02:39   
zrak
pozdrav vsem

No mogoče ste že pozabile name.. pa tudi iz seznama ste nas dali ven, ker se nismo nič javljali.. Vsake toliko pa vas le preberem in vidim kaj se dogaja z vašimi malčki..
Naj potolažim tiste, ki imate samo dva zobka ali manj.. Mi nimamo še niti enega..
Drugače pa smo na zlati sredini .. ne hodimo še, se pa plazimo že od sredine decembra, zdaj vstajamo ob opori in hodimo tako,d a ga držim za obe rokice.. drugače pa najraje drvi sam po kolenih..
Opazila sem ,da ste nekateri tudi alergični.. Mi gremo namreč alergologu v torek in me zanima kako delajo teste.... P pa nas je dala testirat, ker mu pridejo rdeče lise za koleni in na rokah spredaj (na preponi pred komolcem).

Hvala in lp vsem

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.5.2008 17:07:21   
ŠpelaP
O glej jo, zrak! Mi bomo pa isti dan upihnili 1. svečko, a ne da!?

Glede testiranja ti bodo pa največ vedele povedati Mentos, Ana, Anya22...

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 7.5.2008 17:10:02 >

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.5.2008 17:09:17   
zrak
ja špela 11.6.2007 magični datum

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 933
7.5.2008 17:10:44   
ŠpelaP
Vidiš, da te nismo pozabile! user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 934
7.5.2008 17:12:56   
zrak
user posted image user posted image   lepo, v prihodnje bom tudi podatke poslala, da nas date ponovno na seznamuser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 935
8.5.2008 7:33:02   
nky 23
jutro!!!!!!!!

kavica je kuhana, samo sotrpinke še potrebujem, da mi jo pomagajo spiti...

Kevin ni nič kaj boljši, tako da bom poklicala P, da vidim kako se bo odločila.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 936
8.5.2008 7:39:23   
*ANA*
Jutro jutro

NKY hvala za kavico user posted image .Joj bogi Kevin, pa en koš user posted image user posted image user posted image da se bo hitro pozdravil.

Mi smo kar OK, zgleda pa da imamo alergijo na nekaj zunej ker se mu je začelo včeraj kar liti iz noska - bistra tekočina, pa spet zagrljen, tako da neki zuni mora bit user posted image .
No pa itak gremo v pondelk v Ljubljano tako da bomo videli kaj je na tem user posted image .

Včeraj sem prelaufala celo Novo gorico in Italijo za eno kavbojsko jaknico za Svita in sem jo dobila user posted image user posted image user posted image , pa to ne morš verjet vse imajo že kratko, jaz bi pa rabla kake trenirkice tanke pa jih nikjer nimajo user posted image .
Bomo pa iz flisa šli kar na kratke hlače user posted image - malo se hecam

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 937
8.5.2008 8:51:33   
Drnula
Zrak - kje si se pa ti potepala ? Lepo da si nazaj user posted image user posted image user posted image oglasi se še kaj večkrat user posted image
Pa Durosh bi se tudi lahko kaj oglasila user posted image

Midve z Neco sva vstali že ob 6. in zdaj že 40 min spi svoj jutranji spanec. Uvajam zgodnje spanje zvečer in se nam zjutraj pozna. Ma vstanem grozno težko ampak je tako bolje, bo tudi lažje vstajala za vrtec. Čez dan sva veliko zunaj, zvečer greva obvezno na en peš sprehod, da se malo znori in lažje ter prej zaspi. Včeraj nam je uspelo že ob 20., danes računam še malo prej

Spela - ja, vitamin D je pomemben za rast, za kosti in zobe, ker brez se kalcij ne absorbira dobro. To mi je jasno, nisem vedela do kdaj naj bi se ga dodajalo. So zelo različna mnenja ... in nisem vedela da se povezuje z mečavo. Saj je po eni strani logično user posted image Jaz sem ji kar daljala redno, če sem kak dan pozabila sem nadomestila drug ker moja P to zelo poudarja kako je pomembno user posted image ... morda tudi ker je Neca bolj pri ta malih user posted image ... No, ni panike, zdaj bo dva tedna brez, zaradi tega ne mislim noret k P, je itak veliko na soncu, pa jih dobile naslednji teden ko greva spet k P.

Neci se zdaj po kremi pikice na obrazu zboljšujejo. Kar me prav nič ne veseli saj to kaže da ima tudi ona neko alergijo. Zelo verjetno, no bojim se, da bo to kar mleko.  Najbolj se pokaže ko je jogurt in ji teče čez brado in ji tako rata žareče rdeča. Tudi sem ji začela dajati mleko po flaški zjutraj. Upam, da nimam prav. Tako, da se bova očitno drug teden tudi midve naročale k alergologu user posted image
Zrak
- kam greste k alergologu, koliko časa ste čakali na datum ?

Sicer so res najbolj tipični znaki za alergijo rdečine na pregibih in za ušesi ter na obraz na ličkih, ob ušesih. Neca nima tipičnih znakov, razen da ima rdečkast popek že od rojstva.

Spela - sem hotla tud jaz napisat, da se alergija večinoma kaže z nahodom ... kar se rado razvije naprej v hujši prehlad ali celo plučnico če se alergenu ne umakneš.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 938
8.5.2008 9:28:21   
nky 23
pa sva spet dobila hiconciluser posted image user posted image user posted image , mu morem pa samo danes dati prej claritine, neki proti alergiji, pol pa samo hiconcil, upam da ne bo alergije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 939
8.5.2008 10:47:52   
ŠpelaP
nky23 - ja, zakaj mu pa P na da ospena ali kakega drugega antibiotika, če vidi, da na hiconcil reagira? Ej, jaz včasih res ne razumem teh zdravnikov!user posted image

Drnula - a si poskusila Neci namazati malo jogurta na rokico ali na ličko (ne tam, kjer je ponavadi popacano od hraneuser posted image )? Boš videla, če se bo tudi tam po določenem času naredil flekec!

Mene je včeraj skoraj kap, ko sem začela izpolnjevati vlogo za otroški dodatek. Je potrebno v vlogo kot dohodek vpisati tudi kaka darila dana z darilno pogodbo ali zapuščine... Tudi tiste, od katerih se ne plača davek, pa obresti od raznih varčevanj... Kaj vse bo še treba vpisatim, mater jim...user posted image No, saj jaz tako nimam kaj takega, samo vseeno bi skoraj pozabila vpisati vrednost avto (ki sem ga z darilno pogodbo lani "dobila" od očija). Na srečo je po darilni pogobi "vreden" le nekaj malega, samo ponavadi te ravno take male vsote zašijejo, da padeš na slabše (recimo pri plačilu vrtca...).
Midva sva eno leto (mislim, da Timovo prvo leto v vrtcu), prešla pri plačilu vrtca v višji plačilni razred za 0,4%, pri otroških dodatkih pa sva padla v nižji razred (torej sva dobila manj dokladov) za 0,2%. user posted image Takrat tisto je bila pa res svinjarija. Pa še pri porodniškem nadomestila sva bila nasrana (okoli 500€ za dva meseca), ker sem jaz prej šla delati in je dva meseca bil mož doma. Mož je pa imel glede na svojo plačo nižje nadomestilo (ker se mu je računalo še za eno leto nazaj, ko je bil še absolvent). Skratka, kakor se obrnem, vedno imam rit zadaj! Jebuser posted image !

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 8.5.2008 11:06:32 >

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 940
8.5.2008 11:27:35   
nky 23
ja špela to sem jo tudi jaz vprašala, zakaj naa ne da enostavno kaj drugega, pa je rekla da hiconcil najbolje in najhitreje pomaga pri teh vnetjih ušesuser posted image ,če pa se ponovno pojavi alergična reakcija pa morema seveda takoj tja. Ja sploh je ne zastopim res ne, držim pesti, sedaj v eni uri se ni še nič pokazalo.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 941
8.5.2008 11:58:48   
mentos
ojla

spet je bilo noro, naša Hana je danes že 3 tič bruhala. Mislim, da ji ne paše tale sirup proti kašlju, ga dam v čaj in ga noče pit, zamenjam čaj brez sirupa in spije celo flaško. Potem ji ga dam po žlički in v trenutku bruha. Ful kašlja, nosek se že puca, so že zeleni smrklji. Zdej ji pa ne bom več dajala tale sirup, sem brala da je možen stranski učinek bruhanje in mogoče je pri nas to. Je pa res da Hana ne mara ful sladkih stvari in da jo to moti. Bom počakala še danes, nato

No zdej pa grem se pripravit, ker mi danes bodo izpulili zob. Prvič in me je strah ko user posted image .

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 942
8.5.2008 12:13:51   
zabica26
Vsi bolni otročki, držim pesti, da se porihtate čim prej. Do takrat pa crkljanje. user posted image user posted image user posted image

Par vprašanj:
Hodijo vaši otroci na sprehod že brez žabic?
Kaj pa kapice? Jih nosijo vedno?
Kako boste otroke zaščitile pred soncem v bazenčkih?
Jaz sem kupila kremo za sončenje od Mustele. Ker naš fantek ima že zelo zagorel obraz in rokice, čeprav smo ga skoz skrivali pod strehico vozička. Je bolj temnopolt in poleti bo res pravi zamorček.
Kako pripavljate hrano otrokom, ki imajo zob ali dva? user posted image Miksate, majhni koščki?
Česa jim še ne dajete od sadja, zelenjave?
Kakšne sokove pijejo? Brez konzervansov ali že prehajate na "navadne"?

Mal me zanima, ker jaz delam zelo po občutku. Na srečo je zaenkrat vse ok. Ker če bi poslušala nasvete naše patronažne, bi bil otrok skor še vedno samo na mleku...kosila bi bila pa zelo okrnjena.
Aja, še eno vprašanje: Jim dajete že kaj sladkega? Npr. puding, pecivo, ki ga spečete, kakšen kompot-kupljen, in podobno?

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 943
8.5.2008 12:26:55   
nky 23
Hodijo vaši otroci na sprehod že brez žabic? ja pri nas je že po večini brez njih
Kaj pa kapice? Jih nosijo vedno? ja če ne piha je nima, velikokrat si jo sam dol potegne, ima pa sigurno kako na šilt za zaščito pred soncem
Kako boste otroke zaščitile pred soncem v bazenčkih? še ne vem verjetno paod mustele če jo imajo še nisem slišala, ima vso kozmetiko od mustele

Kako pripavljate hrano otrokom, ki imajo zob ali dva? user posted image Miksate, majhni koščki? ima dva zobka in mu ne miksam, je po koščkih, če pa mu ne gre pa malček z vilico pretlačim
Česa jim še ne dajete od sadja, zelenjave? hmmm je bolj kot ne vse,  razen jagod
Kakšne sokove pijejo? Brez konzervansov ali že prehajate na "navadne naš pije čaje ali vodo soke zelo poredko, ne mara preveč sladkega.
Jim dajete že kaj sladkega? Npr. puding, pecivo, ki ga spečete, kakšen kompot-kupljen, in podobno?
ja mu dam samo v malih res malih količinah.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 944
8.5.2008 12:28:02   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

zakaj naa ne da enostavno kaj drugega, pa je rekla da hiconcil najbolje in najhitreje pomaga pri teh vnetjih ušesuser posted image tole pa ne vem če drži, ko je Zala imela prvič vnetje ušes je dobila hiconcil, ga je jedla 10 dni, in ko sma prenehali z jemanjem zdravil je dobila ponovno vnetje . Potem sva dobili neko drugo zdravilo, ki pa je res pomagalo in od takrat nima več vnetja ušes. imena zdravila se pa ne spomnim več, mogoče je bil Amoksiklav in ima zraven pumpico da se ponoči ne matraš z žličko ampak samo špricneš v usta in se mali niti ne zbudi.user posted image

MENTOS kar pogumnouser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 945
8.5.2008 12:36:34   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

Hodijo vaši otroci na sprehod že brez žabic? ja pri nas je že po večini brez njih
mi smo že kakšen mesec brez njih, je raes da je pri nas bolj toplo
Kaj pa kapice? Jih nosijo vedno? ja če ne piha je nima, velikokrat si jo sam dol potegne, ima pa sigurno kako na šilt za zaščito pred soncem
našo kapa full moti in si jo meče dol da jo komaj folgam nazaj gor dajat, seveda kadar piha
Kako boste otroke zaščitile pred soncem v bazenčkih? še ne vem verjetno paod mustele če jo imajo še nisem slišala, ima vso kozmetiko od mustele
jaz mam kremo do nive otroško, se mi zdi kar uredu sem jo mazala že lani in je bilo vse ok

Kako pripavljate hrano otrokom, ki imajo zob ali dva? user posted image Miksate, majhni koščki? ima dva zobka in mu ne miksam, je po koščkih, če pa mu ne gre pa malček z vilico pretlačim
nikoli ji nisem miksala, sedaj že je koške ker ima že šest zobkov
Česa jim še ne dajete od sadja, zelenjave? hmmm je bolj kot ne vse,  razen jagod
vse razen jagod in kivija ker dobi pikice po ritki
Kakšne sokove pijejo? Brez konzervansov ali že prehajate na "navadne naš pije čaje ali vodo soke zelo poredko, ne mara preveč sladkega.
jaz ji dajem vse, en dan pije vodo drugi dan pije kakšen čaj, skratka vse kar ni preveč sladko
Jim dajete že kaj sladkega? Npr. puding, pecivo, ki ga spečete, kakšen kompot-kupljen, in podobno?
ja mu dam samo v malih res malih količinah.
tudi jaz ji dam v zelo majhnih količinah

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 946
8.5.2008 12:39:37   
ŠpelaP
nky23 - Tim je imel od svojega prvega let do 1,5 leta starosti zelo pogosta gnojna vnetja ušes - večkrat sva bila na pregledu  na ORL v MB bolnici, hospitalizirana v SG bolnici, napotena na operacijo žrelnice... skratka imamo kar pestro zgodovino z vnetji, ampak nikoli nismo dobili hiconcila za vnetje ušes. Od začetka smo dobivali ospen, amoksiklav, C-Clor, Sumamed, nikoli pa hiconcila. Nam so rekli, da je hiconcil fajn uspešen pri uroinfektih, pri raznih vntjih dihal, ušes... pa so bolj učinkoviti drugi antibiotiki. No, naš je nazadnje (pri 1,5 leta) moral tri tedne jesti C-Clor (eden najmočnejših antibiotikov). Od tedaj (MOČNO trkam na les) ni več imel vnetja ušes. Tako smo se na našo srečo tudi izognili operaciji žrelnice, ki bi jo moral imeti pri dveh letih (za nedoločen čas).
Kako je to različno od zdravnika do zdravnika.user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 947
8.5.2008 14:04:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26

Par vprašanj:
Hodijo vaši otroci na sprehod že brez žabic? Ja Tara je brez žabic od prejšnjega tedna, ker pri nas je bolj hladno ozračje.
Kaj pa kapice? Jih nosijo vedno? Kapico ji dam če piha, to pa je zadnje čase vsak dan
Kako boste otroke zaščitile pred soncem v bazenčkih?
Nimam še nič, bom pa kakšno kremico, najvrjetneje od Nivee kupila, pa kapico ali klobuček na glavo.
Kako pripavljate hrano otrokom, ki imajo zob ali dva? user posted image Miksate, majhni koščki? Miksala sem samo prvi mesec, zdaj pa je že vse koške, le meso ji narežem na čisto majhne kockice. Ima pa 8 zobkov.
Česa jim še ne dajete od sadja, zelenjave? Jagod (nisem še niti probala, čakam na domače), vse ostalo sem ji že dala, tudi fižol
Kakšne sokove pijejo? Brez konzervansov ali že prehajate na "navadne"? Tara pije čaj ali pa Hippove sokove, bom pa počasi začela dajat tudi ostale pijače.

Aja, še eno vprašanje: Jim dajete že kaj sladkega? Npr. puding, pecivo, ki ga spečete, kakšen kompot-kupljen, in podobno? Jaz ji občasno dam kakšen domač piškot, ali biskvit, pa puding tudi. Ima pa zelo rada albertove piškote, te je vsak dan, tam ene dva na dan

(odgovor članu zabica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 948
8.5.2008 18:48:46   
ŠpelaP
Toliko, da nas premaknem na prvo stran! user posted image

Pa še ne sončni zahod za lep večer!
user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 8.5.2008 20:23:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 949
8.5.2008 21:02:26   
zrak
drnula.. naročeni smo na Debeli rtič, moram priznati, da je čakalna doba zelo kratka. Klicala sem v torek in smo naroeni že naslednji torek 13.5. Prav me čudi, da tako hitro

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?