|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
15.5.2008 6:56:02   
Padme
N & B: pri nas je tudi Jaka zjutraj za flašo toček kot ura, pa še midva ne potrebujeva budilke. Se zbudi ob 6.00, ampak gre z lahkoto nazaj spat, ko popije mleko ....

Lenkav: ja, kopalne pleničke (DM ali Pampers) so za enkratno uporabo, ko je enkrat namočena jo pač zamenjaš. Verjetno bi bil v morju lahko brez vsega, je pa seveda odvisno koliko stopinj ima morje. Mi imamo za Jaka, za na plavanje neopremske hlačke (material, kot ga uporabljajo potapljači za svoje obleke), ki bi bile po mojem v morju še najbolj uporabne, predvsem zaradi tega ker zadržujejo toploto. Za v bazen je pa seveda plavalna plenička dovolj (ki pa ne zadrži kakanja in lulanja).

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
15.5.2008 7:00:19   
Padme
KT domača naloga za 11.mesecev

JAKA: 10300g in 76cm

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
15.5.2008 7:36:14   
n€na
dobro jutro,

moja miška še spiuser posted image nikoli tako dolgo ne spi, vedno je pokonci pred sedmo.

lenkav mi smo bili v toplicah in sem imela pleničke za vodo jih imam od DM in od Pampers in se mi Pampers zdijo boljše, če se pa boste kopali v morju in če bo toplo pa jih sploh ne rabi. Jaz z Zalo v vodi nisem bila dlje kot 30min, je treba mal na tempraturo pazit ker se dojenčki hitreje ohlajajo.

špelaP a greš že delat, kaj pa dopust ga boš kaj koristla?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
15.5.2008 8:16:39   
n€na
pogrešaneuser posted image user posted image

• LIONA
  • ANDREJA75
  • kati81
  • palčica
  • januška
  • bibyka
  • babajči
  • nikical
  • melaverde
  • durosh
  • maya82
  • lilijad
  • KT
  • neja24062007
  • ronja
  • mikena08
  • zrak
občasno prisotne oz skoraj vsaki danuser posted image user posted image
  • nky
  • nogica
  • padme
  • N&B
  • drnula
  • *ana*
  • špelaP
  • anya22
  • nena26
  • lenkav
  • žabica26
  • mentos
Upam da nisem kere spustila,
Naj vas služba ne oddalji od RR in da ne bomo Junijke 07 šle v pozabo

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
15.5.2008 8:55:20   
Drnula
lenkav - z Neca je imela za v vodo kopalke, take ki se baje lahko pokaka not user posted image ... čeprav so se meni zdele pač kopalkice. Zunaj bazena pa je bila v običanih pleničkah. Sestra je bila v toplicah več časa in je bila punčka prav tako v kopalkah. Rekla je da so imeli nekateri 'kopalne pleničke' pa da se ji niso zdele ravno ok, saj so se mulčkom razvleke do kolen, ko so bile namočene

Majstra že zbijata tu zunaj teraso, Neca dremucka jutranji spanec, je bila danes pokonci že ob 6. Ufa, zdaj res ne vem za koga naj me bolj skrbi zaradi zgodnjega vstajanja, zame ali zanjo ... ob taki uri sem se jaz v stene zaletavala user posted image Čez kako urco čakam še obiske, sta se najavili dve kolegici z otročkoma, malo mlajšima od Nece

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
15.5.2008 9:22:12   
nky 23
živjo!

Kevin je zaspal, jaz pa pijem kavico, sem o skuhala malo več, če jo bo še katerauser posted image .
Včeraj sva s Kevinom imela kontrolo in je veliko oljši, do konca tedna naj bi bil spet tastauser posted image ri nagajivc.Sem P vprašala, kam svetuje it na dopust, pa nam je mauricius in dominikano odsvetovala zaradi predolgih letov, predlagala pa španijo, grčijo..., no bomo vidli.

Danes grem po vabila za Kevinov prvi roj.dan, joj kako čas beži čez 14 dni bo imel že eno leto!!!
sem dala vabila narest kot razglednico, spredaj je Kevin in verz, zadaj pa seveda pride naslov vabljenega ter podatki kdaj in kje se dobimo.

ja bo treba it že počasi torto naročat...

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
15.5.2008 9:50:47   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

lenkav - z Neca je imela za v vodo kopalke, take ki se baje lahko pokaka not user posted image ... čeprav so se meni zdele pač kopalkice. Zunaj bazena pa je bila v običanih pleničkah. Sestra je bila v toplicah več časa in je bila punčka prav tako v kopalkah. Rekla je da so imeli nekateri 'kopalne pleničke' pa da se ji niso zdele ravno ok, saj so se mulčkom razvleke do kolen, ko so bile namočene

tut mi imamo te kopalke od racmana... men se zdijo super...ko si zunaj, ga daš pa v navadne kopalke in je.
Tut jaz sem slišala kritike na račun kopalnih plenic, zato nismo niti probal...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
15.5.2008 11:31:52   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

pogrešaneuser posted image user posted image

• LIONA
  • ANDREJA75
  • kati81
  • palčica
  • januška
  • bibyka
  • babajči
  • nikical
  • melaverde
  • durosh
  • maya82
  • lilijad
  • KT
  • neja24062007
  • ronja
  • mikena08
  • zrak
občasno prisotne oz skoraj vsaki danuser posted image user posted image
  • nky
  • nogica
  • padme
  • N&B
  • drnula
  • *ana*
  • špelaP
  • anya22
  • nena26
  • lenkav
  • žabica26
  • mentos
Upam da nisem kere spustila,
Naj vas služba ne oddalji od RR in da ne bomo Junijke 07 šle v pozabo

Nikical alias FLASK_A se javljauser posted image

Naš malček tudi samo še malo do svoje prve svečkeuser posted image user posted image user posted image Takrat se bo pa tooooliko dogajalouser posted image Deset dni za prvo svečko imamo še poroko, pa rojstne dneve, služba me okupira (danes sem sicer domauser posted image )... Tako malo časa najdem za branje in pisanje... Še pri nevestah sem poniknila...

Jaka raste, uživa, začel je ful trmarit in uveljavljat svojo voljouser posted image user posted image user posted image Ga je kar groza gledat, kako se repenči, ampak prav VSEGA pa mu tudi ne morem pustit... Tako da malo pojokca potem je pa vse OK. V varstvu se ima res super, varuška je ena a, veliko so zunaj na vrtu, se igrajo... Sem zelo zadovoljna in čist mirna v službi, to mi je ful pomembno. Da ne razmišljam takrat kako je, kaj delajo, a je vse Ok...

No, toliko od mene, poljubček od Jakca, vsem bolančkanim junijčkom in junijčicam pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da boste res čimprej zdravi.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
15.5.2008 14:11:02   
Drnula
No Flaska, pa si se končno javla, te je Nikical mal ziritiral user posted image ?? Kako je v službi? In poroka... so kocine kaj pokonci user posted image

...  varuška je ena a, veliko so zunaj na vrtu, se igrajo... Sem zelo zadovoljna in čist mirna v službi, to mi je ful pomembno. Da ne razmišljam takrat kako je, kaj delajo, a je vse Ok...

Joj kolk sem ti fouš user posted image . No saj bomo videli, morda bo Neca tudi uživala v vrtcu in potem bom tudi jaz v delu.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
15.5.2008 14:26:30   
*ANA*
No lep dan tudi od naju user posted image

Sva prišla iz Ljubljane- diagnoza ASTMA, pa so nas poučili kako ukrepati v primeru poslabšanja, ene par preiskav, katere pa čakamo izvide user posted image .
Tako da zadnja dva "bronhitisa " nista bila bronhitisa ampak poslabšanje Astme user posted image .

Je pa gor naproti tukaj pri nas povsem user posted image - pri nas v Šempetru je luksuz user posted image .

No pa v bolnici z zdravim otrokom ni kaj početi- morali pa smo biti samo v sobi da se ne bi česa nalezli -sem mislila da se mi bo zrolalo user posted image .No glavno je da smo doma user posted image .

Sicer pa me nekaj zanima- a jim že oblečete kratke oz. 3/4 hlače?Mi kratke majčke smo že oblekli, za hlačke pa - pojma nimam user posted image .

No naš škratek spi, jaz bi pa morala malo pospravt ker imamo kot bi bomba treščila- pa za jutri imamo napovedane ene obiske in bom morala malo akcije nardit user posted image .
Se beremo in tipkamo še kaj zvečer

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
15.5.2008 14:59:09   
Anonimen
Pozdravljene,
jojuser posted image , na seznamu pogrešenih sem. No včasih sem že tu , mal preberem nič napišem, tako da skozi sledim kaj se dogaja. Mi vsaki dan pohajamo, ko je tako lepo vreme. In izkoriščam še zadnji mesec, i ga imam. Pol bom mogla pa v službo 9.6. user posted image . Izteka se.

Enej ima 3 zobke, zdaj mu izrašča še 1 levo zgoraj. Kobaca se neuser posted image ,  sam na nogicah bi bil ob opori. No če bo šlo tako naprej bo kmalu shodil, mislim.

Domače naloge nisem še naredilauser posted image , no ga moram še zmerit in zvagat pol pa se oglasim nazaj.

Lep dan vsem.

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
15.5.2008 16:10:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

No Flaska, pa si se končno javla, te je Nikical mal ziritiral user posted image ??

user posted image user posted image user posted image Očitno je to jauser posted image user posted image

Kako je v službi? In poroka... so kocine kaj pokonci user posted image

V službi je ful pestro, sem ostala sama na delovnem mestu in morav veliko prevzet, se veliko naučit, sktratka ni mi dolgčas... Sem pa zdaj dva meseca tam in mi je zelo všečuser posted image Upam, da me bojo še hotliuser posted image

...  varuška je ena a, veliko so zunaj na vrtu, se igrajo... Sem zelo zadovoljna in čist mirna v službi, to mi je ful pomembno. Da ne razmišljam takrat kako je, kaj delajo, a je vse Ok...

Joj kolk sem ti fouš user posted image . No saj bomo videli, morda bo Neca tudi uživala v vrtcu in potem bom tudi jaz v delu.

Sigurna sem, da bo. Z otročki se tako lepo igrajo, čebljajo v svojem jeziku... Prav luškani so tako, v svoji skupinici.

Kako pa kaj vi v svojem novem domeku? Zdej ste se pa že prav fino navadli nanj, aneuser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
15.5.2008 16:20:49   
N _ B
Dan,

se na hitro javim, potem pa šibamo k pediatru. Nika ima 3. cepljenje proti klopnemu meningitisu. Danes smo dobili odločbo za vrtec, le še po njo moram na pošto. Zjutraj nikogar ni bilo, da bi podpisal priporočeno. Sem pa govorila s prijateljico, ki je dobila in je njen sprejet z 59-imi točkami. Po mojih izračunih jih imamo mi 62 in bi skoraj morali bit notri. Poročam zvečer.

Glede seznama pogrešanih:

januška78: dva dni nazaj so se vrnili iz ZDa. Se bo javila, ko malo pride k sebi in uredi stvari. Več bo sama napisala.

KT: je službeno odsotna.

palčica: ravno včeraj sva bili na vezi in pravi, da ima veliko dela. Aljaž je priden, raste. Imajo že dva zobka, ter raca s pomočjo.

Šibam.

Lp

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
15.5.2008 17:11:14   
Drnula
Kako pa kaj vi v svojem novem domeku? Zdej ste se pa že prav fino navadli nanj, ane

Ja smo, kot bi bili že od nekdaj tu. Sam da imam prvo trgovino 7km stran in sem začela kruh kar sama pečt user posted image Življenje je dobilo čist nov tok in imamo se fajn. Dela je še na pretek ampak bomo ko pač bomo, delamo ko nam zapaše in imamo veselje. Sosedje so fajn. Z Neco greva skor vsako pozno popoldne na sprehod peš in prav težko prideš daleč že zaradi sosedov, ker so vsi zunaj in vsi bi čvekali, pili kofe, jedli piškote ...itd Ravno včeraj zečer sem se usedla na teraso, zunaj vse zeleno, mirno, toplo ... tooolk prijetno. Res smo zadovoljni. Danes nam bodo skončali teraso ... leseno seveda user posted image in potem bo res tisto ta bistveno zaključeno user posted image

Jutri imava z Neco pregled pri P in cepljenje pred vrtcem.Sva se pa danes naročili k alergologu in imava pregled šele 11.7.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
15.5.2008 17:15:10   
ŠpelaP

špelaP a greš že delat, kaj pa dopust ga boš kaj koristla?

Meni je porodniški dopust potekel 9.5., ta teden sem imela še 5 dni lanskega  dopusta, v ponedeljek pa grem že v službo. 15 dni lanskega dopusta bom pa morala koristiti med poletnimi počitnicami (v šolstvu se lanski dopust lahko (dejansko se mora) koristi med počitnicami do 31.8. nasledje leto) + 30 dni letošnjega dopusta, ki se mi bo porazdelil med poletnimi, jesenskimi in novoletnimi počitnicami. Mi pa zato letos ne bo treba noter spravljati ur za manjko dopusta.

Sem bila danes na šoli, da sem porihtala par papirjev, pa malo dnevnike pregledala, pa čisto malo počvekala, je bilo pa kar 3 ure naokoli. S tem, da sem se do službe, ki jo imam oddaljeno 20 min z avtom, danes vozila 40 min. kar povsod nekaj delajo, pa spet ti presneti tovornjaki, ki v tej naši koroški luknji in ozkih cestah delajo zastoje.
Mi je pa na povratku iz službe kar toplo postalo pri srcu, da se spet vračam med gručo otrok. Saj se morda sliši čudno, ampak jez sem res že pomalem hrepenela po šolskem živžavu. Ma imam neizmerno rada svoja dva otroka, samo včasih sem pa že zmatrana od domačega živžava in mi bo prav ugajal še malo drugačen živžav. Je pa Sara danes, ko sem prišla domov, tako radostno skakala v vozičku in zraven cvilila, kot da se še 100 let nisva videli. In tudi zjutraj se je zbudila že ob 5.50, pa dopoldan, preden sem šla, je kar za mano lazila in se držala hlačnice, kot bi vedela, da nekam grem. Kako bo šele v ponedeljek, ko bom šla zares. No, pa morda še ne toliko v pon, ker imam samo dve uri, kot v torek, ko imam že ob 7h, potem pa še konferenco do bogsigavedi kdaj. Še sreča, da bom imela v torek dopoldan še nekaj ur fraj, da mi bo Saro oči pripeljal v službo, da se bova lahko podojili.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 15.5.2008 17:39:57 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
15.5.2008 18:06:29   
mentos
ŠpelaP: lepo od vas da se spomnite na našo Hano,
prav tako druge punce.

No, naša Hana je zdaj začela malo jest, driska je saj upam minila, tako da je včeraj že bolj trdo kakala, danes pa še nič. Kaj naj rečem, je sama kost pa koža, čist je shirana, brez moči, tako da je ravnokar si prebila ustnico, ker je hotela malo prepuzat in bum. Zdaj pa se je rota virus preselil na mojo mami in je čist preč.

Ne boste verjele, skoraj bolje da sploh ne napišem, ampak danes sem jo peljala z vozkom ven in čez petnajst minut je bila vsa otečena okoli oči, vse ji je lilo iz noska, očk, praskala se je, ful hropla, jokala pa kot dež. Sem klicala takoj zdravnico in je rekla, da je res bogica, kajti pri tako majhnih se naj bi pojavila alergija na cvetni prah šele malo kasneje, no imamo iz Jesenic potrjeno alergijo na travo, pelode in ni ga hudiča je danes vsa zabuhla in otečena. Čež pol urce, ko sem jo umila z vodo je oteklina izginila, očke pa ima še vedno malo razdražene. Tako da nam je P predpisala kapljice Fenisten in da smo notri, dokler ne pade deež. Zdaj pa boga prosim, da naj se že vlije, izpere tale cvetni prah, da mojo miško peljem ven. Joj, koliko problemov imamo mi, se ne nehajo. Upam, da bo z mojo miškico kmalu bolje. 

lep dan vsem, tiste pa ki že delate pa eno user posted image user posted image  da boste zdrave in čim prej iz službe pri svojih sončkih.

Ana: vi imaste pa tudi skoz težave. Bogi vaš Svit. Mislim da sta s Hano kar na isti valovni, večkrat v bolnici, bol bolehna, pri lažjih itd. Za Svita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
15.5.2008 18:29:03   
n€na
no pa poglejte:

Samo seznam pogrešanih in malo zamešanih imen uporabnikov, pa so takoj vsi na brojuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
15.5.2008 18:41:46   
FLASK_A

no pa poglejte:

Samo seznam pogrešanih in malo zamešanih imen uporabnikov, pa so takoj vsi na brojuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
15.5.2008 21:19:02   
n€na
dober večer, naj še tukaj malo postrašim, da nas ne vrže  na drugo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
15.5.2008 21:30:13   
Anya22
Čer. Po dolgem času se spet javljam.

Najprej ZALA, ISKRENE ČESTITKE ZA 11. MALIH SVEČKIC!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
15.5.2008 21:39:45   
Drnula
Anja, je pri vas kaj novega ? user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
15.5.2008 21:52:50   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22

Čer. Po dolgem času se spet javljam.

Najprej ZALA, ISKRENE ČESTITKE ZA 11. MALIH SVEČKIC!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za čestitke, sm čist pozabla da ima zala danes 11M

Pa še na Žana smo čisto pozabli, jih je imel pa včeraj.user posted image  

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
15.5.2008 21:59:19   
Anya22
Ja, Nena, res je, včeraj je pa Žan imel 11. mesec in sedaj pa že odštevamo, ko bo doplnil 1. leto. Joj, kako gre hitro čas!

V glavnem ostalih zobkov zaenkrat še ni. Ne vem več  kaj naj si mislim. Zgornjo dlesen ima vso zatečeno in vse tlači v usta, ampak zobkov ni in ni na plano. Po mojem bo imel prej 1. leto, kakor bojo tisti zobki prišli na plano.user posted image

Kam pa greste na morje letos, sprašujem, da vem, če bo katera blizu nas??? Mi gremo na Hrvaško, na Rabac!

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
15.5.2008 22:03:56   
Anya22
No, grem počasi v mižule, ker sem kar precej zmatrana! Lep večer še naprej in lahko  noč! Se tipkamo kaj ju3.

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
15.5.2008 22:12:14   
n€na
jaz tudi grem počasi v miževo.....ju3 me čakajo obveznosti in moj je že živčen, ker ga ne spustim blizu kompičauser posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?