|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
8.5.2008 22:32:42   
N _ B
Dober večer po dolgem času.

Najlepša hvala za čestitke ob 11-ih mesecih.

Prejšnji teden smo uživali na morju, ta teden pa se v celoti posvečam otrokoma in to je tudi vzrok, da se nič ne javim. Niko imam doma. Ima še malo počitnic ta teden, predno grem v službo. Hvala bogu je lepo vreme in vsako urico izkoristimo, da smo zunaj. 

Čas hitro teče in moja porodniška se izteka. Uradno imam še dva dni in v ponedeljek grem v službo. Jaka je priden, nagajiv škrat, ki še vedno nima zobkov in vsak dan iznajde kaj novega. Zelo rad ima taščo in tasta in se z njima zaenkrat super ujame, kar mi je še posebej v veselje, saj bo do septembra v njunem varstvu. Septembra pa gre, vsaj upam da, v vrtec. Še čakamo na odgovor. Obljubili so, da ga dobimo do 15. t.m.

IZVIRNO SPOROČILO: zabica26
Hodijo vaši otroci na sprehod že brez žabic?
Slab mesec je brez.

Kaj pa kapice? Jih nosijo vedno?
V primeru vetra ima trak, zdaj pa klobuček za zaščito pred soncem.
Kako boste otroke zaščitile pred soncem v bazenčkih?
Imam kremi Avene ZF 50 in Eucerine ZF 25. Obe z mineralnim filtrom (brez kemičnega) za občutljivo kožo. Oba z možem sva bolj svetlopolta in z občutljivo kožo in tako tudi otroka. Vsi uporabljamo enake kreme.

Kako pripavljate hrano otrokom, ki imajo zob ali dva? user posted image Miksate, majhni koščki?
Še vedno je Jaka brez zobkov. Hrane že nekaj časa ne miksam več, temveč jo pretlačim. Edino sadne kašice (hruške, jabolka, rozine, piškoti) še včasih zmiksam, ker je težje pretlačit.
Česa jim še ne dajete od sadja, zelenjave?
Oreščkov, kivija in svežih jagod. Je pa jagode v Hippovih kašicah in ni reakcij.

Kakšne sokove pijejo? Brez konzervansov ali že prehajate na "navadne"?
Pije čaj ali vodo. Soka mu še nisem dala.

Jim dajete že kaj sladkega? Npr. puding, pecivo, ki ga spečete, kakšen kompot-kupljen, in podobno?
Jaka je nor na sladoled. V manjših količinah pa mu dajem tudi pecivo brez orehov in drugih oreškov, francoski rogljiček, krof, puding, vse vrste domačih kompotov.

Gospa Žabica: iskrene čestitke!!! user posted image

Iskrene čestitke user posted image  vsem, ki ste v zadnjih treh tednih praznovali obmesečnico in user posted image user posted image user posted image  vsem bolančkom, da se čimprej pozdravite.

Nočko

< Sporočilo je popravil N & B -- 8.5.2008 22:33:31 >

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 951
8.5.2008 22:57:03   
Drnula
Spela - pametno, pametno user posted image Takoj jutri ji z jogurtom namažem rokico ali nogico.

Brez žabic smo zadnje dni, zgoraj pa dolg bodi in brezrokavnik in nič pokrivala. Kape ne nosimo več, edino rutko čez ušesa če piha ali je bolj mraz. Sicer je še kar imela žabice, rutko in dvoje dolge rokave in morda še brezrokavnik čez.

Krema, klobuček .... če bo sila bo oblečena v majčko. Mi smo bolj pri ta belih user posted image

Kako pripavljate hrano otrokom, ki imajo zob ali dva? Miksate, majhni koščki? Neca je že dolgo ozobatena, 8 zob, in smo tudi zelo hitro prenehali miksati, ker ji tako bolj ugaja. Še posebej ni hotela zmiksanega sadja, po koščkih pa ga je pojedla veliko. Ponavadi če vidi žlico nekaj jamra, če vilico je malo bolje, takoj pa je za če ji damo v usta z rokouser posted image

Jim dajete že kaj sladkega? Npr. puding, pecivo, ki ga spečete, kakšen kompot-kupljen, in podobno?
Neca je vse kar jemo mi, že dlje časa.Kar je za kosilo za nas je tudi zanjo. Redko katero stvar ji izločim .... recimo gobe
Sok tudi dobi, čeprav je večinoma kar na vodi. Tudi piškote dobi, ki jih prav rada pride prosit če jih zagleda na mizi.
Ne dajem ji stvari, ki jih ne more zgristi, recimo lešnikov ... je pa jih v pecivu.

Mnenja in nasveti babic so pa tako nasprotujoči si, da sem prav imuna že nanje.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.5.2008 7:03:44   
Padme
Dobro jutro!

Naj vam ponudim eno user posted image .....

Pri nas pa kar nekaj novosti, poleg tega da sem že vsak dan na delovnem mestu (očitno tudi prva in edini tukaj iz RR) - Jaka je v torek naredil svoja dva prva samostojna koraka, vsak dan naredi korak več, vsak dan je bolj pogumen.user posted image Včeraj ponoči je zakuhal s 38,5 (prvič) in tako je bilo tudi zjutraj. Pa sem ga vseeno peljala k mojim staršem v varstvo, ker ni bilo nobenih drugih znakov. Tako, da mu je včeraj cel dan nihala ta vročina (eno uro 38,5 čez dve uri 37,5, ....)user posted image Sklepam, da so zobki (čeprav do sedaj ni imel vročine pri izrasti le-teh) ali pa je mogoče vse skupaj psihičnega izvora, ker je v varstvu in me pač pogreša. No kakorkoli, že danes ponoči ni imel več vročine, tako da bo spet vse po starem ....

V službi je pa seveda norišnica, mi je včeraj že pisker dvignil, ampak si potem rečem: Zdrži tale mesec in pol do konca šolskega leta, septembra bo ziher drugače.... Če ne drugega bom imela drugačen in boljši urnik. Zdaj so  mogli ker nekaj reorganizacije naredit, da so me stlačili v urnik in poslednično sem seveda jaz na slabšem ....user posted image

< Sporočilo je popravil Padme -- 9.5.2008 7:04:45 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.5.2008 7:23:23   
Padme
Mi smo brez v tem  tednu oz. če ima ta tanke poletne hlačke im spodaj še vedno ta tanke žabice.

Ta teden smo kupili klobuček, če piha veter nosi trak, ki ga seveda veselo vleče dol (tega s kapo ni nikolli počel).

Trenutno nimamo še nobene kreme. Bom pa kupila Eucerin-ovo. Ima pa jaka že prav črne rokice (kot bi bil umazan) in prav tako lička. To ima verjetno po dedku (mojemu) očetu, ker je bolj "ciganske" sorte.

Kako pripavljate hrano otrokom, ki imajo zob ali dva? user posted image Miksate, majhni koščki?
Jaka ima 7 zobkov in mu nisem nikdar miksala hrane, razen meso, tega pa sedaj narežem na majhne košče. Sadja itak ne je, ker ga ne mara, če pa se v jogurtu ali skuti znajde kakšen večji košček sadja, si ga pa z roko ven pobere. Drugače pe tudi ni ljubitelj grizenja

Oreščkov, svežih jagod (je pa jagodne skute in jogurte pa ni reakcije), solate, fižola (ker ga pač mama ne marauser posted image ).

Pije čaj ali jabolčni kompot, včasih kupim jabolčni sok od Fructala, da pije po slamici (če smo kje na poti), kar ostane pa ga močno razredčim z vodo.

Puding je kar konstatno vsak teden na jedilniku, je pa tudi kakšen rogliček, krof, pecivo .... Vsak dan pa dobi tudi piškot ali dva ...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.5.2008 7:38:56   
KT
Padme bravo za kavico user posted image

Zdrži še ta mesec in pol potem pa počitnice user posted image  Ti kako ga pa pelješ v varstvo zjutraj, če je tak zaspanček kot naša Alina?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.5.2008 7:52:51   
KT

Za enkrat imamo še tanke žabice vendar nameravam tudi te v kratkem črtat.

Kapice ne, pač pa kakšen trak, ali pa rutko. 

Klobuček, majčko in krema. Najverjetneje od Eucerina.  
Kako pripavljate hrano otrokom, ki imajo zob ali dva?  Miksate, majhni koščki?
Mi smo še brezzobi, zato kakšno meso ali pa sadne kašice še miksamo. Zelenjavo pa samo pretlačim.
Od sadja: kivi, jagode, od zelenjave: fižol še ni jedla, pa ne vem točno zakaj ne, verjetno, ker ga midva tudi zelo redko jeva user posted image  
Sokov ne pije, samo čaj in vodo.
Sladkega ne, razen ob kavici si včasih privoščiva rogljiček in si ga pošteno razdeliva user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.5.2008 8:49:23   
n€na
dobro jutro,

Padme hvala za kavico.
Sem zgodnja a neuser posted image , sam je zala danes pol urce potegnila in sedaj se je malo zamotila z igračami jas pa sem jo hitro ucvrla za kompič.

evo že kliče in razgrajauser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.5.2008 10:42:31   
ŠpelaP
Zdravo, punce!
Kadar pridem na to temo, pa takrat smo na drugi strani. Jao jao, kaj bo z nami! user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 958
9.5.2008 12:39:21   
n€na
Mi smo po dolgem času jokanja zaspali. Kako vi uspavate svoje malčke, moja je do sedaj zaspala sama. Sem jo samo položla v posteljico jo malo pobožala in dala ljubčka in je v trenutku zaspala. Zdaj ima pa že par dni ene fleše in sploh noče spat in se joka, kriči in ne pomaga nobeno božanje ali kar koli, da bi se pomirila. Jo vzamem v naročje in še bolj kričiuser posted image

Je pa res, da ko sem jo 14 dni nazaj pustila doma, za par ur, od takrat naprej se me drži kot klop in nikamor ne morem več sama. Takrat sem jo pustila prvič tako dolgo samo. In se mi vsaki dan bolj zdi da je to posledica tega, ker se boji da jo bom spet pustila samouser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 959
9.5.2008 13:40:21   
Kati81

Smo že en mesec brez žabic in jih čisto nič ne pogrešamo, če je bolj mraz so bolj debele hlače, drugače pa tanke.
Naša nima na glavi že lep čas nič, ker gre vse dol, od trakov, kapic, rutk, tudi tiste s šiltom letijo okrog, tko da smo brez in zaenkrat je ok.
V bazenčku doma bo senčnik zraven, pa krema od Mustele, kaka tanjša majica tud, klobuček oz slamnik, imamo brez veze(sem vrgla 5 E stran), ker ni niti sekundo na glavi.
Kako pripavljate hrano otrokom, ki imajo zob ali dva? Miksate, majhni koščki? 
Večino stvari je že takšne kot so (riž, makarončke) in jih tudi ne kuham posebej, že nekaj časa je isto kot mi, jedla je tudi rižotko, kjer so bile gobice samo sem jih prej ven pobrala, sadje in zelenjavo zelo na grobi narežem na manjše koščke, ji ne pretlačim več z vilicami, kruh ji natržem in potem sama nosi v usta, banano in jabolko je sama, piškotki so zakon. Je tudi sir na koščke narezan, čeprav imamo takorekoč samo spodnja dva zobka, gornja dva sta komaj sedaj pokukala ven. Aja meso ji pa tudi na koščke narežem in ne več čisto na malo. Ima hrano tako veliko raje. Grahek je cel tak kot je skuhan Ima pa tudi Kaja full rada sladoled. 
Naša ni jedla še fižola, ker ga moj ne mara, grah je pa že nekaj časa. Jagode je jedla v jogurtu. Orehe je v manjših količinah poskusila v pecivu. Je pa nutelo v palačinki, tko da je tudi lešnike že preiskusila. Kaja pa obožuje šparglje, ki jih ji skuham. Mam srečo, so mi ravno ven prišli ko sem jih lani posadila.
Naša pije sokove ampak zelo zelo malo, ker tisti ki jih kupiš navadni, ji ne naredijo dobro, po večini bruhne, razen po jabolku, frutkov se mi pa ne da kupovat. Tko da pije različne vode, čaje in kompote. Spije pa tudi do 1l na dan
.Jim dajete že kaj sladkega? Npr. puding, pecivo, ki ga spečete, kakšen kompot-kupljen, in podobno?
Od sladkega Kaja je piškote, kakšno pecivo, tudi tortico je že jedla za dedov rd, pa palačinke so dobre, ko jih je sama in fino packa zraven. Ji pa tudi sama skuham puding, ki ga manj sladkam. Je pa poskusila tudi čokolado ampak samo eno malo pikico.

Uf sem se razpisala!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 960
10.5.2008 8:16:40   
n€na
user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 961
10.5.2008 8:20:47   
n€na
jutro,

Kavica je kuhana, jaz sem še vsa zlepljena in ko pridem malo k sebi se z Zalo zrihtava in hitro ven na sonček.
Danes sva spali zelo dobro Zala se je ponoči zbudila samo toliko da sa sem jo prestaivla, ker se je pač malo zagozdila v posteljici.

Lep dan

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 962
10.5.2008 9:16:20   
n€na
NIKOLAJA IN SVIT

user posted image   Še ,malo pa bo ena svečka

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.5.2008 12:27:13   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Spije pa tudi do 1l na dan
.

Kaja, Kako si pridna ker toliko piješ,

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.5.2008 14:46:53   
ŠpelaP
Pozdravljene!
Imam malo časa, ker se Sara uspava v spodnjem štuku pri prababici v vozičku. Timov vozek imamo kar v babičini sobi in Sara velikokrat v njem prespi svoje dopoldanske-popoldanske spance. Tam ima največ miru.
Danes sem kupila varovalna vrata za stopnice, saj Sara že kar fajn turira po sobah (opirajoče se na stene ali kar po riti). Pri naši hiši ima veliko ljudi doooolge repe in konstantno pozabljajo zapirati kuhinjska vrata - za vrati so pa takoj stopnice v spodnje nadstropje. Upam, da bo zdaj kaj bolj varno.
Zdaj grem pa obesit perilo, potem pa na podstrešje iskati poletna oblačila za otroke, če bom našla kaj koristnega (Tjašina za Tima in Timova za Saro - kake nevtralne majčke ali kratke hlače).
Se še pišemo.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.5.2008 7:44:50   
n€na
jutro punce, kje steuser posted image

Upam da ne bo šla naša stran v pozabouser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.5.2008 9:24:42   
ŠpelaP
Pa res, punce, kje ste?
Ste že vse pobegnile? user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 967
11.5.2008 11:28:06   
Drnula
Ojla!

Zunaj tako lepooo, ampak jaz sem vseeno notri, tokrat poskušam srečo z browniji user posted image bomo videli, če bo tokrat kaj ratalouser posted image Potem bo šla neca malo spat. Kosilo bomo verjetno pripravili spet zunaj in bomo potem zunaj čez dan.

Neci so pikice na obrazu skoraj izginile. Sem ji pa zadnjič namazala stegno z jogurtom preden je šla spat in se ni na koži nič pokazalo. Morda le ni mleko krivo

Včeraj smo šli dopoldne na Slivnico z ruzakom. Neca je bila ful pridna, nasmejana in čeblačka v obe smeri. No, tik preden smo se vrnili k autu je zaspala in to tako trdno, da sva jo v spanju preložila v autosedež. Potem smo šli na kosilo k njegovi mami in potem še k našim po moj bicikel... pa sproti sem še krompir sadila, ko so bili naši pri tem. Sva se malo zadržala še pri ns, sta bili doma obe moji sestri in tako lepo vreme in smo bili kar malo zunaj. Potem sva šli na kratek sprehod še  doma in zvečer spat ... tu se je po celem dnevu dobre volje začela muka ... nikakor zaspat, menda je bila preveč zmatrana, preveč polna glava dogodivščin. Gledala je kar belo ampak zaspat pa ne in ne, ma menda ne ker ne bi hotela, ampak ni mogla user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.5.2008 15:40:57   
mentos
ojla punce,

Sva ravnokar prišle s Hano iz bolnice. Od četrtka sva bile v bolnice/Jesenice, ker je staknila močan rota virus. Hana je zelo boga, vsa podriskana, pobruhana, bila zelo močno degidrirana in je dobivala infuzijo. Revček že tretji dan ne je nič, spije bolj malo, vročine je imela od 39-40. Ker pa je danes vročina padla na 38,5, sva do sedaj 3 krat kakali tekoče in ker je popila 400 ml sva lahko odšle domov, v primeru poslabšanja pa gremo nazaj. Je shujšala že 600g, tako da imamo sedaj 7900. Ja, samo spi pri meni v naročku, se ji blede od vročine in hvala bogu saj pije. Edina stvar ki jo je danes probala popapcat je bila goveja juhica pa še to po flaški, kajti če sem jo dala v stolček je glavico kar naslonila na mizico, da bi spala. Res imamo smolo, malo je pridobila na teži, je že imela lička, zdaj pa smo fasali tale virus. Upam, da bo kmalu bolje, da bo začela jest in da ne bo več bruhala in kakala.
So kateri od vas to že imeli? Mislim, da je imela Sara od ŠpeleP. Kako je bilo, koliko časa, kdaj je začela sploh jest?????????

No rota virus je pa dobila prav tako v bolnici na Jesenicah in sicer v torek, ko smo šli na testiranje za alergije in se je igrala na igralih. Ne vem kaj mi je bilo, da sem jo dala na igrala, ker tam je leglo bolezni, pa še to ne vem zakaj imajo to sploh tam postavljeno, ker vsi otroci ko pridejo želijo ravno na igrala.
Sem morala pa za vsak dan plačati 36 eur, ker sem bila pri njej. Ja, drago je to zdravstvo ni kaj, vendar za svojega sončka vse. Držite pesti, da se moj sonček postavi na nogice, da začne jesti in piti in da virus čim hitreje izgine.

ko vas uspem kaj prebrat kaj se vam je dogajalo v teh dneh vam pa še kaj napišem.

Za mojo Hano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 969
11.5.2008 21:50:14   
*ANA*
Pozdrav še od naju user posted image

Hvala za čestitke, res kako hitro čas beži ,kmalu bomo pihali svečko user posted image .

No mi smo skoraj cel dan zunaj, le spat pridemo noter user posted image .
Danes smo bili tudi v cirkusu in gledali kamele user posted image .

No jutri je pa že druga zgodba , saj greva s Svitom na pediatrično kliniko user posted image , upam da bomo samo par dni, da mu naredijo preiskave ki jih morajo in potem pridemo domov.
Ker imam Pio v nekem obdobju ko hoče le mamico user posted image in se prav bojim kako bo , no upam seveda na najboljše user posted image .
Tako da se beremo ko se vrnemo domov.

Ta čas pa uživajte in ne preveč klepetat user posted image .

Hana tebi pa pošiljamo kupe  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da si boš kar se da hitro opomogla- ja tale rota virus je hudič(moj nečak -takrat je imel 10 mesecev je bil še kar nekaj časa potem bogi).

No lep večer še naprej ANA

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 970
11.5.2008 22:45:22   
ŠpelaP
mentos - sem dobila kar cmok v grlu, ko sem brala tvoj post.
Želim vam, da čimprej odženete ta hudičev rota virus stran.
Ja, naša Sara je imela rota in to že dvakrat (1mes., 7,5mes.). Samo mi smo jo na srečo obakrat odnesli brez infuzije. Drugič je bila sicer rahlo dehidrirana, samo je bilo dovolj, da je v bolnici po flaški za piti dobivala tisto razstopino. Pa ful pogosto sva se po malem dojili. V splošnem pa je bila kar precej neješča.
Se mi zdi pa ena stvar pri vas čudna - da so vaju dali domov kljub Hanini vročini. Naju s Saro takrat drugič (pozimi - ko je imela rota v. + adeno v. + uroinfekt) niso spustili iz bolnice, dokler ni bila Sara 24 ur brez vročine.

ZA HANO IN NJENO ZDRAVJE:

user posted image

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 11.5.2008 22:54:43 >

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 971
12.5.2008 7:25:48   
nky 23
boga HANA en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim hitreje pozdravi!!!!!

KAVICA je kuhana!!!!

ANA upam da boste kmalu doma in da bo vse OK!!!!!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 972
12.5.2008 7:32:51   
n€na
dobro jutro,

nky hvala za kavico.

Ja res so lepi tile dnevi je je lepo biti zunaj. Tu pri nas se že pozna poletje, ker med 11 in 14 full žge sonce, je pa prijetno ko malo zapihlja.

Menotos, upam da se Hana čimprej pozdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ana n Svit vidva pa hitro odpravita, da vaju Pia nebo preveč pogrešala.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 973
12.5.2008 7:56:06   
nky 23
morem vam še povedat kaj se mi je zgodilo:

Kevin je tako ali tako že bolan, ampak je v petek zvečer začelo ko je dihal zelo hropet.V sboto dopoldan sva šla k dežurnemu, ker me je seveda skrbelo, da je kaj hujšega in po dveh urah čakanja, ga je zdravnica poslušala ter mi rekla pojte domov in mu dajte svečko za vročino, kljub temu da že tri dni ni imel vročineuser posted image , to pa naj bi bilo zato, ker ne zna izkašljat in da pač že bo. sem bila jezna nanjo kotuser posted image . sedaj pa sem včeraj v avstriji kupila en sirup, ki je že kar lepo pomagal, seveda pa to še ni to.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 974
12.5.2008 8:50:20   
zabica26
Evo, sem prišla an kavo. user posted image

Torej, tista vprašanja sem napisala zato, ker:
-vedno mislim, da imam premalo oblečenega otroka - žabic tut mi ne nosimo več vedno, je pa res, da je ravno na "našem koncu" bolj hladno, 10 minut naprej pa sonček, potem pa dostikrat ne vem, kako ga obleči
- kapa pri ans ni bila nikoli problem, ko pa sva mu kupila rutko oziroma kapico s šiltom, jih pa stalno vleče dol... nimam pojma kaj narest, ampak mu že tko paše...tko da sva tut midva rvgla stran cca 25€ za moderni kapici user posted image , ampak ju bo pa ta drug otroček tolk rajš nosu, a ne  user posted image
- tudi pri nas jemo vse, nič ne miksamo, čeprav imamo en zobek user posted image , ampak pije pa samo nekaj izbranih sokov, tko da sploh ne vem, kaj narest...vodo pije pa samo iz kozarca user posted image
- kremo za sonce sem kupial od mustele in se mi zdi superca... tut naš je temen, tko da roke in obraz so že prav delavske sorte, po telesu smo pa še beli
- sicer pa smo ta vikend doživeli marsikaj: začel se je plaziti in to zelooo hitro, tko da sem stalno na preži (prej ga to sploh ni zanimalo), postal je zelo glasen, trebušček mu pa tut lepo raste (da o svojem ne govorim) user posted image

Ah, ja... pri nas gre tut čas prehitro. Sicer na službo še pomislim ne, sem pa zato spet počasi pri bodijih in žabicah 50, 56 user posted image ... vse se mi zdi tko majhno.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?