|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
14.5.2008 20:42:10   
SuzanaKK
Urssyy, jaz nosim Aljaža po rokah že 2 meseca in vem, kako je, če otrok joka in joka, ti pa mu ne moreš pomagati. O bolečem križu sploh ne bom govorila, ker je brezveze. Saj zato sem si zdaj vzela nosilko, ker me bo mali drugače uničil. Jaz ti svetujem, da počakaš še nekaj dni, če se stanje ne bo izboljšalo, pojdi k zdravniku. Mi smo dali čez kar nekaj preiskav in je vse ok. Jaz sem se sprijaznila, da imamo malo bolj zahtevnega otroka.

S čim jo hraniš? A to se dogaja samo nekaj dni ali jo imaš že nekaj časa po cele dneve na rokah?

Alfabeta, kako si pa to zdaj lepo povedala. Sem kar ganjena.

< Sporočilo je popravil SuzanaKK -- 14.5.2008 20:45:58 >

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
14.5.2008 20:46:27   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

A uporablja katera kakšno ok anticelulitno kremo? Jaz bi jo skoraj že potrebovala ...Pa ne wichy-jevo, ni pomagala nič.

Moja mami uporablja to ta novo od Garnierja in mi je ravno včeraj rekla, da ji dejansko pomaga. Kje imaš pa ti kaj celulita?

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
14.5.2008 20:48:35   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Punce jaz sem že čisto uničenauser posted image user posted image user posted image  pred pol ure je moja Vivi tako hudo jokala, da je nisem mogla potolažit....se grozno počutim, da je jaz mamica ne morem potolažituser posted image user posted image user posted image . Jokala je 10 minut skupaj , krokodilje solze, pa sem ji dala celgel, pa ne vem če so zobki al ne, čez 15 minut pa je vse nehalo kot da nič ni blo. Prste si pa noro tišči v usta, skratka vse kar ji pride pod roke. Noče biti nikjer, samo na rokah sicer hudi jok in to na rokah celi dan.......mene pa križ tak boli.. Nekaj jo muči pa ne vem kaj. Kaj mi svetujete??JKedla je, piti ni hotla, previta je.......celo sem pretipala..nič posbnega...niso uheki.......mislim da tudi krči ne bi bli tak hudi pri 4 mesecih, ali pač??Kaj svetujete, če se bo to nadaljevalo naj grem k pediatru?? Vročine zaenkrat nisem zaznala.Grem se user posted image user posted image na WC, jutri bo boljš.......upam.

Ne da sem pametna, ampak moja takole tuli ko je zaspana. In ko se je ful zaspana je problem, ker je tolk zmatrana, da ne more zaspat. Vem da se hecno sliši, ampak je res.

Tudi pri mojem Žan Luki je tako. Če je preveč utrujen, se bo drl na ves glas, pa zaspati ne bo moral. Se mi je pred 14 dnevi točno to zgodilo. Cel dan ni spal, zvečer je bil pa tako utrujen, da zaspati ni hotel. Sedaj res pazim, da spi čez dan vsaj 2-3×.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
14.5.2008 21:18:44   
sani1
Evo sem si tudi jaz našla par minut časa, da se javim.

Na kavi smo se imele super. Ti naši dojenčki so res lušni vsak po svoje. In danes vsi tako pridni...user posted image user posted image user posted image

Lunca še enkrat hvala...

katee- smo te pogrešale. Predvsem Manja Žan Lukata. Držimo pesti, da se čimprej pozdraviš...

sunny- ja bi pa res lahko prišla. Ti ti ti jih dobiš po riti...

nana- ja midve sva si pa res podobni.

triš- samo, da se je vse dobro končalo.  Kaj pa jaz ko sem se ven zaklenila in to v 12 nadstropju. Sem hotela kar gasilce klicat.  Joj je bila to štorija.  Mogoče ti jo kdaj na kavici povem...user posted image   se boš pošteno nasmejala...user posted image

Boni H&M sem danes 3 izkoristila. Sem 15 evrov profitirala.In sem si končno kupila pas za kavbojke...user posted image

Potem je bilo doma malo joka, ampak danes ni bilo tako hudo kot včeraj. Res je, da če ne spijo dovolj so potem sitni. Vsaj pri nas je tako...

Kaj še vam naj povem? No še enkrat to, da je bilo danes res prijetno čvekati z vami.  Hvala ker ste...  Bo pa zelo fajn ko se bomo  dobile na pikniku in se bomo vse spoznale.  Morje planirajte tako, da boste 30.8. prisotne in prisebne...user posted image   Zdej tu neki pametujem potem pa mene ne bo...user posted image

Grem zdej ...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
14.5.2008 21:28:57   
nana35
Sunny m.,hvala za link in odgovor kaj je mai-tei,je sicer zanimivo a malce drago,glede na to,da Klemen niti v kengurujčku ni srečen in samo joka.

SuzanaKK,tudi tebi hvala še za foto material.user posted image
Ti pa nehaj z anticelulitno kremo,dvomim,da ga sploh imaš,ker na sliki je postava 1A!Mislim pa da nobena krema ne pomaga odstraniti celulita,odstrani ga samo redna telovadba in velikooo vode.Govorim iz izkušenj,pozabi na kremo,razen če jo boš uporabljala zraven redne vadbe in pitja tekočine,potem je ok,drugače si vrgla denar stran.
katee,pošiljam ti user posted image in dobre želje da kmalu ozdraviš.

karatina,ti lisička,si se dobro spomnila spomnila,da lahko bone fotokopiramouser posted image , pa so mislili,da so nas potegnili.Enega še ravno imam,da ga skopiram,če hočem.

Tudi me Maribor, okolica in G.Radgona smo se uspele danes dobiti in smo malo klepetale.Sonček je bil malček prevroč in temu primerno vsi po malem sitni,razen Daše,ki je bila res pridna.

mala pikica,nič se ne sekiraj,danes pač Gašper ni bil najboljše volje,Klemen je bil kar priden,a da vidiš doma,kakšno mi je uprizoriluser posted image .Drl se je,se nagibal naprej in ker ni šlo,se je še bolj drl,niti kuhat nisem mogla prav,pa komaj sem lahko šla po solato na vrt.Še dobro da sem v Šparu kupila kar pečena rebrca,da ni bilo toliko dela s kuhanjem.Ni hotel ne jesti,ne spati,pa sem ga dala v voziček kar v stanovanju in še ni bilo miru.Potem je omagal in zaspal,kasneje pa šel z atijem ven,da sem si malo živčke spočila.

klepetka,velja za 30.8.,če seveda ne bomo na morju,lani smo namreč biliuser posted image ,letos bom vztrajala da ne gremo,ker je bilo itak slabo vreme,sam dež in hlad.Samo 1 dan v celem tednu je bilo lepo vreme.

ursalara user posted image za tvojo princesko,upam,da ne bo zbolela,da bo samo na slabem glasu.

karatina še 1x,nisem vedela da je možno toliko naklepetati v takem kratkem času.A te so še na čvekanju v pričakovanju?

urssyy,ne znam ti svetovati,ti pa pošiljam en user posted image ,upam da je že bolje.

Ne da sem pametna, ampak moja takole tuli ko je zaspana. In ko se je ful zaspana je problem, ker je tolk zmatrana, da ne more zaspat. Vem da se hecno sliši, ampak je res.

Ne sliši se hecno,jaz verjamem da je tako in tudi prebrala sem že o tem,da so otroci včasih tako utrujeni,da ne morejo takoj zaspati.

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
14.5.2008 21:33:05   
martinca
suzana, približno vem kje je to. saj če se bova pa dobile na kaki kavici se bova pa verjetno v kakem tušu ali city centru.

ursalara, ti ti falot. zakaj pa ne, če se da.user posted image

anchikaa, jaz jih že skozi perem z ostalimi cotami. no v bistvu z mojimi in Urošovimi.

vaney, kaj pomeni atopični dermatitis?

klepetka, super za 30.8.user posted image se vidimo pa takrat. samo da niste izbrale 9.8.user posted image takrat pa me definitivno nebi bilo.

jaz sem tudi danes tri bone zapravila v H&M-u. pa se je pol ko sem šla ta drugič bon izkoristi k isti prodajalki nekaj hotla kregat z mano. češ da sem že enkrat vnovčila bon pri njej. te pa sem ji reeklasaj pa lahko grem k drugi prodajalki. pa je podala hlače k drugi prodajalki, ona pa ji je rekla da tako se nebota šle. pa ji je pustila da je potem ta moja prodajalka skasirala. prav vidi se jim kako zmuko delajo. nam pa je fajn ko prišparamao.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
14.5.2008 21:44:30   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Triš, koga pa bi ti razbilauser posted image

Nalin zdej si me pa nasmejala.Tebe neuser posted image ampak šipo na balkonu,če ne bi mogla prit noter.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
14.5.2008 21:45:13   
SuzanaKK
Nana, saj tekočine jaz ogromno spijem, in to samo vodo, samo za telovadbo sem bila pa že od nekdaj bolj lena. Bila sem suhica, jedla kolikor hotela in to je blo to. Zdaj sem pa že malo v letih, pa nosečnost in sem opazila, da ga imam, pa rit mi zelo grdo dol visi, poletje pa pred vrati. user posted image

Mei tai imam pa lahko nekaj dni, da bom videla, kako se obnese, ker se meni tudi zdi veliko dati 60 EUR, da bi se mi Aljaž potem drl noter. Bomo videli, kaj bo v prihodnji dneh.

Katee, dej vpršaaj mamo, katera, ker jih je zdaj kar nekaj garnjejevih, je krema, masažni valjček, roll-on ... Ma nekaj no, tako da sebe malo zajebavam, da bom imela po uporabi bolj čvrsto kožo in rituser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
14.5.2008 21:45:58   
Intruder24
Pozdravljene,
nahitro sem vas preletela. Vid je spet zaspal na mojih rokah v joku user posted image . Glavno da zdaj spi.

steriliziram jaz flaške zato, ker jih imam tolko in jih ne perem sproti, pol pa mleko not stoji par ur, pa mi je boljši filing.

termometer bom jaz kar mela pol normalnega, samo kako se to v ritko meriuser posted image

pranje oblačil ker jih Vid pokaka, polula in pobruha tooolko ima kar svojo košarico, vendar perem tudi skupaj z najinimi. Z navadnim Arielom v prahu, včasih če se zmotim dam tudi Lenor sensetive, pa ni bilo reakcije nobene.

vsem, ki praznujete vse najlepše...

triš fajn, da se je vse lepo izteklo. user posted image

martinca blo nas je tolko mamic, da se nisem zavzela za cvileče otroke, ker zna moj tudi že prav fajn zacvilit, kje so tisti časi, ko sem ga položila v voziček in je po minuti zaspal in spal dokler se ni voziček ustavil user posted image user posted image  Res hitro rastejo...

Tja kdaj pa ste se dobile štajerke? Sej nisem mela avta, samo bi si ga rezervirala v naprej, če bi vedla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

mala pikica,nič se ne sekiraj,danes pač Gašper ni bil najboljše volje,Klemen je bil kar priden,a da vidiš doma,kakšno mi je uprizoriluser posted image .Drl se je,se nagibal naprej in ker ni šlo,se je še bolj drl,niti kuhat nisem mogla prav,pa komaj sem lahko šla po solato na vrt.Še dobro da sem v Šparu kupila kar pečena rebrca,da ni bilo toliko dela s kuhanjem.Ni hotel ne jesti,ne spati,pa sem ga dala v voziček kar v stanovanju in še ni bilo miru.Potem je omagal in zaspal,kasneje pa šel z atijem ven,da sem si malo živčke spočila.

...ja menda se hočejo zdaj dvigovatuser posted image  

je pa ziher, da so zvečer naši sončki zaspani in ne morejo zaspat od utrujenosti...ker je Vid točno taki, če sfalim čas za v posteljo.

tašča ima še samo 11 dni user posted image  pa brezveze da bluzim. Moj user posted image  je tudi obupan, ker jaz pa sem še tak, da nočem da se krega...on jim pa lepo pove, pa kar ne slišijo, sem se odločila, da ga ne bo več nosla naokoli, ker mu ne paše in takoj jok na polno. Zakaj se pol slabo počutim ko se tak odločim?

Jaz imam sleepy wrap in je zakon, danes je Vid zjutraj nazaj v njem zaspal v 10 minutah user posted image

vsem bonikecom čimprejšnje okrevanje

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
14.5.2008 21:47:13   
Intruder24
user posted image pa hvala vsem za user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
14.5.2008 21:49:17   
obrigit
Pozdravljene po zeloooo dolgem času. Mi smo začeli z projektom"hiša" in resnično nisem imela časa za RR, zvečer pa sem zako ubita da kar padem v pojstlo. Se mi zdi da je zdaj isto ko moj hodi v LJ kot takrat ko je bil na misiji.
Zjutraj ob 6 gre in pride ob 6 zvečer. Tako da je čisto vse na moji grbi.
No pa dosti jamranja vsaj kile se topijo ko cel dan letam gor in doluser posted image .
Mi smo imeli 6. pregled in smo težki 5600 g in veliki 60 cm. In ko smo dobili pikeca nismo čisto nič jokali user posted image . Ja in v soboto imamo krst tako da bo mimo še ena obveznost.

Sem sedaj videla da ste se štajerke danes dobile na kavi mi je žal da nisem šla včeraj na pc. Pa drugič.

Tako zdaj pa vas grem malo prečekirat imam še 15 min časa pol pa morem it barvo sprat z glave. In spat ker moja dva že slatko pančata.

Pa lahko noč in lepe sanje vsem skupaj

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
14.5.2008 21:49:41   
vaney
martinca, saj še sama ne vem najbolj točno, kaj je atopični dermatitisuser posted image neko alergeno vnetje kože, dojenčki imajo suho, hrapavo kožo, ki je rdeča in jih srbi. Zgleda pa kot neki lišaji suhe kože. Nam je dala neko hladilno mazilo, ki so ga zmešali v lekarni in mleko naj bi zamenjali, ker ne sme jesti beljakovin (mleka in jajc). to je vse, kar nam je povedala Puser posted image user posted image Zdaj pa čakam malo pikico, da me malo razsvetli, ker sem že cel danuser posted image user posted image user posted image user posted image

a katera ve, kdaj gre mala pikica na dopust? a je mogoče že šla danes?

zdaj grem pa počasi spat, upam, da bom lahko spala....saj veste, kako je, če vas skrbi za otrokauser posted image

lepo spiteuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
14.5.2008 21:50:36   
vaney
triš, imaš ZS

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
14.5.2008 22:10:53   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Je pa dopoldne v Supernovi polno mamic z vozičkoti in nosečnic.

Kaj ko bi imele vse januarčice rdeče zastavice na vozičkih pa bi se takoj prepoznaleuser posted image .Bone pa že printam in upam da mi ne zmanjka kartušeuser posted image .Neja pa očitno uživa po trgovinah kot mami.No moj Žan ni po meni ampak po atiju,vse moramo kupit na hitro brez gledanja.Tako da imam za jutri kar spisek,ker bom vrjetno tekla po HM-u.

Neposredna povezava do sporočila: 1264
14.5.2008 22:11:03   
TRIŠ
Nalin kaj pa ima NFTH veze s plučki.Kaj bi naj mu tam delali.Upam da nisem preveč firbčna ampak ta tvoj Jonas se mi je kar nekako zasidral v srčka user posted image
Suzana tale mei tei je pa zanimiva stvar.Sem pa pogledala tudi tebe in si tako lepo suha.Meni pa je vse tako dobro jest in mi ne gre dol niti dekauser posted image
Ursalara upam da se glasek mali princeski hitro vrne
Urssyy včasih dojenčki jokajo za prazen nič.Se zbudi slabe volje.Vem da ti je hudo ampak saj bo jutri nov dan pa upajmo da ji bo boljše.Vem kako je meni hudo če Žanček jokauser posted image .Je pa tudi to kar ti je napisala Alfabeta če je zaspana pa ne more.
sani tale z 12 nadstropjem  bo pa zanimiva zgodba.Če ne drugje mi jo prišparaj za na piknikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1265
14.5.2008 22:11:30   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

mi smo nazaj od pediatra, postavila nam je diagnozo kot mali pikiciuser posted image
atopični dermatitis v začetni stopnjiuser posted image ampak, če sem iskrena, malo dvomim v njeno diagnozo.
triš in majra, a vedve 100% verjamete dr. Plutovi? Midva sva Anžeta pripeljala v njeno ordinacijo, Anžeta je samo pogledala v lice, dotaknila se ga ni nič ali pa kaj obračala glavico, samo izstrelila je "atopični dermatitis", predpisala neko mazilo in rekla, naj gremo kupit Alernovo. A se to da tako hitro določit? No, po mazilo sva šla in ga bova mazala, z mlekom bova pa še malo počakala, ker malo dvomim v diagnozo.

Ja moram rečt da ji jaz zaupam,ker dokler ni bila samo pediatrinja v Črnomlju smo bili mi vsi njeni pacienti.Upam na najboljšeuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
14.5.2008 22:17:43   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

in mi ne gre dol niti dekauser posted image

A tud tebi ne? Meni tudi ne...user posted image  Bom morala kako drugo pot ubrat, že vidim.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
14.5.2008 22:19:03   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Punce jaz sem že čisto uničenauser posted image user posted image user posted image  pred pol ure je moja Vivi tako hudo jokala, da je nisem mogla potolažit....se grozno počutim, da je jaz mamica ne morem potolažituser posted image user posted image user posted image . Jokala je 10 minut skupaj , krokodilje solze, pa sem ji dala celgel, pa ne vem če so zobki al ne, čez 15 minut pa je vse nehalo kot da nič ni blo. Prste si pa noro tišči v usta, skratka vse kar ji pride pod roke. Noče biti nikjer, samo na rokah sicer hudi jok in to na rokah celi dan.......mene pa križ tak boli.. Nekaj jo muči pa ne vem kaj. Kaj mi svetujete??JKedla je, piti ni hotla, previta je.......celo sem pretipala..nič posbnega...niso uheki.......mislim da tudi krči ne bi bli tak hudi pri 4 mesecih, ali pač??Kaj svetujete, če se bo to nadaljevalo naj grem k pediatru?? Vročine zaenkrat nisem zaznala.Grem se user posted image user posted image na WC, jutri bo boljš.......upam.

Pri nas je isto kadar je zaspana. Dere se na ves glas, oči čisto rdeče...ona pa nikakor zaspat. Jaz jo takrat bolj tesno privijem k sebi, desno roko imam pod ritko, z lepo pa jo objamem za vratom in jo primem za njeno levo rokico in se kar hitro umiri. Sem jo že pogruntala.
Ti pa nikakor nisi slaba mama...najboljša mama si na svetu.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
14.5.2008 22:21:44   
Sunny Morning

A tud tebi ne? Meni tudi ne...user posted image  Bom morala kako drugo pot ubrat, že vidim.

Smo že tri...samo jaz vem zakaj ne gre dol.user posted image

Zdaj grem pa še malo na kavč k user posted image . Nočko.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
14.5.2008 22:29:03   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Smo že tri...samo jaz vem zakaj ne gre dol.user posted image

Zakaj pa? A premal user posted image ?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1270
14.5.2008 22:30:33   
vaney
sunny, kaj ti Domačica ne pusti hujšatuser posted image

triš, uspešen šoping ti želim jutriuser posted image

ursyy, super mama si svoji hčerkici, ti pa verjamem, da se počutiš nemočno, ker se jaz tudi včasih, ampak saj mineuser posted image

zdaj pa že komaj gledam, grem spat (zares)

Neposredna povezava do sporočila: 1271
14.5.2008 22:32:17   
mala pikica
Uh, zdaj pa ste se razpisale. Ko sem popoldan pogledala, ste bile še na 49.strani, zdaj pa smo že na 51. Pa sem spet zgrešila 50. stran za seznam user posted image

vaney imaš celo večerno branje na ZS user posted image Pa ne se preveč sekirat, nobena juhica se ne poje tako vroča kot se skuha user posted image

triš tvoje slikice so tako vedno zelo luškane. Je pa ful dobro videt ČB fotografijo, se moramo večkrat tega posluževati user posted image

ursalara
ti pa se znajdeš, ni kaj. Sploh nisem vedela, da je možno v naših trgovinah 'handlat' user posted image

nalin kaj lahko vprašam, zakaj hodita z Jonasom v RA? Če si že kdaj kaj razlagala, se vnaprej opravičujem.

urssyy
hvala, ker misliš na Gašperja. Koža je zaenkrat po ličkih v redu, po prsnem košu še tudi kar, na hrbtu pa še je malo. Bomo videli, kaj bodo rekli v alergološki ambulanti. Za Vivien pa ti ne vem svetovati, verjetno so res zobki. Pa ne jokat, Vivi to čuti, saj bo boljše. Če veš, da je previta, sita, da nima vročine, potem že ni kaj hudega. Vem pa, da ti je hudo, ima Gašper tudi takšne napade joka user posted image

suzana super za mai tei. Mi imamo doma štorkljo, pa sploh ne vem, kako naj Gašperja not spravim user posted image Sem že večkrat poskusila, pa ne gre in ne gre...

katee pa zakj ne greš do zdravnika? No, vsekakor upam, da bo kmalu bolje user posted image

klepetka 30.8. zabeležen user posted image user posted image user posted image Se že zdaj veselim, res!

alfabeta, katee
tudi pri Gašperju je tako, da kar ne more zaspati, ko je zelo zaspan. In ravno takrat je najtežje, ker je seveda zelo siten.

nana je bil Gašper kar naprej siten, do večera. Res nisem več vedela, kaj naj naredim. Nek trenutek so mi kar solze tekle. Morajo vedno vsi okoli svoje delo najprej končati, samo moje delo mora vedno čakati, pa naj bo to mami ali pa moj dragi user posted image Ah, bo že... lusa pa ima tako ali tako zlate otroke.

obrigit bi ti sporočila, pa sem tudi sama zelo pozno opazila. Naslednjič pa res obljubim, da ti sporočim. Kaj pa če bi se me z urssyy enkrat dobile, recimo v Rogaški? Pa mogoče pride še katera celjanka....

Uh, zdaj pa sem res cel roman napisala...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
14.5.2008 22:38:36   
mala pikica

Kako rastejo naši sončki...

datum rojstva, mamica, ime sončka
teža in velikost: ob porodu, 1.mesec, 2.mesec
teža in velikost: 3.mesec, 4.mesec, 5.mesec

user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
1460g,43cm in 1350g,40cm;4400g,54cm in 4200g,53cm
5400 g, 59 cm; 5100 g, 57 cm; 5850 g, 61 cm in 5350 g, 61 cm
user posted image 14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm; 5650 g, 59.5 cm
6600 g, 62.5 g; 7240 g, 64.5 cm
user posted image   18.12. malamedika - JURE
2950 g, 47 cm
5510 g, 62 cm
user posted image 21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm; 3320 g, 49 cm; 4420 g, 54 cm
5380 g, 57.5 cm; 6100 g, 62 cm; 6400 g, 63.3 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm; 4705 g, 53.5 cm; 5720 g, 57.5 cm
6210 g, 60.6 cm; 7300 g, 66 cm

user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm; 4200 g, 52.5 cm; 5000 g, 57 cm
6010 g, 61.5 cm; 6420 g, 62.5 cm
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm; 4350 g, 55.5. cm; 5770 g, 58.5 cm
6540 g, 63 cm; 7590 g, 65.5. cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm; 4650 g, 54 cm; 5590 cm, 57 cm
6270 g, 61 cm; 7070 g, 63 cm
user posted image 30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
6480 g, 61.5 cm

user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm; 4850g, 59 cm; 5550 g, 60 cm
6200 g, 62 cm
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm; 3950 g, 53 cm; 4530 g, 57 cm
4980 g, 59.5 cm; 5350 g, 61.5 cm
user posted image 03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm; 4750 g, 55 cm; 5280 g, 59 cm
5770 g, 61 cm; 6400 g, 64.5 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm; 4050 g, 54 cm
5350 g, 58 cm
user posted image 04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm; 4220 g, 54 cm; 5150 g, 57 cm
6300 g, 60 cm; 6930 g, 64 cm
user posted image   05.01. katarinas - LARA
3560 g, 54 cm
7000 g, 65 cm

user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm; 5150 g, 58 cm; 5900 g, 60 cm
6600 g, 63 cm
user posted image   06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm; 4300 g, 56 cm; 5200 g, 61 cm
5870 g, 65 cm; 6140 g, 65 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm; 4900 g, 57 cm; 5730 g, 60 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm; 3500 g, 53 cm; 5400 g, 55 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm; 3780 g, 54.5 cm; 5110 g, 57 cm
5950 g, 59.5 cm
user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm; 4505 g, 55 cm; 5690 g, 59 cm
6560 g, 61.5 cm; 7800 g, 65 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm; 3820 g, 49 cm; 4690 g, 53 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm; 4970 g, 57 cm
6920 g, 64 cm
user posted image   12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm; 4465 g, 55 cm; 5520 g, 59.5 cm
user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm; 4070 g, 55.5. cm; 4650 g, 59 cm
5320 g, 61 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm; 4930 g; 5350 g, 59 cm
6500 g, 63 cm; 7670 g, 66 cm
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm; 4800 g, 56 cm; 5695 g, 59 cm
6490 g, 63.5 cm
user posted image   14.01. urssyy - VIVIEN
3500 g, 50 cm; 4720 g, 57 cm
5300 g
user posted image   14.01. septembrka - ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm; 4500 g, 57 cm; 5150 g, 60 cm

6150 g, 68 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm; 4330 g, 52 cm; 5200 g, 56 cm
6000 g, 58 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm; 4900 g, 58 cm; 5980 g, 62 cm
user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm; 4390 g, 52 cm; 5940 g, 59 cm
user posted image   21.01. tinča1 - DANIEL
3230 g, 48 cm; 4500 g, 53 cm; 5270 g, 56 cm

user posted image 22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm ; 4720 g, 55 cm; 5360 g, 57 cm
5905 g, 59 cm
user posted image   22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm; 5700 g, 60 cm; 6500 g, 60 cm
7320 g, 63.5 cm
user posted image 22.01. intruder24 - VID
3080 g, 51 cm; 3900 g, 54 cm; 5020 g, 58 cm
5910 g, 62.5 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm; 4500 g, 55.5 cm; 5715 g, 61 cm
7120 g, 64 cm
user posted image   23.01. golobček - NINA
3920 g, 54 cm; 4750 g, 55 cm; 5450 g, 60 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm; 3340 g, 52.5 cm; 3930 g, 54 cm
4790 g, 57 cm
user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm; 4750 g, 57 cm; 5700 g, 60.5 cm
6450 g, 63 cm
user posted image 30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm; 3640 g, 51.5 cm; 4600 g, 54 cm
5600 g, 60 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm; 4730 g, 54 cm; 5560 g, 57.5 cm
6460 g, 62 cm
user posted image 31.01. s00s - JAN
3250 g, 52 cm; 4250 g, 56 cm; 5520 g, 60 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm; 4520 g, 53 cm; 5520 g, 57 cm
6750g, 61 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm; 4740 g, 57.5 cm

Drage mamice, če želi katera spremljati rast svojega sončka skupaj z nami,
naj sporoči težo in velikost pri 1.mesecu, 2.mesecu,...

Mamice praznujejo user posted image

januar:
2.1. vaney

februar:
1.2. sani1, 9.2. karatina, 27.2. katee

marec:
1.3. mml, 14.3. suzanaKK, 23.3. obrigit

april:
3.4. dašabina, 5.4. nana35, 26.4. alfabeta,
27.4. mala pikica, 27.4. s00s, 29.4. sunny morning

maj:
9.5. zasanjana

junij:
2.6. klepetka, 12.6. lusa, 19.6. aurora6,
27.6. ursalara, 30.6. ljubljana

julij:
24.7. koala

avgust:
11.8. triš, 25.8. golobček, 30.8. lutiropan

september:
1.9. intruder24, 15.9. muzika, 19.9. limma,
27.9. nalin RR

oktober:
27.10. martinca, 29.10. ursulina

november:
1.11. barbas, 10.11. klaja, 13.1. karmyka
26.11. anchikaa

december:
5.12. lunca1, 20.12. nussy, 21.12. benika

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
14.5.2008 22:38:52   
Alfabeta
A lahko prosim eno od prisotnih, da pogleda če se meni vidi v nickname-u trakec? Jaz namreč vidim samo url naslovuser posted image , pa sem prekopirala kot vedno.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
14.5.2008 22:41:57   
dašabina
Alfabeta, vidi se samo url...
Res pospravljamo, predvsem zato, ker botri so iz Nemčije in bo sestrična en teden pri nas, pa bi rada, da je mal pospravljeno,
Slavljenčki vse naj, najuser posted image user posted image user posted image
Uživajte....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.