vaney
|
mi smo nazaj od pediatra, postavila nam je diagnozo kot mali pikici atopični dermatitis v začetni stopnji ampak, če sem iskrena, malo dvomim v njeno diagnozo. triš in majra, a vedve 100% verjamete dr. Plutovi? Midva sva Anžeta pripeljala v njeno ordinacijo, Anžeta je samo pogledala v lice, dotaknila se ga ni nič ali pa kaj obračala glavico, samo izstrelila je "atopični dermatitis", predpisala neko mazilo in rekla, naj gremo kupit Alernovo. A se to da tako hitro določit? No, po mazilo sva šla in ga bova mazala, z mlekom bova pa še malo počakala, ker malo dvomim v diagnozo. mala pikica, kako pa je z Gašperjem? majra in triš, bi vama pasalo v petek okrog 10h, 11h? Kje, je pa tudi meni vseeno, lahko tudi v majrinem koncu, ni problema. majra, v Kamanju sem jaz gledala samo majice, ker kavbojk poleti skoraj ne nosim, sem si pa kupila 2 majici, pa sem dala za njiju 24€, nisem nič kaj profitirala, pa še trgovka je do konca nekulturna, izbire (razen jeansa) pa tudi nimajo kaj dosti, tako da, če ne iščeš kavbojk, se ti ne splača hodit posebej tam. moram it naredit ursi čas, pridem kmalu nazaj