|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
14.5.2008 15:25:10   
vaney
mi smo nazaj od pediatra, postavila nam je diagnozo kot mali pikiciuser posted image
atopični dermatitis v začetni stopnjiuser posted image ampak, če sem iskrena, malo dvomim v njeno diagnozo.
triš in majra, a vedve 100% verjamete dr. Plutovi? Midva sva Anžeta pripeljala v njeno ordinacijo, Anžeta je samo pogledala v lice, dotaknila se ga ni nič ali pa kaj obračala glavico, samo izstrelila je "atopični dermatitis", predpisala neko mazilo in rekla, naj gremo kupit Alernovo. A se to da tako hitro določit? No, po mazilo sva šla in ga bova mazala, z mlekom bova pa še malo počakala, ker malo dvomim v diagnozo.

mala pikica, kako pa je z Gašperjem?

majra in triš, bi vama pasalo v petek okrog 10h, 11h? Kje, je pa tudi meni vseeno, lahko tudi v majrinem koncu, ni problema.

majra, v Kamanju sem jaz gledala samo majice, ker kavbojk poleti skoraj ne nosim, sem si pa kupila 2 majici, pa sem dala za njiju 24€, nisem nič kaj profitirala, pa še trgovka je do konca nekulturna, izbire (razen jeansa) pa tudi nimajo kaj dosti, tako da, če ne iščeš kavbojk, se ti ne splača hodit posebej tam.

moram it naredit ursi čas, pridem kmalu nazajuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.5.2008 16:15:36   
ursalara
Aurora ja veš da ne vem mogoče bi pa tudi ratalo če ne bi poslovodkinje poznala bi jih politično prepričalauser posted image !
Čestitke za pridobljene gramčke in cmuser posted image !

Cunjice jaz perem že od vsega začetka skupaj z našimi samo od mojga delavne obleke perem posebaj!
Triš super slikica je nastala je že pravi maneken tale tvoj Žan!In super da vsaj nekomu polepšam dan!user posted image

Vaney upam da je diagnoza napačna!user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 16:32:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
14.5.2008 17:46:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Sicer pa je RA-razvojna ambulanta, NFTH-nevrofizioterapija

Hvala za razlago, ker nisem čisto nič razumela. Se včasih počutim kot bebček.user posted image  Jonas user posted image .

Se pa moram pohvalit, da sva z Nejo danes celo prišli so Supernove.user posted image  Nimam pa besed za njeno današnje obnašanje...pravi user posted image . Ne vem, če je bila kdaj tako pridna. Sem razmišljala, če bi uleteli na čvek, pa sva bili oreng prepozni...naslednjič. Uglavnem v avtu je do Lj spala. Sem jo imela v trgovini tudi kar v lupinici in je bila še najbolj vesela, ker je bila dovolj dvignjena, da je malo opazovala. V H&M-u se je kar nekaj sama sebi smejala. V avtu sva se previli in brez problema je celo jedla. Danes jeva samo mleko, brez kašice in sva do zdaj jedli že 4x brez težav. Mogoče ji kašica ne paše.user posted image  Sva pa v H&M-u vnovčili 2 bona, tako da TRIŠ sprintaj najmanj 4 bone, če bosta šla samo v en H&M-u. V vsakem nadstropju bosta vsak vnovčila po en bon. Če bosta šla pa še v kakšnega jih imaš lahko pa vsaj 8 s sabo in boš lahko prišparala 40€...zakon. Je pa dopoldne v Supernovi polno mamic z vozičkoti in nosečnic.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
14.5.2008 17:49:30   
Sunny Morning
Anže user posted image

katee user posted image

Slavljenčki user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
14.5.2008 18:22:55   
SuzanaKK
Čau bau!

Jaz mam pa malega prvič v mai tei-ju in mi je po 5-ih min. zaspal. Kako fajn je imeti proste roke. Bom prilepila slikico, da boste videle, kako to zgleda.

Jonas user posted image zate!
Katee, sem vesela, da si bolje.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 1231
14.5.2008 18:29:28   
nana35
Nadja B,čestitke za opravljen izpit.user posted image Lahko se dobimo meni ni problem,razen če me ne bo doma,ker grem na morje za 3 dni,potem pa sem doma.Okoli 22.5.gremo.

ursalara,ti pa res vedno nekaj handlaš s temi cenami,gre pa le,kajne?Super za Ano Banano.

Anchikaa,jaz nisem cotik od Klemna nikoli ločevala,ni niti občutljiv na kak mehčalec,res pa je da odkar perem zanj uporabljam samo kakšen Persil sensitiv ali Ariel,pa tekoči Persil,ko je otroček gor narisan in prav take mehčalce.Pač vsi tako nežno dišimo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Saj sem vedla da bom nekaj zaj...user posted image Perem s tekočim Persilom,ki že ma silan noter.

LP

Sem si mislila ja.

Triš,kaki cukerček je Žan,pa tako resno zgleda!
Jaz tudi kar slikam imam Klemna na 1000 in 1.način.Tudi slike dam razvijat,kakor ti in pridno polnim album.Mogla bom ujeti prave trenutke.Mogoče jih bo več,ko bo Klemen večji in že navihan,kot tvoja Lana.

:))

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
14.5.2008 18:31:08   
nana35
Suzana KK,kaj je to mai-tei?

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
14.5.2008 18:41:57   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Suzana KK,kaj je to mai-tei?

http://www.altermama.com/html/nosilke.html#meitai

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
14.5.2008 18:48:26   
SuzanaKK
user posted image

Evo to je mai tei in moj sonček v njem.

Neposredna povezava do sporočila: 1235
14.5.2008 18:50:42   
SuzanaKK
Aja, pa kupila sem Ano banano in presenetljivo, Aljažu ni všeč. Mami spet stran vrgla 10 EUR. Ma upam, da ko bo malo večji, da mu bodo postale igračke kaj bolj všeč.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
14.5.2008 19:25:40   
katee
Čer.

Suzana sem vesela, da je Aljažu všeč mai tai. Super!!!

sunny: user posted image user posted image za shoping

ljubljančanke: kako je bilo na kavi??

Jaz sem imela čez dan zopet višjo temperaturo, sedaj pa samo 37.3. Aja, pa v celem dnevu nisem pojedla nič, razen eno pomarančo zjutraj. Sem hotela pojesti kosilo, pa ni šlo.

Grem počivat nazaj

< Sporočilo je popravil katee -- 14.5.2008 19:32:26 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
14.5.2008 19:26:13   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB
IZVIRNO SPOROČILO: karatina
Nadja končno sem te spet polovila na RR user posted image . Sem te že zadnjič spraševala, kje na Pobrežju si doma. Sem jaz tudi tukaj.

hej.user posted image

Majeričeva, tukaj prvi blok pri mlekarni. Pa ti?

Blok nasproti vrtca na Greenwichu.

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
14.5.2008 19:28:58   
karatina
Sem si mislila, da ne bo dolgo trajalo. Na spletni strani H&M-a ni več rubrike za tiskanje bonov user posted image . Jih bomo pa fotokopirali user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
14.5.2008 19:31:45   
klepetka
ojla ženske

spet imam samo minutko časa,zato vas bom samo pozdravila.Immam kronično pomanjaknje časa.user posted image Upam na kakšen deževen dan user posted image

KOfetkarice smo se uspele dobiti, udarile en turbo čvek,imele se pra vlepo.NAši knedli pa itak oh in sploh.Vsi tako podobni in vseeno vsak tako zelo druagčni.

Suny ,ti ti , le kje si bila ?! SMo te čakale.

No,prisotne in prisebne smo bile ,mml,lunca,sani,ursulina ,nusy in jaz.

aja,smo pa soglasno sklenile ,da piknik v juniju odpade ,ekr je dejansko premalo časa in dokaj zaseden je tale junij.
Zato škoda ,da bi jih kar nekaj manjkalo,ekr imajo nekatere že plane v juniju. .Tako da smo določile datum 30.8. in se ga bomo načeloma držale.Zato računajte na takrat.user posted image Lokacija bo nekje  tukaj pri nas;kje točno pa boste  še pravi čas obveščene.

zdaj moram pa Lano spat spravit ,pol pa še tamala dva ,potem pa upam ,da mi bo zneslo,da bom prebrala  par strani od dveh dni.

vaney, ni za kaj.Pa še drugič če bo trebauser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 14.5.2008 19:33:17 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
14.5.2008 19:38:25   
karatina
user posted image 30.8. smo pa mi še na dopustu in ne bomo mogli na piknik user posted image . Pa drugič, sicer je pa do takrat tudi še nekaj časa user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
14.5.2008 19:43:46   
Lunca1
Mi imamo Braunov thermoscan. mislim da je nekaj takega, je pa za v uho.

No Luka je prejle probal korenčkov sok, pa mu ni bil ravno naj naj. user posted image

Luka se zahvaljuje za čestitke. user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
14.5.2008 19:44:37   
ursalara
SuzanaKK čestitke za novo pridobitev je res fajn imeti proste roke!user posted image user posted image
Nana ja no kaj naj so me učili da se moraš v življenju znajdituser posted image
no na vsake toliko časa se pa tudi jaz moram!user posted image
Hm no mi imamo pa problemčekuser posted image Lara je danes postala skoraj brez glasuuser posted image je čisto hripava pa malo ima nosek zamašen vročine na srečo nima nosek lepo vestno čistim samo upam da se tole ne razvije v kaj večuser posted image !
Je pa danes skoz zaspanauser posted image in cel dan že panča
user posted image Sem prav žalostnauser posted image ko bi rada vreščala pa ne more!
user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
14.5.2008 20:10:57   
karatina
Kje pa ste danes vse? Je pravi dolgčas user posted image

Sem šla malo po forumih (po dolgem času) in ugotovila, da še nismo grozne čveke. Me je skoraj kap, ko sem videla, da imajo majčice 08 že deveti del user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 20:12:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
14.5.2008 20:20:18   
SuzanaKK
Lara en user posted image , da ne boš zbolela.

30. 8. načeloma mi je ta datum všeč, ker smo na morju od 17. do 27. 8. Upam pa, da ste zbrale soboto!!!

Katee, ti samo počivaj, pa fajn da nimaš več vročine.

Danes je bil pa res en pravcati poletni dan. Jaz sem Aljažu kupila kremico za sončenje, sem našla v DM-u eno Niveino, faktor 30, brez konzervansov, barvil itd. Sicer me moti, da na koži ostane tisti beli filter, a če bo malemu ustrezala, me ne bo motilo. Samo upam, da ne bo imel kakšne reakcije na koži. Kaj pa veš dandanes, kako občutljivi so ti naši malčki.

Joj, slike. Mene je kar sram, slikamo ga vsak ljubi dan, samo slike še pa nobene nisem dala razvituser posted image . Pa imamo v Velenju eno rač. prodajalno, ki računa 10 EUR za 100 slik. Bom to zdaj storila, še ta teden.

A uporablja katera kakšno ok anticelulitno kremo? Jaz bi jo skoraj že potrebovala ...Pa ne wichy-jevo, ni pomagala nič.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
14.5.2008 20:22:57   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: karatina
Sem si mislila, da ne bo dolgo trajalo. Na spletni strani H&M-a ni več rubrike za tiskanje bonov user posted image . Jih bomo pa fotokopirali user posted image

Jaz ga imam shranjenega ampak ga ne znam po ZS poslati. Pošlji mi na ZS tvoj mail pa ti ga pošljem.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
14.5.2008 20:24:10   
urssyy
Punce jaz sem že čisto uničenauser posted image user posted image user posted image  pred pol ure je moja Vivi tako hudo jokala, da je nisem mogla potolažit....se grozno počutim, da je jaz mamica ne morem potolažituser posted image user posted image user posted image . Jokala je 10 minut skupaj , krokodilje solze, pa sem ji dala celgel, pa ne vem če so zobki al ne, čez 15 minut pa je vse nehalo kot da nič ni blo. Prste si pa noro tišči v usta, skratka vse kar ji pride pod roke. Noče biti nikjer, samo na rokah sicer hudi jok in to na rokah celi dan.......mene pa križ tak boli.. Nekaj jo muči pa ne vem kaj. Kaj mi svetujete??JKedla je, piti ni hotla, previta je.......celo sem pretipala..nič posbnega...niso uheki.......mislim da tudi krči ne bi bli tak hudi pri 4 mesecih, ali pač??Kaj svetujete, če se bo to nadaljevalo naj grem k pediatru?? Vročine zaenkrat nisem zaznala.Grem se user posted image user posted image na WC, jutri bo boljš.......upam.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
14.5.2008 20:39:47   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Suny ,ti ti , le kje si bila ?! SMo te čakale.

Tako pomembna pa spet nisem. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Tako da smo določile datum 30.8. in se ga bomo načeloma držale.Zato računajte na takrat.user posted image

Računam, če ne bom na dopustu.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
14.5.2008 20:40:12   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Punce jaz sem že čisto uničenauser posted image user posted image user posted image  pred pol ure je moja Vivi tako hudo jokala, da je nisem mogla potolažit....se grozno počutim, da je jaz mamica ne morem potolažituser posted image user posted image user posted image . Jokala je 10 minut skupaj , krokodilje solze, pa sem ji dala celgel, pa ne vem če so zobki al ne, čez 15 minut pa je vse nehalo kot da nič ni blo. Prste si pa noro tišči v usta, skratka vse kar ji pride pod roke. Noče biti nikjer, samo na rokah sicer hudi jok in to na rokah celi dan.......mene pa križ tak boli.. Nekaj jo muči pa ne vem kaj. Kaj mi svetujete??JKedla je, piti ni hotla, previta je.......celo sem pretipala..nič posbnega...niso uheki.......mislim da tudi krči ne bi bli tak hudi pri 4 mesecih, ali pač??Kaj svetujete, če se bo to nadaljevalo naj grem k pediatru?? Vročine zaenkrat nisem zaznala.Grem se user posted image user posted image na WC, jutri bo boljš.......upam.

Ne da sem pametna, ampak moja takole tuli ko je zaspana. In ko se je ful zaspana je problem, ker je tolk zmatrana, da ne more zaspat. Vem da se hecno sliši, ampak je res.
Lahko pa bi bili tudi zobki res, če ne najdeš drugega. Pa da ne boš mislila, krči so možni pri 4 mesecih, pravijo da celo pri 6 mesecihuser posted image

A veš, da pri teh user posted image dojenčkih vsi delamo doktorate iz materinstva? Nikar se ne sekiraj, da je kot mamica ne moreš potolažiti. Te faze minejo, pa pridejo popolnoma druge. In seveda si dobra mama. Samo poglej koliko se presekiraš za svojega user posted image  in tudi očitno lepo skrbiš zanjo.user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.