|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
14.5.2008 7:40:51   
TRIŠ
nana jaz flaško prekuham ker dobi vonj od čaja ,dudo pa samo splaknem pod vročo vodouser posted image
alfabeta Ajda se mi zdi pa čedalje bolj podobna tebiuser posted image
dašabina kje pa si .Pucaš in rihtaš za obhajilo in krst,a?user posted image
majra upam da si zrihtala karticouser posted image
mala pikica čestitke da si se odločila delat diplomo.Meni bi se zmešali še preden bi začelauser posted image Sem pa nestrpna kaka bo fasada.Ja babji firbec kaj čmouser posted image

Glede zobk
mislim da imamo vsi enake znake ža kak mesec zob pa ni in niuser posted image

ulla Nika je prava princeska.Vročine pa še nismo merili.Bomo jo pa z navadnim v ritki in odšteli 3 stopinje.

mala pikica prijeten klepet z Luso.Če le ne bi bil ta Maribor tako dalečuser posted image

No naša Lana je spet doma.Se je zjutraj zvila k meni v posteljo in sedaj z Žanom skupaj pančkata.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.5.2008 7:44:45   
TRIŠ
intruder upam da ti dnevi s taščo čimprej minejo.Ne obremenjuj se preveč in če ti kaj ne paše ji kar povej,drugače boš explodirala.Samo še 12 dniuser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.5.2008 8:28:10   
mml
Dobro jutro user posted image ,

danes smo pa pri nas tudi bolj zgodni, je Manca že pred 7. prilezla v spalnico in po tem je bilo konec lušnega, Matic pa še pridno in mirno spančka, je jedel ob 5., ker se je zbudil, ker ga je nekaj napenjalo, po tem je pa prav mirno zaspal nazaj. Manca je pasestavila sestavljanke in sedaj gleda Slončka Benjamina, jaz se pa smilim sama sebi user posted image . Danes pride moja mama, kar pomeni, da bo dan prav naporen, ker tudi če otroka spita in bi lahko v miru sedela ali se vlegal, to ne pride v poštev, ker je treba zabavati njo...ah saj bo.

Jonas user posted image , Luka user posted image , Vivien user posted image , Ana Karolina user posted image  vse najboljše ob prvi tretjini prvega leta user posted image

katee če boš imela še dnaes tako visoko vročino in nobenega nahoda ali česa podobnega, bi bilo po mojem dobro, da se greš pokazat k zdravniku. Sicer pa držim pesti, da si danes že boljše user posted image

urrssy Manca ni imela nobenih znakov, da ji rastejo zobki...vsakokrat, ko je bila bolj tečna, smo mislili, da so zobki, pa ni bilo nič user posted image , zobki so pa po tem zrasli kar tako brez kakršnih koli težav...je pa prvega dobila nekje pri 7. mesecih,...

alfabeta glede na izkušnje pri Manci, Matic vsekakor ni kandidat za 1. zobek med januarčki user posted image

dasabina upam, da si našla garancijski list in boste usposobili pralni stroj, ti pa verjamem, da imaš polne roke dela s pripravami user posted image . Jaz moram danes Maticu še kupit hlače za h krstu, pa mogoče en telvonik, ker bo za jakno skoraj prevroče...no bom videla, kaj nudi Okaidi, drugje tako nima smisla gledati

nana user posted image  se za vcerajsnji izpit in držim pesti za dobro opravlejn jutrišnji izpit, pa tako ali tako ne dvomim, da ga boš brez težav opravila, res si pridna...meni se trentuno sploh ne da, kaj dostu študirati, berem samo kaj se novega dogaja, tako da nisem čisto out user posted image

mala pikica pri nas pomaga, da Matic spi zraven mene v postelji po zadnjem jutranjem dojenju (če je to po 6. uri), če pa je tako kot je bilo danes, ga dam nazaj v njegovo posteljo in če začne nergati, ga ob kakšnih 7. po tem prestavim k sebi in po tem spi dalje še kakšno uro oziroma dokler ne prinori Manca, ki ga mora obvezno poljubčkati in pobožati...Je pa Gašper priden, da takole sam zaspi v vozičku, Maticu to nekako ne uspe, se mora zadeva premikati user posted image , pa tudi po tem se kaj kmalu zbudi

intruder upam, da bo današnji dan manj naporen user posted image

ulla Nina je pravi cukrček, lepo da si se spet oglasila user posted image

ljubljanske kofetarice mi2 prideva, samo najbrž bova malo zamudila, ker morav prej še k meni v službo odnest kup papirjev in še nekaj tam izračunat in dopisat, pred tem pa še v vrtec podpisat pogodbo za Manco...tako da se že v naprej opravičujeva za zamudo. Glede na sonček domnevam, da se dobimo zunaj v Scotish Pub-u. Se že veselim user posted image

termometer jaz imam ušesnega, ker so hitrejši in ni treba otroka toliko časa držati pri miru. Tale naš se kar obnese, je pa na srečo bolj poredko v uporabi user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.5.2008 8:54:18   
TRIŠ
Danes ko imam namen it v Metliko onadva spita kot za stavo.Jaz sem ropotala s sesalcem,posodo...pa nič.
Grem pa malo foto dokumentacijo rihtatuser posted image

TAKOLE SPITA MUCKA
user posted image
LANA  NA SPREHODU V OBJEMU SOSEDOVEGA KONJIČKA
user posted image
PONOSNA LANA BREZ KOLEŠČK
user posted image
PA ŠE NAŠ SONČEK ŽAN
user posted image

Ja sedaj ko imam čas vam bom povedala kaj se mi je včeraj zgodilo.

Žan je zaspal,jaz sem dala kruh v pečico in smo šli z otroci na balkon kjer mama uživa pri branju,Matic in Lana pa sta se igrala v svojih šotorih.Potem jih kliče sosedova punčka in onadva tečeta k njej.Jaz pa še v miru berem.Potem pa da grem pogledat Žana........................me ja pa skoraj kap.Vrata od balkona so zaprli.Žan v sobi ,kruh v pečici jaz pa sama na balkonu.Dobro da pri sosedu zidajo in da so bili tam delavci.Jaz se derem ko nora in potem jim le dopovem kaj se je zgodilo da mi je prišel potem en v hišo in mi odprl.Si predstavljate .Neki Ljubljančan je kupil hišo in mu sedaj vse renovirajo neki delavci Romuni.Komaj smo se razumeli,ampak sedaj se mi vsakič ko grem na sprehod smejejo

Zdej jih grem pa zbudit ker drugače mi bosta prespala dopoldneuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.5.2008 8:57:16   
mml
triš temu se pa reče nedolžno otroško spanje user posted image , brez vsh skrbi in problemov...prav super user posted image

Ampak tale tvoja zgodba je pa prav neugodna, super da se je vse tako lepo končalo user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.5.2008 9:00:46   
nana35
mml,kar se da lepo preživi današnji dan z mamo.In hvala za vzpodbudo,upam,da bo tudi jutrijšnji izpit opravljen,učila se bom malo danes in jutriuser posted image .

Jonas,Luka,Vivien,Karolina vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No,me se bomo danes dobile in malo poklepetale,upam da nas bo čim več.

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.5.2008 9:04:54   
nana35
Triš zopet lepe slike delaš,jaz nimam smisla za tako,čeprav bi rada.Pač poslikam in to je to,pa pri meni nikoli ne izpade tako dobro.Tvoja sončka sta prav lušna tako v postelji.Pa user posted image čestitke Lani za vožnjo brez koleščk,ji še nisem čestitala.
Joj,sem šele zdaj prebrala,to pa si imela res srečo,da se je vse dobro izteklo.Pa tebi se dogajajo res same "zanimive"stvari.Bi pa Žan vzel kruh iz pečice,kaj se sekiraš.Zdaj se je lahko hecati,ko je vse mimo,kajne?

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.5.2008 9:21:35   
martinca
triš, kako luštna punca je Lana. sem jo že na večih slikah videla pa mi je vedno tako simpatična.user posted image pa kar velika je za 5 let.user posted image user posted image user posted image Lana
mi je Uroš zdaj povedal da en njegov sodelavec pričakuje dojenčka.user posted image user posted image kak sem vesela za njiju, ker sta se kar dolgo trudila zanj.

suzana, pa se bom drugič kar tako pripeljala v Celje in bova šli na kavico. kje pa si približno v Celju doma? nič ni narobe če so črnobeli. moji so tudi, ker nimam barve.user posted image

sunny, luštna frizura. pa kako Neja lepo gleda s temi svojimi velikimi okicami.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Mene pa zanima,Limma piše,da je flaške prekuhavala...ali ve še vse sterilizirate flaške in dude?Jaz jih zdaj ne več,jih samo dobro umijem in z vročo vodo splahnem.

jaz delam isto kot ti

intruder, če si kje videla rdečega Qinnya in cvilečega otroka noter poleg pa enega bolj visokega fanta(moškega) potem smo to bili mi. samo jaz sem ta čas probavala cote v kabiniuser posted image

triš, zdaj pa sem se do solz nasmejalauser posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.5.2008 9:37:24   
NadjaB
Dan,

se javljam po dolgem času. Imam full za študirat. Prej.teden sem imela en izpit in ga naredila user posted image , danes imam spet enega- DRŽITE PESTI user posted image ...upam,da ga naredim. Uff, čisto te razumem nana35, kako se je učit, zunaj pa sonček in vozičkanje po sončku...user posted image

nasl.teden bi se lahko kaj dobile mb in okolica...kaj pravite???

Moj mali je v igralnem centru in tako vriska že cel čas, da je veselje. Sploh ne rabim radia.

LP

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
14.5.2008 9:44:19   
karatina
Jutranji pozdravček še od mene

Jonas,Luka,Vivien,Karolina čestitke user posted image

Steriliziram jaz flaške in dude vsaj enkrat mesečno. Cuclje vsakega prvega v mesecu zamenjam (in prvič tudi prekuham), vmes pa sperem pod tekočo bolj toplo vodo. Dude zamenjam na cca mesec in pol, ker nima skozi ene v ustih, imamo vedno vsaj tri, ker jih skozi iščemo user posted image .
Me pa zanima, kaj delate s plišastimi igračami (ana banana, pojoči pajacki za voziček...). Če jih opereš so prav grdi, jih pa skozi v usta tišči, pa mi je user posted image , ko pomislim, da je že samo v trgovini šlo skozi več rok, pa tudi kasneje pade na tla, slina se vpije... Jih operete ali kako drugače sčistite, da ostanejo lepi?

Termometer imamo mi z uho/čelo (2v1), digitalni in navadni. Za Karin uporabljam kar tega za uho, ker je res točen. Sem ga preverila že pri sebi in zmerila v ušesu, pa nato pod pazduho in je isto.

Nana bravo za nakup in izpite. Si pa res pridna!!!!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.5.2008 9:45:16   
karatina
Joj, sem pozabila pohvalit krasne slikice, ki ste jih prilimale. Sami cukerčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.5.2008 9:46:14   
karatina
Nadja končno sem te spet polovila na RR user posted image . Sem te že zadnjič spraševala, kje na Pobrežju si doma. Sem jaz tudi tukaj.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.5.2008 9:53:56   
SuzanaKK
Dobro jutro!

Uh uh, imamo lepo vreme v Celju. Naš mulo je spal do 6-ih, pojedel (sicer z malo muke, sem morala malo tečnariti) in še kar spi. ne ni res, je že odprl očkeuser posted image . No, bo pa priden vsaj še par minutk, da lahko natipkam tale postuser posted image .  Sem že perilo obesila, zajtrk pojedla, kavico spila, so mi ful všeč taka umirjena jutra, preden nastopim službo mama24.
Intruder in dašabina user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju!!!!

Slavljenčki (madonca, danes jih pa je nekajuser posted image ) Vse naj naj. Jonas, Luka, Vivian, Karolinauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Katee,
a si kaj bolje?

Martinca, veš da bi bila obiska vesela.

Triš, super slikce, srhljiva zgodbica. Še sreča, da so bili delavci blizu. Jaz sem tudi zadnjič Grega po pomoti zaprla na balkon, ampak sem prišla kmalu nazajuser posted image .

Termometer, mi mamo enega digitalnega iz lekarne za 10 EUR. One klasične sem jaz vse na tla pometala, tako da smo potem tega nabavili. Sem si kdaj vročino merila in pozabila.

Zdaj pa moram nastopiti vlogo skrbne mamice, umiti otroka, ga preobleči, mu dati jesti (me je že kar malo strah) ............

Sani, je rekel, da je videl eno luštno mamica, ne vem, če nisi res ti bilauser posted image .

Ula pozdravljena. Bom pozneje pogledala tvojo princesko, Aljaž je namreč že zaključil s svojo jutranjo telovadbo.

Glede na to, da je bolj sitne sorte, bi človek pričakoval, da bi Aljaž že imel kakih 5 zobov. Danes dobim mai tei na probo, upam da mu bo všeč. Če slučajno katero zanima, o čem govorim, naj si pogleda na strani altermama. Jaz sem čisto navdušena.

Nič, letim. Čaubau

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.5.2008 9:56:30   
SuzanaKK
Martinca, doma smo v Novi vasi, 2 semaforizirana križišča dalje od dvorane Golovec. Najdejo nas tudi Ribničani, brez problemauser posted image . Saj res, kje se spet skriva naša Klepetka?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.5.2008 10:23:12   
ursalara
user posted image
Nussy-Monia je prava lepotičkauser posted image
Karmyka tvoje pikice so prave princeske!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Danes pa se je Lana naučila vozit brez koleščk.Joj kako veselje je sedaj.

Bravo Lana!user posted image user posted image user posted image

Nana čestitke za izpit!user posted image
Katee upam da si danes že kaj bolje!user posted image user posted image user posted image
Sunny lepa frizuriva ti prav pristaja!user posted image user posted image
Alfabeta lepe slikice!user posted image
Flaške stereliziram enkrat na dva tedna cuzlje pa prav tako!user posted image
Termometer jaz imam navadnega in navadnega digitalnega!
Triš zelo lepe slikice
user posted image joj še dobro da se je z balkonskimi vrati tako dobro izteklo!user posted image

Jonas vse najboljše   user posted image

Luka vse najboljše user posted image

Vivien vse najboljše user posted image

Ana Karolina vse najboljše user posted image

Mi smo se včeraj spet cel dan potepali je Lari dobila tudi ano bananouser posted image samo sem šla v BC in je 12 evrov sem šla potem še v DM in tam je bila 10 evrov in grem na blagajo in rečem trgovki da sem videla v neki trgovi še cenejšo takole igračko in da kako se cene lahko tako razlikujejo in pokličejo poslovodkinjo ki jo pa poznam in mi reče ja Urša ma spet neki kompenziraš ja no če pa sem jo videla drugje ceneje in so mi jo spustile na 7 evrov tako da sem z malo zvijačo pridobila kar nekaj evrov sem zlobna kaj ne?!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.5.2008 10:50:22   
aurora6
Urša Urša hehehehehehe dobra fora, sam verjetn če ne bi poznala poslovodkinje ti to ne bi ratalo ali pač.
Naj čestitam vsem malim slavljenčkom VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Z Anito sva bile v posvetovalnici in po meritvah so taki rezultati 6400 gr in 64,5 cm. Vprašala sem še za menjavo mleka na 2. pa mi je rekla da to ni potrebno in da veliko mamic zmotno misli (tudi jst sm med njimi hehe), da ima nadaljevalna formula več kalorij, menda to ni res le manj adaptirano je, torej manj podobno materinemu mleku. Ko imamo občutek, da otročkom primankuje hrane, to se pravi gledano kvalitativno začnemo z dodajanjem gh. Anita spančka jst grem pa pospravljat imam tako bombo, da je groza.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.5.2008 11:07:15   
Anchikaa
Dobro jutro,dober dan.

Se malo javim.Saj preberem vas še,samo kaj ko nisem tak tip za pisanje,pol pa se mi zdi da samo neumnosti pišem.
Morem povedat da sem super naspana,celo tako da sem še od spanca utrujenauser posted image .Mi že 3dni spimo celo noč,okoli 20h jo spravim spat,pol pa spi do naslednjega jutra do 8h.Brez pavze,neverjetno.Malo sma že ble zunaj,predvsem zato,ker sem mogla it v štalo pujseke nahranit,mala pa me je čakala zunaj v vozičku.Pol sma šle na eno rundo,zdaj pa sma noter,počasi bo čas za kosilo kuhat,pa mala bo lačna.Kaj je to normalno,da mi poje 200ml na vsake 4ure?Men se zdi da je malo preveč,ampak če ji paše naj je.Ma pa take mišice na rokah pa nogah,da je prav smešna.

Vsem današnjim slavljenčkom vse naj naj.

Kako so luškani vsi vaši sončki.

Vse tako opevate to Ano banano,da me ma da bi jo tudi sama kupila.

Ursalara,ti pa znaš prodajalke malo naokoli prinesti,mene bi menda samo gledale ko nore kaj se pa grem.

Triš,user posted image bravo za Lano da se že vozi brez kolešč pomožnih.

Jaz ne steriliziram več.Steriliziram samo če kupim novo,kak cucelj ali pa dudo,drugače pa samo operem pod vročo vodo.Se mi zdi da je najslabše če pretiravaš.A ve še perete cotike od malih posebej ali jih kar skupaj operete z vašimi?Jaz ne ločujem več,razen če mam za poln stroj njenih cotik.Perem pa s tekočim Silanom,ki že ima zraven mehčalec in je super.Pa HB mala nima nobene reakcije po njem.

Nadja B jaz sem tudi za srečanje,sicer so se nekaj za danes dogovarjale,in jaz sper ne bi mogla prit,ker sem brez avta.Namreč mojemu tastu se je srna v avto zaletela,ga ma na popravilu in se vozi z mojim v službo.

Nič to je to,ker se mi zdi da spet nekaj flancam.

LP,
Anchikaa & Daša

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 11:12:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aurora6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.5.2008 11:13:13   
NadjaB
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Nadja končno sem te spet polovila na RR user posted image . Sem te že zadnjič spraševala, kje na Pobrežju si doma. Sem jaz tudi tukaj.

hej.user posted image

Majeričeva, tukaj prvi blok pri mlekarni. Pa ti?

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 11:13:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.5.2008 11:13:39   
Anchikaa
Saj sem vedla da bom nekaj zaj...user posted image Perem s tekočim Persilom,ki že ma silan noter.

LP

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.5.2008 12:16:39   
katee
Punce, hvala ker ste mislile name user posted image . Noč je bila katastrofalna. Itak nisem nič spala, ker sem imela blodnje. Zjutraj sem tako žarela v glavo, da bi lahko kar kamin zakurila, pa glava me je bolela.Potem sem pa vzela 2 Lekadola in vročina je padla iz 39,3 na 37,1. Seveda sem tudi švicala kot nora. Bom vseeno zdravnico poklicala, ampak mislim, da ni mastitis. Na srečo.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.5.2008 13:54:03   
TRIŠ
Evo mi smo nazaj.Žana smo slikali za osebno.Takole pa je izgledal naš možaček
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.5.2008 13:54:11   
TRIŠ
nana ti samo imej aparat non stop pri roki pa bo veliko lepih slikic in spominov.Jaz res veliko slikam moje sončkeuser posted image ,ampak ne da samo slikam tudi slike dam naredit zato pa nam ena omara že poka po šivih od albumovuser posted image
katarina jaz igračk še nisem prala,sem pa razmišljala v tej smeri.Ampak ima kar nekaj igrač ki pojejo in se jih ne pereuser posted image
Nadja tudi ti se moraš učituser posted image .Želim ti da to čimprej in uspešno opravišuser posted image
Ursalara spet mi je polepšal dan ta tvoj možiček s kapicouser posted image Tole z ano banano si pa dobro zrihtalauser posted image
Nalin tudi jaz bi ga sigurno razbila ,če ne bi bilo nikogaruser posted image Kaj pa je to RA in NFTH
Katee no zdej se pa le pozdravi,tole pa ni več hecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.5.2008 15:05:11   
urssyy
Vivien se zahvaljuje vsem za čestitke, ampak je še kr "nervozna" in mml si me najbolj nasmejala, ker če ne bodo iz tega joka zrastli zobeki bo pa ena velika nagajivka..........Jo imam na rokah pa tak brca v tipkovnico, da mi je že 5x skor računalnik dol padel.

Vsem ostalim tudi čestitke . Katee pozdarvi se, Nalin drćimpesti, da se čimprej normalizira stanje pri vama. Mala pikica ti pa si res pridna da boš diplomirala. Kako pa si uredila z Gašperjem glede spuščajčeka na obrazu??

Vse ostalo komentiram kasneje, ker mi bo mala sesula celo pisarniško mizouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.