mml
|
Dobro jutro , danes smo pa pri nas tudi bolj zgodni, je Manca že pred 7. prilezla v spalnico in po tem je bilo konec lušnega, Matic pa še pridno in mirno spančka, je jedel ob 5., ker se je zbudil, ker ga je nekaj napenjalo, po tem je pa prav mirno zaspal nazaj. Manca je pasestavila sestavljanke in sedaj gleda Slončka Benjamina, jaz se pa smilim sama sebi . Danes pride moja mama, kar pomeni, da bo dan prav naporen, ker tudi če otroka spita in bi lahko v miru sedela ali se vlegal, to ne pride v poštev, ker je treba zabavati njo...ah saj bo. Jonas , Luka , Vivien , Ana Karolina vse najboljše ob prvi tretjini prvega leta katee če boš imela še dnaes tako visoko vročino in nobenega nahoda ali česa podobnega, bi bilo po mojem dobro, da se greš pokazat k zdravniku. Sicer pa držim pesti, da si danes že boljše urrssy Manca ni imela nobenih znakov, da ji rastejo zobki...vsakokrat, ko je bila bolj tečna, smo mislili, da so zobki, pa ni bilo nič , zobki so pa po tem zrasli kar tako brez kakršnih koli težav...je pa prvega dobila nekje pri 7. mesecih,... alfabeta glede na izkušnje pri Manci, Matic vsekakor ni kandidat za 1. zobek med januarčki dasabina upam, da si našla garancijski list in boste usposobili pralni stroj, ti pa verjamem, da imaš polne roke dela s pripravami . Jaz moram danes Maticu še kupit hlače za h krstu, pa mogoče en telvonik, ker bo za jakno skoraj prevroče...no bom videla, kaj nudi Okaidi, drugje tako nima smisla gledati nana se za vcerajsnji izpit in držim pesti za dobro opravlejn jutrišnji izpit, pa tako ali tako ne dvomim, da ga boš brez težav opravila, res si pridna...meni se trentuno sploh ne da, kaj dostu študirati, berem samo kaj se novega dogaja, tako da nisem čisto out mala pikica pri nas pomaga, da Matic spi zraven mene v postelji po zadnjem jutranjem dojenju (če je to po 6. uri), če pa je tako kot je bilo danes, ga dam nazaj v njegovo posteljo in če začne nergati, ga ob kakšnih 7. po tem prestavim k sebi in po tem spi dalje še kakšno uro oziroma dokler ne prinori Manca, ki ga mora obvezno poljubčkati in pobožati...Je pa Gašper priden, da takole sam zaspi v vozičku, Maticu to nekako ne uspe, se mora zadeva premikati , pa tudi po tem se kaj kmalu zbudi intruder upam, da bo današnji dan manj naporen ulla Nina je pravi cukrček, lepo da si se spet oglasila ljubljanske kofetarice mi2 prideva, samo najbrž bova malo zamudila, ker morav prej še k meni v službo odnest kup papirjev in še nekaj tam izračunat in dopisat, pred tem pa še v vrtec podpisat pogodbo za Manco...tako da se že v naprej opravičujeva za zamudo. Glede na sonček domnevam, da se dobimo zunaj v Scotish Pub-u. Se že veselim termometer jaz imam ušesnega, ker so hitrejši in ni treba otroka toliko časa držati pri miru. Tale naš se kar obnese, je pa na srečo bolj poredko v uporabi