|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
14.5.2008 16:15:33   
*nina*
a ni nobene gor da bi mal čvekale????

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
   RE: Decembrke 2008
14.5.2008 16:57:11   
vrtnica21
user posted image

(trenutno vpisanih
59 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol

user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ 13.5.       ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?              ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.       ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      2.UZ 28.5.      ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?              ?
user posted image x.12.   ursula83    (2. user posted image0.user posted image )     24     1.UZ 22.5.        ?
user posted image x.12.   tasa.m       (1. user posted image0.user posted image )      25     2.UZ/NS26.5.  ?  user posted image
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30     1.UZ  8.5.         ?  user posted image
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?     1.UZ  25.4.       ? 
user posted image x.12.   mettyy        (2. user posted image0.user posted image )     31     1.UZ  ?              ? 
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?     1.UZ  ?              ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     1.UZ ?                ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.         ?  user posted image
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28   3.UZ/NS 24.5.    ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.         ?  user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     2.UZ    x.5.          ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25 2.UZ20.6./NS30.5. ?  user posted image
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    2.UZ 8.5.             ?  user posted image
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    3.UZ/NS 26.5.   ?  user posted image
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?               ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     3.UZ  29.5.         ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?              ?
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     2.UZ/NS26.5.     ? user posted image
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.          ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.           ?
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ?/NS24.5.  ?
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31 2.UZ16.6./NS27.5.? user posted image
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.         ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      3.UZ 16.5.        user posted image user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34      2.UZ/NS 3.6.    ? user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29      1.UZ 8.5.           ? user posted image
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     2.UZ 14.5.        user posted image
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     3.UZ/NS6.6.     ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     3.UZ/NS5.6.     ? user posted image
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 12.5          ?
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28   2.UZ18.6./NS2.6.?
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31      2.UZ 2.6.          ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    3.UZ/NS 9.6.    ? user posted image
user posted image 12.12.  robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )     30     2.UZ?                 ? 
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29 2.UZ 22.5./NS 3.6. ? 
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      2.UZ 16.5.       ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       2.UZ 21.5.       ?
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       1.UZ 26.5.      ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26       2.UZ ?              ? user posted image
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36       2.UZ   8.5.      ?  user posted image
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )     28     2.UZ  10.6.     ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27      3.UZ/NS12.6. user posted image user posted image
user posted image 21.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )      29     2.UZ 28.5.        ? 
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32     2.UZ       ?       ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27     2.UZ  20.5.      ?  user posted image
user posted image 24.12. mettyy        (2. user posted image0.user posted image )      ?        1.UZ 20.5.        ?
user posted image 24.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22   2.UZ15.5./NS12.6. ? user posted image
user posted image 24.12. MIAAA30    (2. user posted image1.user posted image )       ?        1.UZ ?              ?
user posted image 28.12. *nina*         (2. user posted image0.user posted image )      23     2.UZ  20.5.      ?  user posted image
user posted image 28.12.  Lyla              (2. user posted image1.user posted image )      ?       1.UZ   ?            ?  
user posted image 28.12.  abi                (2. user posted image1.user posted image )        ?     1.UZ   19.5.      ?  

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 14.5.2008 17:08:50 >

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.5.2008 17:00:36   
*nina*
vrtnica vidim na seznamu da pri meni nimaš napisano kolikokrat sem bila noseča in koliko otrok imam....noseča sem drugič,nimam pa še nobenega user posted image , upajmo da bo sedaj!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.5.2008 17:03:12   
vrtnica21

Faka ... žal mi je za tvojo pikico.... user posted image .
Sicer pa boljše prej, kot kasneje....vsaj tako pravijo, čeprav verjetno vedno boli.
Naj ti bosta tvoja dva sončka v veselje in pomoč.

Cipresa super za user posted image .
A ne kako je lepo vidt na monitorju svojo malo bebico. Jaz bi ga imela kar doma in skoz malo kukala nanj. user posted image user posted image

Vidim, da se vam prvi nuhalni pregledi začnejo že konec naslednjega tedna. Jaz že odštevam do svojega čez 14 dni. user posted image user posted image user posted image user posted image .

Držte se punce....pa čuvajte svoje bušije.

Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.5.2008 18:23:18   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Vplanu

Jaz se tudi na prvi porod najraje sploh ne bi spomnila več - NIKOLI. V LJ premalo osebja, 13 ur rojevanja, pol smo pa štiri naenkrat rojevale. Ampak gremo dalje, upamo da bo tokrat bolje.

Joj še ena taka kot jaz, tudi jaz sem prvič rojevala 13 ur in pol - raje ne pomislim na to zdajuser posted image user posted image user posted image

Glede NS mi je rekla moja G da jo imam ful pozno, samo nemorem nič če sem naročena takrat 26.5.user posted image Takrat bom že več kot 13t nosečauser posted image Grem pa tudi k dr. Strahovi v Domžale.

Znaki nosečnosti so čisto taki kot morajo bitiuser posted image user posted image , včasih me spodaj malo špika, prsi kot Natalija Verboten in bolijo kot user posted image , slabost pa se je malo umirilauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.5.2008 18:25:49   
CIPRESA
Aja pa malo me je prestrašila ko je rekla da moram malo več papcat, ker se nisem še čisto nič zredila po KGuser posted image od začetka nosečnosti in da to pride v poštev le za tiste ki imajo že v začetku prekomerno telesno težo in ne za meneuser posted image
Upam da bo vse vredu, nimam pa vsak dan ravno toplega obilnega kosila ker mi ne znese po službi  še vsak dan kuhati, ker sva z Žigom večinoma zunaj na sončku, on pa ima kosilo  v vrtcuuser posted image

Kako pa ve jeste ali vsak dan pojeste toplo kosilo, obilo zelenjave.....user posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 14.5.2008 18:26:00 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.5.2008 18:41:46   
*nina*
jaz jem vse!!!!vsak dan nekaj od sadja,ponavadi zjutraj ko se zbudim pojem jabolko,pol kako štručko,kosilo pa vsak dan skuham,saj sem doma na bolniški in imam pisan čas!!!!pa tudi prej sem vsak dan kuhala!!!nimam še otrok in imam čas!!!no danes se mi je pa zluštalo kitajske hrane in sva jo šla iskat!!!!no pol po kosilu pa nevem,kar mi paše!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.5.2008 19:48:11   
CIPRESA
Ja saj recimo jaz tudi skuham zvečer kako zelenjavno juho, ki jo imamo za 2 dni, pa potem kakšno govejo juho ki jo imamo spet za 2 dni, pa golaž, ki ga imamo za več dni..........kaj takega čez teden, vem da ni nevemkako raznoliko ampak drugače enostavno ne gre. Čez vikend imamo normalno kosilo.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.5.2008 21:09:08   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

Tudi jaz sem se danes naročila na NS k dr. Strahovi, imam jo 12.6.08. Zgleda da bomo vse decembrke pri njej.user posted image

Ja in zgleda, da bomo vse 12.6. - zdaj smo že tri. user posted image

Cipresa, čestitam! Samo da je vse vredu! Kaj pa ostale??

No, izpit sem dobila 10. Tako sem zdaj skoraj zaključila s faxom. Diplomo še napišem, potem pa samo uživam z mojo pikico (ali dvemauser posted image ).

Ju3 imam pregled že ob 7.30. Hvala bogu, da je bolj zgodajuser posted image Upam, da je vse vredu. Danes me ni strah, ker sem že videla srček in sem kar malo pomirjena, čeprav bom ju3 zjutraj verjetno vseeno živčnauser posted image Mislite kaj name. Upam, da vam prinesem same vesele novice. Mogoče pa zagledam dva srčkauser posted image

Lepo spite!

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.5.2008 21:11:28   
*nina*
moonshine se nič ni javila????majčika vidim da si prisotna!!!kako si kaj ti????

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.5.2008 21:12:28   
*nina*
sanja  bom mislila nate!!!držim pestke da bo vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.5.2008 22:20:26   
metuljcek27
Ja faka velja...Mi je ful všeč,da si pozitivna.Jaz sem sama sebe presenetila z mojo pozitivnostjo.Sem bila vedno cmera jera...hahaha

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
15.5.2008 7:17:32   
miracleme
ojla, punce....

Da vas še jaz malo pozdravim, saj me kar en čas ni blo na forumu, nisem imela časa.
Čestitke vsem, ki ste prinesle dobre novičke s pregledov. Mene čaka v ponedeljek.
Cipresa:tudi sama se sprašujem, če je moja prehrana zadostna in pravilna, predvsem. Me pa potolaži prijateljica, ki v nosečnosti prve tri mesece ni zaužila nič drugega kot prepečenec, riž, mineralno vodo in mogoče kak košček mesa, danes pa ima lepo, zdravo štirimesečno punčko. Otrok namreč črpa iz naših zalog.
Tudi mene cajt baše, delam do dveh, letim po tamalega v vrtec, potem pa mi največkrat ne dovoli cel popoldan kuhat, zato zvečer pripravim večerjo, na jedliniku pa so prav podobne jedi, kot jih tudi sama pripravljaš. Zjjutraj pa pojem nekaj sladkega, ker mi tako paše, okrog desetih sadje, okrog poldne pa en sendvič, zvečer oz.popoldan pa tudi sadje. Na sadje sem prav nora! Zelenjava pa pride na vrsto ponavadi samo pri večerji.
Problem pa je, ker mi ne gre veliko za pit in tudi pozabim pit.

Drugače pa je moje počutje te dni bolj tako čudno, daje me alergija na cvetni prah, pa glavoboli me mučijo, včeraj pa sem imela zvečer neko čudno slabost. Ma, bo že minilo.

Sedaj pa vas zapuščam, ker me tamali že čaka, da ga preoblečem, pol pa gas v vrtec.

Uživajte user posted image

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
15.5.2008 7:32:08   
nanaa
Dobro jutro,

Sanja držimo pesti zate, pa hitro se javi. In za vse ki imate danes preglede.

A tri smo že za 12.6.user posted image , jaz imam ob 16.45.

Včeraj zvečer sem pa tako bruhala, ne vem namseto jutranjih slabosti imam jaz večerne.

Moonshine javi se kaj.

Jaz sem že v službi za računalnikom, tale pot do Ljubljane me kar utruja, bi šla sedajle najraje kar mal počituser posted image .  Aja Sanja čestitke za izpite, ful si pridna. Tudi jaz se še nekaj trudim na podiplomcu, ravno jutri imam zadnja predavanja, no potem pa seveda ostanejo še izpitiuser posted image .

Prehrana: Jaz tudi, ko pirdem v službo pojem en sadje, pa ob 10 še enga, potem grem  na kosilo (če mi ni slabo) potem pa doma še kakšno sadje.

A jekakšna stvar, ki vam ful paše?  Jaz bi jedla same pizze pa pila bi Sprite - sploh ne vem kje sem našla to pijačo.

user posted image

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
15.5.2008 8:29:52   
tejka**
Čao punce...še ena, da se vam pridružim. Sem v 7 4/7 in me zanima ali ima katera občasne bolečine v spodnjem delu. ni kot špikanje ampak res kot takšna neprijetna bolečina.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
15.5.2008 8:38:21   
Ana Luna
Kar se tiče prehrane ... jaz mam trenutno "dneve jabolk". Na dan pojem vsaj tri, štiri, ful mi pašejo tiste zelene, malo bolj kisle. Zjutraj kak čokolešnik, pa eno toplo kosilo na dan. Zvečer mi je bilo pa itak do nedavnega fuuuuuul slabo, tako da če sem kaj pojedla, sem zbruhala.
Pijem pa tudi jaz premalo. Nobena tekočina mi ne paše, voda mi je nagravžna, spijem kakšen sadni sok ...

Počasi nas bodo zapustile tudi te slabosti, še čisto malo in tu bo "srečni trimester"!

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
15.5.2008 9:12:55   
Jullija
Se javljam, da sem prišla od pregleda in je vse v redu!!! user posted image Spet sem videla svojo pikico, ki je že precej zrasla od prejšnjič. Tako sem srečna, da vam to ne morem povedat. In G je bila fuuuul prijazna do mene, kar ni v njeni navadi. Zdaj sem že v 12.t in upam na najboljše!
Še vedno mi je slabo, malo manj, ampak še vedno....
Čakam dan, ko bo tudi to minilo. Mi pa nenorrmalno paše kislo - kako tipično!!
Držim pesti, za vse ki imate danes pregled!

Aja, naslednji pregled 11.6.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
15.5.2008 9:14:11   
Sulfinija
Drage decemberke!

Najprej vas vse lepo pozdravljam.Morem vam povedati,da kljub najini izgubi vseeno tu in tam zaidem na tole temo.

Drage moje za vse,ki ste v teh dneh imele preglede in je z vašimi user posted image  vse ok,se z vami neizmerno veselim.Za vse,ki ste jih v kratkem izgubile kot recimo faka,....vam povem,da mi je za vas neizmerno žal.Čas zaceli vse rane,vsaj upam,....tudi nam jih bo.

No jaz se držim kar dobro.Sem veliko na soncu na našem vikendu,se veeslo sončam uživam med mucami in rožicami,ki so pravi balzam za mojo ranjeno dušo.Z mojim user posted image  sma se vpetek,ko je prišel pošteno zjokala in najinemu user posted image dala krila,da je odletel že k enemu najinemu user posted image ,ki upam da naju lepo čuvata in,da tam kjer sta da jima je zelo lepo.Naju pa še sreča itak čaka.No jaz sem po abraziji lepo nobelih bolečin,le malenksot je še izcedka,ko se obrišem,čez tri tedne imam kontrolo zaradi histološkega izvida pri svoji G,nato pa veselo čakam 12.06 ko grema v LJ k dr.Zornu da se zmenimo in naredimo skupaj bojni plan.Sma se pa z mojim odločila,da pri junijski M grema kar v novi boj,....In potem bodo že počitnice katerih se oba zelo veselima prve bodo prav kmalu za 28.dni boma že čofotala na morju.

Takole drage moje naj vam povem,da navijam za vse in vskao posebej želim vam zdrave user posted image ...

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
15.5.2008 9:18:27   
nanaa
Julija bravo za pregled user posted image , na NS si že bila? A okolici si že povedala?

Sulfinija to si pa tako lepo napisalauser posted image , upam da čim preje zagleda velik + in da bo vse ok. Kar pride še k nam pogledat, tudi jaz sem lani ko sem bila decembrka 2007 še kdaj pa kdaj poškilila:). 
Men je še tudi zelo strah sem ravno blizu 9 t in ravno v 9t je lani nehal biti srčekuser posted image .   Drži si in čim lepše praznuj rojstni dan user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
15.5.2008 10:05:15   
tejci01
Sulfinija ko berem tvoje novičke in od drugih punc, ki so na žalost izgubile svoje pikice, vas dobesedno občudujem kako ste te žalostne dogodke tako dobro sprejele. Sama ne vem če bi bila zmožna, ali pa te vsaka taka izkušnja naredi še močnejšega. Za vse vas držim pesti, da se bo naslednja nosečnost končala z rojstvom zdravega user posted imageuser posted image user posted image user posted image

A mi lahko katera pomaga.
Če greš na pregled med delovnim časom, ali ti pripada bolniška?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.5.2008 10:25:22   
nanaa
Tejci bolniška ti žal ne pripada.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
15.5.2008 10:27:19   
Jullija
nanaa, NS imam 20.5. Tega me bo še strah, če bo vse v redu, potem pa bo strah malo popustil. Drugače pa glede na moje izkušnje bodo bolj ali manj strahovi prisotni, dokler ne bom v naročju držala user posted image . Za kar upam, da mi bo tokrat uspelo.

Okolica že ve, saj mojega trebuščka ne moreš več spregledati. Še posebej, ker sem tako hitro po prvi user posted image spet zanosila.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
15.5.2008 10:35:43   
lonja
user posted image user posted image user posted image  Sulfinija za pogum in pozitiven odnos za naprej. Tudi vama bo uspelo, zgleda, da zdele še ni bil ta pravi čas.

Želim vama, da tudi vidva kmalu zagledata ponoven user posted image  in da boš tudi ti kmalu kmalu vesela in ponosna mamica user posted image .

Oglasi se še kaj tu pri nas, te bomo zelo vesele.

Sanja, kako je bilo na pregledu. Imamo prve user posted image user posted image  na seznamu al ne? Aja, pa čestitke za izpit. Jaz sem sicer že na podiplomcu, mi manjka še mag naloga. Rok imam do aprila za narest jo, tako da sem bom počasi morala pripravit do pisanja.

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
15.5.2008 10:48:03   
jabi babi
tudi jaz sem včeraj imela pregled in je mali že pošteno zrasel ,čeprav je malo manjši od računa zadnje m.user posted image user posted image .veselo šiba po trebuhu,da sva ga komej ujeleuser posted image .sedaj imam tretji pregled 18.6.in prijavit se moram še na ns,čeprav sem že malo pozna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
15.5.2008 11:06:42   
_sanja_*
Živjo!

Nosečke, kako ste kaj? Jaz sem spet veselauser posted image Nimamo sicer dvojčkov, imamo pa zato eno zdravo pikico, ki ji veselo bije srčekuser posted image Malo sem si oddahnila, da nista dva, malo sem bila razočarana, ampak sploh ni panike. Vesela sem samo, da je vse vredu. Upam, da tako tudi ostaneuser posted image Zdaj, ko bo eden, bom lahko delala še magisterij, z dvema bi najbrž bolj težko. Pa precej manj stroškov bo. Glede na to, da sem študentka je tako super. Voziček za "enojčka" dobiva od mojega sestriča, ki ima korenjaka starega 2 leti, za dvojčke bi ga bilo pa potrebno kupiti, itd...

No, naslednji pregled imam 10.6., da z G pred nuhalno preverima, če je vse vredu. Nuhalna pa 12.6. - nanna, jaz pa ob 13.15user posted image

Nekaj je bilo govora o hrani... Jaz sem se do prejšnega pregleda (7t) zredila 1,4 kg, sedaj (8t) pa sem 0,2 kg shujšalauser posted image Malo se je sestri zdelo čudno, ampak saj jem tako kot prej.

lonja, rok imaš do aprila 2009? To je še pa dovolj časa. Jaz ga imam do septembra, ker hočem oktobra na podiplomca, ampak bo že, saj ko se zraven spraviš kar greuser posted image

jabi babi, Julija, čestitam za pregled!

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.