m a j c i k a
|
Živjo punce! Danes sma s tamalo komaj dočakale atija, da pride iz službe, tak jo zobki matrajo, čist je rdeča v lička pa vročino 38.5 je dobla pa non stop jokca in jamra, najhuje pa je da ji ne morš pomagat, zdej se je mal umirailo in j ešla z atijem mal na igrišče, upam da bo mirna noč,............. katja_p: čestitke za uspešno opravljen pregled, tudi naju dva s fantom so premagale solzice, pa sva mislila da je drugič kaj drugače, ampak ni, še vedno ne moreš dojet kako je mogoče videti rokice in nogice od takšne majhne pikice in ko slišiš da je vse v redu, solzice kar prilezejo,.. daj mi prosim povej kje si naročila majčke in kakšne? CIPRESA: nikar se preveč ne obremenjuj, vse bo v redu, res da je povsod naokoli na žalost polno slabih novic, boš videla da bo jutri vse ok, držim pesti!!!! bibabuba: čestitke tudi tebi za uspešen pregled!!! pišapela: jeee, še ena vesela novička! Za pritisk se nič ne sekiraj, je normalno, da ti malo zraste nekaterim tudi pade ob pregledu, živčki pač naredijo svoje, sploh če si ga doma meriš in je normalen se nimaš kaj za sekirat! Z vodo pa sem imela težave proti koncu nosečnosti, ko zaradi belega toka pride zraven ogromno bakterij, ampak ni nič groznega,... _sanja_*: dobrodošla doma! Glavno da ste se lepo imeli in si malo odklopila šolo ! Tudi jaz sem se že malo zredila in sicer za cela dva kg v devetem tednu, ko bi le šel kg na mesec, to bi bilo že preveč idealno,...... joj, jaz sem si kot manjša vedno želela dvojčke, ne vem zakaj pač sem vedno govorila da bom imela dva, pa nič ne kaže na to, je rekel moj da v tretje gre rado, no ja bomo videli ! ajda26: potemtakem bo tudi naš dojenček fantek, ker prvič sploh kot da ne bi bila noseča, zdaj pa stalne slabosti, utujenost,.. tudi pri naši navihanki je glavna beseda ne, ne. A prvič si imela s porodom slabo izkušnjo??? faka: kaj se dogaja????? Javi se nam kaj!!!!!
|