|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembrke 2008
13.5.2008 18:20:06   
vrtnica21
user posted image

(trenutno vpisanih
59 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     2.UZ 13.5.      user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ 13.5.       ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?              ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.       ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      2.UZ 28.5.      ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?              ?
user posted image x.12.   ursula83    (2. user posted image0.user posted image )     24     1.UZ 22.5.        ?
user posted image x.12.   tasa.m       (1. user posted image0.user posted image )      25     2.UZ/NS26.5.  ?  user posted image
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30     1.UZ  8.5.         ?  user posted image
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?     1.UZ  25.4.       ? 
user posted image x.12.   mettyy        (2. user posted image0.user posted image )     31     1.UZ  ?              ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     1.UZ ?                ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.         ?  user posted image
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28   3.UZ/NS 20.5.    ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.         ?  user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     2.UZ    x.5.          ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25 2.UZ20.6./NS30.5. ?  user posted image
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    2.UZ 8.5.             ?  user posted image
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    3.UZ/NS 26.5.   ?
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?               ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     3.UZ  29.5.         ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?              ?
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     2.UZ/NS26.5.     ? user posted image
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.          ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.           ?
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ?/NS24.5.  ?
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31 2.UZ16.6./NS27.5.? user posted image
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.         ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      3.UZ 16.5.        user posted image user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34      2.UZ/NS 3.6.    ? user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29      1.UZ 8.5.           ? user posted image
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     2.UZ 14.5.        user posted image
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     3.UZ/NS6.6.     ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     3.UZ/NS5.6.     ? user posted image
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 12.5          ?
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28   2.UZ18.6./NS2.6.?
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31      2.UZ 2.6.          ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    3.UZ/NS 9.6.    ? user posted image
user posted image 12.12.  robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )     30     2.UZ?                 ? 
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29 2.UZ 22.5./NS 3.6. ? 
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      2.UZ 16.5.       ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       2.UZ 21.5.       ?
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       1.UZ 26.5.      ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26       2.UZ ?              ? user posted image
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36       2.UZ   8.5.      ?  user posted image
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )     28     2.UZ  10.6.     ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27      3.UZ/NS12.6. user posted image user posted image
user posted image 21.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )      29     2.UZ 28.5.        ? 
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32     2.UZ       ?       ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27     2.UZ  20.5.      ?  user posted image
user posted image 24.12. mettyy        (2. user posted image0.user posted image )      ?        1.UZ 20.5.        ?
user posted image 24.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22   2.UZ15.5./NS12.6. ? user posted image
user posted image 24.12. MIAAA30    (2. user posted image1.user posted image )       ?        1.UZ ?              ?
user posted image 28.12. *nina*         (?. user posted image?.user posted image )      23     2.UZ  20.5.      ?  user posted image
user posted image 28.12.  Lyla              (2. user posted image1.user posted image )      ?       1.UZ   ?            ?  
user posted image 28.12.  abi                (2. user posted image1.user posted image )        ?     1.UZ   19.5.      ?  

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 13.5.2008 18:23:19 >

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
   RE: Decembrke 2008
13.5.2008 19:18:50   
faka
Sem nazaj. Čestitam vsem nosečkam, ki so zagledale srčka in vam želim lepih 6-7 mescev.user posted image user posted image user posted image
Meni žal tokrat ni usojeno. Sem se izjokala in sem zdaj resnično v redu. Komaj čakam da vidim moja dva sončka in ju objamem, ker ju nisem vidla od sinoči.Sem se pa sama peljala in tudi pripeljala.
Kar pogumno sem se počutla.user posted image user posted image  Malo sem se bala abrazije, ampak res ni nič groznega. Sem se celo imela fajn in sem tistemu medicinskemu bratu kar rekla, da me še en krog zapelje po bolnici( s posteljouser posted image user posted image user posted image ). Sama sebe sem presenetila z optimizmom in dobro voljo. Pripomoglo je tudi to, da sem tam srečala par znancev, ki so jih pestile doooooosti hujše težave in bolezni kot je dejansko moja meni, poleg tega me je držalo to, da embriju sploh ni nikoli začel srček delat in jemljem to kot neuspel poskus zanositve, poleg tega me držita pokonci dva sonnčka in tako da sem res fuuuuul dobro. Pač ni bil še čas.user posted image user posted image
RES -ŽELIM VAM VSO SREČO, KER SI JO ZASLUŽITE IN TUDI ČE SE KAJ SVIŽI, JE TO PAČ NARAVA IN PROTI NARAVI SE NE GRE. SREČNO IN VEEEEEELIK OBJEM VSEM BODOČIM MAMICAM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1277
13.5.2008 19:54:56   
m a j c i k a
FAKA: svaka ti čast da se tako pogumno držiš in si to sprejela z optimizmom, saj imaš prav je bilo mogoče malo prezgodaj in je se je očitno že moralo tako končati, ne obupaj in poskusi spet, imaš srečo da te doma že čakata dva navihanca tako da ne boš sama!!!user posted image  en velik objemček zate in za tvojo pikico!!!!

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
13.5.2008 20:01:51   
m a j c i k a
vrtnica21: super linki, hvala ti zanimivo čtivo!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
13.5.2008 20:06:25   
CIPRESA
FAKA žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image , joj nimam besed, vem kako ti je hudo, vem kako se počutiš.......user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 1280
13.5.2008 20:21:47   
tejci01
Faka hvala ti za lepe želje in te kar obožujem, ko tako govoriš polna optimizma. Samo ne preostane drugega, kot sprejeti in se naprej boriti.
Sporoči,  ko boš zagledala +, da ti čestitam.

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
13.5.2008 21:26:43   
pišapela
Faka ostala sem brez besed, zelo mi je žal zate. En velik user posted image . Lepo da si tako optimistična. Osatni takšna naprej. 

Neposredna povezava do sporočila: 1282
13.5.2008 21:55:59   
metuljcek27
Draga Faka res mi je žal zate sem že upala,da je vsaj tebi uspelouser posted image
Oćitno bova skupaj šle v nove boje...Všeč mi je ,da si tako pozitivna,ostani taka še naprej....
Sej je težko ampak očitno mora bit tako.Veliko velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pridruži se nam na ostalih forumih...

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
13.5.2008 22:00:58   
faka
Hvala vsem, ampak sem res fajn. user posted image user posted image Ko sta ta dva prišla sta rekla, da naj jima obljubim, da bomo lani(drugo leto) dobili zares dojenčka. In ta mali je reku, da je boljše, da še ne pride(dojenček), ker bo reku kako imamo grdo hišo(ki je še v fazi gradnji). Tako sem se smejala.user posted image user posted image Pole je reku, da naj pride ko bo hiša lepa.user posted image user posted image user posted image Pameten ne??(torej enkrat drugo leto poleti).
Metuljček, ko bom boljše (fizično), se zmeniva za kafe, a velja??user posted image

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
13.5.2008 22:10:45   
*nina*
faka žal mi je zate sem pa vesela da si to vzela tako optimistično!!!!tudi jaz sem imela čiščenje decembra in sem tudi sebe presenetila kako optimistična sem bila tisti dan!!!!skoz sem si govorila da žalost in depresija bi mi samo škodili pri naslednji zanositvi!!!!in res mogla sva počakati dva meseca pol sem pa takoj zanosila!!!tako da ti samo tako naprej,nič se ne obremenjevati zakaj meni itn....tako je namenjeno!!!!hvala bogu da se naredi to na začetku ker če bi bila noseča 5mesecev ali več...no to pa je šok!!!!!lepo se drži in kmalu nas preseneti z lepo novico!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
14.5.2008 6:43:46   
moonshine
Sončen jutranji pozdrav !

Joj,danes me, čez natanko 2 urci čaka 2 UZ pregled in sem ob vseh teh slabih novičkah kar precej nestrpna,sploh nisem mogla dobro spat user posted image .Upam,da bo vse vredu in da pridem nazaj z dobrimi novičkami za spremembo.Po zadnji user posted image  sodeč namreč teče že 11 teden in sedaj bi se verjetno moralo videt,če bi šlo karkoli narobe.Držite pesti,da pridem nazaj vesela in nasmejana user posted image user posted image user posted image .

Faka sočustvujem s tabo zaradi izgube pikice,ampak me obenem veseli,da tako pozitivno zreš v prihodnjost in da nisi obupala.Vso srečo ti želim in javi se,ko boš ugledala user posted image .Stisni tvoja dva sončka in misli na najboljše.user posted image

Vsem,ki ste včeraj imele pregled in ste ugledale user posted image  svojih user posted image  iskreno čestitam,tistim,ki pa imate danes prav tako kot jaz pregled,držim pesti,da pridemo vse nazaj z dobrimi novičkami in srečneuser posted image user posted image user posted image .

Lep dan in pazite na svoje user posted image !

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
14.5.2008 8:24:11   
tejci01
Živjo punce, pošiljam vam en sončen pozdrav s primorske!

Moonshine Srečno na pregledu, pol nam sporoči kako bije user posted image  tvoje male pikice.

Jaz imam pa pregled v torek in vedno bolj ko se bliža ta lepi dan, sem vedno bolj živčna.
Zanima me, če tisti dan ko imaš pregled ti pripada bolniška? Ker v torek bom imela pregled ob 11 uri in se bom pač mogla zamenjat v službi, tako da bom šla delat popoldan.

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
   RE: decembrke 2008
14.5.2008 8:32:09   
jabi babi
joj faka žal mi je,drugač me pa spominjaš na mene pol leta nazaj ko sem imela ss.polno optimizma naprej pa bouser posted image user posted image user posted image .vsaka stvar je za nekaj dobra.
no jst mam pa dons popoldne tudi  2uz in laboratorij pa me kar malo zašravfa ampak mam kar dobr občutek.upam da ne bruham zastonjuser posted image user posted image user posted image držite pesti zame jst bom pa za vse vas k mate tudi v bližnji prihodnosti pregled.
pri katerem tednu ni več vaginalni uz????lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
14.5.2008 8:59:48   
_sanja_*
Dobro jutro!

Faka, žal mi je zate in za vašo user posted image user posted image Po drugi strani te pa občudujem. Bravo za optimizemuser posted image user posted image Če je usojeno, je usojeno. Na to nobena ne more vplivati. Hvala bogu, da se je zgodilo kmalu, ne da bi se slučajno po parih mesecihuser posted image In kmalu boš spet zagledala user posted image user posted image ! Vaš dojenček bo prišel v lepo hiškouser posted image user posted image

Tiste, ki imate danes preglede, mislim na vas. Prinesite same dobre novice! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ga imam pa jutri, pa že kar nestrpno čakam, ko bomo zvedeli, če dobimo user posted image ali user posted image user posted image . user posted image Upam, da bo vse vredu.

No, izpite sem nardila vse! user posted image user posted image Dva z 9 in dva z 10 user posted image user posted image Danes imam za tega, ki je 10 še ustnegauser posted image Upam, da me ne bo mučil in da bo prijazenuser posted image Pa da mi ne da kake 6 slušajnouser posted image

Grem se malo učit. Lepo bodite in pazite na svoje trebuščke!

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
14.5.2008 10:19:37   
ajda26
Dober dan vsemuser posted image user posted image ,

kako se počutite kaj bodoče mamice?
Danes , sam ugotovila da moj želodec po novem še mleka in mlečnih izdelkov ne prebavlja- super. Ostane mi samo še prepečenec in voda.user posted image

Majcika, moj prvi porod je za pozabit in to skušam, a ko se spomnim me prime takšna jezauser posted image , da bi kar šla nazaj in vse povrsti "zbrcala".
Rodila sem prav takrat ko so bili vsi na dopustih 29.7. in to v Postojni - osebja nikjer v porodni 12 ur babca je prišla in odšla, anesteziolog je celih 12 ur igral na računalnik "karte", direktno sem ga videla skozi okno. Ko sem po 11 urah dobila 39,5 vročina se je babca ustrašla in poklicala porodničarja - ta je prišel in se nasmejal (otrok se je seveda "zagozdu"- prevelik) in so me pol kar naenkrat obkrožale 5 sester in sem rodila na vakum, ker drugače ni šlo. In za povrh tisto noč sem samo jaz rodila, da ne bo pomote - da ne bo kdo reku da je bla gužva.
Po tem sem z otročkom bila še 10 dni v porodnišnici obe na antibiotikih jaz vmes sem ponovno dobila 40,8 vročino in zdravnikov od nikoder - še mož je dvignu glas - sestra se "usrala" a kaj če ni nobenega, kaj naj naredi boga reva. Še prej mi je pa sestra rekla _tukaj imate toplomer in tablete za zbijanje vročine (z navodili) in še dodala niti ni treba zvoniti ker nebo nobeden prišel vsi smo v porodni!!
Šla sem v Postojno z dobrim namenom, češ da se moji starši ne bodo vedno v ljubljano vozili - da jim bo bliže - pol pa tako (češ bit uvideven , prijazen) pa tako se zgodi.
No mislim da slabše kot v Postojni ne more biti tako, da grem zdaj rodit kar v Ljubljano.

Z istimi upi bom šla v porodnišnico, grem rodit, malo boli to potrpiš, in po treh - štirih dneh domov z user posted image .

Punce ne se ustrašit, to se ne zgodi vsakemu 1:1000000000000000 , kar veselo in pogumno.

pozdravček ajda26user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1290
14.5.2008 11:00:30   
tejci01
Ajda si imela pa res smolo pri porodu.
Jaz bom šla v Postojno, ker imam tam tudi G, bom sporočila decembra kako bo šlo.

(odgovor članu ajda26)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
14.5.2008 11:47:25   
CIPRESA
No jaz sem iz pregledauser posted image user posted image user posted image

Takoooo sem vesela, mala pikica je velika 45mm, maha z rokami in nogami, po izračunih glede na plod mi je rekla da sem noseča  11t 3/7, po ZM pa 11t, tako da lahko da bo porod kaj prej kot 4.12.
Dobila sem slikico in se jo nemorem nagledat. Kar gledala bi v UZ še naprej.user posted image user posted image user posted image

Vsem ki ste imele danes pregled tako kot jaz želim čim boljše novičkeuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.5.2008 11:55:06   
tejci01
Cipresa čestitke za dobro opravljen pregled in da nam prinašaš dobre novice.

Še enkrat iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.5.2008 12:24:29   
Ana Luna
Čestitke vsem za uspešne preglede! user posted image Le tako naprej! user posted image Bravo, Cipresa, ste pa že veliki! user posted image

Meni je še vedno slabo, upam, da ne bo več dolgo, včeraj za spremembo nismo bruhali.
Nuhalno sem malo prestavila, po novem jo imam 24. 5. Prej sem bila naročena pri dr. Šajini v Lj, pa sem slišala kar nekaj negativnih kritik ... Zdaj grem pa k dr. Strah v Domžale, baje da se ti res posveti in so punce na splošno zadovoljne z njo.

Vsem, ki mate danes še preglede, držimo pesti za najboljši izid, Sanja, upajmo, da bosta user posted image user posted image !!!
Vsem ostalim pa vse najlepše in čim manj slabosti!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
14.5.2008 12:38:47   
Vplanu
Živjo user posted image !!!!

Vsem čestitke za uspešne preglede - no počasi se vse bližamo koncu kriznih tednov. MENI NI VEČ SLABOOOO - JEEEEEEE!!!JUHUHUHU!!!Prav odleglo mi je.

Faka: user posted image user posted image

Jaz se tudi na prvi porod najraje sploh ne bi spomnila več - NIKOLI. V LJ premalo osebja, 13 ur rojevanja, pol smo pa štiri naenkrat rojevale. Ampak gremo dalje, upamo da bo tokrat bolje.

Jaz sem se tudi naročila na NS pri Dr. Strah. Prvič me je imel dr. Pušenjak pa je bilo vse tako čudno. No, tudi midva z mojim sva bila čisto zmedena od veselje,.....NS imam 29.5., drugi pregled pa 5.6.

Lepo se imejte vse.
user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.5.2008 13:12:31   
nanaa
Bravo Cipresa user posted image user posted image  samo da je vse ok.

Meni pa je zvečer še vedno tako slabo pa skoz me zebe.

Tudi jaz sem se danes naročila na NS k dr. Strahovi, imam jo 12.6.08. Zgleda da bomo vse decembrke pri njej.user posted image

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
14.5.2008 13:12:53   
jagodinka
Pozdravljene!

Nisem nic kaj aktivna na temle forumu.
Noseca sem 9t 2/7, ceprav je po zadnjem UZ plodek vecji za en teden.
Za mano je ze en ss in ena IMN.

Imam pa eno vprasanje. Skrbi me, ker se prisotnost mojih nosecniskih znakov zelo spreminja. en dan izredno utrujena, slabo, spika (bruhala se nisem), drug dan manj utrujena, manj slabosti. No obcutljive, polne prsi so vseskozi prisotne.

Ima katera kaksne podobne izkusnje?
Za vsak odgovor bom hvalezna.
Lep pozdrav!

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
14.5.2008 13:32:51   
lonja
Jagodinka, moje počutje je kr skoz bl tko tko. Slabo mi je praktično vsak dan, od opoldneva pa dokler se ne spravim spat user posted image . Včeraj za spremembo nisem bruhala, danes gled ena počutje po mojem še bom.

Cipresa, super za pregled user posted image user posted image . No, mi smo en teden za teboj, že tudi komaj čakam NS, ki bo naslednji pregled, ampak bom morala še 20 dni počakat, do 03.06.2008. Imam pa jo pri svojem G, dr.Tataloviču v LJ.

Faka, user posted image  za res pozitivno razmišljanje. Mislim, da tvoja navihanca odtehtata vse, bo že prišel še čas za tretjega, a ne?

Fajn se mejte!

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.5.2008 13:43:18   
ajda26
Jagodinka, ne skrbi za nosečniške znake to je pač nosečnost nista dve enaki.
Jaz v prvi nosečnosti nisem sploh vedla kaj je to (ne slabosti, nobenih napihnjenih - otrdelih - povečanih prsi, nič od niča).
Sploh nisem mogla verjeti da se tako dobro počutim, zdaj pa v drugiuser posted image , pa me konstantno obrača želodec, vse kar si zaželim pojesti mi zasmrdi ali pa me kar obrača- ful se trudim da ne bruham .

Ne išči nosečniških znakov in ne obremenjuj se zakaj je enim slabo, če jih nimaš bodi vesela in uživaj v user posted image . Pravijo da po tretjem mescu se stvari normalizirajo. Upam da bojo moji kmali končali.

Pozdravček ajda26user posted image user posted image

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.5.2008 14:13:22   
*nina*
cipresa čestitam za pregled!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a te kaj matrajo znaki????

kje je pa moonshine,a se še ni javila s pregleda?????

(odgovor članu ajda26)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.