|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
16.5.2008 13:01:04   
Puella
Seveda lahko gre. NS se navadno dela ultrazvočno preko trebuha. Pozanimaj se, navadno lahko fant/mož tudi snema, ali pa ti oni zapečejo na CD, USB ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
   RE: decembrke 2008
16.5.2008 13:36:16   
pišapela
*nina* glede znakov nosečnosti: prvih nekaj tednov so me full bolele prsi, včasih mi je bilo malo slabo, bruhala sem samo enkrat, potem pa je kr naenkrat vse izginilo, tako da me je bilo full strah pregleda, ker se sploh nisem počutila nosečo. Pa je bilo na srečo vse OK. Tudi zdaj se počutim super, le zvečer sem full utrujena in ponavadi ob 9 že spim.

So tudi pri tebi izginili znaki?

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.5.2008 16:00:38   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Ancica, nč skrbet. Boš videla user posted image  Tud js sm mela v 10t pregled (pred par dnevi) in je blo tud vse OK. Če nimaš nobenih slabih znakov, pol se nč bat. Sej veš, da ima vsaka malo drugačno nosečnost.

hvala za vzpodbudne besede user posted image vseeno me je malo strah, ker sem zadnjic enkrat imela malo rozkastega izcedka (sicer je bil viden samo na papirju, ko sem se obrisala in je trajal samo eno jutro, ampak vseeno me je malo pretreslo). Pa zdi se mi, da znaki nosecnosti v zadnjih parih dneh niso vec tako izraziti (prsi so me prej ful bolele, zdaj par dni pa bolecina ni vec tako ocitna), tudi slabosti so se kar naenkrat umirile, tako da ne vem ali je to normalno ali je to lahko vzrok za skrb user posted image Ni kaj, bom mogla pocakat se ta teden...upam pa seveda na najboljse user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.5.2008 16:32:56   
Ana Luna
Drži se, Ančica! Upajmo, da ni nič hudega.

Kako je z vašimi slabostmi? Vas že kaj zapuščajo? Pri meni so postale že taka stalnica, da sem kar pozabila, kako je življenje lahko prav luštno, če ti ni slabo. user posted image Včeraj je bil en tak dan, pa sm šla mal v šoping, se sprehajala ... No, danes mam pa spet bruhanje na spisku! In to ravno jabolka, o katerih sem se zadnjič tako hvalila, da mi pašejo!
In umivanje zob je postalo že prava mora ... user posted image In tisti pekoči občutek v grlu od želočne kisline ... user posted image UF, zdaj pa sem izlila ves gnev in jezo, sem takoj za dve kili lažja! user posted image
Še malo ... pa bo spet luštno!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.5.2008 16:59:41   
hmm
Zdravo Ana Luna, sem te prišla malo obiskat. Lani sva bili skupaj na marčevkah, potem pa na SS, se me spomniš?user posted image Kako lepo te je videti med user posted image ! Jaz pa sem pred enim tednom ugotovila, da grem h kepici med januarčiceuser posted image , tokrat nam bo pa uspelo, kajuser posted image .

Vsem decemberkam želim čudovito user posted image !

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.5.2008 17:00:37   
vrtnica21

user posted image

(trenutno vpisanih
62 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol

user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ 23.5.       ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?              ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.       ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      2.UZ 28.5.      ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?              ?
user posted image x.12.   ursula83    (2. user posted image0.user posted image )     24     1.UZ 22.5.        ?
user posted image x.12.   tasa.m       (1. user posted image0.user posted image )      25     2.UZ/NS26.5.  ?  user posted image
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30     1.UZ  8.5.         ?  user posted image
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?     1.UZ  25.4.       ? 
user posted image x.12.   mettyy        (2. user posted image0.user posted image )     31     1.UZ  ?              ? 
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?     1.UZ  ?              ? 
user posted image x.12.   tejka**       (?. user posted image?.user posted image )        ?     1.UZ  ?              ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     1.UZ ?                ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.         ?  user posted image
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28   3.UZ/NS 24.5.    ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31   2.UZ/NS22.5.      ?  user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?  3.UZ11.6./NS20.5. user posted image
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25 2.UZ20.6./NS30.5. ?  user posted image
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    2.UZ 8.5.             ?  user posted image
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    3.UZ/NS 26.5.   ?  user posted image
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?               ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     3.UZ  29.5.         ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?              ?
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     2.UZ/NS26.5.     ? user posted image
user posted image 5.12.  roal              (2. user posted image , 0. user posted image )      26 4.UZ20.6./NS20.5. 
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.          ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.           ?
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ?/NS24.5.  ?
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31 2.UZ16.6./NS27.5.? user posted image
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.         ?
user posted image 8.12.   Tajka          (2. user posted image , 1. user posted image )     27  3.UZ16.6./NS26.5.user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34      2.UZ/NS 3.6.    ? user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29      1.UZ 8.5.           ? user posted image
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27 3.UZ18.6./NS29.5.user posted image
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     3.UZ/NS6.6.     ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     3.UZ/NS5.6.     ? user posted image
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 12.5          ?
user posted image 11.12. Suni             (1. user posted image ,0user posted image )       27    2.UZ ?                  ? user posted image
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28   2.UZ18.6./NS2.6.?
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31      2.UZ 2.6.          ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    3.UZ/NS 9.6.    ? user posted image
user posted image 12.12.  robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )     30     2.UZ?                 ? 
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29 2.UZ 22.5./NS 3.6. ? 
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      2.UZ 16.5.       ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 20.5.       ?
user posted image 15.12. ani76            (1. user posted image , 0. user posted image )   32       2.UZ 21.5.       ?
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       1.UZ 26.5.      ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26       2.UZ ?              ? user posted image
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36       2.UZ   8.5.      ?  user posted image
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )     28     2.UZ  10.6.     ?  user posted image
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27      3.UZ/NS12.6. user posted image user posted image
user posted image 21.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )      29 2.UZ28.5./NS12.6.? 
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32     2.UZ       ?       ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27     2.UZ  20.5.      ?  user posted image
user posted image 24.12. mettyy        (2. user posted image0.user posted image )      ?        1.UZ 20.5.        ?
user posted image 24.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22   3.UZ10.6./NS12.6. ? user posted image
user posted image 24.12. MIAAA30    (2. user posted image1.user posted image )       ?        1.UZ ?              ?
user posted image 28.12. *nina*         (2. user posted image0.user posted image )      23     2.UZ  20.5.      ?  user posted image
user posted image 28.12.  Lyla              (2. user posted image1.user posted image )      ?       1.UZ   ?            ?  
user posted image 28.12.  abi                (2. user posted image1.user posted image )        ?     1.UZ   19.5.      ?  

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.5.2008 17:35:26   
Ana Luna
Zdravo Ana Luna, sem te prišla malo obiskat. Lani sva bili skupaj na marčevkah, potem pa na SS, se me spomniš? Kako lepo te je videti med ! Jaz pa sem pred enim tednom ugotovila, da grem h kepici med januarčice , tokrat nam bo pa uspelo, kaj .

Vsem decemberkam želim čudovito !

Hej, Hmm! Čestitke za user posted image ! Kako lepo, da si me prišla pozdravit! No vidiš, pa smo spet nosečke - ena za drugo in srčno upam, da čez šest/sedem mesecev vse zagledamo svoje zdrave otročke!
Lepo in mirno user posted image ti želim, pa se kaj beremo, ne? user posted image

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.5.2008 17:39:56   
Suni
katja_p: pri meni je blo bitjece 2,5cm (v začetku 10. tedna).

Tudi jaz se nameravam naročit za NS...

A se vam že kaj pozna na zunaj?

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.5.2008 17:56:46   
*nina*
če se nam kaj pozna...jaz že komaj čakam da se bo začelo poznati,mislim pa da je že ena sprememba,ki jo seveda jaz opazim,sam se mi zdi da je to zato ker sem mal napihjenauser posted image user posted image ....kaj pa tebi suni se ti že kaj pozna???

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.5.2008 17:59:27   
*nina*
pišapela...moji znaki so bili na začetku podobni tvojim,sam da jaz nisem nikoli bruhala pol se mi pa zdi se je mal umirilo...prsi me še bolijo,najbolj zjutri,lačna sem skoz,pa utrujena!!!!kak dan me pa nič ne muči!!!

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.5.2008 19:43:15   
CIPRESA
Jaz sem pa danes tolk utrujenaaaaa...., kar spala bi pa mi Žiga ne pusti. Pa še piškotke pečem  za jutri ko imata  ati in mami 50 in 60 letuser posted image user posted image user posted image user posted image Noro, bom zgleda pekla še vse do  polnoči ker se nikamor ne premakne in samo zeham zravenuser posted image user posted image user posted image

Moje slabosti so se nekako umirile, le en obrok recimo ne pojem tako velikega kot sem prej ampak čisto po malo in potem spet vmes med obroki po malo in po malo.....potem pa gre in mi ni slabouser posted image Prsi so pa vsak dan večje in bolečeeee............ tako kot v prvi nosečnosti se jih ne smem niti dotikati.
Malo me skrbi kaj bo ko bom rodila in bom dojila, v prvo so se mi vnele zaradi sesanja in sem jih imela vse v krastah in ko je mali hotel jesti so mi kraste počile in se je vlila kri namesto mlekauser posted image , nekako bi si jih morale utrjevati ampak  a katera ve kako si jih utrjujem?

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.5.2008 19:48:24   
*nina*
ej moja prijateljica si je kupila nastavek, ki se da na bradavico!!!!sam moraš tamalega kar hitro navadit na to!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.5.2008 20:36:50   
CIPRESA
Ja nina sem probala takrat z nastavkom, pa ni šlo, ker že tako in tako nisem imela dovolj mleka in potem mali ni dobil skoraj nič z nastavkom. Potem sem uporabljala pumpico od Aventa ampak saj veste kako je z pumpicami, v 14 dneh nisem imela več mleka in mali se je navadil na flaško, ker sem potem črpala z pumpico in mu dajala po flaški, potem pa se mu pri meni ni ljubilo več vlečt - so prebrisani ti naši mali nagajivčki že takoj ko se rodijo, točno vejo  kje bolj teče in se manj matrajouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
17.5.2008 9:44:26   
tejci01
Dobro jutro punce!

Kakšno vreme je danes, da bi samo spala, nič se mi ne da.

Nekaj ste se pogovarjale o nosečniških znakih, mene prsi skoraj ne bolijo več,bolečine v križu, utrujenost, zvečer že ob 9 uri bi šla spat, trebuh napihnjen, ker ne grem na WC tudi po 3 dni. Začela sem piti donat, na začetku je pomagal, zdaj pa nič več, tako da me včasih trebuh mal boli in je trd. Bo že bolje, itak v torek imam pregled in bomo vidli kaj mi bo rekel G. Drugače pa sem OK.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
17.5.2008 10:41:29   
Nincica1
Dobro jutro. Tudi pri meni je že bolje, sicer moram ves čas kaj konkretnega pojesti, ker pred nosečnostjo sem za zajtrk jabolko, zdaj ko ga pojem mi je slabo, tako da kruh ali kosmiči, sicer me pa kar daje apetit, tako da upam, da se ne zredim prevečuser posted image
Je pa vreme res obupno, nič se mi ne da, mogoče je na obali kaj lepše, za kak sladoled in sprehoduser posted image

Sem pa tudi jaz dobila datum za nuhalno včeraj in sicer prav tako pri dr.Strah 12.06, tako da nas bo res že kar nekaj na ta dan tamuser posted image

Lepo popoldne vsem in uživajte vsak trenutek kot le lahko.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
17.5.2008 10:51:23   
sancy
Zivjo vsem decemberskim user posted image se posebno tebi Sanja-upam da se me se spomnisuser posted image
Iz srca ti cestitam za zdravouser posted image in seveda tudi vsem drugimuser posted image
Kar se pa mene tice Sanja bom pa tablete nehala jest sele julija ko prideva z mojim iz morja. Malo bo se kar trajalo ampak se ze zdaj veselim in upam da nama bo ratalo da po jemanju Kt cimprej zagledam user posted image tako kot ti. In ceprav nisem decembrka vas vsak dan rada berem in zelim vsem lepouser posted image in zdravouser posted image .
Lepo bodite pa se vam se kaj oglasimuser posted image lep pozdravcek

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
17.5.2008 10:54:52   
roal
jutro!
no, jaz vam pa želim povedati, da od včeraj zvečer hodim po svetu full vesela user posted image . ker mi ni dalo miru, sem včeraj tak dolgo vztrajala z angel soundom, da sem našla user posted image  moje pikice. občutek, ko to slišiš je božanskiuser posted image . sicer se moram res full potrudit, da ga ujamem, ampak ko ga, se sliši kakšno minuto, pol pa odplava nekam stran al pa nazaj, da ga ne slišim, čez nekaj trenutkov pa spet. ma, ta zadevca je res super, ker te full pomiri. ni mi žal nobenega evra, ki sem ga dala za AS. tako, zdaj pa grem uživat in počakat, da naš bodoči očka vstane in bo prvič slišal user posted image  svojega mišeka.
uživajte, božajte bušije in pazte na svoje pikice!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
17.5.2008 11:32:35   
JAPE
Ojla decembrke!
Sem bla v četrtek na prvem pregledu in od sedaj naprej ne bom več anonimna 20user posted image . Lahko popravite v seznamu.
PDP imam 13.12. in ne 6., ker je bila kasnejša ovulacija. Po zadnji menstruaciji sem noseča 10 5/7 tednov, plod pa je velik za cca 9 tednov (zaradi kasnejše ovulacije). Torej je velik 27 mm. Tudi srček se je lepo videl. In sem dobila lepo slikico.
Na NS se bom tudi najbrž prijavila, pa se še odločam kam. Strahovo ste kar pohvalile, če se ne motim, kajne.

Slabost me preganja 100 na uro, tudi bruham. Res je noro. Je kar težko, ker imam 13 mesečno punčko doma.

*Mateja, kako pa si ti opravila na pregledu?

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
17.5.2008 11:46:31   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: sancy

Zivjo vsem decemberskim user posted image se posebno tebi Sanja-upam da se me se spomnisuser posted image
Iz srca ti cestitam za zdravouser posted image in seveda tudi vsem drugimuser posted image
Kar se pa mene tice Sanja bom pa tablete nehala jest sele julija ko prideva z mojim iz morja. Malo bo se kar trajalo ampak se ze zdaj veselim in upam da nama bo ratalo da po jemanju Kt cimprej zagledam user posted image tako kot ti. In ceprav nisem decembrka vas vsak dan rada berem in zelim vsem lepouser posted image in zdravouser posted image .
Lepo bodite pa se vam se kaj oglasimuser posted image lep pozdravcek

Seveda se te spomnimuser posted image Lepo, da si nas prišla malo pozdravit user posted image user posted image user posted image Upam, da ti kmalu uspe, če že ne v prvo. Nisem še prebrala na forumu, kaj si mi odpisala, ampak ne se bat. Mnoge punce pravijo, da je večja možnost SS če kmalu po tabletkah zanosiš, ampak jaz mislim, da če ti je SS usojen, se pač nardi. Veliko jih je, ki sploh niso nikoli jedle KT pa imajo večkratne splave. To je pač narava in na to ne moremo vplivati. Zase lahko zaenkrat samo upam, da se bo vse vredu izšlo; zate pa držim pesti, da čimprej zagledaš željeni user posted image user posted image !

Pa oglasi se še kaj!user posted image

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
17.5.2008 11:49:10   
pišapela
Halo!
Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede. Ste že povedale domačim veselo novico? Midva bova danes sporočila mojim, jutri pa še njegovim. Praznujem ravno rojstni dan, tako da bova izkoristila priložnost. Kupila sva pa en par roza in par modrih copatk in jih zapakirala v škatlico (en roza, en moder), zraven pa sva še napisala pismo in dodala slikico. PO mojem bo kar nekaj solzic. Bomo videli. Sem že kar malo nestrpna.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
17.5.2008 12:21:28   
tasa.m
Oj,

včeraj na pregledu je bilo vse ok, sam zvoka pa tuki zgleda, da nimajo, no ga tut nisem spraševala, pa še rok za v tabelco je 4.12. A je katera že dobila kakšno slikico.

Včeraj pa sva novico povedala že vsem, tut mene je bilo kar malce strah kako bodo reagirali moji, ker pač še nimam dokončanega faksa, pa so bili zelo veseli in so se že ponudili za varstvo user posted image .

Čestitke vsem za uspešne preglede.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
17.5.2008 12:33:57   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Oj,

včeraj na pregledu je bilo vse ok, sam zvoka pa tuki zgleda, da nimajo, no ga tut nisem spraševala, pa še rok za v tabelco je 4.12. A je katera že dobila kakšno slikico.

Včeraj pa sva novico povedala že vsem, tut mene je bilo kar malce strah kako bodo reagirali moji, ker pač še nimam dokončanega faksa, pa so bili zelo veseli in so se že ponudili za varstvo user posted image .

Čestitke vsem za uspešne preglede.

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Glede slikc... Jaz jih imam ja. In na prvem in na drugem pregledu mi ju je dala.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
17.5.2008 17:15:17   
JAPE
Slikico sem tudi jaz dobila. Domači pa bodo novico izvedeli jutri. Me ža zanima reakcija.
pišapela tvoja ideja se mi zdi zelo zanimiva. Želim vama, da dobro uspe.

Čim manj slabosti vsem!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
17.5.2008 17:17:50   
uršika***
Zdravo punce!!! Sem sicer januarčica, pa sem vas prišla malo pogledat, ker nas je zaenkrat še zelo malouser posted image user posted image .
Upam, da se nam bo katera še pridružila v januarju, pa na forumu zanositev ne kaže nič kaj dobrouser posted image  Vsem vam želim mirno nosečnost in da vam Miklavž, Božiček ali pa Dedek mraz prinesejouser posted image !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
17.5.2008 20:14:02   
*nina*
čaw punce!!!kako ste kaj danes!!!jaz sem celi dan nekaj počela!!!!tako da mi je tudi sobota hitro minila,bila sem malo po trgovinah!!!sem si v h&m kupila en šal in torbico,pšol sem pa šla še v mangota in sem dobila tako nore hlače,ki niso za nosečke sam so tako fajn narejene da jih bom lahko še dolgo v nosečnosti nosilauser posted image user posted image user posted image user posted image
kako ste kaj ve ???kako preživljate vikend????

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.