mala pikica
|
nussy Monia pa je res prava lepotička Jaz tudi mislim, da je nekaj Tunizije v njej Daj nam povej kaj več. Jaz sem te že kdaj mislila vprašat, kam to vi hodite. V hotel verjetno ne, kajne? Aha, vidim, da si že povedala, da imaš dragega iz Tunizije. A vidive pa kar same? Te ni bilo nič strah? lusa jaz se načeloma lahko pripeljem v Mb, mi ni problem, moram edino vedet kdaj in kam. Drugače pa naš Gašper čez dan zelo pridno spi, sploh odkar ima športni voziček. Ga postavim pod drevico in med gledanjem migetajočih listkov kar zaspi Pa tudi eno uro se lahko igra v njem. Punce, pa kako vam uspe, da vam zjutraj tako dolgo spijo? Saj pravim, Gašper je med peto in pol šesto buden in to je to. Jaz pa bi takrat še takoooo spala. Potem se vstaneva, jaz naredim zajtrk, malo pospravim, se počasi oblečeva, nahraniva, potem pa bi Gašper spal. Kaj pa naj jaz Jaz takrat ne morem več zaspati. No, in potem greva na sprehod. karmyka pa res imaš manekenke, sploh v teh klobučkih mml jaz bom z veseljem spala, če tebi uspe Gašperja prepričat, da bi še on malo potegnil Sicer pa spanje na trebuščku pri nas ne pride v poštev, sploh če ga dam budnega na trebušček. Drži glavico gor dokler se ne utrudi, potem pa zelo glasno protestiranje katee upam, da se hitro pozdraviš Ja katee, pa res, kot pravi alfabeta, tudi pri meni je bilo tako, znaki kot da bi bila gripa, pa je bil v resnici mastitis. Rdečica se je pojavila šele naslednji dan. nana jaz steriliziram na vsake kvatre Ah, že kar nekaj časa nisem. Potem pa se spomnim, pa spet nekaj dni. Mislim, da ne bom več. Jaz sem se danes končno uspela zmenit za diplomsko delo. Bom ekspiremntalni del delala od avgusta naprej Sem res vesela, že kar komaj čakam. Zdaj bi res bil že čas, da končam, kar sem začela že pred nevemkoliko leti Aja, skoraj sem vam pozabila povedat, da so nam danes prišli barvat našo hiško So nas tako lepo presenetili. Sicer še ne bo ta teden končana, bo pa zato vse skupaj toliko lepše, ko pridemo iz morja