Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 9:37:11
|
|
|
|
Freycha
|
super za DOLADE?? ka te to je? a veš kera babika je to?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 9:41:30
|
|
|
|
SANEK1
|
DOLADE=doklade Ja, menda vem N.......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 9:45:01
|
|
|
|
Freycha
|
ajaaaaa potem pa piši tak, da te bomo vsi razumeli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 9:47:19
|
|
|
|
madejka
|
Joj vidve Nič kave mi niste pustile Morm it frišno kuhat. Bo še katera? Tole z boni mi ne gre preveč... mah pol to pomeni, da lahko bodye za malega pa modne dodatke zastojn dobim Al je kaka kvota, kolk mora stat?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 10:03:41
|
|
|
|
madejka
|
No pa nič, bom pa vse sama spila Midva se pa najeva pa greva uživat na parcelo Pa eno pikico 2mesečno greva pozdravit! Lep dan babike!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 10:34:33
|
|
|
|
SANEK1
|
Madejka, hvala za kofe..sem si še vzela eno Glede bona za H&M, ni nobene kvote, lahko npr. ena stvar stane 5,10 ojra pa daš bon in plačaš samo pičlih 10 centov Pol pa greš na drugo blagajno in kupiš eno stvar za 5, 39 ojra in spet daš bon in plačaš samo pičlih 39 centov Pol pa greš spet na drugo blagajno in............................................................................................................
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 13:11:04
|
|
|
|
Jelenche
|
oj punce mi smo tko tko, začel so nam rast prvi zobki, in mu full seka ta atopijski, tko da je tamal grozen. Še vedno smo na Neocatu, provokacija na pregomin neuspešna. Tamal zavrača vso hrano,.. na silo pa itak ne gre in tud ne smem. Tko da še vedno jemo skoraj samo mleko. Pa sok pije no. Kar se tiče ostalih živil pa nič. sem videla, da sem vam dolžna še mere za tamalega. -5,5 mesecev 8980g in 70cm -7 mesecev 9150g in 72 cm -8,5 mesecev 9750g in 73cm zdaj nas niso nič merili in tehtali, ko bo star 1 leto imamo spet pregled. Sicer se jaz počutim v redu, nosečnost napreduje, sem dobila podaljšanje porodniške za Filipa še za 3 mesece. Imeli bomo pa še enega fantka upam da ste vi vsi v redu in da uživate LP
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 14:09:54
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha sej grem, samo čakam obisk še ene julijke, ki pa ne sodeluje ravno veliko tu na naših čvekarijah (čeprav vse prebere), ampak je bolj na nedonošenčkih..... Evo mene.....jaz sem tista julijka, ki vas berem, ampak bi po pravem morala biti avgustovka, če ne celo septembrka. Rodila sem 5.7. (v 32. tednu), PDP je bil pa 30.8.07. No, zdaj sem se pa odločila, da pa le nekaj napišem. Ajvy in Afnico "poznam" (žal, ne v živo), Freycho in njeno princesko sem pa danes spoznala. Sicer je bilo to bolj takšno glasno srečanje, ker moja nima ravno najboljšega dneva in je skoraj ves čas tulila....za pop Pa je običajno pridna v vozičku, ampak danes sem pa še jaz presenečena nad njo, da je bila (in je še ) taka tečka. Grem......spet nekaj jamra. Freycha, res me veseli, da sva se spoznali.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 14:50:32
|
|
|
|
corfu
|
Dan Nas pa res ne bo na piknik Mož bo službeno odsoten se vrne sicer v nedeljo, ampak okoli 13-14 ure ob 16 imava plesne, tako, da...drugič! Sicer bi zaradi vas plesne izpustila, a žal mož ne more.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 16:07:00
|
|
|
|
Ronči
|
BAčko podjetje naroča ta teden in si lahko naročiš katerekoli želiš, da jih naročijo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 16:53:26
|
|
|
|
tejči77
|
ej, babike, danes sem spet bila v Ljubljani na razgovoru. Ful fajn šiht, glih zame, sam ne vem če bo kej s tega, ker sem razgovor z direktorjem končala v 10 minutah. Drugač sva pa potem zavile z Lariso še v H&M v BTC-ju in sem kupila eno ablekico - ampak hočem to povedat, da pride ena ženskica z nekim čudnim črno-belim bonom na blagajno in vpraša če ti boni veljajo. Jaz gledam tist bon in se čudim, kdo hudiča ji je dal tak čuden bon za darilo, če vem da imajo že kar lep čas kartice. Zdajle sem vas pa malo za nazaj brala in mi kapne. Grem printat in jutri kupim Larisi zokne.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 17:53:35
|
|
|
|
Kristina_1
|
Sam na hitro se vam javljam od očita, k mamo računalnik na servisu. LAN in LANA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN veliko , z zamudo .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 18:27:12
|
|
|
|
Ajvy
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nosečkica.... pa si se le opogumila....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 19:36:17
|
|
|
|
tejči77
|
sploh nisem vedela, da je Jelenche tudi noseča. Čestitke! Koliko pa je naših julijk ponovno nosečih? Za kapico vem. kapica, kako kaj otročiček, v katerem tednu si?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 19:55:12
|
|
|
|
Češnca
|
pupi nisem ziher, a si ti spraševala, če je bil Anžej najstarejši pri krstu... no, saj ni važno kera. Anžej in še ena punčka sta bla približno isto stara, ostali otročki so bli pa med 2 in 5 mesecev. Naj vam zaupam še eno novico - od danes Anžej puza tudi naprej!!! Ne več samo nazaj, pa levo in desno. Se je splazil od mene, jst jasno vsa pr luftu, on me je pa gledu, kakor, da do že ves čas obvlada in kaj se sploh grem. tejči jst sm službo dobila ravno po najkrajšem razgovoru (brez kakih vez ipd.), tako da... Držim pesti!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 21:12:14
|
|
|
|
poldy
|
nimam nič novega za povedat! Jutr grem po napotnico za psihiatra, gre predaleč vse skupaj.....Zgleda da je spet depresija (sem se zdravila pred nosečnostjo, ko pa sem ugotovila sem prenehala z zdravili),samo v nekajkrat hujši obliki LAN in LANA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 21:29:41
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nosečkica.... pa si se le opogumila....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 21:34:14
|
|
|
|
pupi
|
IIIIIIIIIIIIII na katerem planetu, pa jaz živim, da nisem vedla za H&M bone tudi jaz grem jutri Naji nekaj "kupit", kaj še gre z večimi boni , al so po množični zlorabi naredili spremembe!!! Jelenche Lepo, da si se javila!! Bošček Filip , da bo OK. Kaj atopijski, je ozdravljiv? Češnca ja jaz sem vprašal, če je bil Anžej med starejšimi, ker mi mamo drugo soboto krst in boma očitno med starejšimi, če bi bla Naja bolj hitra bi lahko stala pri oltarju , Super za Anžeja, da puza tudi naprej, naša še je vedno na vzvratni. Kak dolgo sploh puzajo rikverc? Nosečkica lepo, da si se tudi ti javila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 22:06:23
|
|
|
|
Freycha
|
čer! joj, danes je bil pa naporen dan. Najprej sem se dobila z Nosečkico, da sva naredili primoprodajo hrane, pa malo sva počvekali, pa kavico spili itd..... prav prijetno je bilo in meni je vedno fino, ko spoznam nove ljudi in nič bat nosečkica, zagotovo greva še kdaj na kavo, ni bilo moteče tamala se je pa itak drla ker je bila lačna verjetno in ne zaradi tega, ker ni mogla spat, ker je doma fuulll pojedla.... potem sem šla v mesto, kjer je bila Sanekova in smo malo čvekale, pa zapravljale v H&M-u. Potem sem šibala domov in ker je bil čisto prelep dan, smo šli k tašči in tastu na vrt, da je tamala uživala na travi in v gugalnici itd... res super dan corfu škoda, sem se res veselila, da te spet vidim in seveda tvojo družinico Jelenche super za nosečnost, za Filipa pa samo upam, da se bo kmalu kaj izboljšalo..... poldy veliko moči in poguma ti želim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 6:59:08
|
|
|
|
Ajvy
|
katere hoče, naj si vzame..... Dobro jutro...če bi mi kdo rekel kako leto nazaj, da bom vstajala tako zgodaj , bi se smejala, da to pač ni mogoče...glej me zdej....še dobro jutro govorim Nič niste komentirale o svečah, k sem napisala, a potem samo meni to čudn zdi?'
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 7:03:13
|
|
|
|
Ajvy
|
Poldy...drži se..držim pesti, da najdeš osebno moč, ki jo iščeš!!!!! BAčko...sem ti storila krivico...si storila komentar glede sveč...se padrdoniram... A dej babe,...kako vas ne bo?????Kolk nas pa bo 10- na koncu (pa to sem še čevape zraven štela )
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 7:30:00
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Kafe je bil super Hvala Ajvy Glede sveč...ko nas določene stvari bolijo, ko smo v sebi še ranljivi, nas take stvari prizadanejo, zelo...kasneje te ne bodo več, saj tisti nekdo ni vedel, da ti misliš s tem, ko si sveče postavila, kakor si pač jih, da simboliziraš družino itd. Tisti trenutek je bilo škoda tvojih živcev. Nekaj naj ti bo jasno, kjerkoli že si in kakorkoli postavljaš sveče, sploh ni pomembno, tvoja mami bo s tabo toliko časa dokler boš ti želela, jo nosila v sebi, pripovedovala o njej Tarji, vse do takrat ne bo pozabljena, in vse do takrat bo spomin nanjo živ. Poldy, drži se!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 7:36:58
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Ajvy ni panike! Jaz pa sem se odločila da če jutri ne bo padal dež greva z Žano gledat maturante, ko bodo plesali četvorko.Nobeno leto ne morem iti, ker delam in zato bom šla letos gledat.Pa še mojga bova presenetili v službi, ker ima rojstni dan.Pa še prvič bova pli z avtobusom.A gre še katera Ljubljančanka? Poldy veliko moči zate!Saj ti bo uspelo! Tejči držim pesti za službo! Ronči hvala!Sem jih naročila!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 7:38:50
|
|
|
|
bačko
|
Corfu lepo so napisala!Se strinjam s teboj!Jaz imam vedno občutek da je moj oče z menoj!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 8:15:15
|
|
|
|
tejči77
|
midve z Lariso sva tudi bile včeraj na očetovem grobu. Moram priznat da ne greva pogosto, mislim pa nanj vsak dan, vsaj preden grem spat. Tudi to šteje. 18. bo ravno obletnica
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.