|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
30.4.2008 7:51:06   
Anonimen
jutro celjanke ja usrha zdej si pa že v ciljni ravnini, dej mi mal povej kako je, a si skoz v pričakovanju popadkov, te že kaj daje panika, al še vedno normalno funkcioniraš skoz vsak dan? Jaz sm v 31 tednu, pa se mi zdi, da že kr čakam, kdaj bo začelo kaj šraufat user posted image user posted image  mah morje, komaj čakam.. gremo 8-11 maja, samo kaj ko kaže da bo dež. no ja vseeno bo pasalo mal odklopit vsakdanje življenje in skrbi, tako da tudi če uliva z neba, bi se mogli met fajn. tko zdej pa grem kej dobrega pojest, pa se še kej beremo.

(odgovor članu ursha)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
30.4.2008 12:25:51   
Anonimen
Ojla, a hodi katera ali pa je pred nedavnim na top-fit nosečnice? Kako je, se splača, koliko je punc in kakšna je vaditeljica? Sama se še odločam ali bi telovadila kar doma ob dvd-ju ali naj grem v top-fita.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
30.4.2008 12:43:56   
bučkabb
hojla celjske user posted image

a ste že vse na dopustu, no saj še mal pa bomo mi tud, 4 dni uživanja in razvajanja, jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

anonimna za top- fit ne vem, sem se pa sama odločila, da zdajle po praznikih začnem z telovadbo za nosečnice, ki je organizirana v zdravstvenem domu, tak da če te zanima in če bi rada telovadla lahka greš tud tja.
ti več povem drug teden, ko bom kaj več vedla glede tega in ko bom dobila prve iskušnje kako je.
lani je moja kolegica hodla in je rekla da je ful fajn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
30.4.2008 23:23:39   
ursha
ja morm rečt da je kr mal čudn občutek, trebuh je čedalje večji, ko me začne šraufat postanem pozorna kolk dolg bo trajal, mala se je v primerjavi s prejšnjimi tedni ful umirila, tk da včasih že štejem brcike.
drgač pa sm hitr utrujena (v primerjavi s prej) in dost več preležim kot sem pa prej, tk da mi je včasih kr škoda dneva, bi ful kej naredla pa enostavn ne morm, pa kaj čem sej bo še prilika, še prehitr user posted image ....panika pa kaj pa vem mislim da bo kriza ko se bom pelala v P., takrat se bom po moje šele orenk zavedala kaj sledi user posted image

sicer pa komi čakam drug tedn v torek ko mam pregled, da vidim kaj bo G. rekla.

držte se pa se še kej beremo aja pa lepe praznike vsem skupiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
1.5.2008 10:47:56   
mishel
Joj ne morem verjeti, da se počasi pribljižujemu temu čarobnemu dnevu! URSHA res mi je všeč tvoj optimizem in dobra volja. Jaz bom verjetno že vsa živčna takrat user posted image . Sem bila danes vsa srečna, ko mi je na nosečniškem koledarju pisalo: Pozdravljeni v zadnjem trimesečju!!!

Tako, zdaj se na aprilsko vreme ne moremo več zgovarjati za slabo voljo in počutje, tako da punce, pomlad je tu!!!!!!!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 455
1.5.2008 16:29:38   
novopecena
joj ursha spočij si sedaj ko si to še lahko privoščiš user posted image
moj mali Rene je tako živahen da mi pobere vsako sekundo časa in lovim njegove minutke spanja da se še mamica malo uleže. moram priznati da se velikokrat spomnim na svojega bušija in se mi kar malo stoži po brcikah user posted image ampak sem presrečna da že lahko cartam svojo štručko user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 456
1.5.2008 16:44:53   
mishel
NOVOPEČENA tudi me gremo počasi za tabo. Še malo, pa bomo cartale naše user posted image . Kako ti mora biti lepo... Težave in skrbi, ki se pojavljajo pri nas so se tebi končale, začele pa čisto nove, še večje. Uživaj ob svojem sončku!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 457
1.5.2008 17:47:27   
novopecena
ja mishel kot imaš v podpisu napisano-se vama bo avgusta življenje obrnilo na glavo user posted image ampak v pozitivno smer seveda. no saj pol se bomo pa lohka že kaj dobile pa šle skupaj lovit zadnje poletne dni in sončne žarke user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 458
1.5.2008 19:46:47   
mishel
Z največjim veseljem. Sem bila že prav žalostna, ker nobena prijateljica ni noseča, oz. nima malega otroka. Sreča da obstaja forum in spoznaš ljudi (nosečke in mamice) da z njimi mal počvekaš po žensko user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 459
2.5.2008 9:59:43   
Anonimen
bučkabb hvala za odgovor tale telovadba v ZD je samo ob ponedeljkih ob petih ne? Mogoče pridem tudi jaz, mi v top-fit ne "diši"

(odgovor članu mishel)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
2.5.2008 10:17:54   
novopecena
ja saj jaz sem pa priseljena v cele in tud nimam nobene frendice user posted image ali mlade mamice, tko da je ta forum res prava terna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.5.2008 17:56:35   
lana777
Hej hej Celjanke,

se po dolgem času oglašam ... Bila mal bolna in
ker nism v službi, NISEM skor teden dni prižgala RAČUNALNIKA ... JUPIIIIII!!!

Sm vas pa pogrešala ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

Neposredna povezava do sporočila: 462
2.5.2008 21:57:19   
mishel
LANA me smo te tudi pogrešale, predvsem tvojo čokolado s kavico user posted image user posted image user posted image user posted image ! Lepo da si bolje.

Drugače pa uživajte na sončku, kdo ve kako dolgo bo?! user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 463
4.5.2008 12:03:37   
lana777
Oj mishel,
hvala, da si me pogrešalauser posted image  ...

Si je pa blo kr fajn mal odpočit pa čeprav z vnetim grlom :)

Upam, da bo SONČEK zdej maja zdržal user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 464
4.5.2008 20:19:43   
ksenci
a ste že mele materinsko šolo? jz začnem komaj 3. junija ob 10:00 in me zanima kako poteka? je potrebno kaj plačat? pa kje sploh to poteka?  

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 465
5.5.2008 11:27:38   
lana777
Pozna ponedeljkova, žal deževnauser posted image čokolada s kavico ...

Kako kaj ste? Upam, da čist drugač kot je vreme!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 466
5.5.2008 11:35:51   
mishel
Tudi jaz grem 3. junija v materinsko šolo user posted image sam meni je rekla da ob 9.30 user posted image . Glede plačila pa nimam pojma. Vem da moraš imeti obute nogavičke, s sabo copate za nataknit in materinsko knjižico in mislim da je to vse!

LANA hvala za kavico! Jaz sem danes tako kot vreme, zato si krajšam čas s kuhanjem jagodne marmelade

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 467
5.5.2008 12:00:23   
Anonimen
ja materinska je od 9.30... jaz jo imam naslednji teden v torek prvič. 13.5.  je pa to v zdravstvenem domu, ginekološke ambulante, mislim da so čisto ta prva vrata. za plačat nimam pojma, verjetno je zastonj. me pa zanima a dobimo kak seznam po pošti , katera predavanja bodo, ker bi blo fino vedet. moj fant namreč si lahko tisti teden vzame en dan dopusta samo, pa da zbereva najboljša predavanja za njega, kar bo najbolj potreboval. morm rečt, da je tale celjska materinska šola krneki, na horuk, bolj zarad materinske šole same, ne pa zaradi staršev. totalno zgrešena ura, zjutraj imajo, mislim da so v celi Sloveniji edini, ki se ne prilagajajo temu, da mamice in očki delajo zjutraj, tako da je treba vzet dopust. in če se to ne da, mamica tam sedi sama... da ne omenjam, da se lahko naročiš samo eno uro dnevno, kot da smo v srednjem veku... in tistih 4, 5 ur skupaj dnevno nas stišijo notri, namesto da bi malo razporedli čas. jaz imam materinsko šolo skoraj v 34 tednu (to je spet ena stvar, da naročajo tik pred porodom kot da prej ne gre)... in kaj naj potem 5 ur me boli križ od sedenja, lakota, slab zrak...  plus da nič ne dobiš domov kakih seznamov pred začetkom katera predavanja bodo (al dobiš?)  ma sem se razjezila, ampak niso normalni...  sicr pa lepo se mejte user posted image user posted image   

(odgovor članu mishel)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
5.5.2008 12:18:02   
bučkabb
a glede materinske šole je pa tak zakomplicirano pri nas, a si ne moreš sam zbrat kdaj boš šel,
a to ti reče gin. kdaj greš na mat. šolo al se zmeniš sam brez njene vednosti?

jaz mam gin. v bolnici, pa bom mogla na mat. šolo hodit tud v zrdavstveni dom, al kako?

no sej še mam čas glede tega, sam mi je ful čudn, da se ne moreš sam odločit in greš tedi ko maš oz. imata oba s partnerjem čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
5.5.2008 14:18:03   
mishel
V materinsko šolo lahko greš kamor hočeš. Tudi v drugo občino, vsaj mislim da je tako. Jaz imam rok v začetku avgusta in me je hotela dati na seznam za 10. junij, pa sem rekla da grem takrat na morje( bila bi v 32. tednu). Tako da me je potem napisala za 3. junij user posted image .  Je pa res neprijetno, ker si mora partner vzeti dopust če hoče s tabo ( tri dni dopoldan in en dan 1 uro popoldan user posted image ). 

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 470
6.5.2008 11:17:04   
ursha
hej celjanke,
da se spet mal javim, dans sem glih mela pregled in prvi CTG, neverjetno kak občutek ko slišiš kak tvoji pikici srček bije, sm bla čist iz sebe kar se je pol tud na pritisku poznal (140/90), mala je že zdej na 3,10 kg in sma v 37. tednu. glede na to, da se mi je tud  trebuh že kr fajn spustu mi je rekla G. da sem pa kao že kr 39./40. teden in da bo zgleda "ta veseli dan" že kr prej, kot pa uradno konec tega meseca.
pa sej po eni strani si že kr želim it rodit, lažni popadki me vsak dan zbudijo sred noči,spanja mam itak premal,  ležat ne morem več, pokonc mi tud ne paše, sama seb sm že napot user posted image , kr neki no....
sma pa z mojim zadnjič že tud postlco prpravla (sestavla in oblekla) tk da zdej mam pa res vse prpravlen da bi že lahk rodila.

no zdej morm pa spet v vodoravni položaj za neki cajta, ve pa uživite kljub slabem vremenu si pa le prvošte user posted image z velik čokolade in kak kos user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 471
6.5.2008 11:41:36   
mishel
URSHA pogumno do dneva D!!! Še malo, pa boš imela štručko v rokah. Me bomo pa pridno šle za tabo. V jeseni pa se mogoče kje srečamo z vozički user posted image .

BUČKA, LANA KJE STE?????????????

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 472
6.5.2008 11:54:20   
lana777
Oj, oj,

mishel - je marmelada dobrauser posted image ?

ursha - blagor tebi na ciljni ravnini ... drži se!user posted image

Naj vam sije sonček!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 473
6.5.2008 13:03:44   
mishel
Lana pridi na degustacijo user posted image . Res je dobra! Sem včeraj za večerjo naredila kar palačinke z novo marmelado user posted image . Še moj user posted image ki ni ravno sladkosned je vse pojedel.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 474
6.5.2008 21:42:09   
lana777
Mmmmmm ... marmelada ... sicer pa se rima na čokolada, torej
še ena moja pregrehauser posted image  Joj joj, kako bom prišla nazaj an svojih 58 kilcuser posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?