|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
13.5.2008 20:56:51   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunnyuser posted image user posted image user posted image super frizurcauser posted image user posted image user posted image .Zdej gremo pa vsi na paž varjantouser posted image

Hvala.user posted image  Jaz se vedno postrižem bolj kratko, potem se pa skoraj celo leto trudim, da bi bili dolgi, pa mi nikoli ne uspe, ker so pri določeni dolžini moji lasje pretežki in imam na glavi čelado, potem pa p....... in grem spet po krajšo frizuro.user posted image  

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
13.5.2008 20:58:28   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
sunny, user posted image  za frizuro. Ti pristaja!

Al' mi bo kar nerodno.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
13.5.2008 21:01:30   
vaney
midva sva nazaj iz potepanja, sva bila v Kamanju (majra najbrž ve, kje je to), sem si šla kupit 2 majici normalne dolžiine, ker pred porodom so špilale bolj kraktke in oprijete, zdaj mi pa nekako ne zgleda.

sem pa pridna in pije Ursi čas - kako je to nagravžnouser posted image user posted image user posted image upam, da bo pomagal

triš in majra, lahko se dobimo potem v petek, ker jutri morava midva k P, ker se je Anžetu po desnem licu spustil nek čuden lišaj z rdečimi pikami in koža je tam hrapava. Nimam pojma, kaj je to in od česa, pa je P rekla, naj se prieva kar pokazat.

sunny, super frizuricauser posted image pa kaj zdaj se boste pa vse postrigle ali kaj? Saj jaz bom pa kmalu plešasta, kolikor mi Anže las ne potrga, mi jih pa izpade za znoretuser posted image
aja, pa Anže tudi po novem je bolj poredko, danes je jedel ob 6.30, 9h, 12h, 15.30 in 20.15. Upam, da bo naslednji obrok šele zjutraj in da bo spal. Poje pa skoraj vedno 150 ml, več pa ne, čaj ga pa po novem spet pikauser posted image

triš, tale tvoja Lana je pa faca in pridna punca, kajneuser posted image

nana, čestitam za izpituser posted image

ljubljančanke, užiivajte na kavici

jaz sem kot ponavadi zmatrana in nimam pojma, kako nekatere polgate hodit spat ob 23h in še kasneje, meni to ne znese, ker že ob 22h vidim samo še posteljo, če ne še prejuser posted image in grem počasi spat, ve pa veselo klepetajte, da bom imela jutri kaj bratuser posted image

lahko noč

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
13.5.2008 21:10:49   
katee

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Joj, kar znorela bom!!! Res me je dobro zadelo tole. Imam namreč skoraj 39°C. Pa največja fora je, da me ne boli ne glava, ne grlo. Samo koža me tako skeli, da bom znorela. Prej me od mraza treslo, sedaj mi je vroče za znoret. Se mi zdi, da je ista situacija kot 4 tedne po porodu, ko sem imela 2 dni vročino, potem pa kot da ne bi bilo nič. Grem v posteljo. Še dobro, da je moj sonček priden in že panča.

Kaj pa dojke, maš kaj rdečeuser posted image  Tko se je pri meni začel mastitis, z znaki kot pri gripi.

Čisto nič ni na prsih, tudi zatrdline ne.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
13.5.2008 21:22:22   
Alfabeta

Joj, kar znorela bom!!! Res me je dobro zadelo tole. Imam namreč skoraj 39°C. Pa največja fora je, da me ne boli ne glava, ne grlo. Samo koža me tako skeli, da bom znorela. Prej me od mraza treslo, sedaj mi je vroče za znoret. Se mi zdi, da je ista situacija kot 4 tedne po porodu, ko sem imela 2 dni vročino, potem pa kot da ne bi bilo nič. Grem v posteljo. Še dobro, da je moj sonček priden in že panča.

Kaj pa dojke, maš kaj rdečeuser posted image  Tko se je pri meni začel mastitis, z znaki kot pri gripi.

Čisto nič ni na prsih, tudi zatrdline ne.

Potem pa to ni to. Pri meni je bila samo rdeča lisa, najprej. Potem me je začelo boleti na tem mestu, pa kuhati, pa te bolečine so bile prisotne. Morda si samo kak virus staknila. Upam, da bo kmalu boljeuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
13.5.2008 21:32:21   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Nana, hitro odpri salon, jaz rabim novo frizerkouser posted image .

Dvomim,da se boš iz Velenja vozila v Maribor k frizerju,čeprav bi bilo lepo.

mml,hvala za čestitke,sem danes naredila še en izpit in v četrtek imam še zadnjegauser posted image user posted image ,potem pa samo še glavni izpit junija.

Mene pa zanima,Limma piše,da je flaške prekuhavala...ali ve še vse sterilizirate flaške in dude?Jaz jih zdaj ne več,jih samo dobro umijem in z vročo vodo splahnem.

limma,user posted image za nakupovanje v Mariboru,škoda da se nismo nič videle.Pa drugič. Ja,boni so zakon v H&M,jaz sem jih hvala bogu maksimalno izkoristila.user posted image In poslala sem ti ZS.Super da bo Neža vsa nova in lepauser posted image .

katee,upam,da se čimprej pozdraviš.To je res nadležno,sploh v tem lepem vremenu,upam da si kaj bolje.

Sem prišla iz šole,pa je moj Klemen že priden,ajčka v posteljici,sit in skopan. Hvala moj dragi,da si ga uredil.user posted image

triš,pridno vnovči še ta dva bonauser posted image .Zakaj pa ne bi??

sunny m.super za novo frizurco!user posted image Si pa korajžna,kakor jaz.Sem imela lase do pol hrbta,zdaj pa so skoraj kratki.Skoraj.Neja je pa prava faca,ima res veliko lask.
Kaj pa jaz ko sem vse 3 bone in zadnjič že enega tudi vnovčila vse v Europarku v H&M,pa nisem nič šla v mesto,da bi kakega vnovčila tam. Se mi ni dalo.Pa saj ti nihče nič ne reče,pri vseh teh strankah si te pa ravno nihče ne zapomni.

Jaz sem včeraj vse zlikala,pa sem danes spet oprala dva stroja in imam že vse suho in spet me čaka likanje.Ni konca ne kraja temu likanju.

In hvala vsem za čestitke za opravljen izpit.

vaney,Klemen je imel lišaj na čelu in na vsaki nogici enega,pa sem jih odpravila z Bepantenom,so mi punce tukaj gor svetovale.In je delovalo.

Se poslavljam za danes,grem si še povzetke naredit za učenje,zdaj ko Klemen panka.Lahko noč do jutri.

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
13.5.2008 21:37:36   
Alfabeta
user posted image
tako užiten je naš zajček

user posted image
takole se naša dečva gunca levo in desno

user posted image
takole pa se naš polžek slini, da je kar luža zravenuser posted image

Malo fotoreportažice!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
13.5.2008 21:44:48   
Alfabeta
Dašabina, a imate vi to nedeljo obhajilo?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
13.5.2008 21:48:21   
majra
Katja se zahvaljuje za čestitke

SuzanaKK, mi uporabljamo Hipp in moram rečt, da je kar dobrega okusa. Res, da se dobijo dva različna Hipp HA1 in Hipp 1-ta je moder. Mi uporabljamo Hipp 1, sem pa začela z HA1, ta je kao manj alergen.

Zdaj moram pa še jaz kupit to tako opevano banano. Čeprav sem tudi jaz že zmetala ful evrov za takšne in drugačne igrače, sploh za na voziček, ampak ni ga nad gledanjem listja, ki miglja v vetru.

Triš, tvoja Lana je prava mala navihanka. Kakšne ideje ima!
Sem si danes ogledala vaše slike v Asji, kak ste vi lušna družinica!
user posted image user posted image Lana za kolesarjenje brez pomožnih koles

Nana čestitke za izpit. Kak si ti pridna!

Katee, naj mine slabo počutje tako hitro, kot te je zadelo user posted image user posted image

Sunny morning, luškani punci, ni kaj

Vaney, imajo kaj pametnega v Kamanju? V pon.dobimo osebno in bomo lahko šli končno spet dol v shoping.
Torej se dobimo v petek? Super. Kdaj in kje mi je pa vseeno. Fajn opravita jutri pri P. Mi smo tudi imeli probleme z lišaji na obrazu in smo se rešli z veliko količino ribje masti, sedaj se pa borimo še na nogicah. Mi je P predpisala eno kremico, pa ne pomaga nevem kako, bo spet morala dišat po ribicah

Nana, danes sem po dolgem času spet prekuhala flaške, pa še to zato ker sem kupila nove cuclje, pa sem se potem spomnila še na flaške in dude. Drugače pa samo fajn operem.

Grem pogledat fuzbal do konca in v posteljo, danes sem pokonci že od 6 in imam dovolj user posted image

Lahko noč

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
13.5.2008 21:49:21   
SuzanaKK
Nana, sej od januarja živim v Celju, to je pa že 30 km bližje Mariboruuser posted image . Pa čestitke za še en opravljen izpit. Dobra si, da se učiš. Jaz zdajle ne bi zmogla, še lektoriram nič, ker mi Aljaž pobere vso energijo. Sem kar vesela, da sem novembra stisnila zobe in naredila strokovnega, ker trenutno to sploh ne bi bilo mogoče. Sem vsak večer sesuta do amena. Sem pa tudi jaz zlikala en kup perila, tudi posteljnina je bila zraven. Ma ni konca teh cunj no.

Katee, jaz bom držala pesti zate, da se pozdraviš, tudi če se ne vidiva jutri. user posted image user posted image user posted image zate.

Naš mulc je lepo jedel do večera, potem je bila pa spet katastrofa. Najprej se je 15 min. drl kot sraka, potem se je umiril in pojedel 100 ml. Pa dobro, vsaj nekaj.

Jaz grem pod tuš in spat. Lahko noč!

Še eno malo bedasto vprašanje, če katera ve. Ti boni za H&M, a je vseeno, če so črnobeli? Gregova sestra namreč tarna, da je zmanjkalo barvne kartuše.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
13.5.2008 22:12:00   
Lunca1
Katee čim prej se pozdravi.user posted image

Sani saj tudi navadno posteljnino lahko pustiš nezlikano in imaš zmečkanko.user posted image

Nana čestitke za izpit.user posted image

Kar se barve bonov tiče nimam pojma, lahko pa poskusiš.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
13.5.2008 22:13:24   
urssyy
Samo na hiter skočim sem, da vas vse pozdravim. Jaz nimam več časa za nič. Moja Vivien veliko joka, mislim, da rastejo zobki in posledično želi biti samo na rokah. Komaj da skuham, kaj zlikam ....pa je že noč tukaj.

Morda ste že kaj predhodno o tem pisale pa nisem uspela prebrati, zato sprašujem, če že ima katera vaša bebika zobek??Kaki so znaki, da raste zobek??user posted image  Pa ne se mi smejati, sam res nimam isjušenjuser posted image .

Nočko

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
13.5.2008 22:17:32   
mala pikica
nussy Monia pa je res prava lepotička user posted image Jaz tudi mislim, da je nekaj Tunizije v njej user posted image Daj nam povej kaj več. Jaz sem te že kdaj mislila vprašat, kam to vi hodite. V hotel verjetno ne, kajne? Aha, vidim, da si že povedala, da imaš dragega iz Tunizije. A vidive pa kar same? Te ni bilo nič strah?

lusa jaz se načeloma lahko pripeljem v Mb, mi ni problem, moram edino vedet kdaj in kam. Drugače pa naš Gašper čez dan zelo pridno spi, sploh odkar ima športni voziček. Ga postavim pod drevico in med gledanjem migetajočih listkov kar zaspi user posted image Pa tudi eno uro se lahko igra v njem.

Punce, pa kako vam uspe, da vam zjutraj tako dolgo spijo? Saj pravim, Gašper je med peto in pol šesto buden in to je to. Jaz pa bi takrat še takoooo spala.  Potem se vstaneva, jaz naredim zajtrk, malo pospravim, se počasi oblečeva, nahraniva, potem pa bi Gašper spal. Kaj pa naj jaz user posted image Jaz takrat ne morem več zaspati. No, in potem greva na sprehod.

karmyka pa res imaš manekenke, sploh v teh klobučkih user posted image

mml jaz bom z veseljem spala, če tebi uspe Gašperja prepričat, da bi še on malo potegnil user posted image Sicer pa spanje na trebuščku pri nas ne pride v poštev, sploh če ga dam budnega na trebušček. Drži glavico gor dokler se ne utrudi, potem pa zelo glasno protestiranje user posted image

katee upam, da se hitro pozdraviš user posted image Ja katee, pa res, kot pravi alfabeta, tudi pri meni je bilo tako, znaki kot da bi bila gripa, pa je bil v resnici mastitis. Rdečica se je pojavila šele naslednji dan.

nana jaz steriliziram na vsake kvatre user posted image Ah, že kar nekaj časa nisem. Potem pa se spomnim, pa spet nekaj dni. Mislim, da ne bom več.

Jaz sem se danes končno uspela zmenit za diplomsko delo. Bom ekspiremntalni del delala od avgusta naprej user posted image Sem res vesela, že kar komaj čakam. Zdaj bi res bil že čas, da končam, kar sem začela že pred nevemkoliko leti user posted image

Aja, skoraj sem vam pozabila povedat, da so nam danes prišli barvat našo hiško user posted image user posted image user posted image So nas tako lepo presenetili. Sicer še ne bo ta teden končana, bo pa zato vse skupaj toliko lepše, ko pridemo iz morja user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
13.5.2008 22:19:19   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Kaki so znaki, da raste zobek??user posted image  Pa ne se mi smejati, sam res nimam isjušenjuser posted image .

Nočko

Tile znaki pri enih trajalo dlje, pri enih pa malo manj. V glavnem si rinejo rokice v usta, pa obilno se slinijo, pa ko podrgneš po dlesni se umiri user posted image , moja mojo roko kar rine v usta, ali pa se prisesa na mojo pest, velikokrat zavrača hrano, bolj je tečen otrok, dlesen je trša, pa proti koncu je kar precej bolj zadebeljena in moj prvi je imel za vsak zob ob 38,5.39 C vročine. Pa pediater še danes trdi, da to ni možnouser posted image

Mislim pa, da še nimamo januarčka z zobkom zunaj. Je pa kar nekaj kandidatov. Le kateri bo No1?user posted image  

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
13.5.2008 22:27:09   
Intruder24
pozdravljne,

se nahitro javljam. malo sem vas preletela in želim vsem vse najlepše za male in velike rojstne dneve.

nana user posted image za izpit,user posted image za ginekološki pregled,user posted image  za porabljene bone in fajn nakup in user posted image  za user posted image  da ti je spravil Klemna pančkat.

martinca potem pa sva se mogoče kje srečali user posted image  med nakupovanjem.

suzanaKK boni so lahko črnobeli.

Pri nas je dnevni spanec..različno zjutraj 2 uri po budnici 30 min. Po "kosilu" 1 ura so 2. Pa popldanski spanec 30 min. Spi pa tako doglo 2 uri samo zunaj, pa jaz morem bit zraven, drugače ne gre, se kar hitro zbudi.

Mene je tašča danes prav zmatralauser posted image  in Vida sem mogla nosit 1 uro da je zaspal itak v jokuuser posted image . Se to ni zgodilo že več kot 14 dni, pa 5x se zbudi pa ga morem spet nosit, nosit, nosit...user posted image  Je zaspal eno uro bolj pozno kot ponavadi...upam, da bo se dovolj naspal. Njegovo nočno spanje je samo 8-9 ur.   Full preveč rine v njega!! Pa če ne moreš na lepi način rečt naj neha, ker ona na tak način kaže kaaak ga ma radauser posted image  Eh..še samo 12 dniuser posted image ...pol pa reeeessss upam, da je daljčasa nebo...

vse imate krasne slikiceuser posted image user posted image in čudovite otroke...

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
13.5.2008 22:29:03   
Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Kaki so znaki, da raste zobek??user posted image  Pa ne se mi smejati, sam res nimam isjušenjuser posted image .

Nočko

Tile znaki pri enih trajalo dlje, pri enih pa malo manj. V glavnem si rinejo rokice v usta, pa obilno se slinijo, pa ko podrgneš po dlesni se umiri user posted image , moja mojo roko kar rine v usta, ali pa se prisesa na mojo pest, velikokrat zavrača hrano, bolj je tečen otrok, dlesen je trša, pa proti koncu je kar precej bolj zadebeljena in moj prvi je imel za vsak zob ob 38,5.39 C vročine. Pa pediater še danes trdi, da to ni možnouser posted image

Mislim pa, da še nimamo januarčka z zobkom zunaj. Je pa kar nekaj kandidatov. Le kateri bo No1?user posted image  

mi imamo takšne znakece, samo ni vročine...bomo vidli

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
13.5.2008 22:30:03   
Intruder24
aja, pa jaz še Vidu nisem merla vročine, ker se mi ni zdelo potrebno...Zanima pa me kakšne termometre imate?

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
13.5.2008 22:33:10   
Intruder24
steriliziranje jaz še steriliziram stekleničke, culje z milnico operem in pod vročo vodo splahnem. Dude steriliziram vsake kvatre. Pravzaprav ima nalogo, da to počne moj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1193
13.5.2008 22:49:08   
katee
oj punce, jaz imam že čez 39°C, mojega še vedno ni doma. Upam, da bo jutri bolje. Grem probat spat.

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.5.2008 23:10:19   
dašabina
Živjo, samo da vas pozdravim,
ja Alfabeta, pri nas imamo v nedeljo dvojno slavje - obhajilo in krst, so mi šli v kloštru na roke, da bo krst po obhajilo.
Tako da sem v gužvi, pa ne boste verjele, pralni stroj mi je crknu, ne najdem ne računa ne garancije, ker smo se takrat ravno selili, pa sem celo bajto obrnila, zdaj mam pa samo delo. Pa sam še spiske pišem in kljukice delam!
Ampak bom zdržala, mam upanje, da tud okne še pomijem.
Naše dete zelo napenja zadnje dni, se prav presunljivo zajoka, podnevi spi zelo malo, ponoči malo boljše.
Vsem slavljenčkom vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vsi otročki so krasni,mame z novimi frizurami pa tud...
Sonce je tud pri nas krasno, tako da to je tisto pravo vreme
sem hotla dodat nekaj slikic, pa je računalnik čist zaštekal. pa drugič

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 1195
14.5.2008 0:43:15   
sani1
No evo jaz pa spat ne morem. Sem se popoldan tolk naspala. Je moj rekel če sem extazi pojedla namesto Lekadola, da sem tolk naspidirana...user posted image user posted image user posted image
Zlikala pa vseeno nisem...

lunca- ja sej bo sedaj nastala zmečkanka... Si me nasmejala...user posted image

nana- čestitke za izpit še iz moje strani. Moj dragi se je ful nasmejal, ko sem mu povedla, da sem napisala, da se je po 6 letih obril. Je rekel bodo ženske mislile, da sem bil kot bedanc. Ni imel brade takšne ta prave. Recimo pol centimetra dolge dlake. Vedno urejen. Samo tako na gladko, da je bil brez dlak pa je bil pred 3 dnevi...user posted image    Ti pa verjamem, da je težko dobiti takšen model z brado, je imela moja kolegica isti problem...

katee- upam, da si boljše in da ti je TT padla...

suzana- ja veš koliko jih je bilo v Mostah. On je mogoče mene videl.

Boni H&M bom jih šla jutri izkoristit. Čeprav vam moram povedati da sem zadnjič kupila v Emporijumu 6 bodijev na kratke rokave za 5 eurov ( rumeno bele barve) in še tri roza za 4,5 e. Tako, da sem naredila dober biznis. Pa sploh nebi vedela če me nebi trgovka na blagajni opozorila in je bila res prijazna... So bili lanski model in so bili totalno znižani. Tako, da se včasih splača malo pogledat. Našla sem jih pa zato, ker sem iskala čisto bel bodi brez vsakega znakca in med tistimi roza je bil en takšen.user posted image

Zdej pa res lahko noč...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
   RE: Sončki januarčic 2008 - 2. del
14.5.2008 5:37:53   
ulla78
Dobro jutro vsem skupaj.

Se ze dolgo nisem oglasila. Mi smo super. Nika raste in je kar pridna puncka. Spimo v glavnem celo nocko, le okrog 5ih pojeva in spet nazaj. Ne smem prevec hvaliti, da ne bo kaj narobe ze danesuser posted image .

Kako ste kaj ve in vasi dojencki? Ste imeli kaj reakcije po cepljenju? Nasa na sreco skoraj nic. Le prvi dan smo malo pojokali in to je to. Imava spet konec meseca in upam, da bo spet v redu.
Kako bo pri vas kaj z dodajanjem druge hrane? Midve sva namrec na Novalacu ze kar nekaj casa in me zanima kako je kaj pri vas glede hrane. Ne zelim prehitevati, da ne bi bilo kasneje kaj narobe.

V albumu so slikice moje Nike,glede na to, da se se nisva pokazaliuser posted image .

pa pa vsem.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 6:57:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ulla78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.5.2008 7:23:28   
mala pikica
Jutro!

Jaz že kuham, da bom lahko dopoldan šla na klepet z luso v Maribor user posted image Pride še katera druga? Gašper pa seveda že spi prvo dopoldansko kitico.

katee jaz bi šla na tvojem mestu k zdravniku. Meni se vedno bolj zdi, da je mastitis. Tudi meni je temperatura samo rasla, vse do 40. Z lekadolom sem jo zbila niti za stopinjo. Potem pa so na srečo že prijeli AB. user posted image user posted image

ulla lepo, da si se oglasila. Nika je prav luškana, splo na zadnji sliki, ko se jezi zraven user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.5.2008 7:36:30   
nana35
Alfabeta,res luštne slikice.

SuzanaKK,saj si tudi ti pridna,ni kaj.Sem kar malo žalostna ko je tako čudovito vreme,jaz pa za knjigami,moj Klemen pa zunaj,pa ne z manouser posted image .Ampak junija bo vse drugače.Upam,da mi uspe v prvo,kot vse do zdaj.
Za te bone od H&M je čisto vseeno če so barvni ali črnobeli.

mala pikica,Klemen nič dolgo zjutraj ne spi vse odkar je začel ob 2h ponoči jestiuser posted image ,se potem zbudi ob pol 6h ali 6h in ne spimo.Zaspi pa potem čez kako uro in pol.Sterilizirala jaz tudi ne bom več,saj je enkrat čas da odnehaš.Jaz sem sterilizator že pospravila pred kaimi 3 tedni.Verjetno pridem tudi jaz,sva se tako nekako z luso dogovorili,da se slišiva...
Inuser posted image za hiško,zdaj bo pa res kot iz pravljice.user posted image

intruder,želim ti da ti ta čas ob tašči mine čim prej.Kaj pa pravi tvoj A.na to?
Termometer imam jaz čisto navaden elektronski iz Lidla.

sani,jaz tudi včasih ne morem spat,pa grem pred TV,pred računalnik ne upam,da me moj ne sliši kako tipkam in me spet ne obtoži,da sem odvisnica in da sem že čisto zmešana.user posted image
Saj sem si kar mislila,da tvoj dragi ni imel take prave brade,sem si predstavljala,da je imel tako kratko urejeno in modno.

ulla,tvoja Nika je tudi pravi sonček,sem pogledala v album.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.