lucika
|
psaša, vse najboljše še od mene. jap, zdaj pa greš proti 40., hehe... pa saj ni slabo, samo nekam prehitro teče:) kak mi je fino tele vaše srčke gledat na slikcah! saj vem, da bolj malo komentiram...ampak za vsako slikco naredim iiiiiiiiiiiiiiiiiii. danes sem si vzela štiri ure dopusta. delam največ s tujino, ti so pa danes praznovali...tak da, mi je zjutraj nekaj reklo, ejjj, bodi mal doma. no, pa sem vzela fraj. sva sla malo v šoping. sem si nabavila majčk s kratkimi rokavi, da sem obljubila zdaj, da bom tiho. vedno nimam kaj oblečt. no, zdaj imam, in komaj čakam poletje. pa če shujšam kaj ali ne. hvala bogu za hm in njihove cotke, ki so letos tak fajn dolge. pa hvala bogu za hm bone, me je mal zaneslo, ko sem jih printala. ma, če bi bila v mb doma, bi sla vsak dan po kako majčko:) smo nabavili pult za kopalnico. trgovec, ki nam ga je v avto nalagal, je reku, da je prav lep, take čudne barve je. ja, živo oranžen, kaj pa drugega:) letos sem se prej spravila bazen iskat. pa še vseeno prepozno, leclerc jih je razprodal:( sva si mislila svojega kupit, pa zgleda da bomo kar lanskega od naših zlastninili:) muki, češnje? a ti to res? mmmm, komaj jih že čakam:)
|