|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
13.5.2008 11:09:53   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

zdaj sem se spomnila, da sploh ne gledam na seznam za rd. grozna semuser posted image

sva že dve grozniuser posted image

jst sploh nevem,da obstajauser posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 11:25:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
13.5.2008 11:42:44   
*anč*
lep je dan,vse diši že po pomladi,lep je dan ... user posted image

alergija/prehlad se zboljšujeta, je pa mali ponoči kašljal.

včeri sva bla v živalskem vrtu,šla direkt iz vrtca in prišla ob pol 7ih domov. mali je full užival. prijetno se je blo po dolgem času podružiti z blažem in njegovimi "tastarimiuser posted image ",samo malo hitro je minil čas. mali je še full norel po igralih(nevedna mama je pa misnla,da še ne zna user posted image ), pol je hotel še na vlakec čeprav se mi je zdelo,da še to ni za njega, se je peljal krog in pol potem je pa hotel dol. si je raj zbral helijev balonček user posted image ,seveda psa( men so bli vsi ostali bolj všeč user posted image )ki je full atrakcija.

optimizma polne oktoberke,le tako naprej!!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
13.5.2008 11:45:25   
*anč*
tenx sivkamivka,bom poslala,samo še frrrrčafelo morm najdet user posted image .

aja,btw, super zgledaš!! user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
13.5.2008 11:45:44   
*anč*
kaka je pa nova frizura??

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
13.5.2008 12:46:46   
piskot
psasa vsenajboljse!

jure vsenajboljse!

lucika sem ti fous user posted image ... najprej hise, pol pa se novih majic user posted image .

ostale pa ne zamerit, ampak vecinoma sem pozabla kaj ste pisale ...

vem pa da sem en kup enih fletnih slikc od otrok pogledala. no ne da so bile slikce fletne, otroci so fletni na njih ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 12:52:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 12:52:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 12:53:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
13.5.2008 12:53:48   
pikapolona2
uuuu...kolk je za prebrat....zdej bom ziher pozabila kej komentirat.

Lucika...mi imamo zeeeelo podobne barve kot jih imaš ti v novi hiški....se čist dobr počutimo in nebi nikoli več imela čisto belih sten.

@lina....kakšen dober vlak.....na besedo verjamem da je bil tudi okusenuser posted image ...pa vse naj naj Juretu user posted image user posted image

moci....zoja je pa res že fuuul večja in drgačna......pa tudi meni se zdi da je bolj atijeva

psaša......30 so super leta....33 so mal škatljiva...ampak HB so tudi ta že za manouser posted image ...sexa nebom komentirala sta altati pa sivkamivka čist not padle ...naj kar oni hvalitauser posted image user posted image user posted image

kje je pa frrr?

jst imam pa letos očitno dobro leto gede alergije....sem prejšnji 2 leti trpela in komaj dihala...letos imam neko novo zdravilo za astmo in je super.....v nedeljo sem ene 5x kihnila....drgač pa NIČuser posted image user posted image user posted image

Danes sem svoj servis dala skozi (ginekologa)user posted image user posted image ....pa avto sem peljala na tehničnega in registrirala....pa v HM sem si šla ene hlače kupit....sem bon z 5 EUR sprintala. Aja pa vmes sm se na eni kmetiji ustavila in kupila čisto sveže šparglje...danes bom naredila iz njih rižoto...njam njam

a sm kej pozabila....sigurno sem...ostale omenjam in pozdravljam..papa

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
13.5.2008 12:54:21   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

skuštrana, kratka

haha...ponavljaš za manouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2111
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 12:54:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 12:55:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2113
13.5.2008 13:09:41   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Danes sem svoj servis dala skozi (ginekologa)user posted image user posted image ....pa avto sem peljala na tehničnega in registrirala....pa v HM sem si šla ene hlače kupit....sem bon z 5 EUR sprintala. Aja pa vmes sm se na eni kmetiji ustavila in kupila čisto sveže šparglje...danes bom naredila iz njih rižoto...njam njam

a si naredila oba tehnična user posted image user posted image user posted image

točno to sm mojmu rekla ko me je neki klical...da sm naredila oba tehnična in da je pri meni spodaj vse tako lepo in readyuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2114
13.5.2008 13:11:17   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

skuštrana, kratka

haha...ponavljaš za manouser posted image

a nisi ti skoraj na nulo? moji lasje niso tako kratki, pa pobarvat se tudi nisem upala-hotela. mah, te kemikalije v barvah za lase me prav odbijajo. si bom dala kano

bomo videle v soboto.....kolk si na kratkouser posted image ...kemikalije...jah sej vem....sam kako naj drgač pridem do blont barve......kano sem dolgo časa prakticirala samo sem se potem oranžne barve prenajdela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2115
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 13:23:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2116
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 13:24:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2117
   [Brisano sporočilo]
13.5.2008 13:24:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2118
13.5.2008 13:26:00   
altati
kakšne HM bone ve to printate? nič ne štekamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2119
13.5.2008 13:33:04   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

kakšne HM bone ve to printate? nič ne štekamuser posted image user posted image user posted image
http://www.marketagent.com/popup/1623/entry.asp

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
13.5.2008 13:42:22   
frrrr
helou

moci - Zoja pa prava velika punca že zgleda... full je zrasta in full je luštna user posted image

drgač pa RDji - se opravičujem, ampak od Jaševega rojstva dalje, sem tudi sama med pozabljivimi... včasih sem bila pa full pridna user posted image ni časa oz. prehitro beži mimo mene user posted image

čestitke psaši in Juretu za upihnejen svečke user posted image user posted image user posted image
mamici @lini pa čestitke za tortico - odlično zgleda!  user posted image

lucika - barve hiške so odlične user posted image poživljajoče user posted image

*anč* - me veseli, da je alergija popustila... naj te ne matra preveč tale cvetni prah!

muki - Iva jo je spet pihnila s tole STARO user posted image šeee šeeee user posted image

pikapolona, vaša mala je prava frajerka z očali v avtu in luštna user posted image oblekco pa zihr mami šivala - se mogoče motim? user posted image lepa oblekca!
aja, JAša tut umiva zobke igračkam, pa češe jih... ob previjalni ima na steni nalepljena 2 Nodija (valjda), ki sem mu jih pobarvala... pa bi on tut tistega narisanega Nodija spedenal za spanje user posted image

zoo... če bo dež, pa najdemo drugo lokacijo ja user posted image ampak dežja ne bo, ker bo šele po našem čvekalnem mitingu user posted image user posted image

psaša - naš mali je imel zdej tut neko čudno obdobje, ki ga niti ob uvajanju ni imel... ni nikoli jokal. samo 2x, ko sem ga js peljala v vrtec, sicer ga vedno mož. prejšnji četrtek in petek pa full jokal user posted image mogoče je tako obdobje, da se kej bolj zavedajo, da nas ni user posted image mi pa čist fino pred hišo reče ADIJO, pomaha in gresta. tam je pa menda paniko zagnal. danes že bilo ok. se pa tk fino stisne k vzgojiteljici... čist tako kot k meni ali možu... ne vem ali naj bom žalostan al vesela user posted image vesela sem zanj.

no, tolk iz moje strani.
ni energije za pisanje... jo bom dans šla v savno iskat...

uživajte!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
13.5.2008 13:53:56   
Anonimen
Tudi od mene vsenajboljše obema......!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vse slikice moram pohvaliti, Lan, Brina, Zoja- krasni steuser posted image , altati zajtrk je tudi njami izgledaluser posted image , lucika- čudovite barve- najbolj mi je všeč tam, ko je hodnik rdeč, potem pa zelena soba......jaz bi še mal štrihala, pa bi v zeleni sobi, tam pri oknih notranje dele z rdečo pobarvala- bi bilo odbitouser posted image

Zoo v soboto- nič ne obljubim, verjetno pa bova prišli! Samo sporočite mi, ali pa sej bom prebrala- uro in kraj, če ne bo zoo...

Neposredna povezava do sporočila: 2122
13.5.2008 13:58:02   
Anonimen
evo, še mal slikic prilepim

Rakov Škocjan

user posted image

user posted image

Doma pred blokom- trenutno najljubše opravilo- lopatke in kangliceuser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
13.5.2008 14:09:03   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

pikapolona, vaša mala je prava frajerka z očali v avtu in luštna user posted image oblekco pa zihr mami šivala - se mogoče motim? user posted image lepa oblekca!

ne ne..to ni oblekca...to je en predpotopni firtoh (predpasnik) od babice...na glavi je pa ruta iz mojega otroštva....to jo je moja sestra tako naštimala.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
13.5.2008 14:10:08   
pikapolona2
remy vedno znova sem navdušena nad tinkarino čupo...fletkana jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.