|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrki 2006-4
9.5.2008 23:15:12   
frrrr
mi smo danes ugotovili, da ne bi rabli peskovnika postavljat, ker bi ga lahko kr na zemljo spustili in bi tam ril user posted image je bil čist zatopljen v kup zemlje in jamral zraven kot on to počne, kadar dela kaj pomembnega in se zraven koncentrira user posted image

morem pa pohvalit tamaučka, da spet že nekaj časa lepo spi... začel že pred Infekcijsko... pol bilo en teden bolj tk tk (v primerjavi z drugimi dnevi, ko je bil bolan, super spanje)... zdaj pa spet lepo pančka že 14 dni... zjutraj med 4. in 6. uro se zbudi, pojoška in zaspi nazaj. zdej pride na vrsto ukinitev večernega joškanja, pol pa še enkrat jutranje in smo zaključili user posted image

še to vam moram povedat... prejšnji teden enkrat jošal, zaključil in hotel spet na taprvo... pa mu rečem "ni, ni več mleka" in on meni JAŠA AM LAME (salame) user posted image
mu pa tole ni ni mleka večkrat povem in potem vzame lonček z vodo, ter je z njim zadovoljen... priden moj fantič user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
9.5.2008 23:16:04   
frrrr
pa lahko noč... in lep vikend!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
10.5.2008 8:16:44   
muki1
Dobro jutro. Danes nas pa čakata kar dva piknika. Eden otroški in en diplomski, ki se bo zavlekel v noč user posted image . Zdaj šibam spit kavo in potem eno pecivo spečeva z Nežo. Včeraj sem imela popoldan prosto, so šli moji trije k tašči. Sem se naspala in še čas je ostal, da sem malo počistila. Uh, fino.

Frrrr, jaz sem včeraj Ivi rekla, da je cici pokvarjen, da je kisel in je fuj, pa mi je rekla, POBALA BOM user posted image . Še ta prehlad naj da čez, potem pa jo odstavim. Jaz več ne morem, res ne. Pri nas ni nekega večernega joškanja, ampak celodnevno joškanje in ne morem več.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
10.5.2008 8:42:55   
Maxica
Dobro jutro. Včeraj smo uživali na sončku, danes pa tudi upam, da bo tako.
Še mal fotk:

Lan pri svojem najljubšem opravilu - metanje kamenčkov v ribnik pred hišo
user posted image

V Maxovem džipu:
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
10.5.2008 9:09:12   
moci
jutro,
joj, maxica, lan je čisto drugačen, ko ima toliko laskovuser posted image pravi fante

mi smo vsi nekaj prehlajeni, sitni, smrkavi, ati po malem kuha, jaz pa nimam opravičljivega razloga za poležavanjeuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
10.5.2008 9:14:36   
frrrr
Maxica, Lan je pa bolj atijev, al se men sam zdi? je pa full luštkan... Lan... tvojega moža ne upam komentit user posted image

muki - jih zapisuješ? vaša Iva jih pa seka user posted image faconarka mala... čist po mamici user posted image fajn zažurajte na piknikih!

naše dete dans tut že dve ušpičil user posted image
prva je bla sred noči... sem na kavču zaspala, da ne bo danes ponoči šok, ko bo tašča zanj skrbela in me me ne bo v postelji z njim (z možem sva namreč na obletnici mature). mož je spal z njim... in se ob 6ih zbudim, ter se odločim, da grem k njima. in kaj vidim vrh stopničk na hodniku? malega, ki spi user posted image zraven si je odnesel okrasen povštrček, ga podložil pod glavo in spal user posted image user posted image user posted image user posted image sem fotkala... ob priliki dobite fotko user posted image
tadruga je bila pa pred pol urce... sva šla perilo pobirat... on se ponavadi s klukicami zraven igra in jamra user posted image in danes je jamral pa jamral... ko ga pogledam, pa maže lepilo za papir v lončku po obrazu user posted image je mislil, da je kremica za obraz user posted image user posted image user posted image
no, v ponedeljek se je pa možu cel z labelo pomazal user posted image še trenirko in bodi user posted image

lep sončkat dan!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
10.5.2008 9:15:38   
frrrr
moci - pozdravite se! pa lep vikend!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
10.5.2008 12:41:28   
mis
Z malo sva šopingirale. Včeraj in danes. Včeraj kupili ograjico za na posteljo, danes je imela prvo noč v veliki postelji. Ponoči se enkrat zbudila in začela jokat. In ne in ne umirit. Pa ne vem al zarad nove postelje al je kaj drugega. Danes pa sem ji kupila superge v Tomas Sportu, pa mi je pol v Massu začela noro tulit, sem jo samo popokala in domov. Včeraj se je uro in pol igrala pri tašči v posteljici in ni nič spala in je v minusu. Zdej sem jo pa samo dala v posteljo in je v trenutku zaspala.

Potem gremo na en piknik, zvečer je Cvičkarija in upam da bom lahko šla gledat moža, da bom dobila varstvo.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
10.5.2008 16:18:50   
frrrr
js tut bla v šopingu user posted image tu na koroškem je tk fajn it v trgovino... greš do mercator centra in v pol ure opaviš vse user posted image
babica je pa vnučka na sprehod peljala in ju še ni domov... zdej mi je pa dolgčas in bluzim user posted image

eno vam imam pa spet za napisat... sam kopirat si še morm enih 500 postov, da bodo vse te štorije shranjene za stra leta user posted image
Jaša bere črke, številke, karkoli je pač kje napisano takole: JA ŠA JAŠA user posted image prej pa mu dam v roke škatlo od barvic in rečem: "Jaša, boš prebral babici kaj tu piše." in on razmišlja, razmišlja, ter izusti BAVICA user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
10.5.2008 20:15:38   
Arabela
Hojla!

Naša mala pa je začela ponoči štrajkat.. se kar zbudi in ne gre več nazaj zaspat... včeraj bla gor od 1ih do 4ih... katastrofa.. ko je ona zaspala pa je bil čas za Sergejev podoj... user posted image ... se mi rola da se mi zrola.. učenje pa bolj tako tako...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
11.5.2008 9:30:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Hojla!

Naša mala pa je začela ponoči štrajkat.. se kar zbudi in ne gre več nazaj zaspat... včeraj bla gor od 1ih do 4ih... katastrofa.. ko je ona zaspala pa je bil čas za Sergejev podoj... user posted image ... se mi rola da se mi zrola.. učenje pa bolj tako tako...user posted image

joj se mi smiliš, ker se prav spomnim, kako je bilo pri nas, ko Tinkara ponoči skoraj nič ni spala, jaz pa okoli hodila kot zombi- ena dobra stran tega je bila, da sem shujšalauser posted image , zdaj pa lepo spi se pa samo redimuser posted image user posted image

Mi smo bili pa včeraj v Rakovem Škocjanu in smo Tinkaro tako zmatrali, da se je danes namesto ob 6.30, zbudila ob 5.30user posted image . Drugače je bilo pa luštno, bom potem slikice dala....

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2011
11.5.2008 11:11:59   
*anč*
mene pa cvetni prah matra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!  bom ponorela...  zdej sm uzela klaritin,ker nisem mogla več. ni važn kje sm,no ja zuni je še huj,mi teče iz nosa al se pa vse skup zabaše pa vse me srbi. zdej sm pa ena redkih,ki si želi dež user posted image . moja fanta sta zuni,jst se grem pa probat mal učit.

muki  jst sm prejšn tedn gledala Napumpano, mi je bil všeč. user posted image za ivine komentarje!

nogice
  mi mamo št čevljev 22,superfitke so pa 22 že bl na knap,sam se mi zdijo za poleti kr mal predebele.  tristanu nogice smrdijo že od čist malega ... tko po kislemuser posted image , je čist po fotru user posted image .

frrrr  jaša full govori,noro! celi stavki. mi smo še vedno na besedah.

ostale omenjam,grem nos spihavat user posted image !

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
11.5.2008 15:01:56   
lucika
pozdravček,

pri nas je pravkar eno mirno nedeljsko popoldne. smo se najedli, tamali spi, ati gleda formulo, mama pa na internetu-... se ne spomnimo več, kdaj je bilo nazadnje tako...paše pa res...

smo bili včeraj zelo pridni, naredili več kot smo mislili, danes imamo pa pravo nedeljo. ta teden sem jaz bila bolj doma. mali je prehlajen, mu teče in noska in kašlja. pa je malo naporen za čuvanje. in nismo želeli babice preveč obremenjevat... sva imela par sprehodov po mestu..je prav pasalo.

aja, napore včerejšnjega dne si lahko ogledate v albumu. ga kar napišem, da se ne matrate:
http://gradimo.moj-album.com
me je malo zaneslo:) imamo premalo sten, za vse prelepe barve... tule v bloku imamo rumeno in oranžno, ampak takoooo medlo...tole zdaj bo kr sprememba. ampak meni paše.

ugotavljam, da imam neko !paše paše" v koncu vsakega odstavka. očitno mi je res fino, pač paše:)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
11.5.2008 16:18:58   
*anč*
lucika  men se zdi full dobr user posted image user posted image user posted image , kok lepe barve ste zbral pa še štekarje zraven! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
11.5.2008 20:26:25   
altati
Sam na hitro se javim. Vikend bil res poln. Piknik, potepanje po Šobcu itd....

V glavnem punce, ena prošnja.

Odločila sem se, da za simbolno ceno, najraje kar v kompletu, prodam oblačila naše Tie. Gre za bundice, jakne, hlače, oblekice, majčke, v glavnem vse...Oblačila so res ohranjena, nič zapackana ali kaj podobnega. gr eza znamke Benetton, S.oliver, H&M, ˛Oshgosh. Za starost od 3-6 let. Gre za cca 40-50 kosov oblačil, vmes sta tudi plašča in bundici (ena s.oliver, ena benetton).

Če ima katera kakšno kolegico ali prijateljico, ki bi jo zanimalo, naj me prosim kontaktira. Lahko pošljem tudi fotke, če bi bila želja.

Meni se te robe toliko nabira, da bi se jo res rada znebila.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
   [Brisano sporočilo]
11.5.2008 20:54:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2016
11.5.2008 21:27:04   
moci
he he, perfect timinguser posted image

altati, jaz kupim.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
12.5.2008 6:56:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, jaz kupim.user posted image

a ti to resno, al se hecaš?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
   RE: Oktobrčki 2006-4
12.5.2008 7:30:42   
Maxica
Dobro jutro. Spet v službi. Ampak bo šlo, tak krasen sonček sije, da že odštevam, da pridem čimprej domov in hop na kolo, za zdravo telo.user posted image
Leeeeeep   daaaaaaaaaaaaan.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
12.5.2008 8:11:59   
psaša
Jutro.
Meni se pa zdaj že drugič srce trga, ko našega pustim v vrtcu. Je tak jok, da je groza. Drugega kot to, kar mi je vzgojiteljica rekla v petek ne vem. V četrtek me je očitno prvič videl skozi okono, ko sem odhalaja, mi je še mahal in se smejal zraven. Samo ko sem se pa vsedla v avto in odpeljala, pa v jok. Že v petek , ko sva prišla do igralnice v jok, držala se me je kot klop, groza...In danes spet isto. Še potem, ko sem odhajala sem ga slišala jokat, fullll se je jokal. Sploh ni nič v primerjavi z jokom, ko sva se uvajala. Takrat je pojokcal za par sekund in je bilo OK. Sedaj pa sploh ne vem kaj naj naredim. Ali imate kak nasvet, ker mi je full težko?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
12.5.2008 8:49:25   
muki1
Dobro jutro.
Evo, pa je spet vikend minil, kot bi mignil. Po sobotnem piknikovanju smo včeraj kar doma prelenarili in je prav prijalo. Malo smo se sprehajali, pa pri sosedovih smo se malo zadržali, da so se punce poigrale, potem smo se najedli ranih češenj in nato še gozdnih jagod. Sonček je sijal in vse je bilo popolno.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
12.5.2008 9:09:04   
Lu
Ojla!

psaša naj ti povem, da je imel Tian tudi prejšnji teden tako krizo v vrtcu. Zdaj je ok.

Muki a češnje so že. Mnjami.

Mene pa neki glava boli. Imam še vedno ma mačka user posted image  Sem se ga kar nažurala, ja. Za naprej in nazaj.

lucika super barve. user posted image Kje ste jih nabavili? Jaz se bom tudi zdaj spravila v pleskanje stanovanja. Vse bo barvno. Nič več bele.user posted image

Zdaj grem pa še mal delat.

Omenjam vse.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
12.5.2008 9:09:57   
muki1
Psaša, ne vem kaj naj ti rečem. Tudi z Nežo je bilo tako, večkrat. Baje, da se res hitro pomirijo, ko mamice odidejo. Največ, kar lahko storiš je to, da prosiš vzgojiteljico, naj ga toliko zamoti, da te ne bo videl, kako se odpelješ, ta je res malo kruta user posted image .

Lucika, uživam ob branju tvojih postov. Super sta pobarvala, res user posted image  user posted image  user posted image . Ma, tako sem vesela za vas, ko berem tvoje luštne poste, kjer iz vsake besede izžareva optimizem, zadovoljstvo.

Arabela, upam, da si se kaj bolj naspala to noč.

Anč, sožalje za tvojo alergijo, ampak upam, da nam ne zmoliš dežja , ker ga mam pol kufer. No, saj pri vas naj dežuje, samo pri nas ne user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
12.5.2008 9:11:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Muki a češnje so že. Mnjami.

Ja, rane. Pri nas se jim reče - to stare mame tak pravijo- risauske češnje user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
12.5.2008 9:13:41   
muki1
Altati, to z prodajo je super ideja. Zdaj se je Moci že zagrebla, drugače bi jaz pokupila zimske jakne, res. Tudi sama razmišljam, da bi prodala en paket cunjic od 0- 12 mescev. Bom enkrat poslikala in bodočim oktobrkam nalimala ponudbo. Se res tako nabirajo stvari, da jih nimam več kam tlačit. Pa imam res lepo ohranjene, vmes zelo malo nošene.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.