|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrki 2006-4
8.5.2008 12:38:57   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

muki sem ravno hotela napisati Mass, pa si me prehitela. Mi gremo danes v shoping. Pa še ravno prav, ker mu je spet noga zrasla. Po mojem mu bo zdaj kar rasla in rasla. Ja, pa copatke za v vrtec tudi. Po mojem mu bom spet kar Superfit-ke kupila. Doma imamo sedaj Robeez, potem mu bom pa kupila kar škratove, pa še ceneje so.

no martin je tudi v skratkih svical, zato je imel za doma samo bosank. ima pa zdaj stevilko 23. je po atiju user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
8.5.2008 14:00:50   
Anonimen
evo mene- prosim čestitkeuser posted image , eden manj, ampak kako znam jaz zabluzit- jaz imam ful čudne na izpitih- ali se vse naučim in dobim 9-10, čim pa kakšno stvar samo preberem in se je ne naučim- ma to me potem zmeraj vprašajo- pa kakšno srečo imam jaz to- ti smotani minerali, no, a nisem jamrala, da mi ne grejo.......user posted image user posted image , tako da v mojem indexu so ocene 6,7, zelo malo 8 in 9, 10- halooo, jaz znam ali pa ne znam! Še 2 izpita in sem KONEEEEC- JUPI!

potem po izpitu sem še mojga po mestu fjakala, da je dostavil spisan doktorat komisiji, potem sem se spomnila, da ko sem bila na faxu nisem knjige nazaj vrnila v knjižnico.......ja sej, kdor nima v glavi.....
Zdaj pa zelenjavno juhico kuham, potem grem na govorilne za Tinkaro......dolgčas mi ni- še utujena nimam časa bit!

Tinkara ima vse čevlje razen enih supergic (ki je kr neka firma) od Cicibana, jaz za tako majhne nogice še zmeraj mislim, da mora biti ortopedski čevelj- še bolje pa bosa noga, ampak Tinkari bi noga zmrznila....Pa zimske škornje je tudi imela ene iz Hoferja, ampak v tistih je bolj malo hodila
Jaz sem zdaj v Cicibanu kupila ene odprte sandalčke, ortopedski model, lanski, za 17 eur
Bom šla pa jaz tudi v Massa po te mrežaste, k sm jih že gledala in bodo prav kul za zdajle........

ZOO- načeloma kadarkoli, ker nimamo nič planiranega- razen učenja

Dopust- ene par dni toplic, pa mal k tašči na morje za ene par dni- mormo šparat, sicer gremo pa lahko za ene 2 leti kam na tujeuser posted image , potem bomo pa SLO na dopust hodiliuser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
8.5.2008 14:02:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

muki sem ravno hotela napisati Mass, pa si me prehitela. Mi gremo danes v shoping. Pa še ravno prav, ker mu je spet noga zrasla. Po mojem mu bo zdaj kar rasla in rasla. Ja, pa copatke za v vrtec tudi. Po mojem mu bom spet kar Superfit-ke kupila. Doma imamo sedaj Robeez, potem mu bom pa kupila kar škratove, pa še ceneje so.

no martin je tudi v skratkih svical, zato je imel za doma samo bosank. ima pa zdaj stevilko 23. je po atiju user posted image

Tinkara je en mišek proti vašim- ima št. 20 copate in 21 čevlje!

Arabela- kako velika je že Katarina...ko gledam slike iz Maribora se mi še obe zdita tak mali!!

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
8.5.2008 14:52:14   
frrrr
mi bli pa včer v zoo.
mali užival v kamenčkih... ko je videl vlak, se mu je pa scufalo user posted image smo ga posadili nanj in se je 5 minut smejal do ušes... noro... dol, pol pa v jok... user posted image

lep sončast dan vsem!

Remy - čestitke za izpit!

piskot - js tut bombažne nogavice iščem in iščem... se mi zdi, da skoz po trgovinah samo to iščem user posted image
drgač pa Jaša tut švica v noge, vedno ima mokre nogavičke (če je v čevljih ali v škratkih)... in muki, tut smrdijo mu user posted image mož pravi, da bi lahk v sirarni delal user posted image

Arabela - mala full luštna. Sergej pa tut že velik user posted image

muki - super za dopust! user posted image naj se Iva čimprej pozdravi, da boste spaliii

psaša - Vis v juniju je men full lep. bla 2x v tem času. super izbira user posted image

Pikabu - lepo, da užiiiivate user posted image

@lina - pridni ste user posted image kakšno fotko vrtička in mladih vrtičkarjev pls

tasha - naj bo z Gaelovo glavco vse ok!

sivkamivka - kako se počutiš?

borovnicka - fotko čofotanja pls

šibam zdej...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
8.5.2008 16:07:23   
mis
Dan!

Najprej čestitke Remy za izpit! Bravo!

Dopust: letos bomo bolj tako. junij kje blizu, potem pa je september našuser posted image

ZOO: dejmo res napisat katera je za katero soboto, pa bomo vidle. Pa če jih/nas bo 5 pa 5.

Naša tud švica v nogice.

Mož je šel po malo, jaz grem mal zalečt, pol akcija, zvečer pa še za mag kaj prebrat.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
8.5.2008 16:09:32   
mis
Dejte se napisat:

ZOO
sobota 10.5.: mis
sobota 17.5.: mis
sobota 24.5.: mis
sobota 31.5.: mis

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
8.5.2008 16:13:06   
mis
Še to. Katere velikosti copatkov imate od Škratka? Naša ima nogo nekje 20,5 številko. Copatke 20, čeveljčke sem ji že 21 kupila nove. Kaj naj? L ali XL?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
   [Brisano sporočilo]
8.5.2008 18:22:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
8.5.2008 19:30:50   
altati
Remy - čestitkeuser posted image user posted image user posted image ! Itak nisem dvomilauser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
8.5.2008 20:11:31   
Arabela
Remy,...user posted image user posted image user posted image user posted image ,,,,

Moji otroci spijo, mami pa za računalnikom, pred računalnikom pa odprte knjige. imam izpit naslednji teden, pa ni neke volje, sem kar ven padla... pa bo že nekako...

Mi imamo pa nogico že fajn 22ko.. kupili nikece za v peskovnik, drugače pa otropedske Cicibanke, komaj našli ker ima mala visoki nart... za znoret..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
8.5.2008 20:13:37   
Lu
Ojla!

Remy čestitke!user posted image user posted image user posted image

Se pogovarjate o švicanju nogic in čevljih-prehodnih. Tianu tudi zelo švicajo nogice.  Čevlje sem pa obema kupila v Cicibanu. Danes sem šla pa še v Massa ene svoje zamenjat, ker so se strgale in sem mogla druge vzet. Pa sem vzela zase ene superge, pa za otroka sandale za na morje od Fisher Price. So super. Edino mali nima opetnika user posted image A jih bom slišala v RA? Imava čez 14 dni.

ZOO: načeloma vsi vikedni frej

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
8.5.2008 20:15:36   
Lu
sivkamivka super je tale gorilnik. Midva imava istega. Je pretrpel tudi napad valov, ki so naju presenetili na obali, ampak je preživel. Malo se je okopal, ampak še vedno dela. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
8.5.2008 20:18:48   
altati
Mi pa copatkov sploh nimamo, za zunaj imamo nike-ce, kar se tiče ortopedskih čevljev, sem pa absolutno proti. Ampak to že itak veste.....jaz zagovarjam stališče, da sta bosa noga in ortopedskih čevelje, dve zadevi, ki si absolutno 'kontrirata'. Strokovnih člankov na to temo je pa kar precej na voljo..

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
8.5.2008 20:20:15   
altati
Arabela -super si pridna. Da še študiraš zraven - user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
8.5.2008 20:50:21   
muki1
Samo to napišem, ker mi je smešno za polulat. Mož je pil Coca Colo iz plastenke, pa ga je Iva prosila naj ji da za pit. Je rekla, DAJ, IVA PILA KOLA KOKOLA user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
8.5.2008 22:07:31   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Dejte se napisat:

ZOO
sobota 17.5.: mis, muki, moci, frrrr
sobota 24.5.: mis, muki, moci
sobota 31.5.: mis, muki, moci
sem dopisala kolikor sem se spomnila user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
8.5.2008 22:08:15   
frrrr

Še to. Katere velikosti copatkov imate od Škratka? Naša ima nogo nekje 20,5 številko. Copatke 20, čeveljčke sem ji že 21 kupila nove. Kaj naj? L ali XL?
mi imamo največje že nekaj časa... mislim, da so xl (18-24 mesecev)... ima pa čeveljčke št. 22

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
8.5.2008 22:12:33   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

tudi pri nas imamo nogico 21. sosedov fant z morja, star eno leto, ima pa že 25. ampak ima tudi 14 kg.

danes smo imeli sistematskega. veliki smo 75 cm, težki pa skoraj 9 kg user posted image , kar je kar uspeh, saj se je poredil za celo kilco od poletja user posted image obseg glave pa 47 cm

prav nič nam ni težila za cepljenje, je rekla, da se vidimo naslednjič pri treh letih na sistematskem oz. prej, če bo bolan. zelo ga je pohvalila in nič ni jamrala zaradi teže. je tak po naravi in bo šel verjetno v šolo s 17 kg, kot je šla mama. le da ima mama zdaj bistveno več kg.

js sm pa prejšnji vikend doma vidla fotke fantka, 3 dni mlajšega od našega tamauga, ki ima 22kg user posted image  user posted image sem pozabla usb, da vržem v album in bi lahk pofirbcale... bošček mali... starši ga pa kr filajo... pr 6ih mesecih je itaq že jedel regrat v solati z jajci, pa vampe user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
8.5.2008 22:13:33   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Moji otroci spijo, mami pa za računalnikom, pred računalnikom pa odprte knjige. imam izpit naslednji teden, pa ni neke volje, sem kar ven padla... pa bo že nekako...
pridna mami, pa pridna otročka user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
8.5.2008 22:19:51   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Samo to napišem, ker mi je smešno za polulat. Mož je pil Coca Colo iz plastenke, pa ga je Iva prosila naj ji da za pit. Je rekla, DAJ, IVA PILA KOLA KOKOLA user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image kola kokola user posted image faca tale vaša Iva

js sm se pa prej smejala za polulat, ko sva z možem sedela na kavču, mali je pa okol skakal... in pride do moža, mu reče DEJ, PEJT... mož ni odreagiral in se je začel rinit na kavč za njega, ter zraven govoril VSTANI, VSTANI... se mož prestavi in se Jaša uleže, ter reče JAŠA AJAL user posted image

prejšnji teden smo pa po kopanju prišli v sobo in pogleda možu, ter mu reče PAPA... js ga dam na posteljo, me prime za roko in reče PIDI (pridi)... vprašam kam in on meni AJAT, JAŠA AM MAMICI JOŠKICO user posted image

prav komandira naju user posted image kaj šele bo, ko zraste user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
8.5.2008 22:26:28   
frrrr
čeveljčki... mi imamo pa kr ene Alpinine... športne copate mu morm pa it kupit, ker za v peskovnik in na poganjalca pa rabi kej bolj športnega... pa tut tolk je že na nogah, da ne more imet samo ene obutve. zimskih škorenjčkov pa verjetno ne bo več nosil user posted image
aja, a je katera kje zasledila gumijaste škorenjčke za tolk majhne otročke... al pa palerine... sem iskala, pa vse preveliko za našga... gledamo telebajske, kjer skačejo po lužah in bi mi tut šli user posted image

drgač pa pr nas poleg Nodija popularen tudi Franček... danes sploh nismo gledali Nodija, samo 3 Frančke, kopat in spat user posted image včeraj je pa Mojstra Miho gledal, pa mu je bil celo tako všeč (mesec ali dva nazaj je protestiral in hotel Nodija), da smo med umivanjem mogli pet njegovo pesmico user posted image je kr začel MIHA BOVA ZMOGLA (je zgleda hotel sam z njim zidat user posted image )... TREBA... BOMO JA

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
8.5.2008 22:48:31   
mis
frrrr, mi smo škorenjčke kupili v Cicibanu, pelerino pa v Baby centru.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
8.5.2008 23:12:24   
borovnicka
nogavice - udobne, pisane, brez notranjih šivov

kupujemo jih v Jakopini že deset let in jih ne zamenjamo za nobene druge

Tjan pa Tjaš sta vzorčna primerka za višino dokolenkuser posted image
pa še cena je ugodnauser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
9.5.2008 8:22:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Dejte se napisat:

ZOO
sobota 17.5.: mis, muki, moci, frrrr, remy
sobota 24.5.: mis, muki, moci,remy
sobota 31.5.: mis, muki, moci, remy
sem dopisala kolikor sem se spomnila user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1974
9.5.2008 8:26:52   
psaša
Jutro.
frrrr škorenjčke imajo v Mass-u, vidla sem jih tudi v Turbo shue. Palerinco pa v Baby centru.
Remy čestitke za izpit, bravo user posted image

Smo bili včeraj v Massu, kupili ene supergice in pa une mrežaste čevlje od fisher price. Kriza je našemu kupovat čevlje, ker ima visoko nart in široko nogico. 
V Baby centru smo mu pa kupili eno kosilnico, je bil full navdušen.
Potem sva šla pa z dragim na večerjo, samauser posted image . Kakšen čuden občutek.

Nič, moram iti naprej delat.

Aja, kje je pa Maxica?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.