|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 9:06:24   
*bubi*
Dobro jutro!

Malo vas pozdravim pred odhodom v službo, brat vas itak ne utegnem.

Saraya, Rp ima "rok trajanja" 1 mesec, tako da ti nič ne pomaga zaloga železa v papirnati obliki user posted image

Jaz sem ravno danes dala kri in čez 14 dni izvem, kako je s hemoglobinom. Upam, da ne bo treba po tabletah posečt. Sem za vsak slučaj 10 dni jedla Elevit, ker ima not res fuuuuul železa (to je edina prednost pred ostalimi kombinacijami za user posted image ), ampak so se tudi pokazali vsi stranski učinki. user posted image


user posted image  v zadnjem delu nosečnosti pridobivajo cca 200g na teden, kar je res ful veliko. Ampak še vedno ne dovolj za izgovor, zakaj mamica dobiva 1 kg na teden user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim, komaj čakam vikend, da malo k sebi pridem.

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 9:35:15   
arabela*
En mesec?? Pol pa bom mogla pridno pituser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 10:19:05   
Blacky30
Saraya, če sem prav razumela bubi, ti je hotela povedat, da ima recept rok trajanja samo en mesec, tak da si ga ne shranjuj, pač pa si idi hitro iskat sirup, da ga boš imela doma. Da se ne bi zdaj nacejala s tem sirupom cele dneve in ga pila namesto soka.user posted image user posted image user posted image

Bubi, pa kako to, da moraš čakat na hemoglobin 2 tedna? Meni je sestra vzela kri iz prsta, dala kri v neko epruvetko s tekočino, vstavila v neki aparat in mi takoj povedala rezultat. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 10:41:12   
arabela*
Blacky30,hha,pa saj se mi je zdelo da tu nekaj ne štima.Za recept pa vem,jauser posted image
Ej,pa ti maš neke brzinske zdravnike.Jaz sem tud na hemoglobin čakala cel tedn,preden sem dobila rezultate.Se mi zdi,da je odvisno od zdravnikov.Po moje se lahko potrudijo,če se jim le dauser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 10:59:19   
barbaw
Blacky30  meni so prvič sprožali porod in me je bilo strah, da mi ga bodo tudi tokrat. Se prvič nisem nič odpirala in ker sem dobila svoje popadke tako močne, so mi dali samo inekcijo za mehčanje MV. Zdaj pa sem naenkrat dobila svoje popadke, ki pa so po vseh pregledih bili sicer na 2-5 min ampak premalo močni in neredni. Sem dobila lepo flašo in injekcijo, ki pa so stvari tako poenostavile. Nič me ni bolj bolelo ali pa kaj. Se mi zdi, da so tile umetni popadki bili pravi blagoslov, ker se je prvič tako vleklo, da sem bila že izmučena. Res si lahko samo želimo take porode, ki jim lahko rečemo, da so lahki.
Drugače pa je bratec zelo lepo sprejel Majo in je je bil zelo vesel. Ljubosumja ne zganja, išče pa pozornost. Dela malo več lumparij kot običajno. Je pa tako, da sem prav jezna, ker vsi prvo lezejo v voziček in posteljico potem pa njega porajtajo. user posted image  Je dvakrat rekel, da ga nihče ne mara. user posted image  Pa ful se mu posvečam. Še dobro, da je Maja tako pridna, čeprav danes nekaj štrajka. user posted image  Včeraj se mi je zgodila tako neprijetna stvar in šele pozneje sem videla, da sem narobe reagirala. user posted image  Mi je bilo potem ful hudo. Prišla je namreč škratkova prababica in mi je odpeljala voziček, Jaka pa ful v jok. Pa ga jaz gledam kaj mu je in ... kar na cesto je hotel steči in sem se razkurila. Ma me je ful strah, da ga ne bi avto povozil. Saj res nimamo dosti prometa v ulici, ampak nikoli ne veš, pa še sosedje, ki so tu doma divjajo. Potem pa mi je povedal, da je babica odpeljala njegovo Majo in je ful jokal. user posted image  Ma mi je bilo potem tako žal. In sem povedala, da mu je ful hudo, ker vsi samo Majo obrajtajo. SIcer so do zdaj vsi prinesli obema darilo, ampak vsi sestrico občudujejo, njemu pa dajo lubčka in je to to. Čakam na čas, da bodo vsi oba enako obravnavali.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 9.5.2008 11:02:06 >


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 11:06:26   
trnuljčica
Mars dobrodošla.

Hijenca iskrene čestitke za sina.user posted image user posted image user posted image

Bubi enkrat si omenila neke hlače (verjetno kot steznik) ali nekaj takega za trebuh. Se dobijo v Diafitu in podobnih trgovinah? Pa pomaga tudi pri koži, da gre hitreje skupaj? Da ne bom zastojn kupovala. Saj trebušnih mišic pod popkom, zaradi cr ne morem skrčiti in je ostal bušek (samo koža, ki se še ni skrčila). Zgledam kot v 5 mesecu.user posted image Zdaj bo poletje jaz bom pa morala po novo garderobo. Saj nosečniške ne bom mogla nositi poleti (dolgi rokavi, debelejše hlače...).


(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 13:58:13   
B.M.
Pozdravljene punce
Če lahko jaz odgovorim na to vprašanje kaj se trebuha tiče po porodu,sploh po CR. Jaz sicer trenutno šele pričakujem 1.user posted image a vseeno. Dobijo se hlačke ,ki so jih več uporabljale naše mame vsaj moja no in mi jih je že zdaj dala. zgledajo ja kot nek steznik so malo višje čez popek in pošteno stisnejo trebuh,zgledaš čisto ravna. Sicer bi jih bilo priporočljivo uporabljati čim prej po CR,no ko se vse zaceli seveda,a predvidevam da je pri tebi že to OK ali se motim.
Jaz mislim da je to ena super stvar samo moraš jo uporabljati. Ker sem sama kandidatka za CR mislim da je to super. Imam pa tudi kolegico ki jih je uporabljala po CR,pred tem si je trebuh povijala s povoji dokler ji je tudi mama priporočila te hlačke. Oblečeš jih seveda preko spodnjic. Za poleti bo to malo toplo a če hočeš rezultat jih kar začni uporabljati dokler še ni peklenske vročine. Mislim pa da se dobijo v trgovinah s spodnjim perilom kakšna polzela ipd.


_____________________________

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 14:08:48   
*bubi*
Bubi, pa kako to, da moraš čakat na hemoglobin 2 tedna? Meni je sestra vzela kri iz prsta, dala kri v neko epruvetko s tekočino, vstavila v neki aparat in mi takoj povedala rezultat.


Ker sem šla samo v laboratorij, rezultate pa pošljejo diret G. Jaz pa imam kontrolo šele čez 2 tedna in mi potem ona pove. Saj če bi bilo kaj kritičnega, bi me takoj klicali. Tega pa me je ful strah, ker sem delala tudi teste za toxo in če me kličejo, to ne pomeni nič dobrega.

Trnuljčica, jaz nisem o takih hlačah nič pisala. Vem pa, da se dobijo v trgovinah, kjer imajo tudi nosečniška oblačila. Že če malo po Neckermanu in podobnih katalogih pobrskaš, bi jih morali imet. Pa v Diafitu, Sanolaborju in podobnem verjetno tudi.

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 16:03:35   
kekec in mojca
Najprej Hijenci še tukaj iskrene čestitke za rojstvo njenega otročka!

Super, da je B.M. opisala te hlače. Jaz jih bom šla kar danes ali pa jutri iskat. Ker moj trebuh je kot ena sama vreča...

Trnuljčica, a ti si rano kaj mažeš?

Saraya, Blacky in Barbaw... ne zamerit, komentirala bom malo kasneje. Zdaj me Kekec prosi, da naj se igram z njim. Moram mu posvetit malo pozornosti.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 21:38:48   
Blacky30
Barbaw, potem sva na istem. Tudi meni so prvič sprožali porod in me je sedaj tega spet zelo strah. Vendar sem se včeraj in danes kar navdušila nad porodom z Ultivo, ki jo 100% zagotavljajo v ptujski P, zdaj pa sem še bolj v dilemi, kaj naj naredim. Bila sem že prepričana, da grem rodit v MB. Kaj pa zdaj? Malo več bi morala izvedeti o ptujski P, kakšen sloves ima, kakšni so ginekologi, sestra mojega g. mi je zagotovila, da so babice in sestre enkratne, da je tam vse na osebni ravni in da nisi samo številka. To mi je všeč. Samo, kaj pa, če se kaj zakomplicira, ali naredijo hitro CR ali čakajo? Ali imajo vso potrebno opremo za nego novorojenčka, če je z njim kaj narobe? Toliko vprašanj se mi poraja v glavi.

Willma, ti si naredila analizo ene in druge P, daj mi pomagaj, plis......user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 21:40:20   
Blacky30
Naš Nejc pa je poleg gnojne angine danes dobil še vodene koze.user posted image user posted image  Zdravnica me je opozorila, da bo menda kar hudo, ker bo preboleval bakterijsko in virusno okužbo hkrati. Jaoooo.......user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 23:06:06   
kekec in mojca
Joj, Blacky, to pa je fejst hudo... Upam, da bo Nejc kmalu zdrav! Cartajta se, revčka... Verjetno so noči zdaj še bolj naporne, a ne? A ga fejst zdeluje in veliko počiva?

Barbaw... našim otrokom vsakodnevno nehote lahko naredimo krivico. Vem, da je tvoj Jaka zdaj v res občutljivem obdobju, ampak na cesto pa v nobenem primeru ne sme tekat. Prav si ravnala, da si ga skregala, četudi bi rad imel sestrico. Kaj pa, če bi v tistem trenutku prišel kakšen avto? To, kar delajo obiski, je res zoprno! Moji starši ravno iz tega razloga prvič sploh niso hoteli vzet Tineta v roke, da ne bi zbudili oz. še poglobili Kekčevega ljubosumja. Kaj pa, če bi obiskom vnaprej, ko se že najavijo, rekla, da naj najprej posvetijo pozornost Jakeju, šele potem pa dojenčici, ravno zaradi ljubosumja? Sama še zdaj vse obiske ravno to prosim, briga me za zamere ali posmehovanja - k sreči ne enega ne drugega še ni bilo.

Blacky in Saraya, za povečanje hemoglobina sem jaz pila fructalov pesin sok user posted image in jedla Retafer tablete. Samo sem potem dobila drisko in sem morala s tem prenehat. Fajn je, če zraven spijeta kakšen pomarančni sok, predvsem zaradi C vitamina.

Kar se pa strahu pred porodom tiče... NIKAR (ja, zdaj sem pa lahko glasna). Se še spomnite, kako je mene dajala panika pred šivanjem presredka? V glavnem, presredek je na koncu ostal cel. user posted image Vse bo vredu, boste videle. Blacky, enkrat sem se pogovarjala s Seven o Ultivi in jo ful odsvetuje, ker povzroča dihalne stiske pri otroku. Pol je boljša epiduralna. To dobiš zagotovljeno v SG. Kar se tiče Ptujske porodnišnice, ti bo res vedla več Willma povedat, ona jo ful hvali. Res pa je, da če je z otrokom slučajno kaj hudo narobe, ga odpeljejo v Maribor, ti pa ostaneš tam.

Da vam povem, Tine je danes star 1 mesec.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
9.5.2008 23:21:26   
trnuljčica
K&M rano si dezinficiram z Betadinom. Preventivno. Sicer ne rosi več že  drugi dan. Verjetno si bolj mislila, če si mažem zaradi mehčanja rane? Odg je, ne še. Potem pride v poštev Contrakel. Vendar je realnost takšna, da je bistvo v masaži rane z njim in ne v maži. Tako, da bi verjetno katerakoli krema, ki ne draži kože + masaža dala enak rezultat. Vem ker sem ga v študentskih časih reklamirala  na kongresih.user posted image

Blacky upam da se tvoj škrat čimprej pozdravi.

Bubi mogoče veš katera lekarna je bolnišnična. Imajo prav svojo znotraj bolnice ( kot v KC lj), ali je mogoče tista pri bolnici nasproti Diafita? Sprašujem saj je krema za ritko iz P super in bi jo kupila.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
10.5.2008 8:14:00   
*bubi*
Dobro jutro!

Kavica za vse user posted image  in juuhuhu za lepo sončno soboto user posted image

Trnuljčica, bolnica ima prav svojo lekarno, mislim, da sem videla table in je nekje za stolpnico. Not pa nisem še nikoli bila. PA tudi ne vem, če poznam koga tam, bi se morala malo pozanimat.

S kremicami za ritko pa je tako: daleč najboljše je Zdravilno mazilo, ki ga meša tudi MB galenski in ga v lekarnah pretehtavajo. Edino jaz sem malo skeptična zaradi borove kisline, ki je not. V lekarnah ga imenujejo tudi Lamprehtovo mazilo, oz. stranke rečejo kar tisto vaše mi dajte user posted image  Jaz bi tega imela za rezervo in mazala samo če bi bila res sila, ne pa skoz in preventivno.

No, borovo kislino so nadomestili s citricidalom, ki prav tako deluje protiglivično in protibakterijsko. To pa je v bistvu Bebival za ritko. Ampak tudi za tega lahko prosiš, da ti natehtajo v lekarni, dobiš recimo 200g lonček za ceno 150g. Aja, pa ne pozabite si it z rojstnim listom po gratis Bebival user posted image

Še večja kriza s tem je bila v LJ, ko pa res nisem dobila nič pametnega za mazanje. Mi je potem kolegica v lekarni sama mešala hladilno mazilo z olivnim oljem.



_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
10.5.2008 8:16:07   
*bubi*
Tukaj: http://www.sb-mb.si/index.php?id=87

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
10.5.2008 19:42:37   
willma
Pozdravček punce!

Moj pregled v petek je bil super. Še enkrat potrjeno da bo user posted image , ker se je res lepo videlo. Z glavo se je obrnila doluser posted image Tehta pa že okvirno 2300g


IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Malo več bi morala izvedeti o ptujski P, kakšen sloves ima, kakšni so ginekologi, sestra mojega g. mi je zagotovila, da so babice in sestre enkratne, da je tam vse na osebni ravni in da nisi samo številka. To mi je všeč. Samo, kaj pa, če se kaj zakomplicira, ali naredijo hitro CR ali čakajo? Ali imajo vso potrebno opremo za nego novorojenčka, če je z njim kaj narobe?

Willma, ti si naredila analizo ene in druge P, daj mi pomagaj, plis.....


kakšen sloves ima
še vedno zelo dober

kakšni so ginekologi
strokovni, le enemu baje malo manjka nežnosti

kaj pa, če se kaj zakomplicira, ali naredijo hitro CR ali čakajo?
do sedaj ni bilo problemov;
vse, ki so bile tam in imele komplikacije so rekle, da sicer "počakajo" na normalen porod, ampak ne vztrajajo za vsako ceno

babice in sestre enkratne, da je tam vse na osebni ravni in da nisi samo številka
res je!

Ali imajo vso potrebno opremo za nego novorojenčka, če je z njim kaj narobe?
Imajo, vendar ne za večje komplikacije. V primeru večjih težav otroka odpeljejo v MB.

malo si še lahko sama prebereš na njihovi strani in na tu na RR:

http://www.sb-ptuj.si/ginekolosko-porodni-oddelek
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1956718

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
10.5.2008 22:55:18   
Blacky30
Willma, zlata si, hvala.user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
11.5.2008 8:29:58   
trnuljčica
K&M si že kupila hlačke? Ko jih boš napiši kje si jih kupila. Hvala.

Ultiva: jaz se nisem odločila za Ultivo. Sem za EA.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
11.5.2008 10:08:16   
willma
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Willma, zlata si, hvala.user posted image


user posted image
Z veseljem sem drugim v pomoč user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ultiva: jaz se nisem odločila za Ultivo. Sem za EA.


Ja, Ultiva. Jaz sem rekla, da grem na razgovor, da slišim še njihovo razlago, pa mojo teto bom imela zraven na razgovoru (je anastezistka v MB in v Ptuju jih tudi nekaj pozna). Upam, da mi bodo ob njeni navzočnosti bolj realno opisali možni riziko.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
11.5.2008 12:16:20   
kekec in mojca
Trnuljčica, nisem jih še kupila, nisem imela časa, da bi prišla do trgovine. Upam, da bom jutri lahko kaj bolj zadihala, čeprav dvomim, spet bom cel dan sama doma. Pa še eni obiski so se mi napovedali. 

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
11.5.2008 14:46:31   
Blacky30
Willma, kdaj greš na razgovor? Se že veselim, da nam boš podrobno poročala. user posted image  

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
11.5.2008 14:48:35   
Blacky30
Janeyyyyyyyyyyyyyy, kam si ušla???

Čeprav se spomnim teh časov nazaj, ko je detece prvi mesec nonstop spalo in sem lahko bila še veliko na RR, potem pa kar naenkrat konec. Cel dan je bil buden, toliko se je začelo dogajat, za RR ni bilo več časa, razen pozno zvečer, ko sem že kar padla v posteljo.

Samo vseeno te pogrešamo, Janey.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
11.5.2008 14:50:55   
Blacky30
Danes je 4. dan naših vodenih koz in je res najhuje do sedaj, kot je tudi napovedala zdravnica. Srbijo ga stare koze, ki so že počile, pečejo ga nove, ki so ravnokar počile, grozaaaaa!!!! Pravi bogec je! Kar naprej ga moram cartat, da mu je lažje. Se mi smili, srček mali.

Sem brala, da bi jaz morala dobiti neke imunoglobine, v kolikor jih še nisem prebolela. A to pomeni, da je dovolj, če jih dobim tudi, ko že dobim koze, ali je to zdravilo potrebno dobiti pred okužbo? Ker nihče več ne ve, če sem jih dejansko imela. Jaoooo!?!?!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
11.5.2008 17:43:36   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Trnuljčica, nisem jih še kupila, nisem imela časa, da bi prišla do trgovine. Upam, da bom jutri lahko kaj bolj zadihala, čeprav dvomim,


user posted image Le od kje mi je to znanouser posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
12.5.2008 9:15:17   
willma
Willma, kdaj greš na razgovor?


Čim prej user posted image
Še ne vem, moram se najprej s teto dogovorit (kdaj ni dežurna) in potem še na Ptuj poklicat.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?