lev76
|
IZVIRNO SPOROČILO: skokica01 No, pa sem tudi sama začela in preživela prvi dan - dopoldan sem sicer imela izjemno krizo, ker sem bila zelo lačna, pa še sadja ne obožujem ravno najbolj! Upam, da se mi bo vseeno uspelo prebiti skozi vseh 90 dni. Že zdaj pa me muči kako bo to izgledalo na dopustu, ki ga imamo naslednji mesec in gremo v hotel (polpenzion). Seveda mi bo največj problem za zajtrk jesti samo sadje, ker obožujem hotelske zajtrke (jajca, rogljički, palačnke...). Ne vem kako bom to uspela premagati???? Zelo se bojim jo-jo učinka, ki je ob kakršnihkoli dietah zelo pogost. Kakšne so vaše izkušnje z grehi? Koliko grešite? Sama sicer mislim, da če bodo do takrat že kakšni rezultati v minus kilah, potem bo verjetno moja volja močnejša od vseh dobrot... pa vendar, včasih se znajdemo v kakšni situaciji, ko je prilika, da pojemo kaj izjemno dobrega na "nepravi" dan. Kar se tiče jojo efekta, ti lahko povem iz lastnih izkušenj, da ga ni bilo.Jaz sem hujšala pred dvema letoma po tej dieti,pa do zadnjih treh mesecev nisem nič gor dobila. Zdaj pa sem zato,ker sem predvsem zvečer, preveč jedla in to neprave stvari (smoki,piškoti). Prej tega nisem počela in se tudi redila nisem.Je pa res da sem obdržala način prehranjevanja in da se mi je presnova spremenila. Saj za zajtrk že ves čas jem sadje in kosim ob isti uri. Če se le da,jem ločeno kosilo, včasih pa tudi ne. Oz. sem jedla, zdaj itak tako jem,ker sem spet na dieti. Tako, da se lepo držiš tega sistema in ne greš nazaj na starega in ješ vsepovprek, potem je uspeh zagotovljen. Kar se tiče grehov,pa takole. Jaz sem v petek začela z dieto in sem se ga prvi dan napila . Glede na to, da sploh ne pijem alkohola, sem si rekla, pa ravno prvi dan diete si morala vse zaj...?? Pa pizzo sem si tudi s sirom naredila, tako da-evo še en greh.Sladkarij pa tudi nisem pojedla samo toliko kot jih smeš . Pri meni je OH dan, mal kritičen,ker imam takoo rada sladkarije. Drugače pa kar gre. Sicer pa tudi mene skrbi dopust, saj grem v Turčijo in imam all inclusive!! Pa ni vrag, da se med vso tisto hrano ne bo našlo nekaj,kar bo tisti dan zame. No punce vztrajno naprej! Jaz sem danes doma na dopustu in imam že piščanja bedrca pripravljena za spečt- B dan torej.
|