Anonimen
|
Dobrodošle nove borke s kilogrami! Čimmanj grehov in čimveč misusa pri kilah. Jaz sem včeraj nase navlekla ene hlače, ki sem jih nosila pred nosečnostjo in sem bila vsa ponosna nase. No, dale so mi še malo upanja, da na dopustu le ni bilo preveč grehov, zato sem se zvagala in sem še vedno na istih kila, torej na -9kg! Sedaj so pa začeli tudi drugi opažati, da sem shujšala in sem tolk ponosna. suzi36 - jaz imam tole naprintano in nalepljeno na notranji strani omare v sobi. Tako, da zjutraj pogledam kaj jem ta dan. zajtrk je vedno isti - poljubno sadje Proteinski dan - meso, jajca, mlečkni izdelki (sir, skuta, jogurti), ribe + juha (to popiješ na koncu obroka) + solata + kos kruha, večraj isto le pol manj škrobni dan - fižol. čičerika, grah, soja, riž ali krompir + solata + kruh, večerja isto le pol manj dan ogljikovih hidratov - testenine, zelenjavna pica (brez mesa in sira), ali katerokoli drugo slano pecivo v velikosti pice (preste, slaniki, pecivo iz nevzghakjanega testa), mlinci, ajda, ječmenj, proso, večerja - nekaj sladkega + rebro temne čokolade Vitaminski dan - sadje in zelenjava po izbiri, ter oreščki, suho sadje, semena, kompoti, čežane (lahko se je eno vrsta sadja vsak obrok ali pa mešano po želji) vodni dan - sledi vitaminskemu dnevu in je enkrat mesečno - na 29.dan, piješ pa samo vodo
|