|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
10.5.2008 21:29:06   
dolenjka
Buči, a misliš da čekirajo nakazila na TRR user posted image  Pomojem ni panike user posted image  Drugač se pa zmen, da naj kak potni nalog napišejo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
10.5.2008 22:20:15   
katka37
Ojla, čvekice!

Se po dolgem času javljam, čeprav se trudim vsaj brati kolikor toliko sproti, ampak sem kar precej v zaostanku.user posted image   Res ne vem, kaj delam, mi vsak dan tako hitro mine, sploh ne vem, kam. Mulca imata v šoli kar napeto in ju moram imeti kar našpanana, pa še puberteta ju meče sto na uro, Tin pa mi tudi vzame kar precej časa, ogromno smo namreč zunaj. Proti večeru pa sem itak sama, ko ima moj treninge. Ampak je pa lepo, še posebaj, ko se vsi cartamo.

Sem brala, da imate nekatere težave z alergijami, močno držim pesti, da na čim manj stvari in da bi tudi izginile, baje da pri mnogih otrocih minejo. Držite se. user posted image  

Pina, lepo, da tako poskrbiš za goste. Sem pa tudi sama do 1979 živela na Primorskem, v Kopru, mi je še vedno žal, da smo se odselili.

Anandrej, uživaj v dopustu.user posted image user posted image

V sredo pa imamo nas čaka prvo cepljenje in pa spet cepivo proti rota virusu. Me prav zanima, koliko Tin tehta. Večina misli, da je star 4 do 5 mesecev. Krčev na srečo nima ravno dosti, je res dobrovoljček in ne joče dosti.

Toliko za danes, pozdrav vsem in čuvajte pikice. Se bom res morala truditi in se večkrat javiti.

Aja, pa še vedno se nisem spravila po "prijateljico", res ne vem, kaj čakam.user posted image

Nočko!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
10.5.2008 23:23:40   
Februarka08
Čer.
Samo lahko noč vam zaželim, jaz sem čist izmozgana, sem do zdele peglala, ker je tamala danes zaspala šele pred slabo uro.user posted image user posted image Ne vem kaj ji je blo. Mene pa tako noge bolijo da komaj še stojim.

Lepe sanje, se beremo jutri.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
10.5.2008 23:46:20   
Janey
Čer
Vidim da ste taglavne čveke (pina dolenjka in buči) veselo na delu, ostale pa štrajkate tako kot jazuser posted image user posted image par vas nisem zasledila že kar nekaj dni ali celo tednov in vas kar pogrešam.
mala_pikica lepo da si se spet kaj javila...ta teden se moramo pa res dobit.

mariborčanke  kaj pravite v SREDO 14.5.2008 ob 16h pri Kaskai??????

pa ni hudič da se 4 babe ne moremo zmenituser posted image user posted image

mi2 sma pa bla danes cel dan sama...zjutraj sma šla z mojo mami malo v mesto na špancir pa malo v h&m zapravjat in je tudi  babi pristavila k sklediuser posted image user posted image potem pa k njej na kosilo in je enkrat pozno popoldan ati končno prišel po naju. Pa smo šli še na en vikend v neke bege si malo dat možgane na offuser posted image user posted image
sem gledala danes eno stanovanje in sem se ful zapalila, pa moj ni za touser posted image user posted image pravi da dokler nima redne službe za nedoločen čas noče it v to. Sej po eni strani ima prav po drugi pa lahko v najslabšem primeru skoz dela še 4 leta preko šs bi nama lepo šlo skozi  tak kot sem si jaz zamišljala. Ampka noče niti slišatuser posted image user posted image user posted image sem fula žalostna...jaz v bistvu nisem o tem razmiljašala in sem gledala na to kot on, ampak sem našla TOČNO TAKŠNO stanovanje kot si želim...mah...upam da bo čez par let še kakšnouser posted image zdaj se bom pa zadovoljlila s tem. Vsaj poskusila se bom no.

Rvo lubi je izpod tuša...gremo se stiskat ko tako lepo diši, pa kako joto skuhat...sem dobila tabletke in je treba do M vse kondome porabituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jih mama še cel paket (tavelkiuser posted image user posted image )

lahko noč

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
11.5.2008 7:02:41   
mala_pikica
Dobro jutro!

Pa ne, da sem danes jaz prvauser posted image .

JANEY, meni je vsredo vredu, pa destinacija tudi. Pa upam, da se bomo res srečale. Lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
11.5.2008 7:37:02   
ELMA
JUTRO...

Mi smo včeraj celi dan bile vzunaj in sem opazila da naša spet dobija ispuščaje po vratu .Kaj mislite če je mogoće alergična na sonce ?A ste imele iskušnje s to alergijo, pa če ste me zanima kakšni so bili ispuščaji na videz .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
11.5.2008 7:54:43   
kati kati

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati
ANADREJ-čestitke za mini rd.... pr nas se tud čudijo kej je star 3 mesece in je velik 69cm in težki 7110g! je pravi korenjak

S čim pa vi vašega hranite? user posted image Za našega se P. sicer ni čudila, ker bi bil posebej velik, ampak se ji je čudno zdelo, da bi v enem mescu zrasel 6,5 cm.

naš user posted image je,kadar hoče oz.kadar je lačen-včasih tud na 2-3-4 ure kak je. sej se vsi čudijo kako  su mu prov 74-80 cotke...bom daal par slikc gor pa....

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
11.5.2008 8:05:32   
itata
jutro,
najprej moram malega pohvalit k je bil tak priden včeraj cel dan, sva bila najprej na kavi pol cel dan pri tašči pa zvečer še v štacuni pol je pa lepo spal kot je bil pred to alergijo in kašljanjem navajenuser posted image  dojenje samo 2x in to okol 2h in okol 6huser posted image  izpuščaji bolš ful.  skor zginl. prehrana kar gre, sam tole bio je res drago!!!
danes sva dop sama k je šel moj v hrib hodit pop so pa obiski napovedani, tko da bo skoz kejuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
11.5.2008 8:13:21   
itata
sem našla že namaz kot nutello, kekse in podobno brez jajc in mleka. najbolš bi blo sicer vse sam narest kot mala pikica ampak sem bolj leva za kuhanjeuser posted image  dolenjka bom pazila pa pogledala še un forumuser posted image
elma lahko je alergija na sonce...
meti kako dudico si mu pa dala?
jaz sem hitla jakobu dat čaj po flaški pa ne povlečeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
11.5.2008 8:19:27   
misar
dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja spet sem dobre volje, pa ne zaradi obilice spanja ampak babe, jaz se že dolgo nisem tako nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sva šle včeraj z mamo gledat 5 žensk.com...punce ta predstava je zakon, prav za žensko dušico user posted image user posted image user posted image user posted image . tiste, ki ste jo gledale itak že veste, tiste, ki je niste, pejte jo gledat, za posebne užitke imejte dedce sabo, ker bodo 2,5 ure smrtno resni, s trpečim izrazom na obrazu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

sicer pa je ati včeraj zvečer super hendlal s tamalo, tako, da ni panike, da mu jo večkrat prepustim user posted image user posted image user posted image . ne vem, kaj ji je dal pit (rum, šnops, jagra??user posted image user posted image user posted image ), da je spala do štirih zjutraj, pohamsala nabito joško, spala še mal, pa spet mal jedla, pol sva pa skupaj drnjohali do pol osmih, zdaj se pa z atijem špilauser posted image .

danes spet kaže na krasen danuser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
11.5.2008 8:20:57   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

JUTRO...

Mi smo včeraj celi dan bile vzunaj in sem opazila da naša spet dobija ispuščaje po vratu .Kaj mislite če je mogoće alergična na sonce ?A ste imele iskušnje s to alergijo, pa če ste me zanima kakšni so bili ispuščaji na videz .

jaz sem imela kot otrok alergijo na sonce...so me morali ful pazit. sem dobila izpuščaje,take drobne rdeče pikice ki so grozno srbele...še zdaj se mi včasih spustijo v začetku poletja, sploh po dekolteju...nič prijetno. ampak mine, tako da brez skrbi

< Sporočilo je popravil misar -- 11.5.2008 8:23:47 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
11.5.2008 8:47:36   
buči
Jutro!

Itata, elma, mislim n avaju in vajine pikce. Naj vam čim hitreje mine in naj bo čim manj moteče!

mary_lou, če se ti da pacat, lahko mufine najprej spečeš, potem jih prerežeš in napolniš (s čimer ti je pač všeč), pa daš še smetano na vrh ali pa sladolet noter, pa sadje čez. Samo ti so direkt za na mizo in za pojest ... Ja, če imaš klasičen pekač za muffine, jih pride res vedno točno 12. Razen s polnozrnato moko jih je manj, ker je težja, pa jo je malo manj.

Zdaj moram pa dol z rr, ker bi moj igral nogomet ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
11.5.2008 9:24:52   
itata
buči: ti si pozdravla grlo?

grem se zdej preoblečt, da bova šla z malim mal pred bajto in okol se vozit z vozičkom, da vidimo, če bo kej zaspal v njem;)

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
11.5.2008 12:52:19   
dolenjka
A vam neki povem? Jaz pa muffine pečem user posted image  user posted image  user posted image
Očka pa žar pripravlja mljasssskkkkk, carica pa pančka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
11.5.2008 14:14:43   
MetiLu
A še jest neki povem? Sem jih lihkar dala v pečico user posted image  (mafine) user posted image  user posted image user posted image

Moja fanta pa na sedežni pančkata, se očitno po kosilu prileže user posted image

Smo šli pa danes peš do tuša v nabavo, pa je tamal pol poti tiho dudico ven metal user posted image , pol je bil pa že tko zaspan, da se spet ni mogu odklopit in je bilo spet 15 min vreščanja, pol ga je ati po štacuni nosil, ko smo pa z blagajne prišli, sva ga dala pa nazaj v košaro, pa ga je takoj zmanjkal user posted image

Zunaj je pa tko lepo, grem mal bele noge na sonček vržt, me ležalnik že čaka na balkonu user posted image

Itata, zaenkrat smo osvojili samo dudico nuk, ki ima cucelj iz kavčuka. Sem mu šla dones še eno kupit user posted image  zgleda, da ko se mi zazdi, jo kar cuclja, ga pa ne morem vedno zamotit z njo. Če je neče, je neče, nimam kej. Samo tole je že "napredek" user posted image  pa s flaško kar malo vztrajaj. Janez je tud na začetku samo grizu cucelj, pa še zdej ne potegne čist, svake kvatre mal, sam ga parkrat na dan malo pohecam s flaško, pa se bo počasi navadil. Sej ko bo huda žeja, bo že oreng potegnu, do takrat ga pa ne mislim preveč filat s čajem. raj vidim da zizo dobr vleče.

Aja, ga moram pohvalit, da smo bili dones spet na starem ritmu spanja: zaspal ob 21.ih, jedel ob 2.00 in 5.30, pa do osmih spal user posted image  kar fajn user posted image

Elma, tud jaz sem imela tole alergijo, dobila sem jo pred 5 leti v Turčiji, kjer sem fasala hudo sončarico (cel dan pod senčnikom, pa sem jo dobila user posted image ), pol se mi je pa pojavljala vsako leto ob prvem soncu, zdej imam pa že 2 leti mir oz. je nimam več. Čist možno pa je, da imaš user posted image  preveč oblečeno, pa da je zaradi vročine dobila mozoljčke po vratu. Tud naš jih je dobil samo po vratu (oz. še malo po zg. delu hrbta) pri 4 tednih, ker sem ga preveč oblačila. Pol mi je pa patronažna rekla, da naj ga oblačim samo v bombažne cunjice (prej sem ga v pliš pajacke), pa je zginilo. Probaj jo manj oblečt user posted image

Mmmmmmmmmmm, kok diši iz pečice user posted image  ja čist tapravi zgledajo, upam sam da se ne bodo sesedl user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
11.5.2008 14:17:43   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Itata, zaenkrat smo osvojili samo dudico nuk, ki ima cucelj iz kavčuka. Sem mu šla dones še eno kupit user posted image  zgleda, da ko se mi zazdi, jo kar cuclja, ga pa ne morem vedno zamotit z njo. Če je neče, je neče, nimam kej.

Sem mislila mu user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
11.5.2008 14:40:07   
MetiLu
dobri so user posted image user posted image user posted image  sem naredila čokoladne, pa še tiste čokoladne kapljice sem kupila pa jih notri zamešala user posted image  no zraven pa še aktivio papam, da bomo lažje alelujo peli - upam, a je katera že probala ta jogurt, pa lahko potrdi, kar v reklami obljubljajo?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
11.5.2008 20:46:46   
larisa
Ojla bejbe,

me kar dva dni ni blo nič tuki user posted image , ko je pa tak sonček, ni časa user posted image  

Včeraj smo bili na morčku, je blo fajn, danes pa povsod naokrog user posted image .

Da ne pozabim, Meti, a si ti mogoče našla nastavek za flašo za na voziček. Ne spomnim se kaj je blo takrat ko si ga šla iskat user posted image .

Ella, ne morem verjet, da si ti tud U2 fanica. Jaz sem čisti U2 fan in ti moram zaupat, da bo ta film tudi v Lj. koloseju. Moj prijatelj pripravlja zaprto produkcijo in če boš želela, te povabim zraven user posted image . Me pa zelo zanima, če si šla, kako je blo!!! Pa res že pogrešam kak njihov koncert. Od zoorope naprej sem bila na vseh turnejah! Pa ti, tudi kje?

Moram se it še mal stiskat, pol pa spat, da bom jutri redy za cel teden vozičkanja. user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
11.5.2008 21:11:21   
dolenjka
Čer user posted image

Se pa pozna tole sončno vreme, da smo vse pridne in imamo otročke na zraku in ritke v pogonu user posted image
Naša je bila danes zunaj od 1.30 do 19.20, vmes sem jo samo 2x previla in podojila. Da ne govorim da je bila vsega skupaj verjetno budna 2 urici user posted image
Zvečer pa lakota na kvadrat, je zmazala obe cici pa še mal mamine zalogice po flaški sva ji uturila in je med palčki user posted image  user posted image  user posted image
Danes sva ji prvič vrtiljak naštimala in ji ni blo nič jasno. Dopolda sva jo dala za foro gor v posteljico spat in ene 5 minut se je kregala s pujem in prijatelji, pol pa zaspala user posted image  Mal panike je bilo samo ko se je zbudila, se jih je mal ustrašla user posted image

Jaz sem pa spekla tiste muffine s čokolado in višnjami in so bili božanski (no, od 18h so še štirje user posted image  ) user posted image

Joj kako lep teden za naše user posted image  se obeta, bodo spet veliko zunaj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
11.5.2008 21:15:29   
dolenjka
Larisa, ker ne vem kako je kaj s tvojim vidom danes - imaš ZS user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
11.5.2008 21:15:43   
jencili
čer,

evo, mi smo skopani, lepi, zdej pa se počasi spravljamo spančkatuser posted image .
Mami in ati sta ga pa učer mal žurala po zelooo dolgem časuuser posted image user posted image user posted image .
Babi je bla vesela, ker je bla lahko z vnukom, midva pa tudi, ker sva šla malo med ljudi spet. Ful je blo fajn in ne boste verjele - celo res sem spila tudi svoje PIVO!user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
11.5.2008 21:21:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

ne boste verjele - celo res sem spila tudi svoje PIVO!user posted image

Verjamem user posted image  Jaz sem tudi danes ta malo piksno pivaka stresla, je tko sedu k pr norcih user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
11.5.2008 21:57:59   
jencili
hihi Dolenjka, verjamemuser posted image

Nič, jst pa grem počasi proti spalnici, ker se tam nekaj oglaša...baje me pogrešajo (in to ta velik otrok, ne maliuser posted image ), tko da vam samo še zaželim mirno noč...

papa

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
11.5.2008 22:14:00   
Februarka08
Larisa je končno zaspala prejle. user posted image user posted image Ne vem kaj ji je blo, men se je že kar mal mešal. user posted image Komaj še gledam, tako da že vidim posteljo pred sabo... user posted image

Grem pa jutri do spl. zdravnika, ker me že od poroda ful boli zapestje oz. kost na zapestju. user posted image user posted image Zjutraj komaj tamalo dvignem, čez dan komaj dlan obrnem. Sem mislila, da bo minilo, pa kar noče. Pojma nimam od kaj je to. Pa še na roki se mi je začelo eno znamenje nekaj čudno rdeč okol barvati pa srbi me. Naša familiarna anamneza je tako al tako sploh ful rakava, tako da veste kaj vse se mi prepleta po glavi. Sem že čist preč od skrbi, kaj če moja Larisa brez mamice prekmal ostane. user posted image user posted image user posted image   Ne bom več pesimistike zganala kle gor, grem raj spat in tuhtat kaj bo jutri pri zdravniku...

Mirno noč.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
11.5.2008 22:18:08   
mala_pikica
Dober večer!

ITATA, daj napiši kateri je ta namaz podoben Nuteli, bi si ga jaz tudi kupila. Lp

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Oblačila
Raho

Ali kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?

da (11%)

ne (76%)

pogojno, če je ugodna cena (13%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!