MetiLu
|
A še jest neki povem? Sem jih lihkar dala v pečico (mafine) Moja fanta pa na sedežni pančkata, se očitno po kosilu prileže Smo šli pa danes peš do tuša v nabavo, pa je tamal pol poti tiho dudico ven metal , pol je bil pa že tko zaspan, da se spet ni mogu odklopit in je bilo spet 15 min vreščanja, pol ga je ati po štacuni nosil, ko smo pa z blagajne prišli, sva ga dala pa nazaj v košaro, pa ga je takoj zmanjkal Zunaj je pa tko lepo, grem mal bele noge na sonček vržt, me ležalnik že čaka na balkonu Itata, zaenkrat smo osvojili samo dudico nuk, ki ima cucelj iz kavčuka. Sem mu šla dones še eno kupit zgleda, da ko se mi zazdi, jo kar cuclja, ga pa ne morem vedno zamotit z njo. Če je neče, je neče, nimam kej. Samo tole je že "napredek" pa s flaško kar malo vztrajaj. Janez je tud na začetku samo grizu cucelj, pa še zdej ne potegne čist, svake kvatre mal, sam ga parkrat na dan malo pohecam s flaško, pa se bo počasi navadil. Sej ko bo huda žeja, bo že oreng potegnu, do takrat ga pa ne mislim preveč filat s čajem. raj vidim da zizo dobr vleče. Aja, ga moram pohvalit, da smo bili dones spet na starem ritmu spanja: zaspal ob 21.ih, jedel ob 2.00 in 5.30, pa do osmih spal kar fajn Elma, tud jaz sem imela tole alergijo, dobila sem jo pred 5 leti v Turčiji, kjer sem fasala hudo sončarico (cel dan pod senčnikom, pa sem jo dobila ), pol se mi je pa pojavljala vsako leto ob prvem soncu, zdej imam pa že 2 leti mir oz. je nimam več. Čist možno pa je, da imaš preveč oblečeno, pa da je zaradi vročine dobila mozoljčke po vratu. Tud naš jih je dobil samo po vratu (oz. še malo po zg. delu hrbta) pri 4 tednih, ker sem ga preveč oblačila. Pol mi je pa patronažna rekla, da naj ga oblačim samo v bombažne cunjice (prej sem ga v pliš pajacke), pa je zginilo. Probaj jo manj oblečt Mmmmmmmmmmm, kok diši iz pečice ja čist tapravi zgledajo, upam sam da se ne bodo sesedl