bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kje pa ste vse.. meni se čveka, pa nikjer nobene.... ella kje si????? a se spet z sladoledom in palačinkami bašeš? pina ti pa si čarovnica sem prav zdele zmazala eno palačinko, k sem brala vse kar ste danes načvekale ella, če te ne bi poznala, bi rekla, da si blond. Pina je že dolgo čarovnica. To še posebno ve suzi* . No, saj ti je pina to že omenila ... IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pa Mia je tak cuker Pa take odrasle fore ima! Pazte to: " A vaša kej bruha?" Pa rečem jaz da ne in ona" O, naša pa! A vaša tut riga? Naša ko pujsek Pepi!" In tko naprej. Se ji kar nisem mogla načudit! Luštno dete, pa tko atiju podobno za Mio, ki je je res prava faca!!! IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Punce, dejte mi povedat, koliko časa na dan vaši cucljajo dudiko? Pa koliko čaja spijejo? Naša bi dudo vlekla tudi celi dan in je prava histerija, če ji pade ven . Brez nje je lahko samo, če trdno zaspi. Zaenkrat gre le spat brez nje in celo noč ne teži za njo. Se pa sprašujem, kako dolgo bo tako trajalo . Čaja pa midve že nekaj časa nič več ne pijeva, ker smo imeli take probleme za jest (občasno jih imamo še ). Ji bom ga pa mogla začet ponovno ponujat, ker bo ratalo tako vroče in bo potrebovala dodatno tekočino. Bo pa zdaj kmalu že stara 4 mesece in bomo probali tudi kakšen frutkov sokec začet pit. IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz bi bila tudi čist zadovoljna če bi naša bolj dudo porajtala naša je pa desni palec čist osvojila pismo spi 12 ur skupaj, pridem v njeno sobica in ona zauga palec, brez da bi muknila. No, sej ko jo pristavim se nič ne pritožuje, sam men ni vseč da prst v usta rine Bodi srečna, da ne "mukne" in je zadovoljna s zizo ali flaško. Pri nas je dretje, če ji namesto dude flašo dam . IZVIRNO SPOROČILO: anandrej Naš tudi takoj ven špukne . Ma veliko raje roke. Zdaj pa že tudi kako igračo v usta potegne. Najboljše so pa itak zize . Mi smo bili pa danes v Iškem vintgarju. Res fajn plac za sprostitev. Bo treba enkrat it na piknik, danes ga je imel samo tamali, ata pa mama sta pa ene kekse žulila . No, pa imaš po novem tudi pri zizah konkurenco . Kje pa je Iški vintgar? Poznam blejskega in je super lepo za sprehod in imaš kaj videt, tega, ki ga pa ti omenjaš pa ne poznam. Zdaj se boš pa fajn odpočil, ko boš tako dolgo doma . Le glej, da boš ženi kaj v pomoč, da ne bi samo "afne guncal" in se hvalil, da si na porodniški . Mal heca! suzi, je pina povedala, da ste pri vas bolni . Le hitro se vsi pozdravite! dolenjka in buči, vidim, da sta me čez vikend pogrešali . Je bil pester vikend in ni bilo časa za RR. Že v petek popolan smo bili v Beli na vikendu popoldan, v soboto popoldan smo šli v LJ v šoping, včeraj pa spet na vikend praznovat RD mojega tasta. Kar smo bili pa dopoldan doma, pa ni bilo časa, ker je bilo treba ves čas Anajo zabavat in se z njo ukvarjat in seveda kaj dobrega skuhat za naše želodčke. Anaja po novem popapca tudi že 150 ml. Imava pa še vedno občasne težave kot npr. v soboto, ko v LJ ni hotela nič jest in je od 13h do 20.30 bila lačna, pa še takrat sem jo komaj pripravila do tega, da je jedla . V LJ sem ji 3x dala jest, pa je pojedla le 40.
|