|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
10.5.2008 13:06:44   
Februarka08
Mam eno vprašanje: ali se naši user posted image že lahko nosijo v kengurunčku? Meni ga je soseda dala za probat in mala ful uživa not k gleda okolico, kasneje mi je celo zaspala. Zdej pa ne vem kok časa je lahko not oz. če je že lahko.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
10.5.2008 13:57:38   
jencili
pozdravček tudi od mene,

danes je res fajn danuser posted image . Moja najboljša prijateljica je rodila punčko Nikouser posted image user posted image user posted image . Čestitke novopečeni mamiciuser posted image user posted image user posted image

Tudi večer je planiran malo drugače. Pozneje popoldan pride babi (moja mami) čuvat Taja, midva z atijem pa greva malo na lepšeuser posted image . Nič posebega, dobimo se malo s prijatelji in gremo na eno modno revijo malo pogledat in na kako pivouser posted image
...pred tem pa me čaka še gora cot za zlikatuser posted image . Meti, tud mene tale frajer osvaja že neki dni, pa se kr nisem mogla zraven spravit. No, danes je fajn dan za en sprehod po cotkahuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
10.5.2008 15:20:26   
buči
pina, včeraj je bila še gužva pri mirenci, tako da je imel moj enosmerno pred vhodom. Bomo danes njegovega škrata peljali na obisk.user posted image

dolenjka, tole današnje razdajanje je bilo na eni izmed šol za odrasle (da ne bom delal reklame, ker tako dobro me pa ne plačajo). Pa še to ne vem, če sploh lahko dobim nakazilo denarja, ker sem na porodniški, da mi ne bodo na socialni kaj težil, da zanemarjam dete.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
10.5.2008 15:40:39   
MetiLu
Mi pa že dva dni nič ne spimo ... očitno mali spet povečuje porcije, ker ponoči papava na 1urco in pol, max. dve user posted image  ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Dudica je še zmeraj aktualna user posted image  user posted image  ah kaj aktualna, zdej je pa že hudo, če iz ust ven pade user posted image  pa tud vozičkanje v košari sva danes preživela, sicer je bilo najprej precej vreščanja, samo pol je pa zunaj pančkal urco in pol user posted image  z mami sva ta čas uspele nasadit rože, pol smo pa še odšetkali do slaščičarne na tortico user posted image

Pa malček je danes tako priden, da sem uspela celo pol kupa že zlikat, pol me pa še čaka, ko pride varuška (ati) user posted image . sem se likalnika končno usmilila user posted image

Jutri pa baje vabiva taščo in tasta na kosilo (enkrat za spremembo), pa že tuhtam kaj čem skuhat user posted image  V planu so tortilje s piščancem v arašidni omaki, sam kaj ko jaz tega ne smem jest user posted image  user posted image  user posted image  bom mogla očitno še kaj zraven narest user posted image  Joj, pa mafinov še vedno nisem spekla user posted image  ja ne vem no, jest kr nimam cajta, dnevi mi tako hitro minejp, da nekatere stvari ki so za postorit, kar prelagam ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
10.5.2008 15:53:46   
MetiLu
Punce, dejte mi povedat, koliko časa na dan vaši cucljajo dudiko? Pa koliko čaja spijejo?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
10.5.2008 15:54:34   
ella79
sem mislila da bo danes ponoči kmalu budnica, k je zvečer tok mal popapcala, ampak je vseeno zdržala do šestih user posted image popapcala in naprej drnjohala do devetih user posted image potem smo šli pa v mesto na kavo, pa nečaka na lutkovno predstavo peljali.. prav fletn je bilo user posted image

in sedaj pri nas dežuje user posted image

meti super, da je Janez pridno spančkal v košari user posted image je sugorno boljš za njega kot šoprtni del
jencili user posted image user posted image za tvojo prijateljico in njeno user posted image

pina in dolenjka, vidim da ste noro uživali včeraj in princeske tudi user posted image user posted image user posted image kako pa se naredi šparglje z rižem? A to je ala rižota, k to poznam, kaj drugega pa ne user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
10.5.2008 15:57:49   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Punce, dejte mi povedat, koliko časa na dan vaši cucljajo dudiko? Pa koliko čaja spijejo?

naša cuclja dudo 2 sekundi user posted image user posted image
čaj ji dam sam po dojenju če še sitnari, da je bilo premalo user posted image pa to spije ene 20 ml max. sam ponavadi doseže svoje in jo še pristavim da 2x potegne, k očitno jo čaj ne nasiti dovolj user posted image tako da bom čaj bolj poleti prakticirala, vseeno jo pa raje pristavim, kot pa s čajem nalivam user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
10.5.2008 16:22:45   
MetiLu
Oj Ella, ja sej sem tud jest uvidla, da je košara boljš za tko majhnega user posted image  čeprav večkrat protestira notri...

Čajček mu pa jest tud samo ponudim, pa če potegne mu pustim pit, pa itak ne spije več ko 20 ml naenkrat. Bolj sem mu ga zdej ponujala zato, da se malo cuclja navadi. Od začetka sploh ni znal potegnit, mu je vse za vrat steklo user posted image  seveda ga pa skoz na zizo dajem, da se naje, zadnje dva dni je pa tko naliman na men.

Sam tale duda ga je čist zasvojila, zdele jo zauga že eno uro in da lepo mir user posted image  Prov pomiri ga, pa popoldan je eno rundico tud oddremal z njo, ga je zmanjkalo na sedežni user posted image  Ne vem kolk je priporočljivo da jo tolk zauga? Čist popizdi, ko mu ven pade user posted image  no, če bo v naslednjih dneh še tako navdušen nad njo, mu bom šla še eno kupit, da jih bom lahko malo menjala...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
10.5.2008 16:25:45   
ella79
jaz bi bila tudi čist zadovoljna če bi naša bolj dudo porajtala user posted image naša je pa desni palec čist osvojila user posted image pismo spi 12 ur skupaj, pridem v njeno sobica in ona zauga palec, brez da bi muknila. No, sej ko jo pristavim se nič ne pritožuje, sam men ni vseč da prst v usta rine 

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
10.5.2008 16:27:45   
MetiLu
februarka, jaz sem našga enkrat dala v kengurujčka, pa se mu je čist zmešal, še preden je moj vse štrike zapel user posted image  user posted image  sicer pa žena od moževega strica svojega enomesečnika že nosi v kenguruju, pa je to njen že 6. otrok user posted image  je rekla, da ji je za v štacuno to najbolj praktično, pa tamal je taka žverca, da ne prenese bit od nje oddaljen več kot 15 cm user posted image  po rokah ga pa tud ne more met cel dan...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
10.5.2008 16:34:41   
MetiLu
Ella, sej naš je najbrž zdej sprejel dudo zato, ker je prej 14 dni roko žvečil user posted image  Sam sem ga kar malo silila včeraj da je končno pozaugal, najprej jo je samo grizel, zdej je pa pogruntal, kako to gre user posted image  isto cucelj od flaške user posted image  samo zvečer pa še vedno na zizi visi do onemoglosti, mu pa duda ni zadost. Vsaj včeraj je bilo tko, bomo dones vidl. Ponoč pa itak ne pride v poštev. Ne vem kaj ga daje že dve noči user posted image  Upam, da bo dons kej boljš, ker sem se že malo navadila samo 2x vstat, zdej pa spet kr neki user posted image user posted image user posted image  sem se dones ob petih zjutraj spet malo user posted image  zarad utrujenosti, sej pol me je moj potolžu, pa sem se že user posted image

Evo mulčka, zdej ga pa že v ležalniku zmanjkuje user posted image  res je neverjetn user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
10.5.2008 17:50:09   
MetiLu
A ste vse zunaj user posted image  No, jutri mi ne bo treba kuhat, samo za naju. Bom pa mafine spekla, ker pride tašča samo na kavo user posted image  

Ok, moj tamal zdele že 2 ure dudo žuli. A je to dobr?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
10.5.2008 17:52:28   
MetiLu
A dones mam pa jest samogovore? user posted image  Se moram pohvalit, da sva mela z likalnikom uspešen zmenek user posted image  user posted image  se zdej že ohlaja user posted image

Kdaj dobim 5* ?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
10.5.2008 18:08:41   
MetiLu
Še en nasvet glede mufinov rabim: a je treba tiste listke kaj namastit in približno koliko mase je potrebno vlit v vsako luknjico v modelu (pekaču)?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
10.5.2008 18:52:56   
Februarka08
Meti, hvala za odgovor.
Naša ma tud rada dudo.user posted image Hvala bogu. Če v avtu zajokca al pa tko kje, ji dam dudico, parkrat potegne in zaspančka. Duda je res neverjetna. Poznam eno mamico, k ma 4-mesečno punčko in ji noče potegnt ne flaše ne dude. Se ji že kar meša, ker jo ma skoz več al manj na joški. Zgleda da ji zdaj tud že primankuje mleka, ampak tamala ne zagrabi pa da si bog.user posted image Je mogla zadnjič nujno nekam it, jo je pustila pri atiju in mleko v prahu za naštimat, jo ni blo 4 ure, pa je bla tamala raj lačna kot bi flašo zagrabila. Dobr da naša potegne vse može načine.user posted image Z nastavkom, brez nastavka, aventovo flašo, flašo od mam-a, dude... Ni da ni.user posted image
Zdele sem jo mela tko čudn na roki, da lahko tipkam, mi je pa roko začela sesat... In to ful močno.user posted image Greva v pižamco in jest. Ne vem kdaj bom peglala...user posted image Sam ponoč mam cajt.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
10.5.2008 19:22:48   
Februarka08
Kok je blo zdele fletn.user posted image 20 minut sva se pogovarjale na previjalni.user posted image Cuker moj.
Je mela 2 novi pižamici, obe št. 68. Ji probam prejšnji teden eno - komaj še prav, danes obleče drugo novo, glih za glih.user posted image Pa to ni res. Ne vem če bo za 14 dni.user posted image Pa tako je lepa. Ena pižamca št. 56 ji je pa še skor prevelika.user posted image user posted image user posted image Kakšne čudne številke...
Zdej ji dam pa papico, čeprav me tiho lepo čaka na sedežni. Princesa moja, jo sploh ne morm prehvaltuser posted image . Nam se več slinila, grem raj.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
10.5.2008 19:56:40   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: bamby
anandrej, čestitke za mini RD user posted image ! Je pa Sebastian že res pravi fant od fare! Čakaj malo, ali imaš ti zdaj dopust za nego in varstvo otroka, ali očetovski dopust? Če imaš očetovskega ga imaš 15 dni, dopust za nego pa pripada 260 dni. Ali morda ta dopust koristiš namesto žene? Ali njej ne pripada, če ga ti koristiš?

Ja, kr 260 dni bom doma težil user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kati kati
ANADREJ-čestitke za mini rd.... pr nas se tud čudijo kej je star 3 mesece in je velik 69cm in težki 7110g! je pravi korenjak

S čim pa vi vašega hranite? user posted image Za našega se P. sicer ni čudila, ker bi bil posebej velik, ampak se ji je čudno zdelo, da bi v enem mescu zrasel 6,5 cm.

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

naša cuclja dudo 2 sekundi

Naš tudi takoj ven špukne user posted image . Ma veliko raje roke. Zdaj pa že tudi kako igračo v usta potegne. Najboljše so pa itak zize user posted image . Čaja pa tudi ne spije veliko, ker ga niti veliko ne dajeva. Enih dvakrat je 100 ml potegnil ker je bil glih pravi trenutek, drugače pa se kar kremži.

Mi smo bili pa danes v Iškem vintgarju. Res fajn plac za sprostitev. Bo treba enkrat it na piknik, danes ga je imel samo tamali, ata pa mama sta pa ene kekse žulila  user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
10.5.2008 20:04:58   
mary_lou
METI jest sm glih dons pekla mafine po bucinem receptu une čokoladne z visnjami. Sej ne da je se kaksen ostaluser posted image Mater so bli dobri, bo jutr kr se ena porcija padla

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
10.5.2008 20:46:44   
ella79
mmm kam se lahko povabim na mafine user posted image  user posted image user posted image meti nič ti ni treba unih papirnatih listkov mazat, napolniš jih pa do 3/4. V glavnem ena mešanca je za 12 mafinov, no vsaj moji recepti so se mi ravno tako izšli. Bučinih pa še nisem sprobala.

naša bejba že skopana in spančka user posted image jaz grem pa pod tuš, potem pa upam, da kak dobr film pade user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
10.5.2008 20:47:26   
buči
Dober večer. Mi smo z rojstnega dneva. Smo šli prosti Gorenjski, pa je bilo tako mrzlo, da smo pobegnili! A ste se druge tudi kaj potepali?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
10.5.2008 20:59:37   
mary_lou
Men je tud pršlo glih 12 mafinov po bucinih receptih

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
10.5.2008 21:00:22   
mary_lou
Ne buci mi smo danes doma camali smo cel dan meli obiske joj skoda dneva res ej

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
10.5.2008 21:07:31   
ella79
mi tudi danes sam do mesta, pa prej še tuki en krog, jutri pa na obalo user posted image
zdej pa baby piškote, une za tiramisu večerjam mmmmmm če že mafinov ni user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
10.5.2008 21:25:02   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, za nami je še 1 uspešen dan user posted image  Carica je spet uživala na kmečkem zraku user posted image  Popoldan smo šli pa še v hrib za nagrado in ker je danes oči kuhal, smo še jedli gor user posted image  Smo se šele ob 19.15 notr priklatli in pojedli (čez dan je bolj štrajkala, mogoče ji je blo prevroče user posted image ), se skopali, še malo popapcali in ob 20.30 je že palčke preganjala user posted image
Jaz sem si pa zdaj en kupljen puding privoščila, moj me pa s pivom snubi user posted image  Sem se pa odločila, da jutri definitivno tudi jaz spečem muffine, sam ne vem še katere user posted image  Mi spet ne bo treba kuhat, ker bo moj naredil otvoritev roštilj sezone user posted image  Mora mal vadit, ker pride Pinči v soboto, da bo dobr skuhal, tko k je ona njemu user posted image
Ju3 zjutraj pa takoj šibam sama v Leclerc po fasngo, pa mal zelenjave in kak beli sir si bom kupila zase, da mi moj na žaru pripravi res dobro pojedino user posted image

Za nazaj pa težko komentiram, ker sem sklerozna 100/h, tko da kar se spomnim bom, ostalo pa kdaj drugič user posted image

Februarka, kengerujček je baje OK, če glavico sami držijo, samo k sebi naj bi ga imeli obrnjenega user posted image  Naša še ne bo šla notri, ker še ne vemo kako je s kolki (19.5. imamo ortopeda), pa še pediatri odsvetujejo do 6. meseca. No, če bodo kolki ok mi tolk časa na bomo čakali, do dopolnjenega 4. meseca pa sigurno.
Pa user posted image  za rezervirano morje user posted image

Ella uživejte ju3 na obali user posted image

Meti user posted image  za odločitev, da ga daš nazaj v košaro. Meni se je res zdelo prekmalu, pa nisem hotla nič rečt, ker vsaka mama najboljš ve, kaj je dobro za njenega user posted image  -  sploh v tvojem vozičku, k se kar mal zgubi user posted image  Pa seveda user posted image  za dudico user posted image  Ne sekiraj se koliko časa jo vleče, pa ne glej na uro. Boljš to, kot palček. Tudi zobozdravniki pravijo, da je veliko boljš duda kot palček user posted image  Naša palček kar veliko cuza zadnje čase in se potem kar jezim, si vzamem kakih 5 min in ji vlečem palec ven, pa dudo notri in ponavljam toliko časa, da moja obvelja, da jo odvadim. Nič nimam proti če roko liže, sesa.... sam da se ne bi na palček navadila, ker bo pol štala user posted image

Kje se pa Bamby skriva user posted image

UUUU pa naš stari se je pojavil user posted image  Zdej bo pa imel 260 dni časa, da se mal z nami načveka user posted image  user posted image  user posted image

Kje pa ste ostale čvekulje? Katka37, Nuka, .....user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
10.5.2008 21:25:06   
buči
Jaz jih bom tudi jutri pekla. Danes je bil nor dan. Sem še na kruh pozabila. Še dobro, da smo bili na pikniku, da nam ni treba večerjat, ker ne bi imeli kaj. Saj mi je pasalo, malo pogledat v službo, ampak si pa ne predstavljam, da bi po 3 mesecih šla nazaj, pa ne bi koristila dopusta za nego.

A katera ve, kako je z nakazili za honorarca ali pa preko avtorske pogodbe med dopustom za nego otroka?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katero ime za deklico?
xsandrax

Katero izmed naštetih vam je najbolj všeč? Hvala :)

Hana (53%)

Lina (26%)

Taja (21%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!