dolenjka
|
Čer Evo, za nami je še 1 uspešen dan Carica je spet uživala na kmečkem zraku Popoldan smo šli pa še v hrib za nagrado in ker je danes oči kuhal, smo še jedli gor Smo se šele ob 19.15 notr priklatli in pojedli (čez dan je bolj štrajkala, mogoče ji je blo prevroče ), se skopali, še malo popapcali in ob 20.30 je že palčke preganjala Jaz sem si pa zdaj en kupljen puding privoščila, moj me pa s pivom snubi Sem se pa odločila, da jutri definitivno tudi jaz spečem muffine, sam ne vem še katere Mi spet ne bo treba kuhat, ker bo moj naredil otvoritev roštilj sezone Mora mal vadit, ker pride Pinči v soboto, da bo dobr skuhal, tko k je ona njemu Ju3 zjutraj pa takoj šibam sama v Leclerc po fasngo, pa mal zelenjave in kak beli sir si bom kupila zase, da mi moj na žaru pripravi res dobro pojedino Za nazaj pa težko komentiram, ker sem sklerozna 100/h, tko da kar se spomnim bom, ostalo pa kdaj drugič Februarka, kengerujček je baje OK, če glavico sami držijo, samo k sebi naj bi ga imeli obrnjenega Naša še ne bo šla notri, ker še ne vemo kako je s kolki (19.5. imamo ortopeda), pa še pediatri odsvetujejo do 6. meseca. No, če bodo kolki ok mi tolk časa na bomo čakali, do dopolnjenega 4. meseca pa sigurno. Pa za rezervirano morje Ella uživejte ju3 na obali Meti za odločitev, da ga daš nazaj v košaro. Meni se je res zdelo prekmalu, pa nisem hotla nič rečt, ker vsaka mama najboljš ve, kaj je dobro za njenega - sploh v tvojem vozičku, k se kar mal zgubi Pa seveda za dudico Ne sekiraj se koliko časa jo vleče, pa ne glej na uro. Boljš to, kot palček. Tudi zobozdravniki pravijo, da je veliko boljš duda kot palček Naša palček kar veliko cuza zadnje čase in se potem kar jezim, si vzamem kakih 5 min in ji vlečem palec ven, pa dudo notri in ponavljam toliko časa, da moja obvelja, da jo odvadim. Nič nimam proti če roko liže, sesa.... sam da se ne bi na palček navadila, ker bo pol štala Kje se pa Bamby skriva UUUU pa naš stari se je pojavil Zdej bo pa imel 260 dni časa, da se mal z nami načveka Kje pa ste ostale čvekulje? Katka37, Nuka, .....