|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
9.5.2008 22:55:27   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

pina, a si namerlotu? Al na možu?

na mlekuuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
9.5.2008 23:03:40   
pina-1
kaj zdej..kje ste...

buči a ti gole štješ???? al si šla prijatelco spoznat z možem?

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 9.5.2008 23:04:16 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
9.5.2008 23:06:17   
pina-1
ni nikjer nobene...
ella je palačinke
buči se z mirenco pogovarja inhokej gleda...

grem pod tuš pa k možeku se stisnit. kaj pa čem.

ajd ženske

nočko

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
9.5.2008 23:06:58   
pina-1
buči a boš sploh lahko spala danes, ko maš novo priajtelco?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
9.5.2008 23:07:17   
pina-1
adijo

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
9.5.2008 23:07:43   
pina-1
men se rola.....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
9.5.2008 23:28:49   
mala_pikica
Dober večer!

ITATA imaš prav ELOCOM je res kortikosteroid. Ena, je napisala, da krema ni nevarna. Nočem te strašiti, ker res, da, če parkrat namažeš, ne bo nič narobe. Drugače pa so tudi kortikosteroidne kreme zelo škodljive in jih je potrebno uporabljati le izjemoma, ko je le to, res nujno potrebno. Je pa tudi res, da kreme blažijo simptome, vzroka pa ne odstranijo. Jaz sem zaenkrat uspela izboljšati stanje z zelo strogo dieto. Preberem vsako sestavo na živilu, preden dam kaj v usta.
Moj jedilnik je približno tak: meso pečeno, dušeno; margarina GEA in Benecol; domače marmelade; pirina moka; kruh si pečem sama z posebno moko za celiakaše, riž, krompir, vso zelenjavo, posebni 100% koruzni zdrob, kekse si spečem sama s posebno moko za celiakaše, riževo mleko uporabljam samo za kuho, ker mi je drugače ogabnega okusa, posebna pašteta, od klobas pa pečena piščančja prsa, mini poli za tidve vem, da ni dodana mlečna beljakovina.
Sem pa se tudi jaz naročila na bioresonanco. Upam, da se tvojemu Jakobu kožica čimprej pozdravi. LP

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
10.5.2008 4:50:12   
ELMA
Jutro...
user posted image user posted image Pa sem vas prehitela user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Prva sem user posted image user posted image user posted image

Tko je  če ne morš spat user posted image  ,pa sezbudiš ib 4h zjutri , drugače ne bi bila prva, ene bi me prehiteleuser posted image ...

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
10.5.2008 8:05:00   
pina-1
Jutro.
Sem vam prišla skuhat jutranjo kavico. Evo user posted image

Kako bi blo lepo če bi moji otroci zjutraj bli naštelani na 9 uro za vstajanje, ne pa na 6 zjutrajuser posted image user posted image user posted image

Zdaj grem na kavico spit in danes bo za zajtrk verjetno gres.
pRi nas tako lepo sonček že sije..

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
10.5.2008 8:21:39   
dolenjka
Dobro jutro bejbike user posted image

Evo mene opet user posted image

Tako kot je že Pinči poročala, smo se včeraj po obali pasli user posted image  Naša Pinči je ena A domačica in kuharica. Pričakala nas je z Ančko v rokah, refoškom na mizi in šparglji user posted image  Pa da vam še to povem, da je mojmu nardila šparlje s panceto in jajčkom, meni pa z rižkom user posted image  Sej ne rabim razlagat kolk hudooo dobbbrrr je blo, a ne user posted image  user posted image  Pol je pa še domač kruhek na mizo padel in sem bila dokončno očarana user posted image  Še dobr, da so mi bolj fantki všeč, imaš kar srečo Pinči user posted image  Pa refija sem pila user posted image  No, pol smo se pa mal odsvaljkal do Strunjana  na en sprehon,kavico, oči na palačinke, mami pa na jabolčno krostato user posted image  Pol pa nazaj k Pinči, da sta se še ata Pino in ata Dolenjček spoznala user posted image  Pa Dolenjček je šel mal v hrib po šparglje user posted image  Danes jih pa pripravim za v skrinjo, če me ne bodo premamili in v najinem želodčku končali user posted image
V glavnem je tako, da smo se imeli super dobro in bomo še kdaj prišli user posted image

Aja Pinči, carica je potem sladko zaspala in spala celo pot (smo od Pinči štartali po Tarini večerji, šele ob 20.30 - nobena naj socialni ne pove  user posted image ) in doma naprej. Sem jo vzela iz lupinice, slekla hlače in spalne oblekla, slekla jopico, dala v posteljico, ona pa sploh ni mignila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zbudila se je ob 3.30 in pohamsala cico in spala do 7.15 user posted image  Pol sem ji pa mogla smrdečo plenico zamenjat, ker je očitno šparglje jedla user posted image , dala cico in zdaj je spt s palčki na potepu user posted image  Oči pa seveda tudi user posted image  user posted image  user posted image  Smrči in to je za carico uspavanka user posted image  Verjetno je revčka še iz user posted image  navajena user posted image  user posted image  user posted image

Pinči, mojmu je tut tvoj všeč user posted image  user posted image  user posted image  Tko da računam, da se v soboto res pripeljete na piknik, da bosta šla potem z vozički na en sprehod, da še kakšno kitaristično rečeta, midve pa 1 dcl popijeva user posted image

Pa Mia je tak cuker user posted image  Pa take odrasle fore ima! Pazte to: " A vaša kej bruha?" Pa rečem jaz da ne in ona" O, naša pa! A vaša tut riga? Naša ko pujsek Pepi!"  user posted image  user posted image  user posted image  In tko naprej. Se ji kar nisem mogla načudit! Luštno dete, pa tko atiju podobno user posted image

Drugače pa je novega to, da imamo že od četrtka vnet uček, kamilice in moje mleko so pomagali, ampak včeraj popoldan se je pa spet zapacalo, tako da bo treba ponoviti vajo user posted image  Je pa tako vroče, da je bila naša včeraj čisto mokra, pa je imela body brez rokavov in majčko, tko da danes bo imela samo 1 dolge rokave, ker se bojim, da bi jo pregrela user posted image

No tko, a imate dost domačega branja? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
10.5.2008 8:26:32   
Februarka08
Jutro.
Pina, hvala za kavico.user posted image
Dan se je začel fenomenalno, če veste kaj mislim.user posted image user posted image Tamala sicer ni spala 8 ur danesuser posted image , je pa 6, tako da tud to je nekaj, saj je potem sam pojedla in spala dalje, spet mal malcala vmes, zdej pa tud še nina.user posted image Jest sem ravno pri čaju za dojenjeuser posted image komaj požiram dol, sem ga že sita kot srovega boba. Ampak kaj čmo. Upam da vsaj kej pomaga.
Bamby - ti še nisem odgovorila - na morje gremo v Novigrad-Pineta. Bomo meli svojo malo hiško pod borovci, user posted image tako da nau tamala preveč na sončku.

Zdej se bo pa tamala začela prebujat, jaz pa še alelujo čakam, pa je ni.user posted image user posted image
Lepo soboto, pri nas so oblaki, upam da se čimprej prepihajo.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
10.5.2008 8:27:32   
misar
dobro jutro

danes smo mal potegnili z drnjohanjem.

u danes se obeta krasen dan, sonček je, moj dragi je šel na moto zbor, moja mama pride pa bomo uživale cel dan, zvečer pa malo pustim pri atiju pa grem na komedijo 5 žensk.com. komaj čakam, da se narežimuser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
10.5.2008 8:39:37   
mala_pikica
Dobro jutro!

Joj, Pina tvoja kavica izgleda bombastično. Jaz bi jo tudi, pa ne smemuser posted image user posted image . Vidim, da ste se imeli fino v čeraj na primorskem. Aja, Pina kam pa greš ti na morjeuser posted image user posted image .

Drugače pa je naš user posted image  ful priden dojenček, je tak dobrovoljček. Nonstop se mi smeji, pa tako lepo sam zaspi v postelji, ga budnega not položim, pa že spi. Pa smo ga prve tedne nonstop nosili, pa spal je na rokah ali pa na prsnem košu. Res je zlati, sem ful vesela, da smo se odločili še za enega user posted image . Pa sestrica je tudi pridna, ga ima ful rada. Dobim kar solzne oči, ko ju gledam skupaj. Nič, lepo soboto vsem. LP

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
10.5.2008 8:44:30   
dolenjka
A ne mala_pikica kako so zlati ti naši user posted image ! Jaz vedno pravim, da si bolj pridne in lepše user posted image  ne bi mogla želeti! Velikokrat ko pančka jo grem gledat in pol mojmu pravim: "A ne, kako je lepa in pridna?" Pa kako solzico včasih spustim ko samo pomislim, da bi se ji kaj zgodilo user posted image  Ja, včasih sem mal paranoična user posted image

Maja sončka še kar pančkata, jaz se pa že mal dolgočasim user posted image  Pa se itak ve, da bi lahko posodo iz stroja pospravila,zajtrkovala, šla pod tuš in še marsikaj bi se našlo... user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4764
10.5.2008 8:47:37   
itata
dan,
sem ga včeraj namazala in so izpuščaji ful bolš. spal je normalno in mirno v svoji postelji do 4h, pa samo ob pol dveh se je dojiluser posted image  po 4h se je pa precej premetaval, ampak tudi precej prdel... tko da je bolš na srečo. dieto strogo držim in čitam nalepke kaj je v sestavi k norcuser posted image  sej bo. ga bom pa res sam 3x namazala tolk da zgine, pa raziskovala vzroke naprej... kam pa ste šlena bioresonanco??

šibava zdej na kafe pol pa do taščeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 4765
10.5.2008 8:59:46   
buči
Dobro jutro, upam, da ste ok spali. Meni je bilo ful bad, ker me roka tako zelo boli, da jo sploh ne morem premaknit. Mislim, da si z lekadolčkom ne bom mogla pomagat. bom šla v ponedeljek spet težit k zdravnici, ker me je ena prestrašila, da je imela po porodu iste težave in je imela zamašeno žilo. user posted image user posted image  

Zdaj pa hitro na kavo, potem pa moram it delat. So gnoji. Jim razlagam 6 mesecev, da grem na porodniško, oni pa meni včeraj, da sta se našla 2 modela, ki bi šla rada na maturo, pa nimata nemščine narejene. In to za 2 letnika. Zdaj naj pa čudež naredim v 10 dneh, ko morata imeti zaključene ocene! user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak, ker sem mehka duša, ker se smili folk, ker so dobri, da se sploh spravijo v šolo, jih ne bom zajuser posted image  in bom dala svoji 2 sončni soboti in še par večerov za njih. Pa odpade morje in še naslednji vikend maraton v Metliki. No, kolesaril bi moj, jaz bi bila serviser  z avtom. user posted image  Pa saj nam mogoče to še rata. Samo da vidim ta dva modela, mogoče pa že kaj znata. user posted image  Upanje umre zadnje!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
10.5.2008 9:01:45   
dolenjka
Itata, user posted image

Morda že veš, pa vseeno: bodi pozorna na dekstrozo na nalepkah s sestavo. Tudi tega ne smeš user posted image
Moja sestra hodi s svojim sinčkom na bioresonanco v Atomske toplice, sam ne vem točno kam user posted image  Pojdi na forum Alergije, tam boš ful nasvetov in informacij dobila user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 10.5.2008 9:03:42 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
10.5.2008 9:03:22   
dolenjka
Buči, kje pa ti predajaš in predavaš svoje veliko znanje user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
10.5.2008 9:07:00   
pina-1
no si vidla dolenjka kako je carici pasal primorski zrak.user posted image user posted image user posted image ME j prov zanimalo kako je bla njena noč. Ampak vidim da je bla pridnuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Zanimivo,d a našo Ano tudi atijevo drnjohanje nič ne moti. JAz pa bi ga s postle vrglauser posted image
Mia pa kar na prej o tari govori in sprašuje njena vprašanja, kako se kdo kliče in bla bla bla... Sedaj si se prepričala na lastna ušesa da meni res ni dolgčas.

V soboto se pa definitivno vidimo. Sej veš kaj ti prinesem za v vazico?user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem mio preoblečt. Se čudežno danes ne zna samauser posted image

itata, samo da je bolje z Jakobom.user posted image user posted image user posted image user posted image

mala _pikica, maš prov, tile naši sončki so prov luštni. Jaz jih tudi skozi gledam in si večkrat ponovim, da bi umrla če ju nebi imela.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
10.5.2008 9:09:33   
pina-1
buči jutro. A sta tvoj pa nova prijatelca rekla kako? Moj dedc in prijatelca sta se včeri pogovarjalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
10.5.2008 9:10:02   
dolenjka
Hudo! Jaz sem pa zdajle mislila kako je moja bejba pridna in je po 5 min jamranju sama nazaj zaspala, pa zdaj po 10 min tišine zaslišim pesmice žirafe, kar pomeni, da je uspela zbudit očija user posted image   in si jo je dal v posteljo in se igrata user posted image

Pinči, bom imela vse vaze prazne user posted image  user posted image  user posted image  Šala! Vi sam pridte, tut brez "rožic" vas bomo veseli user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
10.5.2008 9:11:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

buči jutro. A sta tvoj pa nova prijatelca rekla kako? Moj dedc in prijatelca sta se včeri pogovarjalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se pa nismo nič pogovarjal, nas je primorski zrak uniču user posted image  user posted image  user posted image

A tko, zdej se bomo pogovarjat začel, bomo nehal joto jest ker je poletna sezona al kako? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
10.5.2008 9:15:28   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pri nas se pa nismo nič pogovarjal, nas je primorski zrak uniču user posted image  user posted image  user posted image

A tko, zdej se bomo pogovarjat začel, bomo nehal joto jest ker je poletna sezona al kako? user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image ajh tako je to, ko pa mamo zdej skoraj vse prijatlce Mirence... pa za joto je res malo pretoplouser posted image user posted image user posted image user posted image

jah moj bi s tvojim še dva deci spil pa bi do jutra klepetaluser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
10.5.2008 9:20:47   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image  user posted image ajh tako je to, ko pa mamo zdej skoraj vse prijatlce Mirence... pa za joto je res malo pretoplouser posted image user posted image user posted image user posted image

jah moj bi s tvojim še dva deci spil pa bi do jutra klepetaluser posted image user posted image user posted image user posted image  

Klepetal z mojim, al "klepetal" s tabo? user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 10.5.2008 9:21:04 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
10.5.2008 9:52:27   
pina-1

Klepetal z mojim, al "klepetal" s tabo? user posted image  user posted image  user posted image

s tvojim in z mojo prijatlcouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

nosečnost
Lelly28 RR

Kdaj ste družinskim članom (otroku, staršem, bratom- tukaj ne velja partner) povedali, da pričakujete še enega dojenčka?

takoj, ko sem izvedela (26%)

pri 3 mesecih (56%)

po 4 mesecu (19%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!