dolenjka
|
Dobro jutro bejbike Evo mene opet Tako kot je že Pinči poročala, smo se včeraj po obali pasli Naša Pinči je ena A domačica in kuharica. Pričakala nas je z Ančko v rokah, refoškom na mizi in šparglji Pa da vam še to povem, da je mojmu nardila šparlje s panceto in jajčkom, meni pa z rižkom Sej ne rabim razlagat kolk hudooo dobbbrrr je blo, a ne Pol je pa še domač kruhek na mizo padel in sem bila dokončno očarana Še dobr, da so mi bolj fantki všeč, imaš kar srečo Pinči Pa refija sem pila No, pol smo se pa mal odsvaljkal do Strunjana na en sprehon,kavico, oči na palačinke, mami pa na jabolčno krostato Pol pa nazaj k Pinči, da sta se še ata Pino in ata Dolenjček spoznala Pa Dolenjček je šel mal v hrib po šparglje Danes jih pa pripravim za v skrinjo, če me ne bodo premamili in v najinem želodčku končali V glavnem je tako, da smo se imeli super dobro in bomo še kdaj prišli Aja Pinči, carica je potem sladko zaspala in spala celo pot (smo od Pinči štartali po Tarini večerji, šele ob 20.30 - nobena naj socialni ne pove ) in doma naprej. Sem jo vzela iz lupinice, slekla hlače in spalne oblekla, slekla jopico, dala v posteljico, ona pa sploh ni mignila Zbudila se je ob 3.30 in pohamsala cico in spala do 7.15 Pol sem ji pa mogla smrdečo plenico zamenjat, ker je očitno šparglje jedla , dala cico in zdaj je spt s palčki na potepu Oči pa seveda tudi Smrči in to je za carico uspavanka Verjetno je revčka še iz navajena Pinči, mojmu je tut tvoj všeč Tko da računam, da se v soboto res pripeljete na piknik, da bosta šla potem z vozički na en sprehod, da še kakšno kitaristično rečeta, midve pa 1 dcl popijeva Pa Mia je tak cuker Pa take odrasle fore ima! Pazte to: " A vaša kej bruha?" Pa rečem jaz da ne in ona" O, naša pa! A vaša tut riga? Naša ko pujsek Pepi!" In tko naprej. Se ji kar nisem mogla načudit! Luštno dete, pa tko atiju podobno Drugače pa je novega to, da imamo že od četrtka vnet uček, kamilice in moje mleko so pomagali, ampak včeraj popoldan se je pa spet zapacalo, tako da bo treba ponoviti vajo Je pa tako vroče, da je bila naša včeraj čisto mokra, pa je imela body brez rokavov in majčko, tko da danes bo imela samo 1 dolge rokave, ker se bojim, da bi jo pregrela No tko, a imate dost domačega branja?