|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
9.5.2008 7:50:14   
FLASK_A
Aha, ja to pa superuser posted image Če izbiraš perilo pa vse, je res fajn, da se potem še cela vidišuser posted image user posted image user posted image
Jaz bom pa danes poklicala, da vidim kdaj imam probouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako pa jaz komaaaaj čakaaaaaam!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.5.2008 8:13:04   
NATAŠI
Ja fino je ... pa itak nakit moram probat in izbrat na obleko kateri najbolj paše, za čevlje sem se pa tud odločila da jih kar tam vzamem pa da vidim katere mi bodo najbolj všeč ..

flaška a to boš imela probo kar tako

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 727
9.5.2008 8:17:53   
bt08
Jutro!

Dans sem pa jaz zaspana,ful res,ne vem kaj sem slab spala.Bo že,dans je petek,jeeeee!

Nataši sem tukej bolj aktivna kot tam,tako da....user posted image user posted image user posted image Nisem nič tiho,kr dost čvekam preveč včasih!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.5.2008 8:21:38   
baguSka
Jutro punce... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.5.2008 8:22:21   
baguSka
tukej bolj aktivna kot tam,tako da....

Kjeeee se dogaja!!??

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.5.2008 8:23:17   
baguSka
Natasi zelim ti cimboljso izbiro in probavanje dons... user posted image  Ampak mam filing, da ti bojo mogl do poroke itak se popravljat obleko, k tko pridno kilce zbijas... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.5.2008 8:23:55   
baguSka
Pa ti tud barbara a ne?? Pa sepetalka??user posted image

Pa jst tud!!!user posted image  3 kg sem ze zgubila...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.5.2008 8:31:57   
bt08
Ja Baguska zdaj gre pa bolj počasi dol,vse skupej sem 7kg.Pa trebušnake delam,tk oda upam da bom kmal brez trebuha.
Bravo za tvoje kg!user posted image user posted image user posted image user posted image

Baguska sem na enem forumu še najina poroka,tok časa sem tam,kot tukej,tam potekajo debate večinoma samo o poroki.

Nataši pol boš pa dans lepa,spet se boš mal nevestico šla,lepo user posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz pa tud upam da me bojo kej klical,ker ne vem a se bom premislila glede obleke a ne,bomo vidl.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.5.2008 9:04:59   
Anja24
Jutro....

Evo mene po dolgem času user posted image  
Kolk ste vse pridne ko kr hujšateuser posted image  men gre pa kr gor...skos lačna, vsako uro jem, mi tko kruli da moram neki v usta dat. Tko da bom za poroko še bolj okrogla user posted image user posted image  Upam, da mi bo obleka še pravuser posted image user posted image user posted image
Drugač pa bojo ta teden vabila gotovauser posted image  Kaj pa ve, ki se poročite konc junija, ste že vse vabila raztalale???

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.5.2008 9:35:44   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

Ja fino je ... pa itak nakit moram probat in izbrat na obleko kateri najbolj paše, za čevlje sem se pa tud odločila da jih kar tam vzamem pa da vidim katere mi bodo najbolj všeč ..

flaška a to boš imela probo kar tako

Ja, kar tako en mesec pred porokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
So rekli, naj jih pokličem mesec pred poroko, da se zmenimo za pomerjanje oblekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.5.2008 9:36:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jutro punce... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro tudi tebi user posted image Me takooooooooo glava boli, da je za znoret. Grem zdej takoj na kufe s kolegico, mogoče bo kej boljš...

Ajde, se tipkamo!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.5.2008 10:58:18   
sepetalka
Dobro jutro drage moje,
evo jaz sem že iz shopinga in sem kupila čevlje! Zdaj pa prosim za komentarje!Sem prilepila slikco v album.
Vsem čestitke ki sta shujšale user posted image user posted image user posted image user posted image , ane kolk je to luštn, jaz sem še eno kilo zgubila, pa nebi smela sem bla že kregana od dr. Pa če hočem bit lepa na porokiuser posted image user posted image user posted image user posted image !
Danes sem full dobre volje, čez nekaj časa frizerka pride, da mi mal konice poreže, pa mal se bova o frizuri pogovarjale. Aja moja frizerka mi predlaga tisto frizurco, ki je v oalbumi blond deklca z lasmi na vzgor, no tako frizuro bom mela!user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.5.2008 11:20:44   
bt08
Šepetalka lepi čevljčki,fajn so pa še pol jih lahko noseš.Ja lase je pa fajn če maš ovratnik,da jih spneš gor,da pride do izraza oblekai n ovratnik.

Jaz grem pa 21 maja na probno frizuro,komej čakam.

Jaz ful vesela k je dans petek,dan za metek.Pa še mal greva v leif,če bo bodoča tašča hotla merkat Ožbeja,sej bo spal,sam en more bit doma,k samga ga pa ne upam pustit.

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.5.2008 12:06:17   
FLASK_A
23. 5. imam prooooooboooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čez dva tednaaaaauser posted image user posted image

Jojojoj, kako sem jaz navdušenaaaaaaaaaa

Grem mal vn da se zluftam, ne morem za računalnikom sedetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 739
9.5.2008 12:47:38   
NATAŠI
barbara saj je lepo da čvekaš user posted image ... in 7 kg ?? uf  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  pridna si

baguska hvala za želje user posted image  in fino bi bilo ko bi še kaj ožali oblekco user posted image  ... in user posted image  user posted image user posted image  user posted image   za 3 kg ... pa je nekaj user posted image

flaška o tudi tvoj datum probe bo kmalu tu user posted image  user posted image

šepetalka frizurca je full lepa user posted image  user posted image  user posted image , čeveljčki so pa full zanimivi user posted image , ampak a bodo pasali k oblekci?

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 9.5.2008 12:49:24 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.5.2008 13:04:30   
NATAŠI
o zdaj bom pa počasi šla user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  sem kar živčna user posted image  user posted image . z mano bo pa moja sodelavka (in zeloooo dobra prijateljica) ki je bila že dosedaj z mano na tej probi in eni prej user posted image

nevestice in gospe želim vam en krasen vikend.... naši sobotni nevestici pa želim en čudovit dan ki naj bo poln drobnih in edinstvenih trenutkov user posted image  user posted image  srccek bomo mislile na tebe user posted image user posted image user posted image

bubica ti pa izkoristi še zadnje trenutke na medenih tednih in se srečno vrtnita domov user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 741
9.5.2008 13:25:38   
fragola
sepetalka jaz sem pogledala tvoje čevlje, na zamerit ma pomoje sploh ne pašejo k tvoji obleki, preveč šarani so, pa še barva ni ista, mah nevem no! To je pač samo moje mnenje!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.5.2008 13:27:35   
fragola
Jaz mam pa provo obleke 22.05, komi čakamuser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.5.2008 13:50:31   
sepetalka
fragola ja sej tut jaz razmišljam to, sicer pa so bile tako 16,70€user posted image user posted image user posted image tako da tut če ne gredo zraven imam pa nove čevlje!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz imam pa probo šele 21.08 user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 744
11.5.2008 14:42:49   
fragola
srccek upam, da je dan potekal fantastično!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Žilim, vama obilo ljubezni na vajini skupni poti!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj si pa že gospa, čakamo, da nam pokažeš hitro kakšne slikice!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 745
11.5.2008 15:32:47   
FLASK_A

LADIES 2008

user posted image

12.4.2008
AnjaPH
poročno potovanje:
spletni album:

user posted image
26.4.2008
Bubamaraa
poročno potovanje: Abu Dhabi
spletni album:
user posted image   najin dan user posted image

user posted image

10.5.2008
srccek
poročno potovanje:
spletni album:

user posted image

[/quote]

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 11.5.2008 15:33:04 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 746
11.5.2008 15:34:21   
FLASK_A
Punce, prosim da mi dodatne popravke javite na ZS, da bom lahko lažje popravljala.
Pa nove- povejte datume, da vas pofočkam zraven

NEVESTE 2008
user posted image    

user posted image  

31.5.2008
Serendipity
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
31.5.2008
Lan
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  

user posted image
7.6.2008 
fragola
civilna poroka: Štanjel
slavje: kmečki turizem Tabor
poročno potovanje: Mehika
user posted image  

14.6.2008
FLASK_A
civilna poroka: grad Otočec, na prostem, ob 16.00
cerkvena poroka: Kapitelj NM, ob 18.00
slavje: Mirna peč, kmečki turizem, od 19.30
poročno potovanje:

14.6.2008
bankc
civilna poroka: grad Tuštanj, ob 14.00
cerkvena poroka: cerkev Domžale ob 16.00
slavje: gostilna Pri Kovač
poročno potovanje:
user posted image  

18.6.2008
baguSka
civilna poroka: Carpe Diem na Krki
slavje: Carpe Diem na Krki
poročno potovanje: Toplice, Emirati
user posted image

21.6.2008
barbara.a.
civilna poroka: Vila Bistrica pri Tržiču ob 16.00
cerkvena poroka: Predoslje ob 12.00
slavje: hiša kulinarike Jezeršek, Sora od 18.30
poročno potovanje:

21.6.2008
anamarija
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  

28.6.2008
trinity22
civilna poroka: grad Tabor Laško
cerkvena poroka: Laško
slavje:

28.6.2008
sonček33
civilna poroka:
cerkvena poroka: Jamnik
slavje:
poročno potovanje:

28.6.2008
klavdyk
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

28.6.2008
anja24
civilna poroka: Zdravilišče Laško
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

28.6.2008
summer
civilna poroka: Bogensperk
slavje: gostilna Stran, Škofljica
poročno potovanje:

user posted image

user posted image
5.7.2008

maya2
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image

user posted image  

2.8.2008 
ellie 
civilna poroka: turistična kmetija Černe, 17.00
slavje: turistična kmetija Černe
poročno potovanje: Abu Dhabi
user posted image

16.8.2008 
Tejcha 
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  

20.8.2008
KARIN24
civilna poroka: Modrijanov mlin pri Postonjski jami
slavje: 23.8. Zelška koča (notranjska)
poročno potovanje: nikamor letos, mogoče kam spomladi

user posted image

23.8.2008
NATAŠI 
civilna poroka: Galerija Repanšek, na prostem ob 14.00
cerkvena poroka: Brdo ob 18.00
slavje: gostilna Peterka
poročno potovanje:
user posted image  

user posted image
6.9.2008
nky23
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
6.9.2008
pikovit
civilna poroka: Polhograjska graščina
cerkvena poroka:
slavje: gostilna Jezeršek
poročno potovanje:
 user posted image   
20.9.2008
moci
civilna poroka: Grad Jable
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
20.9.2008

sepetalka
civilna poroka: Grad Ormož
cerkvena poroka: cerkvica Runeč
slavje: dvorana gasilnega doma Ključarovci
poročno potovanje:

user posted image  
user posted image    
NEVESTE 2008

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 747
11.5.2008 15:35:27   
FLASK_A
Gospa SRCCEK, upam, da sta se imela čudovitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vreme je bilo res krasno.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 748
12.5.2008 7:20:39   
bankc
Gospa SRCCEK!!!Čestitam za poroko!!!!user posted image user posted image user posted image
Vreme ste imeli fenomenalen in upmam, da ste uživali 100 na uro.

Punce jaz sem imela pa ta vikend dekliščino in je bilo fenomenalno. Punce so me presenetle in so me prišle iskati že zjutraj. Avte so imele okrašene z mašnami ter polimanimi z mojim obrazom ter napisom Dekliščina. Bilo je fenomenalno. Mogla sem prodajti piškote v obliki k... (penisa)user posted image . Mogla sem igrati kitaro (ki je ne znam) in zraven peti. Potlej sem morala zbrati 100 podpisov od moškega spola da se lahko posročim. Potlej smo šle v gostišče, kjer smo tudi prespale. Tam sem mogla pa še napihovati balone v obliki k..., pa natikati kondome z usti ter z rokami na različne predmete. Imela sem test koliko kaj poznam svojega bodočega moža, in mi je šlo full dobr, pa mogla se balone briti in še in še in še je bolo takih igrc. Bilo je res super.

Čez dober mesec pa poroka. Komaj čakam. Jaz pa še čisto nič ne vem kdaj bo moja proba niti ničuser posted image .

A Bubica se je že kej javila ali še vedno uživa?!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 749
12.5.2008 7:34:01   
NATAŠI
dobro jutro

srccek čestitke za gospo user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   ... želim vama vse dobro na skupni poti in velikooo ljubezni in spoštovanja user posted image  ... sem mislila na tebe in sonček je lepo sijal user posted image

In kako ste preživele vikend? Mi smo imeli kar pestro. Smo šli v petek zvečer mal  v lj po mestu in je bilo super, v soboto smo šli okrog jezera na Bledu, včeraj pa piknik (roj.dan) in še eno sv.obhajilo ... imeli smo se super user posted image  user posted image  user posted image

drugače sem bila pa v petek v poročnem kotičku in sem kupila naslednje:
- čevlje za 110 eur
- nakit (verižica in uhančki) za 80 eur
- sp.perilo (modrček in hlačke) 90 eur

sem bila full vesela da sem vse dobila ...zdaj mi manjkajo le še samostoječe nogavičke

imam na eno podvezico več, tako da če jo katera nima naj mi javi in jo pošljem user posted image

bankc o super za dekliščino user posted image  user posted image  user posted image , daj nam kakšno slikico pokaži user posted image ... kako pa to da si imela že tako kmalu dekliščino? Kje pa ste jo imele?

bubicaaaaaa .... no a si v službi user posted image  ?

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.