|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
9.5.2008 23:30:08   
karmyka
No pa še na hitro od mene hvala.user posted image

Jutri pa gremo na krst bo ati boterček tako da vam zvečer ali pa v nedeljo prilimam kakšno slikco od mojih dveh punčk z klobučki.user posted image user posted image
Nočko pa lepe sanje mamice.user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 976
9.5.2008 23:32:06   
ursalara

user posted image

user posted image

Lahko noč punce!

O jaz imam pa tretjo  user posted image !!!

< Sporočilo je popravil ursalara -- 9.5.2008 23:34:41 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 977
9.5.2008 23:35:55   
ljubljana
Kapica
Pri nas kapice ne uporabljamo če piha ampak le da glavo zaščitimo pred soncem, da ga ne opeče. Osebno namreč poznam dva primera. V prvem imajo 6 otrok in noben ni nosil kape neglede na to, v katerem letnem času so bili rojeni (njihova osebna filozofija) in noben od otrok , pa je najstarejši star že 12 let ni imel nikoli vnetih ušes.
Drugi primer je pa moja prijateljica, ki tamali že ob najmanjši sapici tlači kapo na glavo in rezultat: Mala ima neoprestano uneta ušesa.

Problem je namreč v tem, da se zrak v slugovodu zaradi višjih temperatur segreje in otrok zašvica. Potem veselo obrača glavo, kapica zdrsne z ušesa, veter zapiha, zrak skondenzira in ohladi. Rezultat tega je vnetje. Če bo otrok brez kape tudi do vnetja ne bo prišlo. Ušesa so namreč že po naravi narejena tako da so prilagojena na pihanje.

Jaz osebno dam kapo otroku na glavo, če je temperatura pod  5 stopinj, ali pa če je sonce premočno (tako ki ima ušesa odkrita)drugače je brez.

Tašče, tete, sorodnice...
Vsem sorodnikom, je potrebno dopovedat, da so v obdobju do otrokovega 1 leta nevidne roke, ki družinici pomahgajo pri hišnih opravilih. Za otorka bodo interesantni kasneje, ko bo pričel z zunanjim svetom sam vzpostavljati stik, tako da jih bo s pogledom poiskal ne pa da se mu zarinejo pred obraz in mu govorijo buci buci.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 9.5.2008 23:37:26 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 978
10.5.2008 7:22:49   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

A koala in muzika še še kaj javita kateri? Se mi zdi, da je kar nekaj januark izginilo. No, jaz sem se vrnila od izgubljenihuser posted image .

So po moje že obupale, ker tolk naklofamao, da se nas ne da folgat. No jaz en dan nisem bila gor, pa imam zdaj 4 strani za prebrat.user posted image user posted image  No pa začnimo. hehe

Martinca vse naj naj. user posted image user posted image

No pa so se otroci že zbudili. Berem naprej kasneje. Prebrala sem pa 5 sporočil na 36. strani.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 979
10.5.2008 7:32:59   
majra
Jutro!
Sem že iz trgovine, sem se danes odločila, da ne grem nazaj spat, da si bom kaj pospravila, pa skuhala v miru. Pa se mi takoooo spi. Sem se razvadla, da grem zmeraj po trgovini z malecko še spat do 9, pol pa cel dan norim s kuhanjem, ker bi bila rada čimveč zunaj, da o pospravljanju niti ne govorim. Bi meu čistilni servis kaj delat user posted image
Grem, čeprav imam kar nekaj strani za predelat...

Lep dan

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 980
10.5.2008 7:47:50   
klaja
Jutro!

Najprej Karmyka kaka sta tvoji princeski luštni! Bi pa res rada vidla, kako se pogovarjata ena z drugo.

Daša vse najboljše za tvoj mini praznik!

Klobuček sem začela uporabljat v začetku tedna, tako da tudi ko zapiha vetrček ne kompliciram, če so ušeska zunaj.

Ursalara čestitke za tretjo zvezdico!

Pa hvala vsem, ki ste pohvalile moji punci!

Majra si pa zgodnja, da si že iz trgovine prišla. No, saj jaz že imam tudi vse pospravljeno, zdaj pa čakam, da se zbudita in da gremo ven.

Sunnv Morning z moškimi je pač težko, kdo bi jih razumel!

Martinca sem se nasmejala nakupovanju tvojega dragega! Pri nas sploh ni težav s tem, sem ga že hitro navadla kako in kaj.

Vaney tvoj pa kar pogosto tako sam okoli hodi, pri meni mu ne bi bilo tako lepo. Moj je en čas po službi vsak dan hodil na pijačo in sem mu kar povedala, da je to pa preveč, ne rečem če grejo mogoče en krat na teden ali pa če kdo kaj praznuje, vsak dan ne. In se kar drži tega, sicer pa kaj mu druga preostane.

Včeraj pa so mu v službi povedali (sicer še neuradno) da bodo njegovo delovno mesto najverjetneje ukinili. Neke govorice krožijo da bo moral it delat ali na 2 ali pa na4 izmene. In je že rekel, da če ga dajo na 4 izmene, da bo zamenjal službo, ker ko je že enkrat delal tako, je imel ful krizo. Upam na najboljše!

Lep vikend vam želim!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.5.2008 8:06:39   
katee
Jutro!

Vaney: po pravici: svaka ti čast, da toleriraš moža. Jaz vem, da bi se vsakič skregala z njim. OK, da je toliko odsoten zaradi službe še sprejmem (saj tudi moram), ampak da bi bil pa zaradi privat zadev in žuranja toliko odsoten,...Jaz bi verjetno že zdavnaj spokala in šla. Res imaš visok nivo tolerance! Svaka čast. Vsakič, ko tukaj pojamraš, te občudujem, da to prenašaša. Pa ne me naroobe razumet. Seveda te podpiram, ampak ne razumem tvojega, da mu po 4 mesecih še ni prišlo, da je družina na prvem mestu.

sunny: a greš spet zapravljat? Joj, jaz sem včeraj pri frizerju dala toliko, da bomo cel mesec živeli od kruha in vide. Ne, sej se hecam, ampak poceni je pa res nisem odnesla (je bila krepka tromestna številka)

A jožice še sedite? Meni hvala bogu moja orhideja še lepo dela user posted image user posted image , druge so pa prezahtevne zame user posted image user posted image

Zdaj grem pa user posted image spiti.user posted image in user posted image se še premetavata po postelji in se pogovarjata.

majra: si pa pridna, da si že bila v trgovini. Jaz bi tudi svež kruhek za zajtrk. A mi ga pošlješ?

Lep dan vsem!

Aja, mi imamo danes misijo sestavljanja posteljice za Žan Luko.

< Sporočilo je popravil katee -- 10.5.2008 8:18:13 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 982
10.5.2008 8:17:40   
katee
Sem pozabila povedat, da sem Žan Luki predvčerejšnjim kupila ano banano. Joj, to je bila ljubezen na prvi pogled (oprosti mala Manja). Ne da je iz roke.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.5.2008 8:41:26   
sani1
Dobro jutro!

Ste se pa res razpisale. Joj jaz vas sploh ne dohajam...

katee- ja ti ti ti Žan Luka. user posted image   Ja frizer je pa res zasoljen, ampak ženske naredimo za lepoto vse. Zdej si sigurno lepa in se fajn počutiš. Sem jaz šla včeraj mimo mojega frizerja in je imel takšno gužvo, da ni blo za čakat. Bom šla najbrž v ponedeljek zjutraj, če se mi bo dalo.

lunca- najlepša ti hvala za nasvete. Res si mi pomagala.

Jaz grem pa zdej kavico popit. Pa štrudel sem spekla( zamrzjen) tako, da celo stanovanje diši. Manja je zaspala v stolčku,   user posted image pa še spi...

Jaz bi tudi potrebovala kakšen čistilni servis, a se ne sekiram sej me vse počaka...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.5.2008 9:30:46   
ursalara
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Tašče, tete, sorodnice...
Vsem sorodnikom, je potrebno dopovedat, da so v obdobju do otrokovega 1 leta nevidne roke, ki družinici pomahgajo pri hišnih opravilih. Za otorka bodo interesantni kasneje, ko bo pričel z zunanjim svetom sam vzpostavljati stik, tako da jih bo s pogledom poiskal ne pa da se mu zarinejo pred obraz in mu govorijo buci buci.

Ja zelo lepo napisano in tako mislim da bi si marsikatera mamica želela samo kaj ko se nekaterim ne da ničesar dopovedati!

Klaja upam da tvojega ne bodo dali v 4 izmene upam s teboj na najboljše!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.5.2008 9:37:58   
limma
TRIŠ, hvala za odgovor. Žan je pravi lepotecuser posted image  
Karmyka - tudi tvoji punčki sta krasni, sploh s tema roza klobčkoma user posted image  Bravo, ati, odličen nakup! user posted image

nana -  ne pridem do enega malo večjega mesta (beri: do H&M), pa sem z otroško modo čisto "out" user posted image
Nekateri dajo na mesto vboda vato, namočeno v alkohol ali kar kislo smetano - za drugič.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Jaz lahko za računalnikom brez problema udesim celo škatlo Domačice.user posted image

Jaz jo lahko pravzaprav kjerkoli, ampak če si za računalnikom, sploh ne veš, da ješ in jo še hitreje zmanjka... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Mislim, da bi nam morali v Baby centru dati skupinski popust glede na to, koliko banan smo že pokupile user posted image

Ja, se strinjam user posted image  Tudi mi imamo Ano Banano že 14 dni in Neža se je še ni naveličala user posted image  Samo, da šumi in cinglja user posted image  Pa tudi Kraš bi se lahko izprsil in vsaki podaril 10 škatel Domačice, ker je na vsaki strani vsaj enkrat omenjena, od kar sem napisala, da jo jem za zajtrk, nana je pa napisala, da je karakter in jo 2 škatli čakata v predalu user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: mml
jaz zeloooooooooo pogrešam potovanja, ampak vsaj 2 leti še ne bo nič s tem...po tem pa kaj na izi...

Tudi jaz jih tako zelooo pogrešam... z odprtimi očmi sanjam o Iranu, ampak mi mami pravi, da sem zamudila vlak user posted image  Bo res treba malo bolj na izi par let, pa če bova mogoče imela še enega user posted image , se potovanja še za par let zamaknejo... Sem si pa par dni nazaj kupila Atlantiko, veliki satelitski atlas sveta (je bil 50% znižan in še vedno drag, ampak je treba vsake toliko kupiti tudi kaj zase, ne le za Nežo) in UŽIVAM ob gledanju vseh teh kart... za začetek user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Imam eno vprašanje. A vam so iz CSD - ja že nakazali otroški dodatek za nazaj, za prve tri mesece? Meni še niso, pa ne vem, ali to pride kasneje ali so se kaj zmotili?

Tudi jaz ga še čakam. Sem oddala vlogo šele aprila, ker nama je leto 2007 ugodnejše... dodatka bo pa ravno za ene Active Fit, pa še za eno kavico bo ostalo user posted image  Res drži, da je Slovenija pravna in socialna država. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

sanny pa lepe jožice kupi za na bakon ,pa še kakega jožeta za vmesuser posted image .Joj jaz se res tukaj za računalnikom nasmejem do solz.Moji mislijo da se mi trga na suhouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

mala pikica - kam pa greste na dopust? Nisem zasledila user posted image
katee - super za novo frizuro. Je velika sprememba?
klaja - držim pesti, da se tvojemu user posted image  dobro izteče...

Neža je zaspala, user posted image  je že s kolesa, zdaj se pa še jaz zrihtam in gremo ven na kavico...

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 986
10.5.2008 9:43:36   
katee
limma: niti ne, samo frfru sem si naredila, pa pramena na novo, drugače vse po starem. je rekla frizerka, da sem res zelo predvidljiva user posted image user posted image user posted image . Si pač ne upam preveč experimentirati z lasmi

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 987
10.5.2008 9:45:37   
katee
Ja potovanja: tudi jaz sem dala praktično celo Evropo in Skandinavijo čez. Še na Islandiji sem bila, ampak to so bila na žalost potovanja s klubom in reprezentanco, tako da smo si v večini ogledovale samo pot iz hotela v dvorano in nazaj. Včasih smo si pa tudi kak dan ekstra vzeli in si šli ogledovati znamenitosti (stadione, dvorane, user posted image user posted image user posted image - joke)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 988
10.5.2008 9:50:37   
klepetka
dober dan

ojej ,jaz vas sploh veeč ne dohajam.
Imam samo pet min cajta ,samo toliko da vas pozdravim,ker moram ob 10 po Marušo na trening.

Kolikor sem komaj čakala sončne dni , bi se prav tako  zdaj prilegel en deževen dan ,da v miru pošteno obdelam RRuser posted image ,ker sem ga  zdaj  samo  površno preletela.Ah ,saj bo  še časa dovoljuser posted image .

Zdaj ,ko sem zunaj okolico hiše  kolikor toliko uredila ,bi p a lahko bil kakšen dan dež ,da bi nam zalil ciprese.user posted image SAm v sredo naj bo lepo vreme.

Tako da ljubljančanke , v sredo midve z Lano tud prideva ,če le ne bodo vile padale.

aja,vaney ,
glede UZ kolkov;nam je že pediatrinja v posvetovalnici rekla ,da naj nesem potem račun od opravljenjega Uz na izpostavo.Baje da je to praksa.Tam sem mogla samo eno vlogo izpolnit in to je to.

katee,si se kaj precej postrigla?V to ,da si pa lepa ,kljub mastnemu plačilu za frizerske usluge,pa sploh ne dvomimuser posted image

joj ,letim ,sem že spet poznauser posted image .

lep dan

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 989
10.5.2008 10:16:30   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Nana ti si tud že konzervica

Čuj ti!!!!
Jaz itak vem,da sem zdaj v najlepših letih,so mi povedali,da zgledam v teh letih boljše,kot kdajkoli prejuser posted image .

ursalara,user posted image za tretjo user posted image !!

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

A koala in muzika še še kaj javita kateri? Se mi zdi, da je kar nekaj januark izginilo. No, jaz sem se vrnila od izgubljenihuser posted image .

So po moje že obupale, ker tolk naklofamao, da se nas ne da folgat.

No,muzika je rekla,da ne zmore,ker ne pride s časom skozi.

...vidim,da je z moškimi en sam križ...moram pa reči,da moj pa res zelo redko kam gre,večinoma dela na motorju v garaži,če "gre"kam,pa na kako vožnjo bo šel z motorjem,to je že za pričakovati,ima svoj hobi kolesarjenje,po gostilnah pa ne hodi.Izjemoma grejo,če je razlog (rojstni dan,nov avto...)na pijačo po službi,to pa znese ravno tolikokrat ko jih je v službi ali celo manj (9x na leto). Pa še to je res samo ena pijača in domov.Po alkoholu nikoli ne prismrdi domov.Pol se pa jaz pritožujem njemu,da ga nikoli ni...user posted image pa vidim,da sem jaz tista tečka in da v bistvu imam kar vredu dedca.Bom se jaz morala popravit izgleda. In to,da skoraj nič alkohola ne pije,...ja hvala bogu,res.

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Vaney: po pravici: svaka ti čast, da toleriraš moža. Jaz vem, da bi se vsakič skregala z njim. OK, da je toliko odsoten zaradi službe še sprejmem (saj tudi moram), ampak da bi bil pa zaradi privat zadev in žuranja toliko odsoten,...Jaz bi verjetno že zdavnaj spokala in šla. Res imaš visok nivo tolerance! Svaka čast. Vsakič, ko tukaj pojamraš, te občudujem, da to prenašaša. Pa ne me naroobe razumet. Seveda te podpiram, ampak ne razumem tvojega, da mu po 4 mesecih še ni prišlo, da je družina na prvem mestu.

vaney,tukaj pod katee pa se podpišem,ne bi nič več dodala,upam,da ne zameriš...

katee,pa veliko uspeha pri sestavljanju posteljice!

Jaz sem jožice nasadila že zdavnaj,zdaj jih le še pridno zalivam in moram reči,da so prav lepe.

sani,tudi jaz sem z namenom da vse počistim poslala moja dva moška na sprehod,sta šla pred pol ure,jaz pa še drobtinice nisem pobrala...Če bi me moj zdaj videl,bi tudi kaj rekel,da tukaj gor visim,pa pravim da bom pospravljala...

Saj grem samo malo šeuser posted image .

limma,hvala tudi tebi za nasvet(za po cepljenju).Domačica pa še res pri meni kar čaka...Zdaj pa reči če res nisem karakter ali kaj!user posted image Bravo jaz!

Jaz pa za moje otroške doklade dobim kar več paketkov Active fit pleničk,če pa sem mati samohranilka.

Jaz pa zdaj tudi grem...zvečer se oglasim.Čau.

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 990
10.5.2008 10:36:29   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

sani,tudi jaz sem z namenom da vse počistim poslala moja dva moška na sprehod,sta šla pred pol ure,jaz pa še drobtinice nisem pobrala...Če bi me moj zdaj videl,bi tudi kaj rekel,da tukaj gor visim,pa pravim da bom pospravljala...

In potem se me špritožujeme čez moške, da nič ne naredijo doma! user posted image user posted image user posted image Saj me nismo nič boljše: me skoz na RRju visimo.

No, ampak jaz sem že eno gooorooo perila  user posted image in eno rundo perila  user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 991
10.5.2008 13:47:39   
vaney
midva sva že nazaj iz malo daljšega sprehoda, Grega je še v službi, zdaj pa Anže spi, jaz pa tukaj visim. Ne vem pa, katera dobra vila bo zložila in pospravila vse perilo. Mogoče se pa zgodi čudežuser posted image

joj, triš, tebi se je pa treba smejatuser posted image tole z wc papirjem je bilo pa tudi za moje smejalne mišice prevečuser posted image pa tista zadnjič od sunny in riti je bila tudi hudauser posted image

vidim, da vse pridno papcate Domačico, jaz pa sploh ne, imam drugo strast pred računalnikom in to so pistacijeuser posted image Ne vem, zakaj so meni tako dobre, ampak jaz bi vsak dan celo vrečko pojedla, pa ne vem, če je to sploh zdravo toliko pojestuser posted image

katee in nana, kaj čem vam zamerit, če povesta svoje mnenje, saj tudi meni ni prav nič všeč to njegovo "izletništvo"user posted image Potem mu na lep način, včasih tudi malo grši, povem, kaj misliim, je en dan ali pa dva super, potem pa spet. Mislim, da je za to krivo najin način življenja preduser posted image , ker sva oba precej samostojna s svojim krogom prijateljev in sva pogosto hodila vsak s svojimi kolegi na pijačo in okrog. Skupaj pa bolj malo, malo zaradi njegove izmenske službe, pa pasalo nama je tako. Zdaj pa njemu še paše, meni pa ne več tako. Bo boljšeuser posted image .

Anže se oglašauser posted image , moram it...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 992
10.5.2008 18:42:54   
ursalara
Joj domačica no jaz jo jem samo v mejah normale moj jo pa ful poje vsak dan sigurno pol škatle včasih tudi celo je obseden z njo tako da če ga rabi kaj podkupit samo domačico prinesem in je vse ok!

Joj danes je res krasen dan madonca sva prej z mojmu šla iz lj in miška mi je v avtu zakuhala čeprav je bila klima na minimumu sem jo slekla da je bila samo v bodiju zdaj ko sve doma sem jo oblekla v bodi z kratkimi rokavi mislim da bo treba bodije z dolgimi rokavi kar posravit za naslednjega otročka!user posted image

Moj user posted image tudi ne hodi po lokalih če greva skupaj greva na kratko kavo in to je to gre redkokdaj z kolegom na kavo v lokal raje se pri nas dobimo nekaj zavrtimo na žaru in to je to!Pije tudi ne no kakšen banditost ampak res samo kakšnega samo kdaj pa kdaj je pa Laro orng zapil sem se mu tako smejala ko me je klical ko se bila v P je rekel veš chivas je tako dober (viski) ga ima tudi rad!To je pa to res spije pijačko samo kadar je res kakšna posebna priložnost!Imam kar srečo res mogoče mu je to ostalo tudi od tega ker je včasih treniral kidboks!Je pa tudi res da mu po napornem dnevu vedno pravim da naj se gre malo posvetiti svojim hobijem in res se gre malo sproščat na 4 kolesnika ali pa na jahanje ima svojo kobilco in ga res sprosti in mislim da mu je tudi to ful fer od mene ker ne zahtevam od njega da takoj ko pride iz službe da mu rečem da naj bo zdaj pa z nama z Laro je raje potem res ob večerih z njo takrat pa meni pusti da sem malo na RR!user posted image

< Sporočilo je popravil ursalara -- 10.5.2008 18:45:16 >

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
10.5.2008 19:20:20   
martinca
pozdravljene!

bom probala bolj na kratko napisat, če bo šlo.
sta me danes zjutraj Uroš in Patrik tako lepo presenetila. sta mi zajtrk naredila in v posteljo prinesla. to mi Uroš ni še nikoli naredil pa sva že tako dolgo skupaj.
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

martinca ja moški kot moški.Moj je zadnič prinesel toaletni papir za 6EUR .Me je vsakič pri srcu stisnilo ko sem kakala.

nana, rade volje bi ti sprintala bon ampak mi ga ne gre. sem klikala tam gor pa mi nič ne odpre. pa še barva se mi je posušila, samo bom novo noter nalila pa bo šlo. takrat pa ti lahk sprintam, pa tudi če bo tam kaj odprlo.

ursalara, za .

klaja
, ti si enkrat pisala da tvoj dela v Palomi? je zdaj kar kriza tam gor a ne? ima Uroš ene sorodnike ko oba delata v Palomi, pa je tudi vprašljivo njuno delovno mesto. samo onadva sta že starejša in se ne bojita preveč, ker lahko greta v invalidsko penzijo. al nekako tako.

katee, kaj pa si si potem dala s tvojimi lasmi naret da je prišlo tako drago? aha sem že videlada si napisala. kaj pa si trenirala.? rokomet? a še gledaš kaj tekme Celja? jaz nič več. kar sem se preselilak Urošu je moje zanimanje za šport na nuli včasih sem vse tekme pogledala, zdaj pa ni več časa za to.

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.5.2008 19:23:36   
martinca
ta post sem sedaj bolj kot ne celi dan pisala. pa ga hočem poslat pa piše tisto....we are sorry...
pa sem jaz RR zafrknila in sem prej one ctrlje stiskavala da sem si kopirala, zdaj pa sem lahk kr prilepla.
se že vidim kak bi zgledala od jeze, če ne bi tega naredila.

kakozatišje je danes tu gor. se vidi da je lepi dan in smo vsi večina zunaj. midva samo jest in se previt prideva not.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.5.2008 19:26:48   
katee
Pravo zatišje je, res!

Sem hotela smetiti gor, da dobim 4. user posted image , pa vas ni bilo nič gor. Mi smo pa posteljico sestavili. Mi je tako všeč, da bom kar jaz v njej spala user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 996
10.5.2008 19:27:46   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

kaj pa si trenirala.? rokomet? a še gledaš kaj tekme Celja? jaz nič več. kar sem se preselilak Urošu je moje zanimanje za šport na nuli včasih sem vse tekme pogledala, zdaj pa ni več časa za to.

Ja, rokomet. Gledam pa ga samo še včasih.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 997
10.5.2008 19:28:34   
katee
In sedaj...... 4. user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 998
10.5.2008 19:30:14   
martinca
user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 999
10.5.2008 20:01:21   
klepetka
čer

danes je pa res neko zatišje tukaj proti prejšnjim dnemuser posted image
katee,čestike ti čveka za 4 zvezdiceuser posted image user posted image

nana ,če hočeš ,ti lahko jaz sprintam bone H&M,kolikor jih hočeš,pa ti jih pošljem.če si "ZA",mi pošli naslov na ZS.
Jaz sem si tud  zase enega sprintala ,pa ga bom drug teden vnovčilauser posted image .pa še 3 sem pa za svakinjeuser posted image

zdaj grem pa BB gledat

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.