nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Nana ti si tud že konzervica Čuj ti!!!! Jaz itak vem,da sem zdaj v najlepših letih,so mi povedali,da zgledam v teh letih boljše,kot kdajkoli prej . ursalara, za tretjo !! IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK A koala in muzika še še kaj javita kateri? Se mi zdi, da je kar nekaj januark izginilo. No, jaz sem se vrnila od izgubljenih . So po moje že obupale, ker tolk naklofamao, da se nas ne da folgat. No,muzika je rekla,da ne zmore,ker ne pride s časom skozi. ...vidim,da je z moškimi en sam križ...moram pa reči,da moj pa res zelo redko kam gre,večinoma dela na motorju v garaži,če "gre"kam,pa na kako vožnjo bo šel z motorjem,to je že za pričakovati,ima svoj hobi kolesarjenje,po gostilnah pa ne hodi.Izjemoma grejo,če je razlog (rojstni dan,nov avto...)na pijačo po službi,to pa znese ravno tolikokrat ko jih je v službi ali celo manj (9x na leto). Pa še to je res samo ena pijača in domov.Po alkoholu nikoli ne prismrdi domov.Pol se pa jaz pritožujem njemu,da ga nikoli ni... pa vidim,da sem jaz tista tečka in da v bistvu imam kar vredu dedca.Bom se jaz morala popravit izgleda. In to,da skoraj nič alkohola ne pije,...ja hvala bogu,res. IZVIRNO SPOROČILO: katee Vaney: po pravici: svaka ti čast, da toleriraš moža. Jaz vem, da bi se vsakič skregala z njim. OK, da je toliko odsoten zaradi službe še sprejmem (saj tudi moram), ampak da bi bil pa zaradi privat zadev in žuranja toliko odsoten,...Jaz bi verjetno že zdavnaj spokala in šla. Res imaš visok nivo tolerance! Svaka čast. Vsakič, ko tukaj pojamraš, te občudujem, da to prenašaša. Pa ne me naroobe razumet. Seveda te podpiram, ampak ne razumem tvojega, da mu po 4 mesecih še ni prišlo, da je družina na prvem mestu. vaney,tukaj pod katee pa se podpišem,ne bi nič več dodala,upam,da ne zameriš... katee,pa veliko uspeha pri sestavljanju posteljice! Jaz sem jožice nasadila že zdavnaj,zdaj jih le še pridno zalivam in moram reči,da so prav lepe. sani,tudi jaz sem z namenom da vse počistim poslala moja dva moška na sprehod,sta šla pred pol ure,jaz pa še drobtinice nisem pobrala...Če bi me moj zdaj videl,bi tudi kaj rekel,da tukaj gor visim,pa pravim da bom pospravljala... Saj grem samo malo še . limma,hvala tudi tebi za nasvet(za po cepljenju).Domačica pa še res pri meni kar čaka...Zdaj pa reči če res nisem karakter ali kaj! Bravo jaz! Jaz pa za moje otroške doklade dobim kar več paketkov Active fit pleničk,če pa sem mati samohranilka. Jaz pa zdaj tudi grem...zvečer se oglasim.Čau.