nana35
|
Če pa katera uporablja aptamil je tudi cenejši v Lidlu,mislim da za 2 do 3 eure. Mi smo bili cel dan spet zunaj,če je Klemen notri je samo siten,malo še ga drži sitnoba od včeraj.Zdaj je spet zunaj,je zdaj prišel iz sprehoda z babico,se najedel (končno!)in sta spet šla še malo okrog. karmyka,ko je sonček jaz uporabljam šilt kapico za Klemna(ker je pač fantek) včasih tudi nima nič na glavici,samo senčnik nad sabo in tudi klobuček imam namen kupiti,drugače pa imam še marelo proti sončku na vozičku pritrjeno.Ne dajem mu kapic preko ušes če že ravno ne piha in tudi debelo ga ne oblačim,ko je vroče,kakor je bilo danes,sva jaknico slekla in hlače tudi,tako da je bil le v štramplčkih (žabicah)in majčki,pa bodi s kratkimi rokavi spodaj. mml,a si napredovala v službi ali šele misliš?? vaney,no vidiš,da če pohitiš lahko spiš celih 18 minut dalje . Meni je pa izrecno rekla,da naj Klemna namažem s faktorjem 25 po obrazu in rokicah ko sva zunaj.On je itak pod senčnikom,ampak je vseeno že lepo rjav. karatina,danes nisem uspela nikamor it,čeprav sem imela dober namen,pozabila sem da bo prišla zjutraj prijateljica na obisk,ker ima dopust, tako da oprosti.Lahko pa se dobiva naslednji teden kje v mestu,če bo lepo vreme.Si za to??Mogoče bi še martinca prišla,pa bi malo štofirile po trgovinah .Pa se tudi jaz velikokrat spomnim nate,da se nič ne oglasiš,tako da veš,samo omenila še nisem.Jutri grem na Pobrežje k fotru nekaj peljem,pa če boš doma te lahko pokličem.A v Aladinu imajo kartice?Od kdaj pa?Moje dve prijateljici delata tam,pa nič nista rekli nikoli.Za preventivno svečko je pa zdaj žal že prepozno,bom pa drugič tako naredila.Hvala za nasvet. triš,mi imamo tudi tako kapico s podaljškom zadaj,še kakšno bom kupila.Je pa Klemnu kapica od 2 do 4 mesece prevelika,sicer jo nosi,ker manjše nimamo.A imajo v H&M večje številke???Ta kapica je od tam. Lepe slikice z vašim Žanom,je pa res lušten fant,kapico pa imamo mi tudi belo. limma,...take klobučke imajo tudi v C&A in H&M,mogoče pri vas še kje...In za dopust! IZVIRNO SPOROČILO: martinca triš, kaki lepotec je Žan. katera je že njegova ljubica? Bi rada bila ti?? IZVIRNO SPOROČILO: Lusa sunny-kaj pa tvoja tako štrajka s hrano ,ker 370ml na dan je pa res katastrofa. Pri nas je tudi tako .