|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
9.5.2008 20:46:24   
mml
Vse najboljše Daša user posted image

Zasanjana lepo praznovanje in vse najboljše user posted image

nana bom napredovala v višji plačilni razred, kar se bo poznalo, ko pridem spet v službo, morampa spravit skupaj kup papirjev...no saj bo user posted image . Upam, da je Klemnova nogica OK in da tudi nimaveč vročine in ni tečkast

sunny super, da Neja spet normalno je, držim pesti ,da se tudi doma stvari med vama spet spravijo v boljše razpoloženje. Moški so tako kot otroci...razpoloženje veszano na luno in vreme user posted image

klepetka, katee, sani, luunca, ursulina in se katera za sredo velja?

karmyka pravi princeski imaš user posted image

triš super fotke user posted image

intruder upam, da boš preživela 14 dni s taščo user posted image , jaz s svojo verjetno ne bi...

martinca moški in nakupi...user posted image user posted image user posted image , mi že vsaj 10 let uporabljamo eno vrsto gobic za pomivat posodo in moj je danes prinesel čisto druge, ker se ni mgoel spomniti kakšne imamo doma user posted image

limma user posted image user posted image user posted image  za hitro organizacijo dopusta, te pa čisto razumem, kako se počutiš, ko greš po dolgem času na morej namesto na potovanje...jaz zeloooooooooo pogrešam potovanja, ampak vsaj 2 leti še ne bo nič s tem...po tem pa kaj na izi...

No zdaj moram pa Manco spravit spat, Matic se pa še igra v igralnici in pozdravlja vse sosončke in jim želi mirno noč brez težav in lepe sanje user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.5.2008 21:01:00   
martinca
prebrala sem vse, pokomentirala pa bom jutri zjutraj. ko bosta še Patrik in Uroš spala.

zdaj pa grem gladat BB. grem iz RR na BB.user posted image

lahko noč vsem

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.5.2008 21:02:54   
vaney
čer.

midva sva bila zunaj do 19h, zdaj pa že spi. Zgleda, da ta kašica res pomaga, ker zdrži okrog 4 ure brez problema. Upam, da nisem prezgodaj rekla.

moj dragi se je včeraj spet potepal od 17h do 22h nekje po Krškem, danes ga spet ni od 18h, jutri ima obletnico valete in gre feštat, v nedeljo gre na neko tekmo streljanja, vsak dan pa še služba, tako da sem že prav user posted image user posted image , kdaj bova midva kaj na vrsti. Ob 15h pride iz službe (ta teden), malo pocrklja Anžeta, poje kosilo in gre in pogosto gre Anže prej spat kot on pride domov. Sunny, jaz sicer nimam problemov s taščo, ker ona krega Gregata namesto mene, ampak pri njem se pa veeedno nekaj zavleče in ga tudi skoraj nikoli ni doma, sem že obupala. Sploh ne vem več, kako naj pristopim do njega, da bomo več skupajuser posted image Uf, malo sem morala pojamrat, ponavadi pomaga.

Daša, vse naj najuser posted image user posted image user posted image

Karmyka in Triš, lepe slikiceuser posted image

Sunny in Ursalara, lepo, da sta spet boljše voljeuser posted image
Sunny, sploh ni res, da je bila Neja tako glasna. Pokazala je, da ima glas, to je pa čisto normalno, saj ni lutka. In sploh ni bilo tako hudo kot ti misliš. Upam, da kmalu spet pade kakšna kavicauser posted image

Imam eno vprašanje. A vam so iz CSD - ja že nakazali otroški dodatek za nazaj, za prve tri mesece? Meni še niso, pa ne vem, ali to pride kasneje ali so se kaj zmotili?

Počasi se grem tuširat in spat, ker sem utrujena.

Lahko in mirno noč vsem.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.5.2008 21:03:17   
katee
ojoj!!! Cel dan me ni bilo tu, pa ste toliko načvekale.

Jaz sem bila pri frizerju skoraj 4 ureuser posted image , ampak sem pa lepa.

mml: sreda velja!

Sem kar utrujena in se grem še malo pocrkljati z mojim, potem pa spat. Papa

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.5.2008 21:17:50   
SuzanaKK
Katee, sem ti ravno mail poslala! Hitro ga poglej, pol se pa pejt cartat.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.5.2008 21:19:26   
SuzanaKK
Saj jaz grem tudi pod tuš in spat, tako da lahko noč vsem mamicam in otročkom! Nana, a si prilepljena pred TV-jem?user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 956
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
9.5.2008 21:24:51   
karatina
Grem tudi jaz počasi v kopalnico in spat. Je danes ceeela postelja samo moja user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.5.2008 21:39:51   
Sunny Morning
Neja spi od 20.00, user posted image tudi že smrči na kavču, jaz se grem user posted image , potem pa počasi user posted image .
Jutri dopoldne bo user posted image imel Nejo, jaz pa grem user posted image , pa v Hervis po kakšno spodobno trenirko (mi je moj za RD dal bone), pa v cvetličarno po jožice za na balkon...pač delovno dopoldne.
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 958
9.5.2008 21:44:06   
Intruder24
tja Vid že aja, user posted image pa je šel po hrano...moški lovec user posted image user posted image

jaz pa itak hitro pregledat kako in kaj na RRuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee

ojoj!!! Cel dan me ni bilo tu, pa ste toliko načvekale.

Jaz sem bila pri frizerju skoraj 4 ureuser posted image , ampak sem pa lepa.

to pa je bilo dolgouser posted image   glavno, da si zdaj lepauser posted image user posted image . Jaz nisem bla že 2 leti, bom mopgla počasi it na šišanje.

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Imam eno vprašanje. A vam so iz CSD - ja že nakazali otroški dodatek za nazaj, za prve tri mesece? Meni še niso, pa ne vem, ali to pride kasneje ali so se kaj zmotili?

meni še niso nič nakazali, menda bodo zdaj v maju. Vsaj nisem zasledilauser posted image
Kdaj pa so nakazani otroški?
Upam, da si bo tvoj vzel več časa za vaju...držim pesti...drugače pa po riti...user posted image .

ja iz Nemčije...bom že mogla, sej ne bo živela pri nama, bo pa skoraj tak kot, da bouser posted image ...bom že, sej mi moj user posted image  fejst pomaga...Samo spet 14 dni, pa komaj je šla....nasveti, nasveti, nasveti, popravljanje, popravljanje user posted image user posted image user posted image  

nana kako je Klemen?

Lahko in mirno noč vsem tudi vašim malim zakladkom user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 959
9.5.2008 21:44:38   
TRIŠ
Ljubljana kako lepe slikice tvojega Martinauser posted image .Ne vem kako sem spet to stran preskočilauser posted image .Tudi moji otroci imajo tak odnos do vode.Pri Žančku pa še nismo prakticirali
ursalara evo še zateuser posted image
martinca ja moški kot moški.Moj je zadnič prinesel toaletni papir za 6EURuser posted image .Me je vsakič pri srcu stisnilo ko sem kakala.
karmyka kako lepe sta ti dve miškice.Klobučki jima pa prav pašejo.Pa user posted image user posted image user posted image za atija ki je kupil klobuček brez punc in so jima prav.Jaz sem bila z Žanom v trgovini pa sva probavala kar nekaj časauser posted image
nana ta kapica je iz baby centra.Je beš barve in imajo še full manjših številk.Sem si pa danes sprintala dva bona iz HMuser posted image in gremo mogoče že drug teden v šoping pa bom še kakega kupila.HM pa ima večje številke kapic.

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

tako, da mi je prec slabo vest naredila. A vam grejo tud kdaj na živce taki "dobronamerni" nasveti starih tet?

Meni je danes ena rekla ko sem bila v japonkah.JA MOREŠ SE ČUVAT.Pa sem ji rekla saj je star že tri mesece česa naj se pa čuvam.JA VEŠ ČE DOJIŠ SE NE SMEŠ PREHLADIT

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 960
9.5.2008 21:46:30   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

ja iz Nemčije...bom že mogla, sej ne bo živela pri nama, bo pa skoraj tak kot, da bouser posted image ...bom že, sej mi moj user posted image  fejst pomaga...Samo spet 14 dni, pa komaj je šla....nasveti, nasveti, nasveti, popravljanje, popravljanje user posted image user posted image user posted image   

tu govorim o taščiuser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 961
9.5.2008 21:53:13   
Intruder24
pa še to, da se ne bomo narobe razumeli, jaz jo imam rada pa vse...samo je trenutno ne razumem, zakaj tako rine v Vida, kljub temu, da on joka in da hoče bit full nekaj in da misli, da midva ne znava dovolj dobro...
Upam, da bo to minlo in bo potem vse fajn...Upanje umre zadnje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 962
9.5.2008 21:55:50   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Bova morali z Nejo zraven priti, ker zadnjič je bilo pa meni na dolenjskem čveku nerodno, ker je trenirala glasilke, ostali so pa samo jedli in spali...vsaj meni se je tako zdelo.

To pa sploh ni res!!! Moja se je drla pa na začetku, si pozabila ko sva se hodeče fotrale? Ja babe so se drle, kaj češuser posted image . Babe ku babe! Jaz se kaj pretirano ne sekiram, saj smo bile zunaj!

Ha,ha ha ste obe pozabila na Žana ki je protestiraluser posted image .
katee user posted image user posted image user posted image za frizurico.Veš kaku pravijo za lepoto je treba potrpetuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 963
9.5.2008 22:00:03   
TRIŠ
sanny s tole nejino ritko me pa nasmeješ.Drugače pa jaz dajem Žanu večkrat vodo in je lepo pije.user posted image
vaneyuser posted image user posted image user posted image
katarina lep avatar.Vsakič pozabim napisatuser posted image
sanny pa lepe jožice kupi za na bakon ,pa še kakega jožeta za vmesuser posted image .Joj jaz se res tukaj za računalnikom nasmejem do solz.Moji mislijo da se mi trga na suhouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 964
9.5.2008 22:02:18   
TRIŠ
Zdej grem pa pančkat.Dones sem s tastom spila 0,5 l pive ohne alhoholauser posted image pa se mi zdi da je blo nekaj notri.

LAHKO NOČ ČVEKICE IN LEPO PANČKAJTE.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 965
9.5.2008 22:30:26   
mala pikica
vaney mi smo aprila dobili otroški dodatek za nazaj. Mislim pa, da ga potem nakazujejo vsakega 15 user posted image

Kaj mogoče katera ve, kako se preko mobitela pride na RR? Pa če je zelo zapleteno kakšen odgovor napisat. Se že zdaj bojim, kako bo, ko gremo naslednji teden na dopust. Oh ta zasvojenost user posted image Mogoče bo celo v hotelu kakšen cyber caffe user posted image

Daša nisem še prepozna... Vse najboljše!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 966
9.5.2008 22:36:32   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

ursalara evo še zateuser posted image

Hvala!

martinca ja moški kot moški.Moj je zadnič prinesel toaletni papir za 6EUR .Me je vsakič pri srcu stisnilo ko sem kakala

pa dober punce jaz umiram od smeha ta je pa dobra!

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

pa še to, da se ne bomo narobe razumeli, jaz jo imam rada pa vse...samo je trenutno ne razumem, zakaj tako rine v Vida, kljub temu, da on joka in da hoče bit full nekaj in da misli, da midva ne znava dovolj dobro...
Upam, da bo to minlo in bo potem vse fajn...Upanje umre zadnje

Joj saj jaz tudi nimam nič proti svoji tašči je dobra ko krug samo ko pa govori tako preveč
res niti sekundo ne zna biti tiho te že kar bobenčki bolijo res!
Me pa tudi to moti kot ti opisuješ saj veš kaj ponavadi pravijo
jaz sem jih že toliko vzgojila bom pa ja vedela kako to gre!?

Katee user posted image user posted image user posted image user posted image za frizurco!

sanny pa lepe jožice kupi za na bakon ,pa še kakega jožeta za vmes .Joj jaz se res tukaj za računalnikom nasmejem do solz.Moji mislijo da se mi trga na suho

Veš res bo najbolje da greš kar spančkat ker umiram od smeha!Bo dovolj za danes!Lahko noč triš!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 967
9.5.2008 22:37:12   
nana35
Intruder,tudi meni je svetovala P naj mu dam gor kamilične obkladke,če nastane rdečina,sem mu dala,pa ni sprememb,dala sem mu tudi fiziološko r.na gazico danes 2x,zdaj jo ima tudi na bedrci,sem ga dala tako spat.Rdečina še vedno je,vročine nima,lepo spi,jedel mi je pa danes zelo malo,pred spanjem pa je pojedel 130ml.Tako da za nekaj časa bo.Svečke mu preventivno nisem dajala,sem mu jo dala šele ko je imel vročino,sem jih pa dobila pri 1.cepljenju,to so svečke proti vročini,se uporabljajo tudi po cepljenju.Tako piše,če pride do kakšne reakcije.
Od kod pa je tvoja tašča.da pride v Slovenijo?
Otroški dodatek dobiš vsakega 14.v mesecu.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Sem bila do zdaj brez računalnika in sem že čisto preč...sem se skoraj tresla.
user posted image

Meni se je to ravno zdaj dogajalouser posted image sem se vsa tresla,ko sem se prijavila in hočem odgovoriti,pa ne gre in ne gre,se ponovno prijavim že vsa potna in tresoča in mi uspe.Kamen se mi je odvalil iz srca,da je kar zaropotalo,je prišla tašča vprašat,kaj je padlo...user posted image

sunny m.,če imaš Aptamil immunofortis,potem je dober do 6 meseca starosti,prejšnji comfort pa je bil le do 4.meseca,tako da je enka še vedno ok.

karatina,user posted image za nov avatar!!Moja prijateljica dela v Aladinu že od začetka,pa sem jo zadnjič vprašala,zakaj jih nimajo(kartic mislim),pa je rekla,da ne ve.Dela pa v Mercator centru,v tistem Aladinu.Jo bom ponovno vprašala,mogoče je prišlo do sprememb.

mala pikica,upam,da te je v Okaidiju opozorila na to,da imajo manjše številke od običajnih,meni to vedno govori,ko sem tam.

mml,user posted image user posted image za bodoče napredovanje!!In za boljšo plačo seveda,saj zato hodimo v službo,kajne?!
Jaz pa s svojo taščo preživljam dneve in dneve...no,ona spodaj jaz pa zgoraj,pa se včasih niti vidimo ne.Imam pa super taščo,tako da nisem v skrbeh.

martinca,BB je konec,Jeanine pa doma...in je šla romanca po gobe.Jaz pa sem šla iz BB na RR!user posted image

vaney,upam,da bo tvojega G.minilo to letanje okrog,po moje če ne prej pa takrat,ko si bo lahko z Anžetom kaj dobrega začel.Držim pesti da prej!
Meni so nakazali iz CSD za nazaj,le da sem jaz oddala nekoliko prej kot ti in sem dobila za 2 meseca skupaj,malo jih pokliči.

katee,user posted image za novo frizurco,si pa bila že prej lepa.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Nana, a si prilepljena pred TV-jem?user posted image

Normalno!!!Kot vsak petek!user posted image

Sunny m.a ti imaš tudi jožiceuser posted image za na balkon,kot Anchikaa??A so to kake posebne rože...user posted image Že včeraj jih je omenjala,zdaj pa ne vem,začenjam sumiti,da sem jaz smešna in da tele jožice res obstajajo...

triš,ti pa vsekaš ko ti je,sem se nasmejala zaradi dragega WC papirja.No,si vsaj enkrat z užitkom obrišeš tazadnjo...user posted image Poskusi vsak listič vsaj 2x uporabit,da se bo izšlo.

Jaz pa nimam printerjauser posted image ,je prazen že 100 let.A bi mi mogoče Intruder ali pa martinca sprintala kak bon za H&M???

< Sporočilo je popravil nana35 -- 9.5.2008 22:39:02 >

:))

Neposredna povezava do sporočila: 968
9.5.2008 22:38:49   
ursalara
Mala pikica čisto normalo vitpkaš ringaraja se ti odpre stran in tako naprej pa ne pozabi se vpisati!Jaz dostkrat ko kam grem vas kar preko mobija spremljam!

Otroški dokladi se nakazujejo 14 v mesecu jaz sem že dobila aprila za nazaj!

< Sporočilo je popravil ursalara -- 9.5.2008 22:39:41 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 969
9.5.2008 22:41:14   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Pri nas so pa 14.v mesecu!user posted image

:))

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 970
9.5.2008 22:44:43   
ursalara
Vaney upam ta bo tvoj partner kmalu spoznal da je družina na prvem mestu potem pa vse ostalo ne sekiraj se saj bo bolje preobaj se na miren način pogovoriti z njim in mu povej da ga pogrešate in da ga potrebujete!Držim pestke ,pa ne bit žalostna!

Mml user posted image user posted image za napredovanje!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 971
9.5.2008 22:49:18   
ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Pri nas so pa 14.v mesecu!user posted image

Nana ja prejšni mesec sem dobila 12 zdaj sem pa hitro popravila ker sem sla pogledat na spletno stran cds kjer imajo prav napisano kdaj so katera nakazila tako da ta mesec bo najverjetneje kar 14

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 972
9.5.2008 22:51:07   
mala pikica

Mala pikica čisto normalo vitpkaš ringaraja se ti odpre stran in tako naprej pa ne pozabi se vpisati!Jaz dostkrat ko kam grem vas kar preko mobija spremljam!

Koliko pa to stane? Kako se sploh zaračunava?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 973
9.5.2008 22:57:26   
dašabina
No komaj sem se prebila čez...

Vidim, da nisem med pogrešanimi user posted image user posted image user posted image

Daša vse naj naj,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zasanjana vse naj, najuser posted image

Midva z Mihcem sva se dva dni  potepala po Novem mestu in sva kar utrujena.

MIha je pridkan, v trgovinah hoče biti na rokah, drugače pa tud mi bolj malo papamo, da mi je desna joška čist trda ratal čez noč...

Nana ti si tud že konzervica, včeraj sem se srečala z Makalo, prav fejst punca, in celo danes sva se srečali v dveh trgovinahuser posted image user posted image  
Vam povem punce, po 35. so šele tista prava letauser posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, pa naša zdravnica je zbolela in še vedno nisva imela pregleda ob tromesečju, tako da jutri ga bom kar sama izmerila...

Uživajte...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 974
9.5.2008 22:59:02   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Koliko pa to stane? Kako se sploh zaračunava?

Ja odvisno kje si naročnik ma ni tako drago no odvisno tudi kam greste na dopust iz tujine je drazi!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.