Ayo
|
Dobro jutro! Tako, mi smo nazaj iz Slo! Kar veliko se je dogajalo, na hitro sem vas brala, za pisat ni bilo casa. V Lj smo imeli krasen soncek, sem letala okrog ze kar s kratkimi rokavi in japonkami. No, ampak sem sem potem na dan krsta zbudila vsa prehlajena. Krst je lepo izpadel, na koncu je bil zupnik cisto v redu. Gabriel je bil tako priden, da so se vsi samo cudili. Ni odpru ust enkrat samkrat, neverjetno! Tudi potem na kosilu smo se imeli super! Po kosilu smo sli v Portoroz, sem tam tudi praznovala RD, z mojim in Gabrielom. Smo se 2x kopali v Rivieri z morsko vodo, Gabriel je uzival 100/h. Voda je imela sicer samo 30°, ampak on je cofotal in je bilo krasno. No, mene je tudi castil na masazo in en tratma z blatom za RD. Pa v savni sem bla...lepo vreme...skratka imeli smo se krasno! No, v Lj sem se dobila s SD in njenima puncama. Sta pravi manekenki, tako lusni, da ni za povedat. Mislim, da se je Gabriel zaljubil v Saro, samo je bila pa bolj navdusena nad njim Victoria, tako da ne vem kako se bodo zmenili. Bom prilepila slikice, kjer se to lepo vidi. Glede spanja, andreja in zelva, upam, da se je stanje izboljsalo. Je bila v teh dneh polna luna, lahko da ju je to motilo. Nas je v Slo kar bolje spal, bom morala veckrat priti! Pa se kakal je bolj pogosto kot doma. Danes ponoci smo celo preskocili hranjenje in smo vstali ob 7.30. No, ampak se ne bom prevec hvalila. Vem samo, da pri nas ni problem v tem, da bi bil lacen, v to sem prepricana. Mi se se zmeraj samo polno dojimo, na 4 ure. Imamo pa danes pediatra in 2. cepljenje, pa da vidimo ali bo kaj rekel, da lahko zacnemo z raznimi kasicami, sadjem in zelenjavo. Ce ne prej sigurno bomo s tem zaceli v juniju, da se bo navadil, ker julija gre mamica v sluzbo, Gabriel pa v jaslice Verjetno sem se kaj pozabila... Sedaj sibam, ker imam stanovanje kot bomba in jaz sem kot strasilo. Lep dan!