|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
1.5.2008 19:54:55   
andreja2000
želva no,super,da sta tako lepo preživeli dan,sicer pa sem vedela,da si ga boš znala primerno izpopolnit.
No,naša je sedaj šla spat,smo se pa spet namatrali,da je v sebe spravila 120ml,mleka z malce riževe kašice,prej čez dan pa skoraj nič ni hotela jest in še to z muko.Ne vem ali je to lahko posledica ceplenja.Pri prvem ceplenju ni bilo nobene reakcije,sedaj pa vročina,sitnoba,neješčnost in bolj čisto blato.No,danes k sreči ni bila več tako sitna in tudi vročine ni imela.

Lep večer!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
2.5.2008 8:12:55   
lana38
Res se mi ful dogaja, komaj utegnem vse prebrati. Potem pa tako pol pozabim in skoraj nič ne komentiram.user posted image
Danes gremo na piknik, ker ima stric 60 let. Jutri je pa že krst. Potem bom pa par dni verjetno počivala. Zdaj sem prav leteča. Včeraj smo bili eno uro pri župniku na pripravah za krst.
Zunaj je prekrasen dan, zato uživajte.
Lp

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
2.5.2008 9:10:01   
nian
oj

včeraj sva v gozdu voz preizkušali in je bomba. user posted image  je pa tamala tko zadovoljna, ko sedi, da je prav smešna. tko pokroviteljsko ven gleda, prov šefovsko. sva se ji včeri prav smejala.

jaz se tudi po obiskih vabim. zjutraj začnem klicarit in vprašam kaj pa kej počneš in ko je odgovor nič .. hopala pa te mam user posted image  sem nekaj časa nazaj poslušala radio ga-ga in je bil en dober resničen vic: ni hujšega kot baba na porodniški user posted image

danes bom pa tamalo mamic poturila, da se stanovanja lotim. smo vhodna vrata menjali in imam svinjarijo. tist droben betonast prah user posted image  

aja, pa še to imam za vprašat. alja je jezik začela žvečit. user posted image  a se vam to kaj dogaja??? na veliko žveči in cmoka user posted image  kot kakšna krava prežvekovalka je user posted image

takole lep dan, jaz pa pospravljat user posted image

vi ga malo bolj uživajte. še zame

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
2.5.2008 10:54:38   
andreja2000
Dober dan!

Hja,pri nas je bila spet user posted image  noč.Eva se je zbujala manj kot vsako uro,kljub temu,da sem ji dala ponoči tudi jestiuser posted image .Res ne vem več kaj je to.In da je bila mera polna,me je še zob bolel kot sam user posted image .Do 2 ponoči sem dežurala jaz,ostalo mojuser posted image ,mene je še vedno bolel zob in sedaj sem kot cota.
Hudo pa je,ker naša punca pa itak čez dan ne spi skoraj nič,no običajno 2krat po 10 minut,če je sreča 20.No,pravkar je odspala svojih 10 minut.

Jutri se imamo namen it kopat,sedaj pa ne vem kaj ji naj dam gor za v bazen,ker nagica vrjetno ne sme bituser posted image .Tiste,ki se hodite kopat z vašimi malčki-kaj jim daste,ko gredo v vodo,če bi se sličajno pokakali ali lulali.

nian naša si sicer ne žveči ježička,si pa nekako cuza ustnico in vleče noter.

Vzunaj je lep dan,jaz pa sem kot cota in se mi sploh nikamor ne da.No,bomo še videli,malo bo že treba na zrak!

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
2.5.2008 12:49:39   
Ayo
No, mi smo v LJ!!! user posted image  Imamo precudovito vreme! user posted image

Foxina, javi se, s SD sva dogovorjeni, da se vidiva jutri, to je v soboto ob 4h v Tivoliju. Prides?

Ostralim zelim, da lepo prezivite praznike, se bom kaj bolj na dolgo oglasila, ko bo cas. user posted image

P.S. Andreja, welcome to the club!! Mi se tudi se kar zbujamo ponoci! user posted image

Sibam.....

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 2180
2.5.2008 17:25:50   
nian
andreja: mi imamo za v bazen neoprenske hlačke, drugače pa se kupijo plavalne pleničke. jaz osebno jih ne poznam, ampak najbolj pohvalijo DM-ove.

mi imamo pa že lepo stanovanje user posted image  tamala pa spi od 14.30 in jo grem zbudit, da bo ob 7 že utrujena za čez noč.

pozdravčke

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
2.5.2008 19:30:01   
andreja2000
nian hvala za odgovor!
Ti pa kar malo zavidam,kar vaša tako pridno pančka,naša je danes čez dan skupaj spravila 45 minut,sicer je pa to pri njej kar običajno,taka pač je.

Ayo dobrodošla v LJ in lepo se imejte!

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
3.5.2008 8:55:23   
nian
pozdravljene potepinke!

no, saj bom jaz tudi ven letela, ko se tamala zbudi.

sedaj imam pa še eno vprašanje. kaj mislite o uporabi klime v avtu. jaz jo zdele že en teden uporabljam, samo se rekla, da vseeno malo vprašam. a jo vi uporabljate? drugače bi se tamala skuhala. odprta okna so pa zih še slabša, ker piha. user posted image

lepo se imejte, uživajte tale prekrasen vikend

4.8. 10 smo dobili Meto

Neposredna povezava do sporočila: 2183
3.5.2008 10:37:58   
15.7.
pozdravljene, sem prišla za cez vikend domov. pa bom videla ali bom imela cas to narediti ali ne, ker potem gremo pa na dopust za 14 dni.
drugace so pa ugotovili da mi -ks pada po vnosu sladkega in pri enostavnih sladkorjih, bela moka in jedi iz bele moke. grozno. prespikali so me celo... tako da ko bom izvedela kaj vec vam sporočim, sedaj grem pa pocivat.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
3.5.2008 10:54:03   
andreja2000
15.7 pozdravljena doma.O ti šment,da te tako jezi zdravje in upam,da se ti kmalu poštima.
Ja,sedaj pa le pridno počivaj,mi pa držimo pesti zate za ćim prejšnje izbolšanje.

Pri nas je bila spet porazna noč....se tudi na to že počasi navajamo,druga nam itak ne preostane.
Se pa odpravljamo na Ptuj kopat,je še pa moj letel po obroček za Evo in tiste vodne pleničke,al kaj je že.
Lep pozdrav in lep dan vam želim.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
3.5.2008 10:57:27   
andreja2000
15.7  aja,klima.Ja,eni pravijo,da glih ni najboljša,tako,da tudi sama ne vem kako ravnati,da bi bilo najboljše za naše pamže.

Neposredna povezava do sporočila: 2186
3.5.2008 11:02:41   
andreja2000
eh,sem ko kurauser posted image ,sem prejšnji post o klimi namenila nian-se opravičujem

Neposredna povezava do sporočila: 2187
3.5.2008 15:11:24   
Vrtnica79
Hoj,

Andreja- lepo da si prišla nazaj med nasuser posted image . Saj veš, čas celi rane....... počasi ampak bo bolje, verjemiuser posted image .

15.7.- ojoj, upam da ti bo bolje in zdaj boš tako na morju uživala. Za seznam pa se ne sekiraj, bo že počakalo.

Zdaj čakam da se micena zbudi in gremo malo ven. Se pa zdaj med prazniki skozi potepamo in dnevi kar letijo. HB da sta punci že zdravi. Jaz pa sem tak-tak.

Lep preostanek vikenda.............

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2188
3.5.2008 21:28:01   
mucka25
Dober večer.
Andreja2000 tudi iz moje strani iskreno sožalje za izgubo tvoje mami, a ne skrbi iz nebes pazi nate in tvojo punčko user posted image .

15.7 tebi pa želim čim hitrejše okrevanje, da se boš lahko s polno močjo posvetila svojemu srčku.

Drugače pa resnično sočustvujem z vsemi mamicami, katerih malčki ne spijo ponči. Midva z mojim user posted image misliva včasih, ko najina žogca tako malo nerga (no sedaj malo pogosteje, ker mu rastejo kar štirje zobki na enkrat), da je prav sitn in razvajen, pa čeprav nama že od drugega meseca dalje spi celo noč od 21 do 6 in čez dan dvakrat po uro-uro in pol. Ja midva sva pa res srečneža, predvsem naspana. No pa tudi drugače najin mali pikec pridno napreduje, sedaj tudi že pridno je sadne kaše, pa tudi sam bi rad že žličko nosil v usta, no prej zadane nosek ali pa mu je v napoto rokica, ki jo kar naprej tlači v usta. No saj je lepo gledati kako otroček odkriva svoje nove sposobnosti, vendar pa tako tudi hitreje odrašča in prehitro naju ne bo več rabiluser posted image .

Drugače pa smo se imeli te praznike prav lepo, smo bili kar naprej zunaj na sončku. Sam nevem al imam malega mal preveč napravljenega (tanka kapica in jopica čez dvoje majčk z dolgimi rokavi), kako jih imate ve kaj napravljene, v tem spremenljivem vremenu?

No lepo nedeljo, sedaj greva z mojim še malo pred knjigo.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
4.5.2008 8:50:17   
želva
15.7. lepo, da si doma in boljeuser posted image
Mi smo se 2 dni samo potepali, pa ni bilo časa za računalnik.
Mucka25, res imaš srečo, da takole spite.Mi zadnje čase bolj slabo, ne vem kaj čmrlu dogaja.Gre lepo ob 20 spat, je ob 4(jaz rabim eno uro da nazaj zaspim) in potem začne ob 6.00 stokat, se premetavat, duda ji ven pada in to do ene 7 sam brunda pol pa vstane.Tako, da vstajam že ob 6.00, sej ni tok hudo, samo navajena sem bila prej drugače in me čez dan včasih zgrabi strašna utrujenost.
Danes je bila pa noč sploh fantastična, jedla je že ob 1.30, pol ob 4.30user posted image in do 7 sem ji ene 10 mogla dudo nazaj dat, pa sam brundala je.Jaz pa ne morem spat zraven, če se kar naprej nekaj oglaša.

Jaz našo oblačim v 2 dolge rokave, pa čez brezrokavni, na glavo rutko, spodaj hlače in dokolenke(upam, da je dovolj brez žab), ji pa ni nikoli vroče, prej ima mrzle rokice.Sabo, imam vedno še jopco in dekico, za vsak slučaj.

Mene je moj že zapustil, je že šibal v službo in ga do večera ne bo.zdejle sem mal pospravljala, ko se Manca zbudi, bova šle avto pucat.Kasneje k mojim na kosilo, potem pa jo s kužo nekam mahnemo.

Lep sončen dan

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
4.5.2008 11:05:14   
andreja2000
mucka25 tudi tebi hvala za sožalje!

Včeraj smo se šli kopat in tamala je izpustila čez dan še tiste par minutne dremeže,tako je bila radovednauser posted image .V vodi je zelo uživala,brcala in vriskala,pa še vsi so nas ves čas gledali,ker je bila med najmlajšimi kopalci,se mi zdi,da celo najmlajša.Potem pa jo je ob pol sedmih vrglo in je zadrnjohala za cele pol ure,nato pa spet uživala v kopališkem vrvažu.Sva z mojim upala,da bo pa morda noč kaj boljša in bo malček manj prebujanja,pa ne,je pupica bila zvesta sama sebi in se pridno prebujala,če prav smo se hranili ob 1 in pol še ob štirih je bilo veliko vmesnega vstajanja in iskanja dudice po posteljici.Očitno naša žabica res ni neka zaspanka,hja,le po kom se je dalauser posted image

Lep pozdrav iz lepe sončne Štajerske!

p.s.ja jaz je ne oblačim kaj preveč,imam pa vedno zraven dekico.Na glavi ima tisto tanko poletno kapico,bodi in žabice,pa navrh trenerkico.No,naša nekak grata hudo sitna,če ji je vroče,brž ko jo pa potem malo slečem pa je dobro.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
4.5.2008 22:11:34   
hokejistka
Mi smo se vrnili iz kratkega dopusta. Preživeli smo dolgo pot z avtomobilom. Imeli smo se super. Vreme je bilo čudovito. Julija je spoznala svojega drugega dedka in vsi smo preživeli user posted image .

Imeli smo nekaj težav pri večerji v hotelu. Večerja se je namreč začela šele ob 19-ih, kar je za našo user posted image občutno prepozno. Preden so servirali vse predjedi, solatke, glavno jed in sladice je bila ura že čez osem zvečer, Julija pa sitna kot user posted image .

Pa ugotovila sva, da se boji tekoče vode kot user posted image . sem jo hotela stuširat in se je drla kot jesihar. Pa tudi rokic si pod tekočo vodo ne mara umivat.

Jaz jo bolj malo oblačim. Kapic nimamo več. Le kakšen trak še tovorim s seboj. Sedaj ima oblečen bodi s kratkimi rokavi, čez pa majčko. Spodaj pa hlače. Žabic nismo nikoli uporabljali. Za ven vzamem s seboj še kakšno jopico, za zjutraj pa jaknico. Če je bolj hladno zjutraj, ji dam tanko kapico gor. Pa lička sem ji tudi že s kremico namazala, ker je sonce močno pripekalo. Pa klobuček je tudi že imela gor.

Jutri začnem z uvajanjem pijače po žličkah. Ji bom vodo prekuhala in ji dala po žličkah. Je že skrajni čas, da jo malo navadim. Pa tudi zanimanje za pijačo in hrano je pričela kazat, tako,m da bomo počasi začeli user posted image . Moram priznat, da mi je kar malo hudo. Sva se tako matrali z dojenjem in res si želim, da bi se še kar nekaj časa dojili user posted image .

klima v avtu mi jo uporabljamo non stop. Si ne znam predstavljat življenja brez nje. Mi je bilo na začetku zoprno zaradi user posted image . Ampak ji ne piha direktno, ker je proč obrnjena. Zankrat še nismo imeli posebnih težav.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2192
5.5.2008 8:06:07   
lana38
Krst je za nami. Bilo je super. Tim se je pa drl kot tiger, potem ko ga je župnik polil s krstno vodo.
andreja2000, skoraj bi se lahko srečali. Mi smo se okrog toplic sprehajali v soboto, ker smo tam blizu imeli kosilo v eni gostilni.user posted image
Zdaj čez eno uro peljem Timovo botrco v Varaždin. Potem se pa vse vrača v stare tire. Tudi počitnic je žal konec.
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
5.5.2008 8:35:29   
andreja2000
Dobro jutro!

Lana38,super,za krstuser posted image .Mi ga bomo vrjetno imeli v poletnih mesecih.A res.okoli toplic ste se sukali?Joj,kako je tam lepo,me en čas ni bilo in je že zrasel hotel.

No,noč pri nas je bila še kar vredu,se je zbudila samo 4 krat,tako da smo se bolje naspali.In včeraj popoldan se je zgodilo res nekaj nepričakovanega in zanjimivega.Sem bila po kosilu tako zaspana že od vseh neprespanih noči in sem se z Evo ulegla v spalnici na najini postelji in glej,žabica je zaspala,seveda jaz tudi in sva spali kar 2 uriuser posted image -še sedaj ne morem vrjet.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
5.5.2008 8:44:30   
lilprincess
Pozdravljene!

Imam vprašanje za tiste, ki dajete milupino riževo kašico na flaško. Koliko žlic date not? In ali imate kako dodatno luknjo na cuclju ali kar na tistega, kot običajno pijejo mleko?

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2195
5.5.2008 9:11:04   
ursa1981
Zdravo,

ja naša Anja dobiva Milupino riževo kašico po flaški - mi damo v 150 ml mleka 3 čajne žličke (pa ne preveč s kupčkom) rižkota. Imamo pa flaško od Tommee Tippee in smo kupili cucelj št. 3. Samo mleko pa še vedno pije s cucljem št 1.

LP

Urša

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
5.5.2008 9:16:58   
lilprincess
Urša najlepška hvala, že delam:)

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
5.5.2008 9:30:38   
soncek.djukelica
ojla,

kako smo? Midve z Ayo sva se dobile, njen Gabriel je prav luštkan fant, velik in modrook, pravi osvajelec!user posted image
Tudi jaz sem pogrešala izlet na morje, komaj čakam,da se lift naredi in pol šibamo dol!
Z Saro sva bile na tehtanju, itak da slabše dobiva kot Victoria, zato mi je rekla P da naj ji začnem dodajat riževo kašico! Illness, meni je rekla, naj začnem z eno žličko, uporabljam pa drugo flađko kot za adaptirano mleko, v katerega sem naredila še eno luknjico več, pa mal večje luknjice sem tudi naredila! Danes jima grem še banano kupit!
Meni se zdi,da so Victorii začeli zobki ven hodit, ker se včasih nenormalno dere, čeprav je ponoči še mir!
Andreja, žal mi je za tvojo mamo!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
5.5.2008 13:44:42   
andreja2000
Jaz pa sem kupila dudo z večjo luknjico,ki je prav za kašice-imamo pa nuckovo.
Je pa tudi meni pediatrinja rekla naj pričnem z riževo kašico,kar pa sem jaz že malo prej pričela.Naša je še vedno slabi jedec.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
5.5.2008 16:02:40   
ElaM
Ojla,
da se malo oglasim.
Danes je Manca imela kontrolo teže, v 14 dneh se je zredila dobrih 30 dek, tako da je bila dohtarca navdušena, jaz pa še toliko bolj.user posted image
Kašo ji dajem po flaški, imam aventov regulacijski cucelj. Na 180 ml mleka, ji dam dve merici kaše.
Sem danes zvedela, da je Tinkara sprejeta  vrtec, tako da super.
Punce, lepo bodite, šibam, ker je Tinkara stresla škatlo kock sredi dnevne sobe.user posted image

:)

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?