|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
9.5.2008 9:36:18   
Februarka08
Jutro.
Danes smo spet spali 8 uruser posted image user posted image user posted image . Naša bajba je pridna ratala.user posted image Mami je pa tud že kosilo nardila (pica je že v pečici), tako da Larisa še do konca pohamsa, potem pa veeeeeeeeeen na sončka, pol se mi pa še not nau mudil, k nimam nič za delat.
Bajsa, bom pripopala kakšno slikico, samo to šele čez dober mesec.
Dolenjka, uživajte na obali.
Mi smo šli učer tud še za morje rezervirat apartma, tako da mamo že to plačanouser posted image in gremo v sredini avgusta, ker prej ne upam zarad tamale in vročine.

Zdej se grem pa še mal zrihtat da me bojo poznal v vasi,user posted image potem pa na špancir.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
9.5.2008 9:55:46   
jencili
dan,

no pa sem spet rabila dva dni, da sem vas prebrala (seveda v večih rundah, da ne boste mislile, da tok počasi beremuser posted image user posted image ).

Kar se hrane tiče, tudi sama jem praktično vse, razen fižola in sadja še nisem glih probala - no samo babane in kivi, pa je ok!
Greva pa dons z dragim mal v nabavo in si bom nabavila tudi kakšno mandarino al pa kej podobnega, pa da probamo, če bo vse okuser posted image user posted image

Dolenjka uživej na obali...

Kar se pa tiče pijanke...kljukica tudi zameuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
9.5.2008 10:39:29   
nizy
pozdravljene,

vidim debatirate o prehrani , jaz praktično jem vse , tudi kuhan fižol ,pa kislo zelje ,kisle kumarice, itd., čokolado , vse mesne izdelke ,........ sem bila tudi dolgo časa na marmeladi in maslu ,pa so kilce šle gor user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
9.5.2008 11:02:40   
misar
očitno vse vozičkate in pohajate, sam jaz ne vem kaj čem...čakam da se princess zbudi, pa gasaaaaa. no saj ne, da bi lahko mal pospravilauser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
9.5.2008 11:13:11   
Bajsa
Dolenjka uživaj na obali.
Kje se pa Meti skriva? Se mi zdi da že ene 2 dni ni nč kej napisala, al se motim?user posted image

No jst pa še brisače vn iz sušilca poberem, dam še en stroj pr mam prat, enga še obesm, da bo mela mama jutr vse frišno ko pride iz bolnice, pol pa še atu kosilo skuham, bo imel pire krompir in čufte, pol se pa s pikico uštimava in šibava pa pa.
Sam mene ponavad tko cajt zabaše, da če bo šlo tko naprej bova šle šele ob 5 popoldne od doma user posted image . Grem še mal dons v C&a in HM pogledat majo fajne majčke za big mammo, pa niso drage po 5€ če še kero zanima. Bom slikala user posted image  pol ko prideva da boste vidle da so luštne, take navadne, ampak dobre user posted image .
No zdej pa grem krompir majt....

Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
9.5.2008 12:30:06   
Februarka08
Ojla...
Nikjer nobene? Vse vozičkate. user posted image Midve sva dale prvo rundo skoz, zdej sem jo položila v zibko (dobr da je še pr bajti user posted image ), jo mal poujčkala in pančka dalje, tako da jaz lahko mal po internetu pošnofam user posted image , pol se greva pa futrat. Še solato skup zmečem in je to to. Potem pa spet ven valjda.
Aha, alarm.

Pridno vozičkajte in uživajte na sončku. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
9.5.2008 14:20:54   
bamby
anandrej, čestitke za mini RD user posted image ! Je pa Sebastian že res pravi fant od fare! Čakaj malo, ali imaš ti zdaj dopust za nego in varstvo otroka, ali očetovski dopust? Če imaš očetovskega ga imaš 15 dni, dopust za nego pa pripada 260 dni. Ali morda ta dopust koristiš namesto žene? Ali njej ne pripada, če ga ti koristiš? Skratka čimbolj koristno ga ponucaj! Zdaj so prišli lepi dnevi user posted image .
Super avatar s Sebastianom imaš user posted image !

februarka, user posted image  je Larisa pridna z spančkat. Kam pa greste na morje? Fajn, da ste dobili nekaj, kjer boste preživeli dopust!

Vidim,da res vse uživate v krasnem in toplem vremenu user posted image . Dolenjka pri pinči nazdravlja z refoškom, pa s šparglji se fotrajo user posted image  user posted image , zdaj bojo verjetno šli še na špancir, da bodo vse popapno in popito malo utresli, da bo platc še za večerjo, vsaj tako je pinči obljubila dolenjki user posted image . V glavnem fajn se imejte in uživajte v prijetni družbi!

Jaz imam z Anajo že cel dopoldan muke. Cel cajt se mi je drla. Enkrat je bila kakana, drugič lačna, tretjič zaspana, pa spet od začetka, da se mi je že trgalo user posted image . Jaz sem imela pa ful dela doma. Je bilo treba kosilo skuhat, pa kruh spečt, pa malo popucat to našo štalo user posted image  . Še dobro,da skuham vse obenem,da mi ni treba posebej še enkrat kuhat za naslednji dan, ko gresta mož in tast delat k bajti. Tima sem pa kar na dvorišče poslala,da sem imela vsaj pred njim mir.  Se je tako lepo igral v peskovniku, da je bilo kaj.
Anaja se je pa ponoči po dolgem času že ob 3.40 zbudila user posted image . Ponavadi se je šele okrog 6h. Morda ima večje potrebe po hrani zdaj. Bi mogla še obrok malo bolj povečat, pa bi se spet znormaliziralo.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
9.5.2008 14:55:18   
itata
no danes ponoči pa nisem skoraj nič spala ker se je mali skoooooooz premetaval in tudi izpuščaji po telesu so se včeri fuuul poslabšal, tko da sva šla danes k P. je dala kapljice proti alergiji Fenistil in kremico Elocom, tko da bo revčka vsaj srbet nehalo. men je pa zdej še jajca ukinlauser posted image user posted image  pol čez 2 tedna pa dalje...

mala pikica, elma: jaz še ne vem kakšna je diagnoza, ampak bom tud glede praška upoštevala in vse izkušnje izmenjalauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
9.5.2008 14:58:13   
itata
bamby tebi z Anajo pa ena user posted image

še to sem pozabila povedat kako je bil mali priden danes. zaspal na poti do mesta - še sreča ker smo se vozili več kot eno uro! pri P skoz priden, pol smo šli pa še v City park k je bila še tašča tam, jaz pa še v špara po par zadev za jest, pol jima je med pitjem kavice lepo zaspal in spal celo pot nazaj, zdej pa spet dremauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
9.5.2008 15:39:01   
itata
mala pikica: kar se soje tiče sem pa opazla, da malega itak napenja, ker je danes ponoči tudi ful bolj prdel - da ne omenjam smešnih scen ko je prav nogice dvignil v luft in enga spustiluser posted image  mi je poslala ena kolegica tudi cel seznam priporočenih proizvodov in kje recimo so "skrita" jajca ali mleko, tko da si mal pomagam. ker sem in bom striktna k sto user posted image  kar se tega tiče. dokler sem sam jaz na dieti pol ni panike, sam da bomo spet spal ponoč in bo enkrat bolš... kakršenkoli nasvet bo pa seveda dobrodošel!

evo zdej leži na pojstli in se je komi umiril, da lahk mal pospi. jaz bi šla tudi, sam se bojim, da bom pol še bolj fučuser posted image  danes sem res hudo zaspana... bom se zrihtala zvečer prej in po dojenju me že ni več.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
9.5.2008 17:59:49   
MetiLu
Zmešal se mi bo, napišem cel roman, pa me ven vrže user posted image user posted image

Da povzamem: sem se odločila, da se bo naš tamal še nekaj časa vozil v košari vozička, ker v športnem delu je glih tko jokal.... pa je še malo majhen za v športni del, pa še privezovat ga je treba user posted image  Tko da je od danes spet košara v uporabi user posted image  Danes je v njej ful užival, pa najbrž mu je pasalo tud to, da ni bil pokrit in zavit in je lahko brcal in migal, pa še vroče mu ni blo.

Novost dneva je, da je spet začel zaugat dudiko user posted image  je čist zmešan nanjo user posted image  upam samo, da ni to spet samo muha dneva. S tole čudežno dudiko nama je prov polepšal potepanje po grosupljem. Sva bila skoraj 2 ure zunaj in je skoraj ves čas bedel, gledal slona in vlekel dudiko. Vsake tolk sem mu jo popravila, ker je začet težit, ker mu je ven padla user posted image  bila sva v lekarni, pa mami si je ene balerinkice kupila, pa še en velik krog sva odvozičkala v budnem stanju brez vreščanja - to je res uspeh dneva! kaj dneva, meseca user posted image
Aja, pa tudi pitje čajčka iz flaše malo bolje obvlada, dones ga je celo uspel popit 2x po 20 ml. Bi bilo fajn, če bi tole flaško osvojil, ker v vročini bo najbrž čajček kar prav prišel, pa še za kakšne pol urce ga bomo lahko zamotili.user posted image

Sem pa v lekarni naročila kremico za zaščito pred soncem od Mustele, pa mi je farmacevtka rekla, da se kremice začne uporabljat po 1 letu, prej ga pa skapico zaščiti in v senci imet user posted image . Sej men je to čist jasn, samo pred vsakim sončnim žarkom ga pa tud ne morem skrit user posted image  katere kremice boste ve uporabljale?

Likalnik me osvaja že cel dan, pa mu že skoz govorim, a sem poročena, pa mi še kar mižika user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
9.5.2008 19:03:55   
itata
so me zdejle sosede mal "prestrašle" ker so rekle da je ta krema k jo je men predpisala danes P tud kortikosteroiduser posted image  pa da nej probam kao brez pa počakam da dieta začne delovat... sam kaj pa če to ni ta alergija a neuser posted image  a vmes nej se pa tkole matra? danes ga bom namazala pol bom pa vidla dalje...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
9.5.2008 19:04:47   
itata
meti: user posted image  za dudo. men še ni uspel... sam če ga nahecam s sladobo...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
9.5.2008 19:47:59   
itata
sladkobouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
9.5.2008 20:01:00   
mary_lou
ITATA kortikosteroid mu bo samo pomagal. ni lokalno na kozi prov nic nevaren. Edina stvar ki mu bo res 100 % ublazila srbenje, pa omilila rdecico. Kortikosteroid je "bad" samo v tabletah pa se to je blo bl vcasih aktualno k so ble vecje koncentracije. Tko da ga kr namaz da se nov prasku. Bogi jakob user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
9.5.2008 21:33:05   
larisa
Čer,

Dolenjka, zgleda nama ni usojeno se slišat. Sem šele prejle vidla da si klicala, pa sem se spomnila da po 7 uri ne sprejemaš obiskov in ne dviguješ telefona user posted image user posted image user posted image , tko da te nisem drezala user posted image .

Meti, meni so tud povedali, da kreme za sončenje šele okrog enega leta, do pol leta pa res ne, tako, da jaz ga ne bom mazala. Sej kak žarek ga ne bo opekel, ga bo treba pa res čuvatuser posted image . Ampak letos bomo že, ne?! Jaz sem tud bolj una varianta, čim manj kemije pa to, tko da se čist strinjam z ne mazanjem.

Itata, kortikosteroidne kreme res niso najbolj fajn, ker vseeno prehaja k. v telo, ampak tako malo, da ni panike, če je malčkom res treba pomagat. Sej ga ne boš kar skos ful mazala. Tolk da mu kar se da omiliš zadevo pa res ni panike. Ravno danes sem bila s frendico, ki ima alergika in je ful pohvalila bioresonanco, si kej slišala in razmišljala že o tem? Pa ful pazi, da mu ni vroče, da se ne napreza (torej joka) in veliko nege. No to samo prenašam izkušnje, ki mi jih je podala frendica. Upam, da ne misliš, da pametujem user posted image

Zgleda da ste vse čist v BB padle user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
9.5.2008 21:36:56   
pina-1
čer.

Dolenjka je s familiy odjadrala proti domu, Ana je v deželi palčkov, mia je večerjo in mami ma čas za RR:
JE za mano en lep dan.

Dopodne je sicer minil v pucanju stanovanja ( bo treba vsak vikend koga na obalo povabit, tako bo stanovanje spedenanouser posted image user posted image user posted image ). No pol je pa sledilo čakanje na dolenjko.
Bamby, vse kar sem ji obljubla je dobila, kosilo, domač kruhek in seveda refošk. Na koncu smo šli še šparonge pobirat,da ne bo mela v skrinji samo mleko za Tarouser posted image user posted image user posted image . Edino kavo sem ji pozabla skuhat.user posted image
Ana in carica sta se pa skozi smejali in se zabavali. NAša familiy se je mela dobro, upam, da tudi oni.

dolenjka moj je ostalčiso fasciniran nad tvojim gospodom. Sem bla prov presenečena. AJa pa domov ga še vedno niuser posted image user posted image user posted image user posted image

JE pa bilo danes tuki na obali tako vroče, da sem jaz Ano za pol urce dala v body na kratke rokave in samo nogavičke. JE bla reva tako mokra in rdeča v obraz od vročine da se mi je prov zasmilila.

Itata, jakob je pa prov bogi. Elocom sva tudi midve z Mio uporabljale in ni tak bau bau... JE pa res hitro pomagalo, tako da ti ga kar namaži.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
9.5.2008 21:38:43   
pina-1
kje pa ste vse..
meni se čveka, pa nikjer nobene.... user posted image user posted image user posted image

ella kje si????? a se spet z sladoledom in palačinkami bašeš?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
9.5.2008 22:02:43   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

kje pa ste vse..
meni se čveka, pa nikjer nobene.... user posted image user posted image user posted image

ella kje si????? a se spet z sladoledom in palačinkami bašeš?

pina ti pa si čarovnica user posted image user posted image user posted image sem prav zdele zmazala eno palačinko, k sem brala vse kar ste danes načvekale user posted image user posted image

sej sploh ne vem kaj sem prebrala user posted image user posted image
itata upam da tole jakobovo srbenje čimprej umirite

mi smo se itak cel dan potepali, potem smo imeli pa še ene obiske in je bila zoja čist že zmatrana in zaspana, k je šla pol urce kasneje spat, da je sam mal zizo obliznila in zaspančkala. Me prav zanima kok časa bo spala user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
9.5.2008 22:08:30   
ella79
pina ti kar za nedeljo pospravi, k mi baje pridemo na obalo user posted image user posted image user posted image
sam je res tako vreme, da pojma nimam kako jo oblečt. Doma je sedaj 'samo' v enih dolgih rokavih, sam za vn ji da pa še vedno eno jopčko čez.

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
9.5.2008 22:09:07   
ella79
kje ste sedaj čveke user posted image sej je že konec BB user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
9.5.2008 22:11:43   
Februarka08
Čer.
Danes pa ni ravno razpoloženja za čvekanje.user posted image No, saj jaz tud odhajam v deželo sanj.user posted image Mala je najprej zaspala ob 21h, sem jo že ful hvalila, da je v 10-ih minutah zaspala, po pol ure se pa zbudi in se dere, nisem vedla kaj naj, se je pa hotla sam še mal na joški pocrkljat, pol je pa spet zaspančkala... Upam, da bo zdej spala, da se vsi naspimo. Je pa res tako toplo zdej zunaj da jest sploh ne vem več kako naj jo oblečem.user posted image Sem čist brez idej.

Lep vikend vsem, jaz grem ajat, še prazno kopalnico počakam.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
9.5.2008 22:23:59   
Janey
Čer
pa je še en izpit za mano..sicer sem pomoje ustvarila novo raven psihologije tak kot sem flancala, tak da bo pomoje treba še enkrat it, ampak okuser posted image user posted image user posted image user posted image mogoč se me pa usmili in mi da 6 že za truduser posted image user posted image user posted image mali je danes preživel skoraj cel dan z atijem, ker sm mela zjutraj še ginekologa...sem končno dobila zaščitouser posted image user posted image user posted image user posted image ti olagumiji mi gredo že pošteno na žživce...ko je najboljše to tam uniči vso situacijouser posted image

pa kupla sma čebriček(papigeuser posted image user posted image ) ker sma ful dost sama in je tak težko banjico napolnit, ker mali tako dela na previjalni, da ga ne moreš spustiz izpred oči in če si sam je malo bolj težko vse izpeljat. Meni gre sicer lažje ko sem navajena moj ima pa kar probeleme tak da je čebriček zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image sma pa kupila nekega drugega kot ga imate vse na slikat in je malo večji in mali baje prav uživa. Sta se danes z atijem kopala ker sem jaz šele pred kratkim prišla domov. Kak sem ga pa pogrešala danes...NOROuser posted image
Zdaj nas pa čaka sončen vikend in se ga že prav veselimuser posted image
vam pa žlim en lep večer in lepo spančkajte

Neposredna povezava do sporočila: 4723
9.5.2008 22:24:39   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pina ti kar za nedeljo pospravi, k mi baje pridemo na obalo user posted image user posted image user posted image
sam je res tako vreme, da pojma nimam kako jo oblečt. Doma je sedaj 'samo' v enih dolgih rokavih, sam za vn ji da pa še vedno eno jopčko čez.

o ellla, si le prilezla na čvek.
in sej sem rekla da sem čarovnica. Sem že Suzi v nosečnosti rekla da bo pupo rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

do nedelje pa ne bomo razmetali tolko da bi blo za delat generalno. Bomo okoli lutali da bo čisto še za vas. Sam kaj bi pa vi gospa jedli za kosilo. Da se znam zorganiziratuser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz imam Ano oblečeno v bodiyu na dolg rokav in spodi hlače in nogavičke. Ampak sem jo tudi zuni mela samo v enem rokavu. Ker je blo res vroč danes.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
9.5.2008 22:25:17   
ella79
glede kreme za sončenje, se jaz tudi še ne morm odločiti, a bi al ne bi user posted image sem pa tole na RR najdla, verjetno bo kateri kaj koristilo

V zadnji reviji VIP Zveze potrošnikov Slovenije je objavljen članek o otroških kremah za sončenje, rezultati testa otroških krem za sončenje ter nekaj nasvetov.

Z oceno "dobro"so ocenjene naslednje kreme:
1. najboljši sta:
- Eucerin Kinder Intensivschutz Sonnenlotion, faktor 40 (lekarne, 12,18 EUR)
- Penaten Baby Sonnecreme, faktor 40 (Muller, 10,02 EUR)
2. za malenkost slabši, a še vedno dobro ocenjene so:
- Iseree Sun Kinder Sonne/Lidl, faktor 30 (Lild, 3,99 EUR)
- Nivea Sun Sonnenmilch fur Kinder, faktor 50+ (Muller, 10,02 EUR)
- Ombia Sun Sonnen Milch fur Kinder/Hofer, faktor 30 (Hofer, 1,2 EUR)

Oceno "zadovoljivo" so dobile naslednje 3 kreme:
- babylove Sonnencreme/ dm, faktor 40
- Garnier Ambre Solaire Kinder s., faktor 50+
- Bubchen Sonen Milch, faktor 30

S "pomanjkljivo" ocenjeni sta naslednji dve kremi:
- Vichy Capital Solell entfants Sonnenschutz Milch fur Kinder, faktor 30
- Cadea sun Feuchtigkeits Sonnen milch ful Kinder/Muller, faktor 40 (muller)

Ostala priporočila:
- otrok do 6. meseca starosti se s kremami za sončenje ne maže,
- otroke od 6. meseca do 1. leta se sicer lahko maže, vendar sončnim žarkom ne smejo biti izpostavljeni, ker je zelo velika možnost sončnih opeklin,
- otroci so 3. leta so lahko soncu izpostavljeni le kratek čas (zaščita: zaščitna sredstva, majice, pokrivala),
- oblačila ne zagotavljajo popolne zaščite (bombaž prepušča 10% sončnih žarkov, mokre bombažne majice 20%, opeče vas lahko tudi pod sončnikom).

S testom so tudi dokazali, da ne drži sledeče:
- da zaščita začne delovati šele pol ure po nanosu kreme (zaščitni faktor začne delovati takoj po nanosu),
- da izdelki iz prejšnjega leta niso več učinkoviti (uporabite lahko kreme, gele za sončenje iz lanskega leta, če se niso pokvarili: spremenjena konsistenca, neprijeten vonj).

Vir informacij: revija VIP, številka 6/2007

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

OTROŠKA OBLAČILA

KAJ VAS PREPRIČA ZA NAKUP OTROŠKIH OBLAČIL?

CENA (22%)

VRSTA BLAGA (22%)

DESIGN (8%)

SAMO DA JE POCENI (4%)

BRAND (0%)

KVALITETA (45%)

Število vseh glasov: 51

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!