|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
8.5.2008 22:16:30   
kati kati
ELMA-js sem tud dobila to kremico za fleke-alergijo!pa pomaga js namažem samo zvečer pa vsaj lepo spi....res pomaga samo to ni večna rešitev začasna..pr nas ima maj alergijo na termoflis-to je ena stvar ki smo ugotovili...mamo tud kontrolo...
ANADREJ-čestitke za mini rd....user posted image pr nas se tud čudijo kej je star 3 mesece in je velik 69cm in težki 7110g! je pravi korenjakuser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
8.5.2008 22:17:32   
kati kati
aja pa vsem lahko noč............

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
8.5.2008 22:28:22   
ella79
kati kati to pa je t prav februarček vaš Maj user posted image user posted image user posted image

pina sem pod tuš skočila, pa sem še mal brivnik po nogah zapeljala user posted image user posted image
mleko + korenček to pa je kombinacija user posted image user posted image dobr skrbiš da špila aleluja user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4678
8.5.2008 22:48:41   
dolenjka
Čer user posted image

A se še čveka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
8.5.2008 22:57:04   
dolenjka
Danes smo se potepali po LJ. Naročili smo komarnike user posted image  Grr spet je dražje kot sem mislila, tokrat ne za 100 %, "samo" za 75 EUR user posted image  POl sem pa v Zaro zavila in je carica za jesen dobila bele hlače na naramnice (k bomo glih na gosto hrano prešaltal, bojo zelo primerne user posted image ) za 8 EUR, pa ene rdeče klasične za to poletje za 10 EUR user posted image  Kar fajn nakup, ker to je res rabila. No, pol smo pa v BC zavil, pa me je spet skor kap, k so kape tko drage, pa smo eno rutko kupili, ki je bila "ugodna" - 6 EUR user posted image , pa vrtiljak za na posteljico (smo imeli še darilne bone, tko da v BCju ni šlo nič direkt iz tošlna user posted image  ). POl smo pa še v HM letel, ker otrok ne more na morje brez kapce in smo kupili klobuček in rutko s kapico, pa ene žabice za pod kiklico user posted image  Za debelo mamo pa nič user posted image

Evo, zdej vse veste, kake barve gate ma moj dec pa ne povem user posted image  user posted image  user posted image

Pinči, jaz računam,da mi jutri okoli 10h štartamo in bomo cel dan po primorskem koncu lutal, tko da lahko pridemo na kosilo in še večerjo user posted image  user posted image  user posted image

Ej, a ti boš sama s tamalima? Pol pa ne vem če je pametno, da še mi 3je pridemo user posted image  Jaz sem mislila, da bo moj mal tvojga na sprehod z Ano in Taro peljal user posted image  Midve pa vsaka svojo litrco, pa kamor je šel b'k, pa še štr'k user posted image  user posted image  user posted image

Mam tvoj GSM, itak pa bom zjutraj še mal postrašila tle gor, k drgač mam lahko kako abstinenčno krizo do večera user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
8.5.2008 23:09:39   
Bajsa
Oj bejbe!

Berem vas, pisat se mi pa včasih ne da, včasih pa sprot pozabim kaj sem hotla pokomentirat user posted image .
Itata in Elma upam, da se tele težave z alergijo al kar kol že imate hit poštimajo.
Stari user posted image user posted image user posted image  za fest desca in njegov mini rd user posted image user posted image .

A sm še kej hotla? Ja valda sm!
Dolenjka prjatlca user posted image user posted image user posted image user posted image  za nekajenje! Pohvalno, da si se vzdržala. Sej mene zadn teden tud neki čudn mika da bi, sam zdej že 9 mescev nisem, pa sm rekla da ne bom nikol več, če enkrat neham. Se mi je zdel da me bo enkrat spet zagrabl, pa da bom mela težave, ker sem tko z lahkoto nehala. Sm rekla nam več in nisem več. Ah sej tud zdej ne bom user posted image

Buči se mi prav smilš k te tkole matra, jaz je še nimam, je že več kot eno leto user posted image user posted image , pa močno upam, da ne pride kmal, ker sm jst tud ponavad čist adijo.

Kati kati vi mate pa ta pravga korenjaka user posted image user posted image

Nizy user posted image user posted image user posted image  za preglede, pa ti se tud kmalu poštimej user posted image

Februarka user posted image  za oblekco, pa kmal prlimej kšno fotko, da bomo vidle kakšen angelček je vaša dečva.

Naša lepotička še vedno pridno spi, se mi pa zdi, da je zadnje par dni ful večje povpraševanje po mleko, sam ne vem, če tele moje zize glih proizvedejo dost. No bomo vidl kaj v ponedeljek porečejo v posvetovalnici. Nas tud čaka prva pikica, če nau kej vmes pršlo.

Dolenjka pejd joto kuhat!!! Pa user posted image  za dober nakup! Pr nas tud ponavad sam Zala dobi kej lepga, big fat mama pa nč user posted image . Bo treba začet hujšat!

Nč zdej grem pa cimra ( beri desca - sm ugotovila, da sem mati samohranilka, živim pa s cimrom user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  ) pogledat, kaj dela user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 4681
8.5.2008 23:12:44   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dober večer!

ELMA in ITATA, sem v zadnjem postu napisala, da ima tudi moj user posted image  atopični dermatitis. Najbolj se mu pozna na obrazu in glavici. Elma ADVANTAN mazilo je kortikosteroid, ki res zelo pomaga, vendar pa žal dela tudi veliko škodo, saj kožo zelo tanjša, zato se ga sme uporabljati res kratek čas. Jaz se tega mazila izogibam.
Sem pa šla jaz takoj, ko so se znaki alergije pojavili na strogo dieto brez KM, jajc in pšenice, saj so le te alergije najpogostejše. Koža se mu je res lepo popravila, za obraz uporabljam hladilno mazilo 5% olivno olje v belobazi, za telo in nego pa sem v lekarni kupila ADERMO saj mu le ta najbolj odgovarja. Obstaja pa še AVENE. Jaz mojega user posted image  kopam sedaj le 1x tedensko v mlačni vodi, ne uporabljam nobenega mehčalca, za pranje pa uporabljam pralni prašek Persil Sensitive. Pa se mu je kožica res lepo popravila. Sem pa se naročila na testiranje, pa je ful zasedeno.
ITATA rada bi te opozorila, da lahko traja tudi od 2 do 3 tedne, da določena alergena snov popolnoma izgine iz telesa. Pa tudi s sojinim mlekom ni dobro pretiravati, saj je tudi le to poznano kot močan alergen. Najboljše in 100% varno je le riževo mleko. Upam, da mi ne zamerita, ker sem se vmešala. Lp

mala-pikica se strinjam stabo , meni je tudi zdravnica rekla da lahko sam dva dni mažem dojenčka z njo in nič več , in sicer dvakrat na dan ...user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
8.5.2008 23:22:23   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

ELMA-js sem tud dobila to kremico za fleke-alergijo!pa pomaga js namažem samo zvečer pa vsaj lepo spi....res pomaga samo to ni večna rešitev začasna..pr nas ima maj alergijo na termoflis-to je ena stvar ki smo ugotovili...mamo tud kontrolo...
ANADREJ-čestitke za mini rd....user posted image pr nas se tud čudijo kej je star 3 mesece in je velik 69cm in težki 7110g! je pravi korenjakuser posted image

kati kati  fajn da ste ugotovili na kaj je Maj alergičen , lahko da bo Elma podedovala alergijo od mene ker sem jaz tudi alergik,sam je zdravnica mi povedala da naj bi alergoteste dojenčkom delali po tretjem mesecu.Lahko tudi pre ampak niso zanesljivi.

Neposredna povezava do sporočila: 4683
9.5.2008 6:34:17   
misar
prva prvauser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
9.5.2008 6:38:36   
misar
ja men špila zadnje dni...nič čudnega, če spimo kot norci. danes budnica sam ob dveh pa smo spal naprej do šestih user posted image user posted image user posted image . ker sem jutranji tip, je to zame idealka.zvečer pa standardno mrkne ob osmih, petnajst minut gor dol.

danes spet pokam po šivih od energije. včeraj je moj dragec naredil zagovor diplome in naju je peljal na kosilouser posted image , potem smo še cel popoldne pohajkali naokoli, danes sem spet prerojena, kar cel svet bi objelauser posted image user posted image user posted image

vas grem zdaj še mal za nazaj čekirat, pol pa še kakšno rečemo. sem res čvekalno razpoloženauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
9.5.2008 6:49:28   
misar
kajnobene ne bo na prvo jutranjo kavicouser posted image , da mal počvekamo???

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
9.5.2008 7:14:12   
pina-1
jutro.
evo misar jaz sem tu, smo ne vemkolko časa, ker se sirena oglaša, pa Mio bo tudi treba počasi auf...

dolenjka, nisemsama z obema. Mie verjetno ne bo doma. Moj pa pride domov okoli 4:30 pa je vse do 15:30 doma.... ampak to ni razlog da se vi nebi ustavli. Včeri se je moj odpovedal šparongam zaradi vas. Sam tako na znanjeuser posted image

Vi lako uletite na kosilo, pa pol nardimo en fajn sprehod tuki pri nas, pa peljemo tvojga šparoge pobirat, pol še kej za večerjo nardimo in je. Čisto preporstouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
9.5.2008 7:26:00   
larisa
tretja user posted image , oziroma rajš user posted image , ker sem že pokonci, pa celo noč nisem mogla spat, mali je pa celo noč spal user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
9.5.2008 7:35:22   
buči
Dobro jutro, se sestavljam ... user posted image user posted image user posted image  Pa še grlo me še vedno boli ... user posted image user posted image  Upam, da mi bo danes sploh lahko vstavila mirenco, ker skorj nimam več menstre. user posted image

V Dravljah je privat alergološka klinika s koncesijo. Zakaj pa tja ne pokličete? Mogoče vas vzamejo hitreje. Upam, da kljub vsemu nimate alergij in da bo hitro vse ok z vašimi sončki. user posted image

Zdaj pa šibam Tilna zrihtat in nafutrat, da potem še Aljaž v vrtec spravimo.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
9.5.2008 7:47:39   
pina-1
buči jutro.
A je menstra že kaj boljše? Mireno ti bo ziher vstavla. Meni jo je brez menstre. Nič bat. Danes dobiš novo prijatelco.user posted image user posted image

PRi nas smo pa že prirpavljeni za vrtec, Ana pa je šla s palčki na kavo. Zdej pa še počakam da mio odpeljejo in pol si kavico in zajtrkk privoščim.

Danes me čaka spravljanje v red naše štale, da se dolenjka ne ustraši v kakem svinjaku mi živimouser posted image user posted image . Pa še kruh bom za gospo spekla, da bo zadovoljna z obiskom na primorskemuser posted image user posted image user posted image user posted image

misar, mi vsako noč prespimo celo, ampak meni zjutraj vseeno primanjkuje energije. Sem kot tisti stari zakripli stroji, ki rabijo ene 3 ure da se sestavijo skupaj in začnejo funkcionirat.

Grem me aleluja kličeuser posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
9.5.2008 7:53:05   
misar
pina...mogoče ti primanjkuje vitaminov, si pomislila to? baje, da spomladanska utrujenost pomeni prav pomanjkanje vitaminov.  jaz se prav bašem z različnimi solatami, jabolki pa seveda največ vitaminov dobim iz vsakodnevnega sladoleda user posted image user posted image user posted image . ja tega pa res zadnje dni požrem velik, pa vem, da je sladoled en velik E (konzervansi, barvila, arome....)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
9.5.2008 8:05:34   
larisa
Buči, meni so dal mireno kar tako, brez menstre, ker jo še ni bilo, ker polno dojim. Pa sem ful zajc, pa ni blo čist, čist nč hudega! user posted image

Ella, ne vem, če je tist članek glih tebi na kožo in strinjanje pisan.user posted image  Ali se mogoče motim?

No glede telovadbe, za tiste, ki vas je zanimalo. Gre za pravilen motorični razvoj dojenča. Predvsem, da vzpodbujamo razvoj in smo samo opora otroku pri osvajanju motoričnih spretnosti. V bistvu gre za skozi igro podan, poglobljen handling. Primer: naš Nejc je ful slabo držal glavico pri pasenju kravic. Po 5ih minutah in parih prijemih bejbe, ki vodi telovadbo, jo je držal 45 stopinj in kar nekaj časa user posted image , sem bla čist paf! No in zadeva traja uro in pol, tako da eno uro delamo z dojenčkom, potem pa pol ure še za nas. Lahko vaje, ko imaš dojenčka pri sebi, ali pa vaje brez user posted image .  Vam pripopam stran bejbe, ki to dela, sej verjetno jo poznate : http://www.zdravo-gibanje.si/index.php. Mi mamo pri eni punci doma, pa ona k nam pride, ker se nas je pač nekaj zbralo, lahko pa se hodi v lj. na organizirano vadbo, ali pa celo individualno. Ma sej tisto, ki zanima lahko ful na strani prebere, ali pa mi piše na ZS, pa še kej povem, da ne bom tle romanov pisala...user posted image  Sem pa res čist navdušena, da lahko kej koristnega z user posted image  počnem in ga še spodbujam s tem!user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
9.5.2008 8:06:34   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: misar

pina...mogoče ti primanjkuje vitaminov, si pomislila to? baje, da spomladanska utrujenost pomeni prav pomanjkanje vitaminov.  jaz se prav bašem z različnimi solatami, jabolki pa seveda največ vitaminov dobim iz vsakodnevnega sladoleda user posted image user posted image user posted image . ja tega pa res zadnje dni požrem velik, pa vem, da je sladoled en velik E (konzervansi, barvila, arome....)

A pa vsa ta izbrana hrana, ki si jo navedla ne moti tvoje male??user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
9.5.2008 8:11:26   
misar
enkrat sem že napisala...ne, ne moti je. motijo jo jagode, čokolada in pa poper. to je to. če pa ne bi probala, bi pa še danes na marmeladi in kruhu bila. vem, pa da sladoled ni dober v smislu, ker je iz same kemije, zato sem se odločila, da ga neham žret. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
9.5.2008 8:17:46   
pina-1
misar mogoče maš pa prov. ČEprav pojem ogromno zelenjave in jabolk, je stanje nespremenjeno že dolgo časa. BOm šla verjetno v lekarno po kake vitamine. A kera ve kaj obstaja za dojilje?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
9.5.2008 8:28:54   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

misar mogoče maš pa prov. ČEprav pojem ogromno zelenjave in jabolk, je stanje nespremenjeno že dolgo časa. BOm šla verjetno v lekarno po kake vitamine. A kera ve kaj obstaja za dojilje?

Jaz pozam Elevit, ki je baje fajn, pa niso ful ''umetni''. Pol pa sem slišala še za Unicap, pa Centramed mami, ampak teh pa ne poznam.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
9.5.2008 8:34:51   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: misar

enkrat sem že napisala...ne, ne moti je. motijo jo jagode, čokolada in pa poper. to je to. če pa ne bi probala, bi pa še danes na marmeladi in kruhu bila. vem, pa da sladoled ni dober v smislu, ker je iz same kemije, zato sem se odločila, da ga neham žret. user posted image user posted image user posted image

Sej jaz pa kar neki cincam, pa ne probam, pa sem sam na marmeladi, pa mesu..user posted image  Mi že pri ušesih ven gleda.
Pa sej, a je sladoled res tolk umeten? Sploh nisem vedla, da je user posted image  A ful konzervansov al kaj?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
9.5.2008 8:38:54   
pina-1
larisa hvala za informacije o vitaminih. Bom v ponedeljek res šla v lekarno in kaj vzela, v upanju da bo boljše.

Jaz tudi počasi jem vse. No še vedno se izogibam zadevam ki napenjajo. In res drži rek, da kar napenja mamo napenja tudi otročka, ki se doji. Mene grozno napenja banana in je dolgo nisem jedla. ZDej en dan se mi je pa zaluštala in pol sva z Ano celo popoldne supščali take vetrove. Je bogo tako mantralo in trgalo. user posted image user posted image
Banane bodo pri nas v hiši šele ko bo Ana začela le te jesti.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
9.5.2008 8:44:01   
dolenjka
Jutro user posted image

Pinči, se ti javim takoj ko tamala pomalca user posted image  

Larisa, hvala za link user posted image , jaz imam že nekaj v planu, tole je pa tudi zanimivo user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
9.5.2008 8:55:24   
pina-1
dolenjčica jutro. Ste se naspali.
Upam, da carica ne bo dolgo spala, da se boste čimbolj naužili sončka tuki na obali. NAj ti povem, da je že zdaj tako vroče venih.... Pravo poletno vreme. PA sploh ne piha.. Res idila.

Mi smo se že zbudili in še papica pol pa upam, da bo pridna da bom kej nardila.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

otroci in varstvo
LIA2006

otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma :

pred tv (25%)

greste na večerjo v restavracijo (25%)

v kino (20%)

spat (30%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!