anandrej
|
Hello! Se po dolgem cajtu spet oglašam. Enih 14 dni nisem sploh pogledal ringaraje, sem pa sedaj naredil domačo nalogo in preletel enih 30 strani nazaj, da vidim, kaj se kaj dogaja. Jaz od začetka meseca koristim dopust za nego otroka in imam sedaj še manj časa kot prej Nekaj še za službo delam, pa še ene stare fotografije sem se spravil rihtat, za praznike smo pa tak skoz zunaj bili. Aja pa za potni list smo se slikali. Je kar v prvem uspelo, čeprav je potem na UE nekaj težila, da ji sporoča, da je z ozadjem nekaj narobe (še dobro da ni rekla, da je s Sebastianom kaj narobe ), ampak do sedaj še ni klicala, da je treba popravit, tak da upam, da bodo le naredili. Včeraj je naš tamali imel 3. mini RD, danes pa so ga za darilo cepili Je prenesel prav po moško in ni nič zajokal. Edino potem je bil malo zaspan, nad čemer pa se sploh ne bi pritoževal . Sedaj meri 63 cm in je 6100g težek. Dohtarca ga je dvakrat merila, ker se ji je zdelo, da je preveč zrasel. Malo jo je zmedlo, ker so ga pred enim mesecem namerili 56,5 cm, ampak se mi zdi, da so takrat malo premalo namerili. Drugače pa vse v redu. Nova fora, ki jo ima ta mali sedaj je, da si nonstop liže roko . Pa igrače bi tudi že kar v uste nesel. Evo, mnde sem vse povedal, kar sem hotel. Tak, sedaj bom pa malo bolj redno bral, da mi ne bo treba tolk za nazaj
|