|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
9.5.2008 14:50:04   
katarinas
Evo kosilo je že skuhano, Lara je do zdaj spala kar v stajici, zdajle pa sedi pri meni v naročju.

Kapice-kadar je vroče in če ne piha je tudi jaz ne dajem več gor, imamo pa večinoma rutko - samo Lara tako vrti glavo, da ji rutka stalno leze dol in ko jo grem včasih pogledat jo ima že do vrata sam ona nič ne joka user posted image  Glede kap so pa najbolj panične kakšne stare mame: ravno danes ko sem šla s sprehoda sem srečala sosedovo tetko in je prec komentirala: joj, saj je res sonček, ampak tud mal zapiha, kr dej kapo gor, boš vidla, bodo ušesa vneta...blablauser posted image   tako, da mi je prec slabo vest naredila. A vam grejo tud kdaj na živce taki "dobronamerni" nasveti starih tet?

Lara tud nekaj štrajka s hrano, očitno je potem to značilno v teh mesecih al kajuser posted image  Sicer ne tako, da bi se blo kaj fejst za sekirat ampak vseeno zdaj kar malo pusti v flaški - prej je jedla zjutraj po 210 ml, čez dan pa 180 ml - zjutraj še vedno vse zmaže, čez dan pa kakor se ji zdi - po 140, po 150ml....

user posted image user posted image ooojej, glih zdajle kaka v mojem naročju....grem hitrouser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 926
9.5.2008 15:02:50   
martinca
katarinas, poznam to ja. imam staro mamo in misli da jaz ne znam poskrbet za svojega otroka. saj vem da dobro mislim. ampak me včasih kar razkuri user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
ooojej, glih zdajle kaka v mojem naročju....grem hitro

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 927
9.5.2008 15:22:43   
nana35
Suzana KK,jaz sem najprej v lekarni kupila od Vichy kremo za sončenje,faktor 50,zdaj pa po predlogu moje pediatrinje sem kupila Niveino kremico kar v drogeriji.Ne vem,zakaj ne bi bil a dobramkrema kot krema,važno da dobro ščiti otroško kožo.

Danes pa ima Klemen rdečino pri pikici,kjer je bil cepljen in malo zatrdlino. Sem mu dajala gor že filter vrečko čaja od kamilic.Ali ima katera kakšen učinkovit recept??

klepetka,pri naslednji posvetovalnici bo Klemen že res imel več kot 8 kg.

triš,Klemen je brez vročine siten je pa vseeno in noče jest.user posted image Samo čaj pije,jedel je pa nazadnje ob pol 11h.

lusa,vse naj...Daši za 4.mesece!!

Moram nehat,Klemen me izsiljujeuser posted image .

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 928
9.5.2008 15:30:11   
martinca
jaz sem se pa sedaj Urošu tako nasmejala...sem ga poslala v Mullerja po plenice pa Milumil pa kosmiče, pa sem mu rekla da naj še mu kupi kašice in sokece po njegovi izbiri. in kaj mi je on odgovoril na to, ko je že vse nakupil. in ga vpršam če je kupil kašice. če so imeli pa samo take ko so čevapčiči noteruser posted image user posted image user posted image user posted image pa meso. jaz sem misla da bom dol padla od smeha. je rekel da bom drugič kar jaz šla nakupovat ker je to pretežko za njega. pa še kosmiče je sedaj samo ovsene vzel, baje ni bilo riževihuser posted image
tak je to če dedce pošlješ v trgovinouser posted image user posted image user posted image kašica s čevapčiči....tega ne bom pozablauser posted image
sem morala to sedaj z vami deliti

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 929
9.5.2008 15:54:06   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

ursalarauser posted image user posted image user posted image za lepe merice.Glede kreme za sončanje pa sem jaz kupila nivea faktor 30,brez da bi koga spraševalauser posted image

Hvala Triš
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

ursalara, zdaj pa se je kar kadilo iz tvojegsa posta ko sem ga brala, tolk je ene jeze tukaj napisane.  saj ne zameriš. ker sem tako napisala? ja P se res zelo razlikujejo med seboj. to sem že jaz ugotovila. ko sem bila pri Patrikovi zdravnici in potem v bolnici. tam pa so tudi vsak drugače govorili. zdravniki tak, sestre pa tak. pol pa vej kaj je prav najboljše da delaš po svojem občutku in kar ti tvoj otrok sam pokaže da mu je prav. Ja Martinca to sem še jaz opazila.Pa strička z rdečo kapico,ki nam vsakič pomaha tudi ni bilo

Evo danes sem že boljše volje in samo zate da ti malo polepšam dan ti pošiljam strička z rdečo kapico!user posted image

Daša vse najboljše!user posted image

Mml čestitke za gramčke in cm!user posted image user posted image Upam da vas neha črvičiti!
Meni je P rekla da ne smemo biti na soncu od 11h -17h po peti uri grem lahko kao šele na plažo z njo!
Kapica pri nas ni več aktualna klobuček ali rutica ali pa trakec vnetje ušes baje ne dobiš od vetra ampak od zamašenega noska!

ooojej, glih zdajle kaka v mojem naročju....grem hitro

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nana obkladki so zelo dobri z fizeološko ali s šnopcom(žganje) Tako je meni P svetovala!

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

jaz sem se pa sedaj Urošu tako nasmejala...sem ga poslala v Mullerja po plenice pa Milumil pa kosmiče, pa sem mu rekla da naj še mu kupi kašice in sokece po njegovi izbiri. in kaj mi je on odgovoril na to, ko je že vse nakupil. in ga vpršam če je kupil kašice. če so imeli pa samo take ko so čevapčiči noter pa meso. jaz sem misla da bom dol padla od smeha. je rekel da bom drugič kar jaz šla nakupovat ker je to pretežko za njega. pa še kosmiče je sedaj samo ovsene vzel, baje ni bilo riževih
tak je to če dedce pošlješ v trgovino kašica s čevapčiči....tega ne bom pozablauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za moške moj sploh noče iti v trgovino še mleko mu je ful težko prinest in ponavadi pošlje kar svojo mamo da ga gre iskat!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 930
9.5.2008 15:57:03   
ursalara
Triš ful hude fotke user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 931
9.5.2008 16:20:01   
SuzanaKK
Nana jaz ti sploh ne morem svetovati, ker Aljaž še prvič ni bil cepljen. Je pa naš mali sitnoba na kvadrat, vi jih vsaj date v igralne centre in to, kaj pa jaz, ko nobene igrače sploh videti noče. Mami in njene roke pa nosi me naokoli do onemoglosti. Komaj čakam da dobim mei tai, da si roke mal spočijem.

Triš, ful lepe fotke. Jaz sem te kapice videla v H&M in so super, bom jaz tudi nabavila, ker ne vem, kako dolgo bo imel kaj tisto ruto na glavi, ko tako opleta z njo.user posted image

No, je že vik in krik, morem iti.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 932
9.5.2008 17:06:28   
karmyka
Ojla no prej sem spraševala če imate že klubučke zdaj sem pa že atija nahecala ko je šel iz službe da je šel kupit dva klobučka sem pa res od sile.user posted image user posted image
Pa še prav fletna sta tale dva rozasta  klobučka.
Pa sem ju še na hitrco slikala da pokažem kako zgledata.user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 933
9.5.2008 17:17:12   
nana35
Če pa katera uporablja aptamil je tudi cenejši v Lidlu,mislim da za 2 do 3 eure.

Mi smo bili cel dan spet zunaj,če je Klemen notri je samo siten,malo še ga drži sitnoba od včeraj.Zdaj je spet zunaj,je zdaj prišel iz sprehoda z babico,se najedel (končno!)in sta spet šla še malo okrog.

karmyka,ko je sonček jaz uporabljam šilt kapico za Klemna(ker je pač fantek) včasih tudi nima nič na glavici,samo senčnik nad sabo in tudi klobuček imam namen kupiti,drugače pa imam še marelo proti sončku na vozičku pritrjeno.Ne dajem mu kapic preko ušes če že ravno ne piha in tudi debelo ga ne oblačim,ko je vroče,kakor je bilo danes,sva jaknico slekla in hlače tudi,tako da je bil le v štramplčkih (žabicah)in majčki,pa bodi s kratkimi rokavi spodaj.

mml,a si napredovala v službi ali šele misliš??

vaney,no vidiš,da če pohitiš lahko spiš celih 18 minut daljeuser posted image .
Meni je pa izrecno rekla,da naj Klemna namažem s faktorjem 25 po obrazu in rokicah ko sva zunaj.On je itak pod senčnikom,ampak je vseeno že lepo rjav.

karatina,danes nisem uspela nikamor it,čeprav sem imela dober namen,pozabila sem da bo prišla zjutraj prijateljica na obisk,ker ima dopust, tako da oprosti.Lahko pa se dobiva naslednji teden kje v mestu,če bo lepo vreme.Si za to??Mogoče bi še martinca prišla,pa bi malo štofirile po trgovinahuser posted image .Pa se tudi jaz velikokrat spomnim nate,da se nič ne oglasiš,tako da veš,samo omenila še nisem.Jutri grem na Pobrežje k fotru nekaj peljem,pa če boš doma te lahko pokličem.A v Aladinu imajo kartice?Od kdaj pa?Moje dve prijateljici delata tam,pa nič nista rekli nikoli.Za preventivno svečko je pa zdaj žal že prepozno,bom pa drugič  tako naredila.Hvala za nasvet.

triš,mi imamo tudi tako kapico s podaljškom zadaj,še kakšno bom kupila.Je pa Klemnu kapica od 2 do 4 mesece prevelika,sicer jo nosi,ker manjše nimamo.A imajo v H&M večje številke???Ta kapica je od tam.
Lepe slikice z vašim Žanom,je pa res lušten fant,kapico pa imamo mi tudi belo.

limma,...take klobučke imajo tudi v C&A in H&M,mogoče pri vas še kje...Inuser posted image za dopust!

triš, kaki lepotec je Žan. katera je že njegova ljubica?

Bi rada bila ti??user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

sunny-kaj pa tvoja tako štrajka s hrano ,ker 370ml na dan je pa res katastrofa.

Pri nas je tudi takouser posted image .

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 934
9.5.2008 17:24:18   
nana35

tako, da mi je prec slabo vest naredila. A vam grejo tud kdaj na živce taki "dobronamerni" nasveti starih tet?

Ja,seveda,pa si mislim,veš kaj,tako je bilo v starih cajtih...user posted image

martinca,jaz nič mojega ne pošiljam kupovat,me bi vmes 3x klical,pa ne bi našel,pa kje to stoji,na kateri polici...namesto da bi trgovko vprašal,itak vse narobe prinese,potem pa še rečt nič ne smeš,se kar napihne...sicer pa kaj govorim,on sploh ne bi šel tega kupovat,ker je to za njega Amerika!!Raje grem sama, pa še potepam se lahko.user posted image

ursalara,obkladki za rdečino na nogici misliš?Hvala.

karmyka,vaš ati pa zna izbrati!Pa še rima se...user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 935
9.5.2008 17:29:54   
sani1
Samo toliko, da se javim. Pa kaj vi skoz tukaj visite? user posted image

Sem dobila Atamil Comfort v mestu. Tako, da bo za neki časa. Pol bom pa na 2 Milumila prešaltala. Gremo zdej zamenjat tisto škatlo, če bodo le hoteli mi menjat...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 936
9.5.2008 18:02:11   
Intruder24

jaz sem se pa sedaj Urošu tako nasmejala...sem ga poslala v Mullerja po plenice pa Milumil pa kosmiče, pa sem mu rekla da naj še mu kupi kašice in sokece po njegovi izbiri. in kaj mi je on odgovoril na to, ko je že vse nakupil. in ga vpršam če je kupil kašice. če so imeli pa samo take ko so čevapčiči noteruser posted image user posted image user posted image user posted image pa meso. jaz sem misla da bom dol padla od smeha. je rekel da bom drugič kar jaz šla nakupovat ker je to pretežko za njega. pa še kosmiče je sedaj samo ovsene vzel, baje ni bilo riževihuser posted image
tak je to če dedce pošlješ v trgovinouser posted image user posted image user posted image kašica s čevapčiči....tega ne bom pozablauser posted image

kak sem se pa tu nasmejala user posted image user posted image user posted image  no mi še ne kopujemo tak,da še ni blo teh problemov .... bomo vidli kakšni bodo user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 937
9.5.2008 18:17:27   
Intruder24
tudi Vid danes štrajka s hrano...ne vem kaj je to...user posted image se kar nekaj dere zraven samo poje pauser posted image  Ima katera podobne, ker res nevem zakaj se dere taaakuser posted image

Drugače pa je spet lep dan in bomo še 1x šli ven, ker je not brezveze.

nana meni je moja P svetovala kamilčne obhladke, če bi do tega prišlo. kako je sedaj?  Sej bo minlo. user posted image  Kakšne svečke pa ti je predpisala P. Prvič si mu ti dala preventivno svečko al ne?
Jaz se kar bojim tega cepljenja zaradi tega...DRŽIM PESTI da ga bo minlo.

kapice mi imamo klobuček, kapico s podaljškom (krokodilčka), trak ,pa navadne kapice, če je v košari je nima drugače pa že še ima, ker piha in je mali pleško user posted image

triš lepe slikice in lepi fantek user posted image

ursalara sej prav da si se razkurla user posted image  jaz bi se tudi. Mimogrede moja tašča pride v slo za 14 dniuser posted image user posted image

kremice za sončenje jaz Vida ne mažem z njo ga zaščitim pred soncem. Junija, ko bomo pa šli na morje pa bom mogla nekaj, ker se odbija od morja tudi če je v senci.user posted image

karmyka lepa klobučka, pravi mali dami.

piknik, upam da ne bomo na morju, sej bote povedale pa bomo vidli. moj user posted image  je rekel da ja, jaz pa da pridemo samo če ne bo za na TVuser posted image

nič gremo ven, sta se že napapcala

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 938
9.5.2008 18:38:05   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

ursalara,obkladki za rdečino na nogici misliš?Hvala.

Ja na nogici!Ni kaj!

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

ursalara sej prav da si se razkurla  jaz bi se tudi. Mimogrede moja tašča pride v slo za 14 dni

Ja madonca nisem zasledila iz kje pa prihaja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 939
9.5.2008 18:50:48   
Sunny Morning
Sem bila do zdaj brez računalnika in sem že čisto preč...sem se skoraj tresla.user posted image

Zgleda, da je bilo včeraj naši pupi hrane več kot dovolj, ker je spala od 20.30 pa do 5.30. Je pa danes super lepo papala. Za kosilo sem ji v flaško dala riževe kosmiče in je brez protestiranja vse pojedla, celih 200 ml. Je najbrž slišala, da ji bom drugače čez rit porinla.user posted image  Ji bom pa čaj delala bolj "redek", poleti mogoče dajala samo vodo, pa ne bo mogla bit tako sita. Uglavnem jaz sem pomirjena in spet dobre volje, včeraj je bila res epizoda, ampak tudi to mora bit.

danes imava pa z Urošom obletnico. user posted image user posted image   zdaj pa še samo tri mesece do najine porokeuser posted image user posted image user posted image

Čestitam!!!

IZVIRNO SPOROČILO: katee
sunny: sta se s tvojim pobotala?

Po njegovem sploh nisva bila v kregu.user posted image  Jaz sem se trmulila na sekretu.user posted image  Ma kaj naj rečem, spet je bila standardna "tašča" fora in meni je malo film poču.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
ursulina- ja karakter pa tak. Mi je blo kar nerodno, ker je bila moja Manja tako sitna, vaši sončki so pa lepo spali.

Bova morali z Nejo zraven priti, ker zadnjič je bilo pa meni na dolenjskem čveku nerodno, ker je trenirala glasilke, ostali so pa samo jedli in spali...vsaj meni se je tako zdelo.

klaja imaš prav lušne pupike.

SuzanaKK in NalinRR sem prav vesela, da se je vse dobro izšlo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Malo surfam po računalniku, zraven sem pa že skoraj celo škatlo piškotov pojedla.

Jaz lahko za računalnikom brez problema udesim celo škatlo Domačice.user posted image

Sunny škoda, da danes ni uspelo, ampak je bil tvoj napovedani obisk vsaj za nekaj dober: sem se zato malo prej vstala, pa še stanovanje pospravlauser posted image user posted image  Mogoče bi me mogla večkrat takole poklicat, bi jst vsaj kaj naredilauser posted image

No vsaj nekaj, če že nisva prišli. Se pa kar napoveva za ponedeljek, če bosta z Laro doma. Moram obvezno zamenjat krog za vozičkanje, ker mi že preseda.

karmyka mi nimamo zdaj nobenega pokrivala, ker ji je ful vroče in je vsa mokra. Se mi bo samo prehladila. Bom pa šla v nakup klobučka, samo ne vem še kam in kdaj.user posted image

Matic user posted image za nove mere.

klepetka ti bom čestitala, če boš uspela organizirat piknik, ker datumov kdaj ne imet piknika je vsak dan več.user posted image

Nasveti tetk in starih mam...sploh ne bom začela, ker mi takoj pritisk dvigne.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 940
9.5.2008 18:53:25   
Sunny Morning
user posted image  Daša

user posted image mamica zasanjana

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 941
9.5.2008 18:56:21   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Sem bila do zdaj brez računalnika in sem že čisto preč...sem se skoraj tresla.user posted image

Zgleda, da je bilo včeraj naši pupi hrane več kot dovolj, ker je spala od 20.30 pa do 5.30. Je pa danes super lepo papala. Za kosilo sem ji v flaško dala riževe kosmiče in je brez protestiranja vse pojedla, celih 200 ml. Je najbrž slišala, da ji bom drugače čez rit porinla.user posted image  Ji bom pa čaj delala bolj "redek", poleti mogoče dajala samo vodo, pa ne bo mogla bit tako sita. Uglavnem jaz sem pomirjena in spet dobre volje, včeraj je bila res epizoda, ampak tudi to mora bit.

user posted image user posted image user posted image user posted image ok sunny zdaj pa nehaj z tole ritjo ker umiram od smeha!user posted image user posted image user posted image no a verjameš ali tudi moja danes lepo papca ne vem kaj ji zadnje dni ni bilo jasno?Ji že nekaj ni pasalo ali je pa spet luna vplivala na njo kaj pa vem!Samo da sve danes boljše volje kaj ne?user posted image user posted image

Punce v super mami je od Nalin porodna zgodba in na slikici sta oba njena cukrčka!

Neposredna povezava do sporočila: 942
9.5.2008 18:58:31   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
Samo da sve danes boljše volje kaj ne?user posted image user posted image

To je najbolj pomembno.user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 943
9.5.2008 19:00:11   
Sunny Morning
sani1 si me zadnjič čisto zmedla z nasvetom tvoje P, glede AM mleka. Naj šaltamo na 2 ali ne?user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 944
9.5.2008 19:05:59   
ursalara
Sunny meni je moja P svetovala da naj počasi kar prešaltam jaz ki ga imam  iz mullerja tiste ki ga pa imate iz lekarne pa je dobr do 6 meseca jaz še nisem bom prvič to ponucala potem pa prešaltam!

Neposredna povezava do sporočila: 945
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
9.5.2008 19:53:13   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
karatina,danes nisem uspela nikamor it,čeprav sem imela dober namen,pozabila sem da bo prišla zjutraj prijateljica na obisk,ker ima dopust, tako da oprosti.Lahko pa se dobiva naslednji teden kje v mestu,če bo lepo vreme.Si za to??Mogoče bi še martinca prišla,pa bi malo štofirile po trgovinahuser posted image .Pa se tudi jaz velikokrat spomnim nate,da se nič ne oglasiš,tako da veš,samo omenila še nisem.Jutri grem na Pobrežje k fotru nekaj peljem,pa če boš doma te lahko pokličem.A v Aladinu imajo kartice?Od kdaj pa?Moje dve prijateljici delata tam,pa nič nista rekli nikoli.Za preventivno svečko je pa zdaj žal že prepozno,bom pa drugič  tako naredila.Hvala za nasvet.

Ni blema, sva tudi midve spremenile plan (kot se nama rado zgodi user posted image ) in obiskale teto, ki je blizu nas doma. V mesto bova šli pa jutri dopoldan, da se ati malo naspi - je šel danes v nočno. Ko boš na Pobrežju kar pokliči, mogoče bova že nazaj ali pa spet samo kje tu zunaj na šetnji. Kaj veš, kaj si premisliva user posted image .
Za nasl. teden se lahko slišimo, imam zaenkrat zaseden samo petek.
V Aladinu imajo kartice že kar nekaj časa, pa jih nič kaj ne ˝reklamirajo˝. Sem enkrat videla list za izpolnit pri blagajni, ko sem plačevala, pa sem mislila, da mi ni nič rekla, ker ni bil neki večji nakup (ena kapica). Ko sem bila čez par dni spet tam in si nabrala kar nekaj stvari, pa sem sama rekla, če lahko izpolnim za kartico, ona pa: Ja, če želite user posted image  Dobila še je nisem, je pa niti ni treba zraven nosit, ker samo priimek poveš in te najdejo. Imajo za člane kar ugodnosti in kot v BC seštevajo nakupe. Mi paše, ker tam res skoraj vedno kaj kupim.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 946
9.5.2008 19:54:26   
Alfabeta

Bova morali z Nejo zraven priti, ker zadnjič je bilo pa meni na dolenjskem čveku nerodno, ker je trenirala glasilke, ostali so pa samo jedli in spali...vsaj meni se je tako zdelo.

To pa sploh ni res!!! Moja se je drla pa na začetku, si pozabila ko sva se hodeče fotrale? Ja babe so se drle, kaj češuser posted image . Babe ku babe! Jaz se kaj pretirano ne sekiram, saj smo bile zunaj!

Neposredna povezava do sporočila: 947
9.5.2008 20:07:39   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

To pa sploh ni res!!! Moja se je drla pa na začetku, si pozabila ko sva se hodeče fotrale? Ja babe so se drle, kaj češuser posted image . Babe ku babe! Jaz se kaj pretirano ne sekiram, saj smo bile zunaj!

Ja, babe ku babe, samo meni se je zdelo, da je bila Neja veliko bolj sitna kot Ajda.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 948
9.5.2008 20:14:08   
mala pikica
Mi smo danes tudi nabavili Ano banano user posted image user posted image user posted image To je neverjetno, kako Gašper uživa z njo. Mislim, da bi nam morali v Baby centru dati skupinski popust glede na to, koliko banan smo že pokupile user posted image Pa cotke za krst sem nabavila v Okaidiu, sem zelo zadovoljna. Upam, da mu bodo prav čez 1 mesec in pol.

triš in karmyka čudovite slikice so, kot je ursalara rekla prav hude user posted image Lei in Tei pa klobučka neverjetno pašeta. No, mi se čez dan tudi poslužujemo predvsem klobučka user posted image

karatina jaz sem bila danes popoldan v Europarku, škoda, da nisem vedela, da greš tudi ti. Pa drugič...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 949
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
9.5.2008 20:46:20   
karatina
Škoda, ja. Če boš še kaj tu okoli javi, pa pridirkava tja, če bova doma. Imava slabih 10 minut peš do Europarka user posted image .

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.